Rahaa netistä nopeasti tai pitkäjänteisesti

rahaa netistä

On olemassa lukuisia keinoja saada internetin kautta lisää rahaa. Keinojen voi ehkä nähdä jakautuvan kahteen kategoriaan sen perusteella, miten nopeasti rahaa on mahdollista saada itselle. Nopeita keinoja edustavat erityisesti lainat ja pidemmän aikavälin keinoista yksi hyvä vaihtoehto on nettisivujen tai verkkokaupan perustaminen. Tällä sivustolla keskitymme erityisesti rahan lainaamisen netistä sekä oman verkkokaupan perustamiseen. Alla on tämän perusteella nostettu esille kolme hyvää vaihtoehtoa, jos rahaa haluaa hankkia internetin kautta. Ensimmäisenä esitellään lainapalvelu, josta lainaa myönnetään niin sanotusti tavallisille ihmisille, toisena on esille nostettu lainapalvelu, josta lainaa voi saada yritykselle ja viimeiseksi esillä on vielä niin sanottu verkkokauppa-alusta, jonka kautta voi rakentaa oman verkkokaupan nopeasti.

Lainaa nopeasti yksityishenkilölle netistä

Yksityishenkilöille on tänä päivänä internetissä tarjolla yli 50 erilaista suomalaista lainapalvelua, joista rahaa saa nopeasti omalle pankkitilillensä. Nämä lainat tunnetaan myös pikalainoina tai pikavippeinä. Luonnollisesti näiden lainapalveluiden laadussa on melko suuria eroja. Toisessa ääripäässä ovat ne palvelut jotka veloittavat todella isoja korkoja, tekevät lainan hakemisestä keskivertoa hitaampaa eivätkä edes myönnä lainaa kovin laajalti. Toisessa päässä ovat sitten ne, mistä lainaa saa käytännössä heti omalle pankkitilille, josta lainaa on helppo hakea ja josta lainaa saa isolla skaalalla.

Nopea laina jopa 5000 euroon asti

Jos olet kiinnostunut nopeasti tilille maksettavasta lainasta, jossa korko on melko siedettävä muihin nopeiden lainojen tarjoajiin verrattuna, niin yllä mainittu Laina.fi-yritys on erittäin hyvä vaihtoehto. Voit tehdä lainahakemuksen kokonaisuudessa internetin kautta ja se käsitellään oikeastaan heti. Rahat myös maksetaan normaalisti pankkitilille asiakaspalvelun aukioloaikoina (arkisin 22, viikonloppuisin 21 asti) heti. Plussaa tämän lainapalvelun käyttämisessä on myös se, että saat haettua vähän isompia lainoja kuin monet muut nopeita lainoja internetissä tarjoavat tahot myöntävät. Täällä onnistuu helposti myös esimerkiksi 4000 ja 5000 euron lainat, kun muualla lainat ovat monesti kooltaan korkeintaan 2000 tai 3000 euroa.

Edut siinä, että hankki tällä keinolla rahaa netistä:

Tämän keinoin tärkein etu on se, että sillä rahaa saa aidosti todella nopeasti. Ei päivien tai viikkojen päästä, vaan monesti reilusti alle tunnissa. Jos siis tavoite on saada rahaa mahdollisimman nopeasti, niin ei vaihtoehto tästä paljon parane. Lisäksi etuna tässä keinossa on se, että rahaa saa hyvin kattavasti eri summilla. Voit hakea 100 euroa tai vaikka mainitut 5000 euroa.

Huonot puolet siinä, että käyttää tätä vaihtoehtoa:

Selkein huono puoli siinä, että käyttää tätä vaihtoehtoa on se, että tällä keinoilla ei siis tienaa rahaa netistä vaan ainoastaan saa sitä lainaksi. Ja laina pitää tietysti joskus maksaa takaisin. Ja koska kyseessä on perinteisesti ilmaistuna "pikalaina", niin ei riitä, että itse lainattu summa pitää maksaa takaisin, vaan rahaa pitää monesti maksaa takaisin huomattavasti enemmän kuin sitä sai alussa.

Lainaa yritykselle nopeasti netistä

Myös yritykselle on mahdollista saada lainaa netistä varsin nopeasti. Joskaan yritykselle lainaa tarjoavia palveluita ei ole läheskään niin paljon kuin palveluita, jotka myöntävät lainaa niin sanotuille tavallisille hakijoille.

Nopea yrityslaina jopa 100,000 euroon asti.

Yritysluotto.fi-palvelu tarjoaa varsin hyvän vaihtoehdon nopeaa yrityslainaa etsiville. Palvelusta voi saada lainaa alkaen summasta 2000 euroa ja suurin mahdollinen lainasumma on 100,000 euroa. Lainaa haetaan kätevästi palvelun verkkosivujen kautta, eli hakija ei joudu käymään minkäänlaisessa perinteisessä konttorissa tai postittamaan liitteitä tai muita tietoja. Mikäli hakija lähettää lainahakemuksen ennen kello 4 iltapäivällä arkisin, niin käsitellään lainahakemus jo saman päivän aikana. Tähän, kun lisätään se, että rahansiirtoja tehdään hakijoille joka päivä, samoin, kello 4 iltapäivällä Nordeasta, niin voivat rahat olla todella nopeasti yrityksen pankkitilillä. Hyvää tässä yrityslainassa on sekin, että sille ei vaadita ollenkaan esinevakuuksia.

Hyvät puolet tässä tavassa saada rahaa nopeasti yritykselle:

Nopeus ja helppous ovat tämän tavan ehdottomat vahvuudet. Lisäksi kilpailijoihin verrattuna Yritysluotto-palvelua voi pitää huomattavan selkeänä: yritys tarjoaa lainaa kaikille hakijoille samoilla ehdoilla, eikä muuta ehtoja hakijasta riippuen.

Huonot puolet tässä keinossa:

Yritysluoton korot ovat erityisesti pienten ja lyhyiden lainojen kohdalla varsin korkeat. Esimerkiksi 3000 euron lainasta pitää maksaa kuukauden kuluttua takaisin 3500 euroa. Ja parhaimmassakin tapauksessa lainasta pitää maksaa noin 30% ylimääräistä takaisin alunperin lainatun summan päälle.

Perusta verkkokauppa ja hanki lisää tuloja internetin kautta

Jos, et etsi lyhyen aikavälin ratkaisu rahan tarpeeseen, van olet enemminkin kiinnostunut siitä, miten tilannetta voi parantaa pidemmällä aikavälillä, niin on yksi mahdollisuus verkkokaupan perustaminen. Verkkokaupan perustaminen on siinäkin mielessä hyvä vaihtoehto, että sitä voi monesti ylläpitää nykyisen ammatin, opiskelujen tai yritystoiminnan kyljessä. Näin on luonnollisesti erityisesti toiminnan alkuvaiheessa. Ja jos toiminta sitten kasvaa nopeasti, niin on edessä päätös siitä panostaako vanhaan tapaan käyttää aikansa vai hyppääkö voimakkaammin verkkokauppabisneksen.

Verkkokaupan perustamisessa on vaihtoehtona sekin hyvää, että sen pystyy nykyään perustamaan alle tunnissa ja alle 30 euron budjetilla. Tämä onnistuu hyödyntäen niin sanottua verkkokauppa-alustaa. Verkkokauppa-alusta auttaa ihmistä rakentamaan oman nettikaupan omalle verkkotunnukselle. Tämän tyyppistä verkkokauppa-alustaa on helppo käyttää vaikka ei olisi koskaan ennen tehnyt mitään paljon tietoteknisiä taitoja vaativaa.

Oma suosikkini verkkokauppa-alustoista on Shopify. Olen itse käyttänyt kyseistä verkkokauppaohjelmaa oman kauppani perustamiseen ja huomasin, että se oli erittäin helppokäyttöinen. Kaupan sai helposti käännettyä suomeksi ja tuotteet lisättyä kauppaan ja hinnoiteltua erittäni nopeasti. Hyvää tässä ohjelmassa on myös se, miten paljon tilastoja se tarjoaa kaupan nettisivuilla käyneistä henkilöistä. Ohjelma näyttää esimerkiksi se, miten moni verkkokaupassa käynyt on lisännyt tuotteen ostoskoriinsa, ja luonnollisesti myös sen kuinka moni on lopulta myös ostanut kaupasta.

Suomalaiselle verkkokaupan perustajalle on hyvää myös se, että suomalaiset maksutavat on helppo lisätä verkkokauppaan. Voit näin ollen alkaa hyväksymään maksuja esimerkiksi suomalaisista verkkopankeista todella nopeasti. Vahva suositus siis kokonaisuudessa tälle verkkokauppaohjelmalle.

Hyvät puolet siinä, että käyttää tätä keinoa rahan saamiseen:

Tämän tavan saada rahaa netistä ehkäpä paras puoli on se, että rahaa voi aidosti saada todella paljon, jos hommat menee putkeen. Suomessakin on useita miljoonien eurojen arvoisia verkkokauppoja, jotka ovat lähteneet liikkeelle hyvin vaatimattomalla tavalla. Lisäksi hyvää tässä keinossa on se, että tavallaan riski on pienempi kuin rahan lainaamisessa. Koska oman verkkotunnuksen hankkiminen maksaa noin 10 euroa ja kauppaa saa pyörittää alle 30 euron hintaan kuussa eikä tuotteitakaan välttämättä tarvitse ostaa itselle erikseen verkkokauppa varten, niin suurin riski on selvästi se, että tuhlaa aikaansa, jos kauppa ei menestykkään. Tosin siinäkin tapauksessa käytetty aika voi hyvinkin olla investointi tulevaan uuden oppimisen muodossa.

Huonot puolet siinä, että kokeilee saada rahaa tällä keinolla:

Selkein huono puoli on se, että ei ole ollenkaan varmaa, että kaupan perustamalla tienaa rahaa. Voi hyvin olla ettei kauppa saa käytännössä ollenkaan asiakkaita, tai ei ainakaan niin montaa, että kaupan pyörittäminen olisi ajan käytön suhteen järkevää. Huono puoli on myös se, että onnistuessakaan rahan saaminen ei tällä keinolla ole kovin nopeaa. Toki parhaassa tapauksessa voi käydä niin, että melkein heti, kun olet laittanut kaupan nettiin, niin tieto siitä lähtee kiertämään somessa, mutta tämä ei ole kovin todennäköisestä. Normaalisti aikaa pitää käyttää kuukausia siihen, että alkaa näkemään kunnon tuloksia. Ja niitä ei siis välttämättä tule edes silloin.

Tietoa tästä sivustosta

E-commercePlatforms.com on vuoden 2014 lopulla perustettu suomalainen verkkosivusto. Sivustolla esitellään esimerkiksi verkkokauppoja, annetaan tietoja verkkokaupan avaamisesta sekä kerrotaan pikalainoista. Sivuston käyttöehdot. Mikäli haluat ottaa yhteyttä sivuston ylläpitoon, niin onnistuu se helposti yhteydenottolomakkeella. Sivustolla on sisältöä sekä suomeksi että englanniksi.