Pikavippi OP – Näiltä pikavippi heti OP:n tilille sen tunnuksilla (2019)

OP on yksi parhaista pankeista, jos tavoitteena on saada pikavippi heti tilille. Näin on, koska erittäin monet pikavippejä tarjoavat tahot hyväksyvät OP:n tunnukset lainan hakemista varten ja myös maksavat pikavipin heti sen tilille. Alla muutama näistä lyhyessä esittelyssä. Kannattaa valita se mikä vastaa parhaiten omia tarpeita. Mikään ei toki estä hakemasta lainaa useammastakin näistä.

Pikavippi heti OP:n tilille hyvällä todennäköisyydellä

Vaikka monesta paikasta voikin siis saada periaatteesta pikavipin heti OP:n tilille, niin on melko iso ongelma monessa tapauksessa se, että lainafirmoilla on varsin kovat vaatimukset sille, kenelle ne ovat valmiit pikavipin myöntämään. Näin ollen halusinkin nostaa tähän alkuun paikan, josta tuntuu olevan erityisen helppoa saada pikavippi.

Ekstraluoton kautta voi hakea suuruudeltaan 10€ - 2100€ lainaa, jos ikää on ainakin 21 vuotta, ja Ekstraluoton sivuston perusteella pikavipin voi saada normaalisti käytännössä heti (muutamissa minuuteissa) OP:n tilille aikavälillä 8:00 - 22:00. Hae nyt pikavippi Ekstraluotolta.

Pikavippi heti OP:n tilille - Vaihtoehto 2

Lainasto on varsin kiva vaihtoehto, jos haluaa lainaa heti OP:n tilille. Lainasto tarjoaa eri tyyppisiä lainoja alkaen 100€ tasosta ja isoimmillaan lainaa voi ottaa vaikka 5000€. Jos haussa ei ole kovin iso laina niin todennäköisesti paras vaihtoehto on yrityksen pikalaina (pienin korko ja todella selkeä hinnoittelu), jos taas haluaa hieman isompaa lainaa nopeasti, niin voi hyvä vaihtoehto olla ”joustoluotto”. Joustoluotolla viitataan tässä eräänlaiseen lainatiliin, jolta voi lainaa ottaa siihen asti, että joustoluoton lainaraja on täynnä. Tämä mainittu lainaraja on ainakin normaalisti 2000€ tai 3000€. On hyvä olla tietoinen siitä, että joustoluottoa pitää alkaa lyhentämään jo ennen sitä kuin lainaraja on täynnä – eli ei voi vaikka ajatella, että ei nosta koskaan lainarajaa täyteen ja sen takia lainaakaan ei pitäisi maksaa takaisin.

Jos taas haussa on vielä isompi laina, niin kannattaa todennäköisesti valita "kulutusluotto". Kulutusluottoa voi ottaa 2000 - 5000€ ja sen korko on normaalisti melko paljon matalampi kuin joustoluoton. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Vaihtoehto 3 – Erityisen nopea laina

Jos Lainasto ei kiinnosta tai sieltä vaikka saa kielteisen luottopäätöksen, niin voi myös esimerkiksi Ferratumia harkita. Myös Ferratumilta lainan hakeminen onnistuu OP:n tunnuksilla ja se myös maksaa lainarahat heti OP:n pankkitilille. Ferratumillakin on muutama erityyppinen laina, mutta mikäli tärkeintä on nopeus, niin kannattaa valita yrityksen ”joustava-luotto”. Kyseinen laina on erityisen helppo hakea ja siitä myös saa kokemukseni perusteella lainapäätöksen käytännössä heti. Joustava-luotto toimii samalla periaatteella kuin Lainaston joustoluotto. Eli myös tässä tapauksessa hakijalle myönnetään luottoraja ja tältä luottorajalta voi sitten nostaa tuohon rajaan asti niin paljon lainaa kuin haluaa. Ferratumin tapauksessa tämä lainaraja on normaalisti 2000€. On mahdollista, että tämä lainaraja nousee, kun on ollut jonkun aikaa Ferratumin asiakkaana ja maksanut laskujaan. Hae nyt pikavippi Ferratumilta.

Vaihtoehto 4 – Jopa 5000€ ”pikavippi” OP:n tilille

Mikäli haussa on isompi pikavippi, niin voi Laina.fi-sivustoa harkita. Kyseiseltä sivustolta voi lainaa parhaassa tapauksessa saada jopa 5000€. Ja siis myös täällä toimivat OP:n tunnukset ja lainatut rahat siirretään heti OP:n tilille. Laina.fi:n kohdalla on hyvä olla tietoinen siitä, että yrityksen ”käyttölaina” (joka toimii samalla logiikalla kuin yllä mainitut joustoluotot) on helpompi hakea, mutta toisaalta sitä saa monesti enintään 2000€ tai 3000€. Toisaalta taas yrityksen kertalainaa on luultavasti helpompi saada aina tuohon 5000€ rajaan asti, mutta toisaalta sen hakeminen on aavistuksen haastavampaa ja sen saamiseksi pitää lähettää liitteitä. Hae nyt Laina.fi lainaa.

Kuten yltä nähdään, niin OP:n asiakkailla on varsin hyvät oltavat, jos haussa on pikavippi. Vaihtoehtoja on monia ja pikavippiä saa todella hyvin eri summilla. OP poikkeaa siis varsin paljon esimerkiksi Ålandsbankenista ja POP Pankista, joiden kohdalla on paljon vaikeampi löytää tahoja, jotka voivat maksaa pikavipin heti niiden tileille. Jos nuo kiinnostavat, niin katso: Ålandsbanken pikavippi ja POP Pankki pikavippi.

Riippumatta siitä, mihin pankkiin hakee pikavippiä, niin on hyvä olla tietoinen siitä, että jos kyseisestä pankista hakee myöhemmin lainaa, niin voivat ne suhtautua huonosti siihen, jos aiemmissa tilitapahtumissa näkyy maksuja pikavippiyhtiöille. Tästäkin syystä on monesti hyvä yrittää ensin hakea lainaa pankista ja vasta sitten turvautua pikavippiin, jos pankista ei saa lainaa tai lainaa on oikeasti pakko saada todella nopeasti.