Skeppshult – Katso mistä verkkokaupasta voit tilata skeppshultin tuotteita

Skeppshult on nimi, joka nousee monesti esille laadukkaita keittiövälineitä arvostavien keskuudessa. Valitettavasti yritys ei kuitenkaan tällä hetkellä myy sen oman verkkokaupan kautta tuotteita Suomeen, ja näin ollen moni on ihmeissään sen kanssa, mistä yrityksen tuotteita löytää. Onneksi ongelma ei kuitenkaan enää ole valtavan suuri – nykyään löytyy ainakin yksi suomalainen verkkokauppa, jonka kautta Skeppshultin tuotteita on helppoa ja nopeata tilata.

Skeppshult tuotteet netistä täältä:

https://track.adtraction.com/t/t?a=1188305377&as=1208553711&t=2&tk=1

Makujakauppa myy tällä hetkellä erittäin kattavasti Skeppshultin tuotteita. Erilaisia tuotteita on tätä kirjoittaessa yrityksen nettikaupassa tarjolla yli 50 kappaletta. Makujakaupan hinnat ovat Skeppshultin tuotteiden kohdalla varsin hyvin linjassa esimerkiksi Amazonin kanssa, mutta koska kyseessä on suomalainen verkkokauppa, niin esimerkiksi mahdolliset palautukset ja ongelmien ratkaiseminen onnistuu mitä ilmeisemmin helpommin kuin kansainvälisten verkkokauppojen kanssa. Käytännössä kaikki Skeppshultin tuotteet tulevat Makujakaupan verkkokaupasta ilman toimituskuluja, sillä yrityksen alaraja toimituskuluttomalle tilaukselle on 49 euroa. Koska verkkokaupassa listatut tuotteet löytyvät kaupan varastosta (jotkut verkkokaupat listaavat tuotteita sivuillaan ja tilaavat itsellensä vasta asiakkaan tilatessa sen), ei tuotteiden toimitusaikojen pitäisi ylittää yhtä viikkoa.

Miksi Skeppshult

Skeppshultin tuotteet ovat kiistatta lyhyellä aikavälillä kalliimpia kuin monien sen kilpailijoiden tuotteet. Ydinasia onkin “lyhyellä” aikavälillä. Yrityksen tuotteet on tehty kestämään, sen sijaan, että ne korvattaisiin uudella vuoden tai parin sisällä. Sillä, että Skeppshultin tuotteet kestävät pitkään on rahallisten hyötyjen lisäksi myös muita hyötyjä. Erityisen tärkeänä voi pitää sitä, miten yrityksen tuotteet kannustavat siirtymään luonnonvaroja tuhlaavasta kuluttamisesta kohti kestävämpää kuluttamista. Voikin sanoa, että yrityksen tuotteita hankkimalla (kilpailijoiden tuotteiden sijaan) pystyy omalta pieneltä osalta taistelemaan esimerkiksi ilmastonmuutosta vastaan.

Skeppshultin tuotteet myös henkivät arvokkuutta ja traditioiden arvostamista, tuotteet nimittäin valmistetaan perinteisillä metodeilla käsin. Arvokkuutta henkii myös Skeppshultin historia: yritys on ollut olemassa jo yli sadan vuoden ajan – vuodesta 1906 alkaen.

Katso alla olevalta videolta lisää Skeppshultin toiminnasta: