“Varma” pikavippi – Nämä vipit on hyvät mahdollisuudet saada vuonna 2019

Kaikille on varmaan selvää, että ei ole sen tyyppistä pikavippiä, joka myönnettäisiin ihan jokaiselle henkilölle. Tämän takaa ihan jo se, että esimerkiksi alaikäisille ei myönnetä mistään lainaa. Ja lisäksi luottotiedottomana ei käytännössä voi saada pikavippiä, tai ainakaan itse en tiedä yhtään paikkaa, mistä tämä onnistuisi. Halusin kuitenkin tätä artikkelia varten selvittää, mistä pikavippiä myönnetään kilpailijoihin verrattuna erityisen todennäköisesti hakijoille. Tilastojen pohjalta olen listannut tähän kolme vaihtoehtoa.

Tämä laina näyttää olevat hyvät mahdollisuudet saada

Ferratum näyttää tällä hetkellä antavan melko monille lainaa. Lainaa Ferratumilta voi saada jopa 4000€ (myös vaikka 30€ tai 250€ laina onnistuu siltä hyvin). Alaikärajana lainan mahdolliselle saamiselle on tällä lainapalvelulla 20 vuotta. Hae nyt Ferratumilta vippiä.

Myös täältä on hyvät mahdollisuudet saada pikavippi

Bondora on Ferratumin ohella yksi niistä harvoista firmoista, joilta vaikuttaa olevan edelleen hyvät mahdollisuudet saada laina. Laina tästä paikasta voi saada 500 - 10 000€ ja laina on muodoltaan kertalaina, eli lainan hakemisen helppouteen yhdistettynä käytännössä pikavippi. Bondoralta haetulle lainalle voi saada laina-aikaa jopa 5 vuotta. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Nyt taas monille lainaa Vivukselta

Vivus teki vähän aikaa sitten muutoksia lainatarjontaansa. Ja ilmeisesti tuon johdosta siltä näytti jonkun aikaa olevan aiempaa vaikeampi saada lainaa. Nyt Vivus kuitenkin näyttää taas antavan varsin monille hakijoille myönteisen lainapäätöksen. Vivukselta voi nykyään saada lainaa 300€ - 600€ ja alaikäraja lainaamiselle on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Missä muut firmat? Mitä tehdä jos ei saa pikavippiä mistään?

Pikavippien korkokatto myllertää lainamarkkinaa. Tämän johdosta useat ennen anteliaat firmat ovat pistäneet palvelunsa kiinni, joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Tuon takia tätäkin sivua on harvennettu.

Jos kuitenkin tarvitset kipeästi lainaa etkä tiedä, mistä sitä voisi saada niin kannattaa tutustua esimerkiksi tämän sivuston lainaa helposti ja nopeasti alasivuun tai tarvittaessa yhdistelylainaa tarjoaviin firmoihin. Tuo jälkimmäinen vaihtoehto voi olla erityisen hyvä silloin, jos aiemmat lainat estävät uuden pikavipin saamisen.

Mitkä asiat vaikeuttavat pikavipin saamista

Tämän sivun alussa käsiteltiin niitä tekijöitä, jotka käytännössä estävät pikavipin saamisen. On kuitenkin niitäkin asioita jotka vain vaikeuttavat sen saamista - lisäävät kielteisen lainapäätöksen riskiä. Voidaan ajatella, että mitä vähemmän näitä on, niin sitä paremmat mahdollisuudet kyseinen pikavippi on saada. Isoin tekijä on todennäköisesti se, miten paljon tuloja hakijalla on. On tietenkin helpompi myöntää pikavippi hakijalla, jolla on vaikka 50 000 euroa tuloja vuodessa kuin hakijalle, jolla niitä on 5000 euroa. Tämän lisäksi myös sillä on esimerkiksi merkitystä, miten paljon muita lainoja on ennalta. Isompi määrä lainoja (olettaen, että tulot ovat samat) lisää yleensä riskiä siihen, ettei hakija selviydy lainasta. Ja siinä missä moni lainaa etsiviä kiinnostaa se, mistä saa varman pikavipin, niin lainaa antavia kiinnostaa mahdollisimman varma raha.

Lisäksi myös sillä on paljon merkitystä miten isoa yksittäistä lainaa tai lainarajaa hakijalle ollaan myöntämässä. On tietenkin iso ero sillä, jos hakijalle myönnetään yksittäinen 100e pikavippi kuin, jos hänelle myönnetään 10 000 euron lainaraja. Jälkimmäisessä riskit ovat paljon suuremmat lainaa antavalle taholle. Myös sillä on merkitystä, miten suuri lainan korko on. Jos lainasta peritään suurta korkoa, niin voidaan lainaa myöntäessä ottaa isompia riskejä asiakkaiden kanssa. Jos vaikka lainan korko on 500% niin on paljon helpompi myöntää lainaa aavistuksen epäilyttäville asiakkaille kuin jos korko on vain 5% vuodessa, jolloin jo yksi huono asiakas voi aiheuttaa vaikeuksia, sillä hänen aiheuttamansa luottotappiota vaativat monta asiakasta, jotka maksavat lainan asiallisesti.