Yrityslaina nopeasti: Ferratum Business – Kerro kokemuksia & lue tietoa

Yrityslaina nopeasti täältä

Yritystoiminnassa tulee välillä eteen tilanteita, joissa lisärahoitusta on pakko saada nopeasti. Eteen on saattanut tulla esimerkiksi yllättäviä kuluja tai sitten on ilmaantunut poikkeuksellisen hyvä sijoitusmahdollisuus. Mikä tahansa syy sitten onkin, niin yrityslaina on näissä tilanteissa monesti hyvä ratkaisu. Perinteisten yrityslainojen haaste voi kuitenkin olla se, että niille voidaan vaatia vakuuksia tai lainapäätös voi kestää liian kauan. Onneksi nykyään on kuitenkin mahdollisuus saada yrityslaina ilman vakuuksia ja nopealla lainapäätöksellä.

Täältä nopea yrityslaina ilman vakuuksia:

Nopea yrityslaina ilman vakuuksia

Ferratum Business on tämän hetken johtavia yrityslainojen tarjoajia niille, jotka todellakin haluavat lainapäätöksen nopeasti. Ferratum Business mahdollistaa sen, että voit toteuttaa koko lainanhakuprosessin internetin kautta ja saat lainapäätöksen (yrityksen nettisivujen mukaan) muutamassa minuutissa. Vaikka perinteiset yrityslainojen tarjoajat pyrkivät kehittämään toimintaansa, niin niiden on hyvin vaikea tarjota yhtä nopeaa lainapäätöstä.

Vaikka Ferratum Business antaakin yritykselle lainaa nopeasti, niin tekee se kuitenkin sen niin, että se ei vaadi minkäänlaisia vakuuksia lainalle.

Hyvää tässä yrityslainassa on myös se, että lainaa voi hakea kellon ympäri eikä lainahakemuksen lähettäminen luonnollisestikaan myöskään maksa mitään.

Onko Ferratum Business luotettava yrityslainojen myöntäjä?

Lyhyesti: erittäin. Pidemmin: Ferratum Business on osa Ferratum Oyj -yritystä, joka on tänä päivänä listattuna Frankfurtin pörssissä. Vaikka Ferratum Oyj onkin nykyään vahvasti kansainvälinen, niin sen juuret ovat tukevasti Suomessa, ja yritys perustettiinkin vuonna 2005 Helsingissä.

Kirjoittajan kokemuksia Ferratumista

En ole käyttänyt Ferratum Business -palvelua, mutta olen hyödyntänyt Ferratumin muita rahoituspalveluja ja ajattelin, että näistä kokemuksista voi olla apua sen päättämisessä, hakeeko Ferratumilta lainaa yritykselle. Oman kokemukseni mukaan Ferratumin kohdalla on kaikki toiminut niin kuin pitääkin. Rahat ovat tulleet sovitusti ja erittäin nopeasti tilille ja samoin laskuissa on ilmoitettu selkeästi, mitä pitää milloinkin maksaa takaisin.

Hyvää on myös se, että Ferratum on pitänyt kiinni siitä, mitä lainan kohdalla sovittiin. Mitään ehtoja ei ole yritetty missään vaiheessa muuttaa jälkikäteen. Korko Ferratumin tuotteissa on toki melko korkea, mutta se tietysti kuuluu tämän tyyppisten nopeiden ja helposti haettavien rahoitusratkaisujen luonteeseen.

Lasken hyväksi asiaksi myös sen, että vaikka onkin liittynyt yrityksen asiakkaaksi, niin ei sieltä tule jatkuvaa mainostulvaa tai muuta turhaa markkinointia.

Kokonaisuudessa tarkastellen voi sanoa, että kokemukseni ovat olleet niin hyviä kuin ne nyt vain voivat olla tämän tyyppisen palvelun tapauksessa. Eihän näiden palveluiden käyttäminen toki varsinaisesti hyvää mieltä varmaan koskaan sinänsä tuo.

Kerro kokemuksia Ferratum Business -palvelusta

Oletko jo hyödyntänyt Ferratum Business -rahoitusta saadaksesi yritykselle lainan nopeasti? Tai tuliko eteen jostain syystä hylätty lainapäätös? Voit kertoa tässä alla täysin vapaasti kokemuksiasi Ferratum Business -palvelusta. Kokemuksia ei sensuroida sen takia, että ne olisivat huonoja. Olisi toki erittäin hienoa, jos kokemukset ovat vuodelta 2018 ja näin mahdollisimman hyödyllisiä muille, jotka harkitsevat lainan ottamista Ferratum Business -sivuston kautta, mutta myös tätä vanhemmat kokemukset ovat todella tervetulleita.

Mitä yrityslainan saaminen vaatii?

Yllä mainitun palvelun ehdot yrityslainan myöntämiselle ovat verrattain joustavat. Ehdottomia ehtoja lainan myöntämiselle on ainoastaan viisi, usein toteutuvaa, kappaletta. Ensimmäisenä ehtona on se, että yrityksen on pitänyt toimia jo ainakin 6 kuukauden – eli puolen vuoden – ajan. Lisäksi liikevaihtoa pitää olla vuositasolla tarkastellen enemmän kuin 75,000 euroa. Kolmantena ehtona yrityslainan myöntämiselle on se, että yrityksen eli firman johdon pitää toimia Suomesta käsin. Näiden ehtojen lisäksi yrityksellä pitää myös olla suomalainen pankkitili ja yrityksellä pitää olla toimipaikka Suomessa.

Miten nopeasti yrityslaina on tilillä?

Tällä sivulla mainittu yrityslaina on parhaimmillaan yrityksen käytössä jo yhdessä työpäivässä siitä, kun hyväksytty lainapäätös on tehty. Ja kuten mainittua, lainapäätös siis tehdään käytännössä heti, eli rahat todellakin ovat yrityksen käytössä nopeasti.

Miten paljon yrityslainaa voi saada?

Tällä sivulla mainittu lainapalvelu myöntää yrityslainaa kooltaan 2,000 – 250,000 euroa. Luonnollisesti siis myös käytännössä kaikki summat 2,000 euron ja 250,000 euron välissä ovat mahdollisia. Se, miten paljon yrityslainaa juuri sinun yrityksesi voi saada, päätetään aina tapauskohtaisesti.

Miten pitkäksi aikaa yritykselle voi saada lainaa Ferratum Business -palvelun kautta?

Ferratum Business myöntää yrityslainaa enintään 18 kuukauden ajaksi.

Miten yrityslaina maksetaan takaisin?

Tässä tapauksessa yrityslainaa lyhennettään yhtä suurilla summilla, eli tasalyhennyksellä, sovitun maksuaikataulun mukaisesti.

Minkä verran korkoja Ferratum Business perii yrityslainasta?

Lopullinen yrityslainan korko riippuu lainaa hakevasta firmasta ja sen tilanteesta. Palvelun nettisivuilta löytyy kuitenkin pari esimerkkiä, missä vuosikorko vaikuttaa olevan hieman yli 30%. Vuosikorko on epäilemättä korkeampi kuin esimerkiksi pankista yrityslainaa hakiessa ja saadessa, mutta toisaalta tässä tapauksessa yrityslainaan liittyy mainittuja etuja erityisesti sen suhteen, että lainapäätös tehdään nopeasti ja lainaa saa ilman vakuuksia.

Muut vaihtoehdot nopean yrityslainan saamiseen:

Tällä sivulla käsitellyn FerratumBusiness -palvelun lisäksi on olemassa myös pari muuta tahoa, jotka myöntävät nopeita yrityslainoja internetin kautta. Näistä tutustumisen arvoisia voivat olla ainakin Suomen Yrityslaina ja Yritysluotto.fi.

Vaikka tämän sivun tiedot pyritäänkin pitämään ajantasalla, niin varmista aina ennen lainatarjouksen hyväksymistä siinä tarjotut ehdot kunnolla. Mikäli tämän sivun ja todellisten lainaehtojen välillä on ristiriita, niin pitää luonnollisesti luottaa Ferratum Business -palvelun antamaan informaatioon.