Pikavippi 250e – Parhaat 250 euron lainat – Koroton 250€ vippi näiltä

250e pikavippi on sen kokoinen, että sille alkaa olemaan jo aika paljon vaihtoehtoja, mistä hakea sitä. Esimerkiksi 20 euron lainahan on luonteeltaan semmoinen, että sitä voi saada vain ihan muutamasta paikasta. Koska noita pienempiä lainoja on käsitelty jo aiemmin tällä sivustolla, niin nostetaan tällä sivulla ensimmäisenä huomioon paikka, josta saa 250e pikavipin, mutta ei tuon tyyppistä pientä pikavippiä. Yhteistä näille kaikille tämän sivun lainoille on, että ne saa ainakin joksikin aikaa ilman korkoja.

250e pikavippi – koroton kuukausi

Rahapalvelun minimilaina on 50€, eli 250 euro onnistuu täältä todella hyvin. Mikäli Rahapalvelulta ottaa 250e pikavipin, niin saa sille kuukauden verran korotonta maksuaikaa. Joskin on niin, että tämä koroton tarjous on voimassa vain, jos ei ole käyttänyt Credit24-palvelua, joka on saman ylläpitäjän. Se mikä Rahapalvelussa on ihan hauskaa, on että myös 250 euron pikavipille voi ottaa varsin pitkän maksuajan. Halutessaan voi vaikka päättää, että sille ottaa vuoden maksuajan. Jos maksuaikaa ottaisi näin 12 kuukautta, niin tulisi 250e pikavipin kuukausikustannukseksi 26 euroa. Miltään muulta tämän sivun pikavippipalvelulta ei ole mahdollista ottaa lainaa tällä tavoin selkeällä osamaksulla. Rahapalvelulta voi hakea lainaa kätevästi lähes kaikkien pankkien pankkitunnuksilla. Saadakseen lainaa Rahapalvelulta pitää ikää olla vähintään 19 vuotta. Hae nyt pikavippi Rahapalvelulta.

250e pikavippi – korotonta maksuaikaa 30 päivää

Ferratum on myös todella mukava paikka 250e pikavipin hakemiseen. Tämän paikan kautta tuonkin kokoiselle lainalle saa 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi mahtavaa on se, että Ferratum antaa tätä kirjoittaessa ensimmäisen pikavipin ilman nostokuluja, joten tästäkään ei synny ylimääräistä maksettavaa lainaa varten. Ferratum toimii siinä mielessä eri logiikalla Rahapalvelun kanssa, että täällä ei ole määritelty 250e lainalle selkeää maksuohjelmaa, vaan sen sijaan lainaa pitää lyhentää joka kuukausi vähintäänkin minimisummalla. 250e lainan kohdalla tämä minimisumma on 100 euroa kuukaudessa. Mutta laina tietenkin kannattaa pyrkiä maksamaan kokonaan pois korottoman ajan puitteissa.

Ferratumiltakin lainaa saa haettua kätevästi ilman tulotositteiden lähettämistä ja lähes kaikkien pankkien tunnuksilla. Kokemukseni mukaan Ferratumilta saa lainan hyvin pitkälti ”heti” omalle pankkitilille. Jotta Ferratumilta voi saada lainaa, niin pitää ikää olla vähintäänkin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

61 päivää korotonta maksuaikaa 250 euron lainalle

Jos avainasemassa on ennen kaikkea se, miten paljon korotonta maksuaikaa 250€ pikavipille saa, niin kannattaa valita Vivus. Juuri nyt Vivus nimittäin tarjoaa uusille asiakkaille peräti 61 päivän verran korotonta maksuaikaa. Ja koska tätä korotonta maksuaikaa saa enintään 400€ vipeille, niin onnistuu se siis hyvin myös 250 euron lainalle. Kun mietitään, miten paljon korkoja jo tuon kokoinen pikavippi voi kerryttää noin parissa kuukaudessa, niin voi näin pitkää korotonta maksuaikaa pitää todella hyvänä tarjouksena.

On hyvä huomata, että Vivuksen sivut eivät ole tällä hetkellä ehkä kaikkein selkeimmät, ja niiden perusteella voi ehkä saada kuvan, että pisin mahdollinen koroton maksuaika olisi 30 päivää, mutta tuon 61 pitäisi kyllä olla tarjolla. Myös Vivus maksaa pikavipin heti ilman liitteitä lähes kaikkien pankkien pankkitileille. Yksi poikkeus tähän on esimerkiksi S-pankki (lue täältä: pikavipeistä S-pankkiin). Vivuksen lainojen ikäraja on 20 vuotta. Vivus ei peri lainoistaan erillisiä nostokuluja, joten koroton laina on aidosti koroton ja kuluton, sen sijaan, että sitä vain mainostettaisiin korottoman, mutta sitten perittäisiin ylimääräistä jotakin kiertotietä. Hae nyt pikavippi Vivukselta.

Suomilimiitti - parhaassa tapauksessa 60 päivää korotonta maksuaikaa

Myös Suomilimiitti myöntää 250 euron pikavippejä. Tämä paikka poikkeaa muista tämän sivun paikoista siinä, että täältä ei ainakaan ihan lyhyellä tutkimisella selviä tarkasti, miten koroton maksuaika määräytyy. Mutta sivustolla kuitenkin kerrotaan, että korotonta maksuaikaa voi saada jopa 60 vuorokauden verran. Erityisesti niissä tapauksissa, joissa korotonta laina-aikaa saa näin paljon, niin on tämä todella hyvä vaihtoehto lainan ottamiseen. Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä ensimmäisen pikavipin ilman nostokuluja, joten jos haluat ottaa 250 euroa lainaa, niin kannattaa se kaiken järjen mukaan nostaa heti ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan. Suomilimiitin ikäraja on 21 vuotta, ja myös täältä lainaa voi nykyään hakea helposti ihan vaan pankkitunnuksien avulla. Hae nyt pikavippi Suomilimiitiltä.

Blue Finance - 250e pikavippi 18-vuotiaille, 2 viikkoa korotonta maksuaikaa

Blue Financella on tämän sivun lainapaikoista kaikista matalin alaikäraja. Täältä nimittäin voi saada lainaa jo 18 vuotiaana. Jos tuota asiaa pitää hyvänä juttuna, niin toisaalta taas sitten vastapuolella on se, että täällä taitaa olla kaikista huonoimmat ehdot lainan korottomuudelle (yllä olevasta Suomilimiitistähän ei pysty ihan varmuudella sanomaan). Tämä ”huonous” koskee yksinkertaisesti sitä, että lainalle saa korotonta maksuaikaa ainoastaan 2 viikkoa (14 päivää). Toisaalta toki moni pystyy monesti maksamaan 250e pikavipin helposti takaisin tuossa aikaikkunassa, eikä se siis sinänsä välttämättä aiheuta mitään ongelmia verrattuna vaikka kuukauden korottomaan laina-aikaan. Kaikkien muiden tällä sivulla mainittujen vaihtoehtojen tapaan myös Blue Finance mahdollistaa lainan hakemisen pankkitunnuksien avulla ilman mitään kummoisempia pitkien hakemusten täyttelyä. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

On ainakin kahden tyyppisiä korottomia lainoja:

On syytä olla tietoinen siitä, että korottomia lainoja on niitä, joilla on selkeästi määritelty (ensimmäinen) eräpäivä, jona laina pitää maksaa takaisin kokonaisuudessaan ja sitten on niitä, joita ei tarvitse maksaa kokonaan pois heti ensimmäisenä eräpäivänä. Näiden tärkeä ero on se, että jos koroton laina pitää maksaa kokonaisuudessa pois ensimmäisenä eräpäivänä, niin ei se käytännössä voi kerryttää korkoa (olettaen siis, että sen myös maksaa ajoissa), jos taas alun perin korottomalla lainalla on vain minimilyhennys, jolla sitä pitää lyhentää, niin alkaa lainan maksamaton osuus kerryttää korkoa – ja tämä korko voi olla erittäin suurta. Näistä tällä sivulla esitellyistä vaihtoehdoista ainakin Vivus vastaa näitä ensimmäisen tyyppisiä korottomia pikavippejä, kun taas esimerkiksi Ferratum vastaa tätä jäljempää kategoriaa. Kannattaa olla etukäteen hyvin selvillä siitä, mihin kategoriaan oma ”koroton” pikavippi osuu.

Koroton laina ei ole ilmainen laina:

Aina välillä korottomista lainoista puhutaan ilmaisina lainoina. Mielestäni tämä on kuitenkin väärin. Kun lainasta puhutaan ilmaisena, niin tulee siitä helposti ikään kuin kuva, että sitä ei tarvitsisi maksaa takaisin, ja tämä on tietenkin totaalisen väärin. Onkin hyvä muistaa, että maksamaton koroton pikavippi voi aiheuttaa aivan samalla tavalla huonoja seurauksia kuin laina, jossa olisi vaikka 50% korko.

Luottotietojen pitää olla kunnossa lainan saamiseksi:

Vaikka näillä tällä sivulla esitellyillä 250e lainoilla on jonkun verran eroavaisuuksia, niin on niillä kaikilla myös yksi selkeä yhdistävä tekijä. Tämä on se, että käytännössä mitään näistä ei voi saada, jos on maksuhäiriömerkintä, eli luottotiedot ovat menneet.