Pikavippi yritykselle | Näiltä lainaa netistä helposti ja nopeasti yritykselle

Vaikka yksityishenkilöille suunnatut pikavipit ovatkin hallinneet uutisointia, niin pystyy tätä nykyä myös yritykselle hankkimaan käytännössä pikavipin netistä. Toki tässä tapauksessa niitä monesti kutsutaan yrityslainoiksi, mutta logiikka on sama: voit hakea lainaa nopeasti ja helposti netin kautta, saat lainapäätöksen äkkiä ja lainan parhaassa tapauksessa lähes heti. Tässä seuraavassa siis muutamia paikkoja hakea netistä pikavippi yritykselle.

Pikavippiä yritykselle 1000€ - 25 000€

Qredin kautta yrityslainaa voi ottaa 1000 - 25 000 euro ja laina-ajan voi valita väliltä 1 kuukausi - 1 vuosi. Eli tämä sopii siis erityisen hyvin niihin tilanteisiin, joissa yritykselle riittää pienehkö laina eikä sitä tarvitse pitkäksi aikaa. Tätä taustaa vasten onkin myös ihan hyvä, että tästä paikasta vaikuttaa olevan helpompi saada lainaa myös aloitteleville yrityksille kuin kahdesta alempana esitellystä paikasta. Lainapäätöksen täältä saa yleensä minuuteissa ja rahat laitetaan tulemaan jo saman päivän aikana, jos lainasopimus on allekirjoitettu arkena ennen 15:30. Lainalle ei täällä vaadita vakuuksia, mutta kylläkin yrittäjän henkilötakaus.

Ferratum Business - isompaan lainan tarpeeseen

Ferratum Business voi olla hyvä valinta erityisesti silloin, jos yritykselle tarvitsee hieman isomman lainan nopeasti. Näin on koska täältä lainaa voi ottaa yritykselle 2000e - 250 000 euroa. Lainaa saa täältä otettua enintään 2 vuoden ajaksi. Täällä kerrotaan, että lainan hakeminen vie vain 5 minuuttia ja lainapäätöksen keskimäärin yhden työpäivän aikana.

Lainaa yritykselle 3000e - 100 000 euroa

Yritysluotto.fi palvelu puolestaan myöntää yrityksille lainaa aina 3000 eurosta alkaen aina 100 000 euroon asti. Laina-ajan täältä voi valita väliltä 1 kuukausi - 12 kuukautta. Myös täältä lainaa saa haettua helposti netin kautta.

Yllä ei ole mainittu näiden palveluiden korkoja ja kuluja siitä yksinkertaisesta syystä, että niissä voi olla hakijan tilanteesta riippuvaa vaihtelua ja lisäksi ne voivat muuttua. Saat siis korot ja kulut parhaiten selville hakemalla lainatarjousta.