Takuuvuokra laina – Lainaa heti vuokravakuutta varten näiltä (2019)

Ylivoimaisesti isoin osa asuntoja vuokraavista tahoista haluaa vuokraajalta takuuvuokran. Takuuvuokra, joka tunnetaan myös vuokravakuutena, pyydetään yleensä ennen kuin uuteen asuntoon pääsee muuttamaan. Koska takuuvuokra pyydetään ennakolta, niin voi sen maksaminen aiheuttaa haasteita sekä niille, jotka muuttamat ensimmäiseen asuntoon että niille, jotka vaihtavat asuntoa. Näin on, vaikka asuntoa vaihtavat olisivat maksaneet edellisestäkin asunnostaan takuuvuokran, tämä on seurausta siitä, että takuuvuokraa ei välttämättä palauteta ennen kuin edessä on muutto seuraavaan asuntoon. Takuuvuokra on monesti 2 kuukauden vuokraa vastaava summa, mutta näin ei kuitenkaan välttämättä ole.

Koska takuuvuokra voi helposti olla 1000 – 3000 euroa, niin voi sen nopeasti maksaminen olla monelle haasteellista. Näissä tapauksissa voi kuitenkin monesti lainata rahaa vuokravakuutta varten. Mitä ilmeisimmin nopeimman tavan saada lainaa takuuvuokraa varten tarjoavat niin sanotut pikalainoja myöntävät yritykset. Näiltä voi saada rahaa takuuvuokraan jopa 15 minuutin sisällä. Jos kuitenkin on aikaa odottaa enintään muutama arkipäivä, niin on järkevämpiäkin vaihtoehtoja. Alussa yksi näistä.

Järkevä paikka hakea lainaa takuuvuokraan

Jos ei ole valtava kiire saada lainaa vuokravakuutta varten, niin on Omalaina-palvelun käyttäminen todennäköisesti paljon järkevämpi vaihtoehto kuin pikalainan ottaminen. Tästä pitävät huolen keskimäärin huomattavasti pienemmät korot, selkeä maksuohjelma ja tarvittaessa pidemmät laina-ajat. Omalaina toimii niin, että kerrot sille miten paljon lainaa haluat (minimi 100e ja isoin 60000 euroa) ja miten pitkäksi aikaa haluat sen. Sekä tietenkin muutamia perustietoja itsestäsi. Kun tämä on tehty (ei pitäisi mennä kuin pari minuuttia), niin etsii heidän systeeminsä sinulle automaattisesti parhaat saatavilla olevat lainatarjoukset. Näistä voit sitten valita sopivimman.

Monessa tapauksessa täältäkin voi saada rahat tilille jo heti samana päivänä, eikä homman pitäisi kestää yli muutamaa arkipäivää. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta, mutta todennäköisesti lainaa on parhaat mahdollisuudet saada, jos ikää on ainakin pari vuotta tätä enemmän. Lisäksi on hyödyllistä, jos on työelämässä tai eläkeläinen. Valitettavasti maksuhäiriömerkintä käytännössä estää lainan saamisen tätäkin kautta. Hae nyt lainaa Omalainan kautta.

Täältä laina takuuvuokraan:

Suomilimiitti voi olla hyvä idea siinä vaiheessa, kun vuokraavakuutta varten tarvitsee lainaa nopeasti. Lainahakemuksen voi Suomilimiitin kautta tehdä helposti netissä pankkitunnuksien avulla, ja lainapäätöksen saa käytännössä heti. Ja kun päätöksen on saanut, niin ei rahojen saamiseen monesti meni juuri ollenkaan aikaa ja rahat voivatkin monesti olla tilillä alle 15 minuutin kuluttua päätöksestä. Hyvää tässä lainapalvelussa on myös se, että lainaa saa myös viikonloppuna. Jos siis huomaatkin vaikka sunnuntaina, että tarvitset maanantaiksi rahaa takuuvuokraa varten, niin voi Suomilimiitin käyttäminen olla poikkeuksellinen hyvä idea.

Hyvää tässä tavassa hakea lainaa on myös se, että sitä voi saada erittäin kattavasti huomioiden sen, minkä verran lainaa ihmiset yleensä tarvitset vuokravakuutta varten. Palvelu nimittäin tarjoaa lainoja aina 2000 euroon asti ja myös lainat kuten 1000 euroa tai 1500 euroa ovat varsin mahdollisia. Ja tietenkään mikään ei estä ottamasta vaikka vain 100 euron lainaa - vaikka juuri kenenkään vuokravakuus tuskin on noin pieni, niin voivat nämä pienemmät lainat olla hyväksi hyödyksi siinä vaiheessa, jos on jo omasta takaa jonkun verran rahaa takuuvuokraa varten.

Sen lisäksi, että lainaa saa kattavasti eri summilla, niin on tällä lainalla myös yksi toinen erittäin hyvä ominaisuus. Lainaa myöntävä taho nimittäin tarjoaa tällä hetkellä ensimmäinen nostetun lainasumman ilman nostokuluja.

Miten laina maksetaan takaisin?

Suomilimiitiltä nostettua lainaa voi maksaa takaisin joko erissä joka kuukausi tai sitten hoitaa homman kerralla. Jos haluat hoitaa homman kerralla ja saada päiväntasaisen tarkan lainasumman, niin kannattaa pyytä palvelun asiakaspalvelulta lasku. Erissä maksettaessa lainaa pitää lyhentää kuukaudessa vähintään 12,5% / 50€ avoinna olevasta lainasummasta. Tuo 50€ minimi pätee niissä tilanteissa, kun 12,5% avoimesta lainasummasta olisi sitä pienempi.

Ketkä ovat oikeutettuja takuuvuokralainaan?

Tätä takuuvuokraan soveltuvaa lainaa myönnetään varsin kattavasti eri hakijoille. On kuitenkin olemassa joitakin sääntöjä lainan saamiseksi. Ensimmäinen on se, että hakijalla pitää olla ikää vähintään 21-vuotta. Lisäksi käytännössä on todennäköisesti niin, että luottotietojen pitää olla kunnossa.

Kolmas laina vuokravakuutta varten

Vaikka ylempänä mainitut sivustot hyvä vaihtoehto moniin tilanteisiin, niin eivät ne ole ainoita paikkoja, josta voi hakea lainaa vuokravakuutta varten. Ja erityisen merkittävää on se, että lainafirmoilla on jonkun verran eroja siinä, miten halukkaita ne ovat lainaamaan minkäkin tyyppisille hakijoille, eli on mahdollista, että yhdeltä lainafirmalta tulee kielteinen lainapäätös ja toiselta myönteinen. Tästä edellä kuvatusta syystä tässä esittelyssä seuraavaksi vielä kolmas paikka, mistä voi hakea lainaa takuuvuokraan.

Laina.fi-palvelu tarjoaa kaksia eri tyyppisiä lainoja. Yhteistä näille lainoille on se, että parhaassa tapauksessa niiden molempien kautta (ei yhtä aikaa) voi saada jopa 5000€ verran lainaa. Erottavaa on sitten puolestaan esimerkiksi se, että toisen lainan pienin mahdollinen lainasumma on 600€ ja toisen vain 100€. Lisäksi eroa on se, että toisesta lainasta otetaan lainaksi yksi yksittäinen summa (esimerkiksi 1500€), kun taas toisen lainan tapauksessa avataan niin sanottu luottotili (vähän kuin luottokortti), jolta voi sitten ottaa luottorajaan asti niin paljon lainaa kuin haluaa. Näiden luottotilien rajat ovat kooltaan noin 2000 - 5000€. Luottotilin koko luottorajaa ei siis luonnollisesti ole mikään pakko käyttää.

Erottavaa näiden eri lainamuotojen välillä on myös se, että toisen lainan tapauksessa sitoudutaan 1 - 5 vuoden pituiseen maksuohjelmaan, jonka puitteissa laina maksetaan takaisin kuukausittaisilla lyhennyksillä, kun taas toista lainaa voi lyhentää huomattavasti vapaammalla tavalla. Vähintäänkin yleisesti ottaen voidaan sanoa, että tämän enemmän vapauksia antavan lainan korko on myöskin korkeampi kuin maksuohjelman mukaisen lainan. On hyvä huomata, että maksuohjelmat ovat siinä mielessä rajattuja kestoltaan, että 5 vuoden maksuohjelman saadakseen pitää lainaa ottaa vähintään 1500€.

Lisäksi eroa tulee vielä siitä, että vapaamman lainan tapauksessa lainaa voi hakea helposti vain pankkitunnuksien avulla, kun taas toisen lainan tapauksessa pitää esimerkiksi sähköpostilla toimittaa todisteita tuloista. Kuten nähdään, niin näiden lainojen välillä on varsin huomattavasti eroja, ja onkin syytä valita se, mikä sopii omiin tarpeisiin kaikista parhaiten.

Tämän palvelun käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta, eli vuoden korkeampi kuin ylemmän palvelun. Myöskään tästä palvelusta ei voi saada lainaa, jos on maksuhäiriömerkintä.