“Varma” pikavippi – Nämä vipit on hyvät mahdollisuudet saada vuonna 2019

Kaikille on varmaan selvää, että ei ole sen tyyppistä pikavippiä, joka myönnettäisiin ihan jokaiselle henkilölle. Tämän takaa jo ihan jo se, että esimerkiksi alaikäisille ei myönnetä mistään pikavippiä. Ja lisäksi luottotiedottomana ei käytännössä voi saada pikavippiä, tai ainakaan itse en tiedä yhtään paikkaa, mistä tämä onnistuisi. Halusin kuitenkin tätä artikkelia varten selvittää, mitkä pikavipit myönnetään kilpailijoihin verrattuna erityisen todennäköisesti hakijoille. Tilastojen pohjalta olen listannut näitä vippejä alle.

Täältä ”varma” pikavippi

Tilastojen perusteella Vivukselta saatta olla jopa 10 kertainen mahdollisuus saada vippi kuin eräistä toisista paikoista. Toki täältäkään lainaa ei voi saada esimerkiksi siinä tapauksessa, jos ikää on alle 20 vuotta (seuraavaksi paikka, jossa ikäraja on 18 vuotta). Lisäksi maksuhäiriömerkintä estänee lainan saamisen. Niille ketkä täältä saavat pikavipin, niin sitä myönnetään ensimmäisellä kerralla 10e – 400e ja ensimmäinen pikavipin saa ilman korkoja jopa 30 päivän ajaksi. Vivuksen pikavipin voi hakea helposti pankkitunnuksilla ja luottopäätös tehdään instantorilla, eli lainapäätöksen saa erittäin nopeasti. Hae nyt Vivuksen pikavippi.

Myös täältä melko hyvät mahdollisuudet saada pikavippi

Vivuksen lisäksi myös esimerkiksi Blue Finance tuntuu olevan sen tyyppinen lainapaikka, joka antaa monille hakijoille lainaa. Osansa tähän on sillä, että yhtenä todella harvoista lainamestoista, Blue Finance on valmis myöntämään lainaa jo 18-vuotiaille hakijoille. Pikavippiä tästä paikasta voi saada 100€ alkaen ja ainakin vanhana asiakkaana jopa 700€. Tuon perinteisen pikavipin lisäksi Blue Financen tarjoaa myös joustoluoton. Tuon joustoluoton kautta voi lainaa saada jopa 5000€. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ja tämäkin paikka antaa varsin monille lainaa

Myös Ainalaina vaikuttaa olevan paikka, josta on varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Lisäksi täältä tuntuu olevan varsin helppo hakea lainaa, eli vaikka lainaa ei saisikaan, niin aikaa lainapäätöksen hankkimiseen ei pitäisi tuhlautua paljon. Ainalainalta voi saada lainaa 50€ alkaen ja jopa 2000€. Ikäraja Ainalainalla on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Mitkä asiat vaikeuttavat pikavipin saamista

Tämän sivun alussa käsiteltiin niitä tekijöitä, jotka käytännössä estävät pikavipin saamisen. On kuitenkin niitäkin asioita jotka vain vaikeuttavat sen saamista - lisäävät kielteisen lainapäätöksen riskiä. Voidaan ajatella, että mitä vähemmän näitä on, niin sitä paremmat mahdollisuudet kyseinen pikavippi on saada. Isoin tekijä on todennäköisesti se, miten paljon tuloja hakijalla on. On tietenkin helpompi myöntää pikavippi hakijalla, jolla on vaikka 50 000 euroa tuloja vuodessa kuin hakijalle, jolla niitä on 5000 euroa. Tämän lisäksi myös sillä on esimerkiksi merkitystä, miten paljon muita lainoja on ennalta. Isompi määrä lainoja (olettaen, että tulot ovat samat) lisää yleensä riskiä siihen, ettei hakija selviydy lainasta. Ja siinä missä moni lainaa etsiviä kiinnostaa se, mistä saa varman pikavipin, niin lainaa antavia kiinnostaa mahdollisimman varma raha.

Lisäksi myös sillä on paljon merkitystä miten isoa yksittäistä lainaa tai lainarajaa hakijalle ollaan myöntämässä. On tietenkin iso ero sillä, jos hakijalle myönnetään yksittäinen 100e pikavippi kuin, jos hänelle myönnetään 10 000 euron lainaraja. Jälkimmäisessä riskit ovat paljon suuremmat lainaa antavalle taholle. Myös sillä on merkitystä, miten suuri lainan korko on. Jos lainasta peritään suurta korkoa, niin voidaan lainaa myöntäessä ottaa isompia riskejä asiakkaiden kanssa. Jos vaikka lainan korko on 500% niin on paljon helpompi myöntää lainaa aavistuksen epäilyttäville asiakkaille kuin jos korko on vain 5% vuodessa, jolloin jo yksi huono asiakas voi aiheuttaa vaikeuksia, sillä hänen aiheuttamansa luottotappiota vaativat monta asiakasta, jotka maksavat lainan asiallisesti.

Yllä oleva Vivus rikkoo tuota äskeistä logiikkaa sillä perusteella, että siellä lasketaan, että antamalla pienehkö 0% koron pikavippi alussa, on iso mahdollisuus siihen, että asiakas ottaa jatkossa uuden (ja mahdollisesti huomattavasti isomman) lainan paljon isommalla korolla. Yksi lähestymistapa tämäkin.