Verkkokauppa ilmaiseksi – Useat verkkokauppa-alustat antavat nyt runsaasti ilmaista käyttöaikaa

Tämänhetkinen maailman tilanne aiheuttaa monille yrittäjille ymmärrettäviä haasteita, ja verkkokauppa-alustoja myyvät yritykset ovatkin reagoineet tuohon varsin kiitettävällä tavalla: useat niistä ovat pidentäneet uusille asiakkaille annettavia kokeilujaksoja erittäin huomattavasti. Alla listaa näistä paikoista.

Finqu – ensimmäiset 3 kuukautta ilmaiseksi

Suomalainen Finqu antaa kertomansa mukaan nyt uusille käyttäjille 3 kuukautta ilmaista käyttöaikaa. Finqun tarjousta sovelletaan kaikkiin sen hintatasoihin. Finqun kallein, eli Plus-taso maksaa normaalisti 249€+ALV/kk, eli Finqun tämänhetkinen tarjous on tuohon suhteutettuna varsin antelias.

MyCashflow – 6 kuukautta ilman kuukausimaksuja

Sen lisäksi, että MyCashflow tarjoaa nyt 6 kuukautta ilman kuukausimaksuja, niin on MyCashflown asiakkaiksi rekisteröityvillä myös mahdollisuus valita ilmaiseksi teema kauppaansa varten. Ilmaiseksi saatavan ja asennettavan teeman voi valita MyCashflown ehdottomasti vaihtoehdoista.

Shopify – 90 päivää ilmaista kokeiluaikaa

Huippusuosittu Shopify on pidentänyt reippaasti sen uusille asiakkaille tarjoamaa ilmaista kokeiluaikaa. Shopify on myös muuttanut tarjontaansa niin, että nyt jokaiseen sen hintatasoon sisältyy mahdollisuus lisätä lahjakortteja omaan verkkokauppaan.

Vilkas – 6 kuukautta ilmaiseksi

Suomalainen Vilkas tarjoaa nyt uusille Vilkas Now -käyttäjille 6 kuukautta ilmaista käyttöaikaa. Tuo käyttöaika tulee normaalin 14 päivän kokeiluajan päälle. Vilkas Now -tason tavallinen hinta on alkaen 19€/kk.

Aiheeseen liittyvää luettavaa tällä sivustolla: