Takuuvuokra laina – Lainaa heti vuokravakuutta varten tältä firmalta (2018)

Ylivoimaisesti isoin osa asuntoja vuokraavista tahoista haluaa vuokraajalta takuuvuokran. Takuuvuokra, joka tunnetaan myös vuokravakuutena, pyydetään yleensä ennen kuin uuteen asuntoon pääsee muuttamaan. Koska takuuvuokra pyydetään ennakolta, niin voi sen maksaminen aiheuttaa haasteita sekä niille, jotka muuttamat ensimmäiseen asuntoon että niille, jotka vaihtavat asuntoa. Näin on, vaikka asuntoa vaihtavat olisivat maksaneet edellisestäkin asunnostaan takuuvuokran, tämä on seurausta siitä, että takuuvuokraa ei välttämättä palauteta ennen kuin edessä on muutto seuraavaan asuntoon. Takuuvuokra on monesti 2 kuukauden vuokraa vastaava summa, mutta näin ei kuitenkaan välttämättä ole.

Koska takuuvuokra voi helposti olla 1000 – 3000 euroa, niin voi sen nopeasti maksaminen olla monelle haasteellista. Näissä tapauksissa voi kuitenkin monesti lainata rahaa vuokravakuutta varten. Mitä ilmeisimmin nopeimman tavan saada lainaa takuuvuokraa varten tarjoavat niin sanotut pikalainoja myöntävät yritykset. Näiltä voi saada rahaa takuuvuokraan jopa 15 minuutin sisällä.

Täältä laina takuuvuokraan:

Rahapalvelu voi olla hyvä idea siinä vaiheessa, kun vuokraavakuutta varten tarvitsee lainaa nopeasti. Lainahakemuksen voi Rahapalvelun kautta tehdä helposti netissä pankkitunnuksien avulla, ja laina päätöksen saa käytännössä heti. Ja kun päätöksen on saanut, niin ei rahojen saamiseen monesti meni juuri ollenkaan aikaa ja rahat voivatkin monesti olla tilillä alle 15 minuutin kuluttua päätöksestä. Hyvää tässä lainapalvelussa on myös se, että lainaa saa myös viikonloppuna. Jos siis huomaatkin vaikka sunnuntaina, että tarvitset maanantaiksi rahaa takuuvuokraa varten, niin voi Rahapalvelun käyttäminen olla poikkeuksellinen hyvä idea.

Hyvää tässä tavassa hakea lainaa on myös se, että sitä voi saada erittäin kattavasti huomioiden sen, minkä verran lainaa ihmiset yleensä tarvitset vuokravakuutta varten. Palvelu nimittäin tarjoaa lainoja aina 4000 euroon asti ja myös lainat kuten 2000 euroa tai 3000 euroa ovat varsin mahdollisia. Ja tietenkään mikään ei estä ottamasta vaikka vain 100 euron lainaa - vaikka juuri kenenkään vuokravakuus tuskin on noin pieni, niin voivat nämä pienemmät lainat olla hyväksi hyödyksi siinä vaiheessa, jos on jo omasta takaa jonkun verran rahaa takuuvuokraa varten.

Sen lisäksi, että lainaa saa kattavasti eri summilla, niin on tällä lainalla myös yksi toinen erittäin hyvä ominaisuus. Lainaa myöntävä taho nimittäin tarjoaa tällä hetkellä ensimmäinen lainakuukauden kokonaan ilman korkoja sekä ylimääräisiä kuluja.

Miten laina maksetaan takaisin?

Samalla, kun valitset sen minkä summan haluat lainata, niin valitset laina-ajan. Laina-aika voi olla välillä 3 – 36 kuukautta, eli enintään 3 vuotta. Valittuasi haluamasi lainan määrä sekä laina-ajan, näet mikä on kuukausilyhennyksen määrä. Lyhennykset ovat luonnollisesti kuukausitasolla sitä isompia, mitä kookkaampi laina on ja mitä lyhyempi laina-aika on. Esimerkkinä lyhennysten tasosta voidaan mainita, että jos otat vuodeksi 1500 euron laina, niin tulee kuukausieräksi 154 euroa. Edellä mainittu summa perustuu palvelun etusivun laskuriin, varmista vielä tarvittaessa, että summa pätee juuri sinun lainaasi.

Ketkä ovat oikeutettuja takuuvuokralainaan?

Tätä takuuvuokraan soveltuvaa lainaa myönnetään varsin kattavasti eri hakijoille. On kuitenkin olemassa muutamia sääntöjä lainan saamiseksi. Ensimmäinen on se, että hakijalla pitää olla ikää vähintään 19-vuotta. Lisäksi hakijalla pitää olla vakituisia tuloja, näiden ei ole pakko olla palkkatuloja, vaan myös esimerkiksi eläke mahdollistaa lainan hakemisen (tulojen pitää mitä ilmeisimmin olla riittävät lainasta selviytymiseksi). Kolmantena ehtona on se, että hakijan luottotietojen pitää olla kunnossa. Ja vielä neljäntenä hakijalla pitää olla sekä oma puhelinnumero että sähköposti.