Pikavippi S-pankkiin heti – Toimivia vaihtoehtoja (2019)

S-pankki on aika lähellä vaikein pankki saada pikavippi heti tilille. Eri lainafirmojen nettisivujen selaamisen perusteella löytyi kuitenkin yksi yhtiö, joka kertoo, että siltä saa pikavipin s-pankin tilille heti. Lisäksi yhden firman kohdalla selvisi sen asiakaspalvelusta kysyttäessä, että myös sen pitäisi pystyä maksamaan vippi heti S-pankkiin. Alla nämä vaihtoehdot lyhyessä esittelyssä, ja sitten vielä sivun lopussa yksi paikka, josta laina pitäisi tulla 30 minuutin sisällä.

Pikavippi S-pankkiin heti - hyvä vaihtoehto

Suomilimiitti on varmaan tunnetuin niistä brändeistä, joiden kautta on mahdollista saada laina heti S-pankin tilille. Tästä palvelusta lainaa saa 10e - 2000e ja lainan hakeminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla (luonnollisesti siis myös S-pankin tunnuksilla). Täältä voi saada laina-ajan alkuun korotonta laina-aikaa jopa 60 päivää ja lisäksi ensimmäisen nostetun lainasumman saa ilman nostokuluja. Voidakseen saada lainaa Suomilimiitiltä, pitää ikää olla vähintään 21 vuotta. Suomilimiitiltä voi hakea lainaa joustoluoton muodossa, jolloin ensimmäisen nostetun lainasumman päälle voi nostaa lisää lainaa (2000€ rajan sisällä). Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Vippi S-pankkiin heti myös täältä

Limiitin asiakaspalvelulta kysyttäessä kävi ilmi, että myös sen pitäisi pystyä maksamaan nostettu laina heti S-pankin tilille. Tästä paikasta lainaa voi saada enintään 500€ / 2000€, riippuen siitä, kumpi lainaraja hakijalle myönnetään. Tämän paikan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että kun on avannut lainatilin, niin jatkossa lainaa pitäisi saada nostettua myös yöllä. Ikäraja tässä palvelussa on lähtökohtaisesti vain 18 vuotta, mutta toki voi hyvin olla, että varsinkin tuon isomman lainarajan saaminen vaatii käytännössä hieman enemmän ikää. Homma selviää oikeastaan vain hakemalla - onneksi siinä menee vain hetki. Limiitin lainarajat ovat siis suurimpia mahdollisia lainasummia, toisaalta lainaa voi nostaa vaikka vain 100€. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Jos 30 minuuttia on "heti", niin kokeile tätä

Ainalaina kertoo, että siltä saa rahat noin puolen tunnin sisällä S-pankin tilille. Se haluaako tätä aikataulua pitää samana kuin "heti" on tietysti riippuvaista hakijasta. Lainaa täältä voi saada 50 - 2000€ ja alaikäraja lainalle on 21 vuotta. Ainalainan lainapalvelu ei ole ehkä matkapuhelimella hakiessa kaikista selkein: mahdollisuus hakea lainaa löytyy ylhäältä valikko-napin alta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.