Takuuvuokra laina – Lainaa heti vuokravakuutta varten näiltä (2019)

Ylivoimaisesti isoin osa asuntoja vuokraavista tahoista haluaa vuokraajalta takuuvuokran. Takuuvuokra, joka tunnetaan myös vuokravakuutena, pyydetään yleensä ennen kuin uuteen asuntoon pääsee muuttamaan. Koska takuuvuokra pyydetään ennakolta, niin voi sen maksaminen aiheuttaa haasteita sekä niille, jotka muuttamat ensimmäiseen asuntoon että niille, jotka vaihtavat asuntoa. Näin on, vaikka asuntoa vaihtavat olisivat maksaneet edellisestäkin asunnostaan takuuvuokran, tämä on seurausta siitä, että takuuvuokraa ei välttämättä palauteta ennen kuin edessä on muutto seuraavaan asuntoon. Takuuvuokra on monesti 2 kuukauden vuokraa vastaava summa, mutta näin ei kuitenkaan välttämättä ole.

Koska takuuvuokra voi helposti olla 1000 – 3000 euroa, niin voi sen nopeasti maksaminen olla monelle haasteellista. Näissä tapauksissa voi kuitenkin monesti lainata rahaa vuokravakuutta varten. Mitä ilmeisimmin nopeimman tavan saada lainaa takuuvuokraa varten tarjoavat niin sanotut pikalainoja myöntävät yritykset. Näiltä voi saada rahaa takuuvuokraan jopa 15 minuutin sisällä. Jos kuitenkin on aikaa odottaa enintään muutama arkipäivä, niin on järkevämpiäkin vaihtoehtoja. Alussa yksi näistä.

Järkevä paikka hakea lainaa takuuvuokraan

Jos ei ole valtava kiire saada lainaa vuokravakuutta varten, niin on Omalaina-palvelun käyttäminen todennäköisesti paljon järkevämpi vaihtoehto kuin pikalainan ottaminen. Tästä pitävät huolen keskimäärin huomattavasti pienemmät korot, selkeä maksuohjelma ja tarvittaessa pidemmät laina-ajat. Omalaina toimii niin, että kerrot sille miten paljon lainaa haluat (minimi 100e ja isoin 60000 euroa) ja miten pitkäksi aikaa haluat sen. Sekä tietenkin muutamia perustietoja itsestäsi. Kun tämä on tehty (ei pitäisi mennä kuin pari minuuttia), niin etsii heidän systeeminsä sinulle automaattisesti parhaat saatavilla olevat lainatarjoukset. Näistä voit sitten valita sopivimman.

Monessa tapauksessa täältäkin voi saada rahat tilille jo heti samana päivänä, eikä homman pitäisi kestää yli muutamaa arkipäivää. Omalainan alaikäraja on 18 vuotta, mutta todennäköisesti lainaa on parhaat mahdollisuudet saada, jos ikää on ainakin pari vuotta tätä enemmän. Lisäksi on hyödyllistä, jos on työelämässä tai eläkeläinen. Valitettavasti maksuhäiriömerkintä käytännössä estää lainan saamisen tätäkin kautta. Hae nyt lainaa Omalainan kautta.

Täältä nopea laina takuuvuokraan:

Saldo voi olla hyvä idea siinä vaiheessa, kun vuokravakuutta varten tarvitsee lainaa nopeasti. Lainahakemuksen voi Saldon kautta tehdä helposti netissä pankkitunnuksien avulla, ja lainapäätöksen saa käytännössä heti. Ja kun päätöksen on saanut, niin ei rahojen saamiseen monesti meni juuri ollenkaan aikaa ja rahat voivatkin monesti olla tilillä alle 15 minuutin kuluttua päätöksestä. Hyvää tässä lainapalvelussa on myös se, että lainaa saa myös viikonloppuna. Jos siis huomaatkin vaikka sunnuntaina, että tarvitset maanantaiksi rahaa takuuvuokraa varten, niin voi Saldon käyttäminen olla poikkeuksellinen hyvä idea.

Hyvää tässä tavassa hakea lainaa on myös se, että sitä voi saada erittäin kattavasti huomioiden sen, minkä verran lainaa ihmiset yleensä tarvitset vuokravakuutta varten. Palvelu nimittäin tarjoaa lainoja aina 10000 euroon asti ja myös lainat kuten 1000 euroa tai 1500 euroa ovat varsin mahdollisia. Ja tietenkään mikään ei estä ottamasta vaikka vain 100 euron lainaa - vaikka juuri kenenkään vuokravakuus tuskin on noin pieni, niin voivat nämä pienemmät lainat olla hyväksi hyödyksi siinä vaiheessa, jos on jo omasta takaa jonkun verran rahaa takuuvuokraa varten.

Sen lisäksi, että Saldolta voi saada lainaa kattavasti eri summilla, niin on tällä lainapalvelulla myös yksi toinen erittäin hyvä ominaisuus: tältä palvelulta voi nimittäin saada lainaa jopa melko edullisella korolla.

Ketkä ovat tähän oikeutettuja takuuvuokralainaan?

Tätä takuuvuokraan soveltuvaa lainaa myönnetään varsin kattavasti eri hakijoille. On kuitenkin olemassa joitakin sääntöjä lainan saamiseksi. Ensimmäinen on se, että hakijalla pitää olla ikää vähintään 18-vuotta. Lisäksi käytännössä on todennäköisesti niin, että luottotietojen pitää olla kunnossa. Hakijan tulojen suhteen taasen on niin, että niitä mitä ilmeisemmin pitää olla sitä enemmän, mitä enemmän lainaa hakee. Eli vaikka 3000€ laina vaatinee enemmän tuloja kuin 800€ laina. Hae nyt lainaa Saldolta.

Myös täältä lainaa heti vuokravakuuteen:

Saldo voi joskus antaa melko kitsaasti lainaa. Ja mikäli itse ei saa sieltä lainaa, niin kannattaa ehkä tutustua Ostosrahaan. Ostosraha on perinteisesti antanut pienehköä lainaa varsin monille hakijoille. Lainaa täältä voi hakea 400 - 3000€ ja lainaamisen alaikäraja on 21 vuotta. Ostosrahalta haetulle lainalle voi valita laina-aikaa 1 - 3 vuotta. Ostosrahan kivan pituiset laina-ajat yhdessä matalien korkojen kanssa, auttavat pitämään kuukausittaiset lyhennykset pienehköinä. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.