Yritysluotto.fi & OPR-Yritysluotto Oy – Lue tiedot & jaa kokemuksia!

Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi tarjoaa nimensä mukaista luottoa yrityksille. Mutta miten hyvä paikka Yritysluotto.fi on lainan hakemiseen ja minkälainen yritys on palvelun takaa löytyvä OPR-Yritysrahoitus Oy. Esittelen tässä artikkelissa Yritysluottoa.fi-palvelua ja kerron hieman OPR-Yritysrahoituksesta - ja varsinkin sen emoyhtiöstä OPR-Vakuus Oy:stä. Sivun lopussa on vielä kommenttiosio, jonka kautta jokainen jo Yritysluotto.fi-palvelua käyttänyt voi jakaa omat kokemuksensa palvelusta, niin hyvät kuin huonotkin.

Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sen päättämisessä haetko yritysluottoa kyseisestä palvelusta.

Yritysluotto.fi vuonna 2018

Yritysluotto.fi 2018

Yritysluotto.fi on yksi parista nopeita yrityslainoja internetin kautta myöntävistä suomalaisista palveluista. Palvelun ehkäpä selkeinäpä kilpailijana voi pitää Ferratum Business -palvelua. Kyseisestä palvelusta saat halutessasi hieman lisätietoja täältä.

Ferratum Business -palveluun verrattuna Yritysluotto.fi:n selkeänä etuna voi pitää ainakin yrityksen todella selkeää ja avointa hinnoittelua. Siinä missä Ferratum Business päättää lainaehdot aina osittain asiakaskohtaisesti, tarjoaa Yritysluotto.fi kaikille hyväksytyille lainanhakijoille luottoa samoilla koroilla ja kustannuksilla. Yrityksen kotisivuilta olevan laskurin avulla voi myös helposti ja nopeasti nähdä, miten paljon ylimääräistä lainattavan summan päälle pitää maksaa, kun lainan maksaa pois. Vaikka Yritysluotto.fi:n ehdot ovatkin selkeästi ja avoimesti esillä, niin on huomattavaa se, että lainaa saa korkojen ja kulujen näkökulmasta suhteellisesti sitä edullisemmin, mitä isompi nostettu lainasumma on.

Yritysluotto.fi lainasummat ja korot / kulut. Lainaa Yritysluotto.fi-palvelusta voi hakea pienimillään 3000 euroa ja suurimmillaan 100,000 euroa. Luonnollisesti myös näiden ääripäiden välillä olevien summien hakeminen onnistuu helposti, eli voit hakea myös vaikkapa 10,000 tai 30,000 luottoa.

Näiden neljän eri lainasumman tarkastelu osoittaa hyvin sen, miten merkittävästi isommat suhteelliset kustannukset ovat pienien lainasummien kohdalla. Mikäli haet 3000 euroa vuodeksi, joudut maksamaan takaisin yhteensä 5724 euroa - eli lähes tuplasti haetun summan. Jos taas haet lainaa 10,000 euroa vuodeksi tulee takaisin maksettavaa yhteensä 15,204 euroa - eli karkeasti ottaen noin 50% itse lainasumman päälle. Jos taas lainaa hakee 30,000 euroa 12kk ajaksi, niin joutuu takaisin maksamaan 40,668 euroa, eli lisämaksettavaa tulee noin 35%. 100,000 euron 12 kuukauden lainasta puolestaan joutuu maksamaan takaisin yhteensä 129,984 euroa. Eli lisämaksettavaa tulee hieman vajaa 30%

Yritysluotto.fi:n nettisivuilta löytyvän laskurin perusteella suhteelliset korot ja kulut ovat alhaisimmat välillä 50,000 - 100,000 euroa. Eli jos olet kiinnostunut suhteellisten korkojen ja kulujen minimoimisesta, niin kannattaa lainaa hakea vähintään 50,000 euroa.

Yritysluotto.fi laina-ajat

Edellä on korkoja ja kuluja käsitelty vuoden lainojen näkökulmasta. Yritysluotto.fi mahdollistaa kuitenkin lainan hakemisen alkaen yhden kuukauden maksuajasta mainittuun vuoden maksuaikaan. Mahdollisia aikoja ovat siis kaikki lukumäärät kuukausien 1-12 välillä, myös siis esimerkiksi 6 kuukautta eli puoli vuotta.

Riippumatta siitä, miten pitkäksi aikaa haet lainaa, niin on sitä aina mahdollista hakea aiemmin mainitut 3,000 - 100,000 euroa. Vertailun vuoksi voi todeta, että esimerkiksi 6kk ajaksi lainatusta 10,000 eurosta joutuu maksamaan kokonaisuudessa takaisin 12,798 euroa ja 100,000 euron lainasta 6 kuukaudeksi maksettavaa tulee yhteensä 118,200 euroa.

Valitsetpa sitten minkä tahansa lainasumman ja laina-ajan Yritysluotto.fi-lainapalvelussa, niin tapahtuu lainan takaisin maksaminen aina samalla tavalla: tasaerissä jokaisena laina-ajan kuukautena. Eli siis esimerkiksi mainittua 10,000 euron 6 kuukauden lainaa pitää lyhentää joka kuukausi 2,133 euroa. Halutessaan lainan voi maksa myös etuajassa kokonaisuudessa takaisin, mutta takaisin maksettava summa on siinä tapauksessa sama kuin se olisi ollut muutenkin, eli nopeasta lainan takaisin maksamisesta ei varsinaisesti ole mitään hyötyä.

Lainan hakeminen Yritysluotto.fi-palvelusta

Yritysluotto.fi-palvelun tärkein etu verrattuna perinteisiin tapoihin saada lainaa yritykselle on se, miten helppoa ja nopeata lainaa on hakea sekä se, miten nopeasti laina maksetaan yrityksen pankkitilille. Lainahakemuksen voi täyttää parissa minuutissa internetin kautta ja lainahakemus luvataan käsitellä vielä saman päivän aikana. Positiivista on myös se, että Yritysluotto.fi kertoo, että lainatut rahat maksetaan lainaa hakeneen yrityksen pankkitilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä hyväksytystä lainahakemuksesta. Lainaa voi siis todellakin saada nopeasti Yritysluotto.fi:n kautta. Lainehakemukseen tarvittava allekirjoitus / allekirjoitukset toteutetaan elektronisesti netin kautta.

Yritysluotto.fi:n kautta haetulle lainalle ei vaadita esinevakuuksia, mutta lainalle pitää antaa yksityishenkilön omavelkainen takaus. Mikäli lainaa hakee 20,000 euroa tai vähemmän riittää yksi takaaja, muuten takaajia tarvitaan kaksi.

Yritysluotto.fi ei luonnollisesti myönnä kaikille yrityksille lainaa. Yleisiä edellytyksiä sille, että lainaa voidaan antaa on yhteensä neljä kappaletta. Ensimmäisenä on se, että yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä. Toisena on se, että myöskään lainaa takaavalla tai takaavilla henkilöillä ei ole maksuhäiriötä. Kolmantena ehtona on se, että yrityksen pitää olla suomalainen yritys, joka on kaupparekisterissä rekisteröitynä. Ja viimeisenä ehtona mainitaan, että yrityksen vastuuhenkilöiden pitää olla hyvämaineisia.

OPR-Yritysrahoitus Oy ja OPR-vakuus Oy

OPR-Vakuus

Vaikka Yritysluotto.fi onkin lainaa tarjoavan palvelun toiminnassaan käyttämä palvelun nimi, niin on palvelun taustalla virallisesti OPR-Yritysrahoitus Oy ja se puolestaan on OPR-Vakuus Oy:n tytäryhtiö. OPR-Yritysrahoitus on tullut kaupparekisteriin vuonna 2013 ja OPR-Vakuus Oy on ollut siellä jo vuodesta 2005. Molemmat sekä OPR-Yritysrahoitus Oy että OPR-Vakuus Oy ovat kasvattaneet liikevaihtoaan merkittävästi viime vuosina. OPR-Yritysrahoituksen liikevaihto kasvoi vuoden 2014 hieman alle 900,000 eurosta melkein 6,5 miljoonaan euroon vuonna 2016. OPR-Vakuus Oy:n liikevaihto puolestaan kasvoi vastaavalla ajalla 12,5 miljoonasta eurosta 27,3 miljoonaan euroon.

OPR-Yritysrahoitus Oy on tehnyt suunnilleen nollatulosta koko toimintansa ajan, kun taas OPR-Vakuus Oy teki esimerkiksi vuonna 2016 voittoa noin 12,2 miljoonaa euroa.

OPR-Vakuus Oy:n toiminnan kohdalla huomattavaa on se, miten se on viime vuosina siirtynyt tarjoamaan selkeästi isompia lainoja. Yritys oli esimerkiksi aiemmin lähes legendaarisen Pikavippi.fi-palvelun taustalla, josta sai muutaman sadan euron pikavippejä. OPR-Vakuus Oy kuitenkin lakkautti kyseisen palvelun hiljattain, oletettavasti koska se ei tuonut tarpeeksi tuloja. Tätä nykyä yritys on Yritysluotto.fi:n lisäksi esimerkiksi Ostosraha-palvelun ja Everyday-palvelun taustalla. Ostosraha tarjoaa kulutusluoton nimellä kulkevaa rahoitusta 400 - 10,000 euroa ja Everydaystä lainaa voi hakea korkeimmillaan 2000 euroa.

Vaikka OPR-Vakuus ja OPR-Yritysrahoitus ovatkin suomalaisia ja suomalaisten omistamia yrityksiä, niin on ihan mielenkiintoista, että yrityksellä on Yritysluotto.fi-palveluun verrattava yrityslainoja tarjoava palvelu myös neljässä ulkomaisessa maassa: Tšekeissä, Ruotsissa, Tanskassa ja Hollannissa.

Edellä esitellyn emoyrityksen taustan ja menestyksen johdosta on täysi syy olettaa, että myös Yritysluotto.fi-palvelu on erittäin luotettava ja rehellinen paikka yrityslainan hakemiseen.

Jaa Yritysluotto.fi-kokemuksia

Oletko jo käyttänyt Yritysluotto.fi-palvelua? Alla olevan kommenttikentän kautta voi jakaa omia kokemuksiasi palvelusta. Emme sensuroi hyviä emmekä huonoja kokemuksia, eli (jatkossa) alta löytyvien kokemusten pitäisi kertoa aidosti siitä, miten hyväksi tai huonoksi Yritysluotto.fi on koettu.