Pikavippi 250e – Hyvät 250 euron lainat – Myös koroton 250€ vippi (2019)

250e pikavippi on sen kokoinen, että sille alkaa olemaan jo jonkun verran vaihtoehtoja, mistä hakea sitä. Esimerkiksi 20 euron lainahan on luonteeltaan semmoinen, että sitä voi saada vain ihan muutamasta paikasta. Vaikka 250e vippejä voikin siis saada useammasta paikasta, niin voi näistä ehkäpä erityisen vahvasti suositella sitä, jolta tuon kokoisen lainan voi saada ainakin lyhyeksi aikaa ilman korkoja. Alla siis esittelyssä tämän tyyppinen paikka. Sen alla vielä varavaihtoehto, jos tuo ylin lainapalvelu ei innosta.

250e pikavippi – korotonta maksuaikaa 30 päivää

Ferratum on mielestäni varsin mukava paikka 250e pikavipin hakemiseen. Tämän paikan kautta tuonkin kokoiselle lainalle saa 30 päivää korotonta maksuaikaa, eikä yritys enää myöskään peri nostokuluja lainoista.

Ferratumiltalainaa saa haettua kätevästi ilman tulotositteiden lähettämistä ja lähes kaikkien pankkien tunnuksilla. Kokemukseni mukaan Ferratumilta saa lainan hyvin pitkälti ”heti” omalle pankkitilille. Jotta Ferratumilta voi saada lainaa, niin pitää ikää olla vähintäänkin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Edullinen 250€ pikavippi

Saldolta voi hakea 250€ pikavipin niin, että valitsee sen lainatuotteista joustoluoton, hakee ja toivottavasti saa tuota joustoluottoa ja sitten nostaa siltä tuon halutun lainasumman. Saldon 250€ pikavippi on varsin edullinen. Lainaa Saldolta voi hakea, mikäli on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolta.

Koroton laina ei ole ilmainen laina:

Aina välillä korottomista lainoista puhutaan ilmaisina lainoina. Mielestäni tämä on kuitenkin väärin. Kun lainasta puhutaan ilmaisena, niin tulee siitä helposti ikään kuin kuva, että sitä ei tarvitsisi maksaa takaisin, ja tämä on tietenkin totaalisen väärin. Onkin hyvä muistaa, että maksamaton koroton pikavippi voi aiheuttaa aivan samalla tavalla huonoja seurauksia kuin laina, jossa olisi vaikka 50% korko.

Luottotietojen pitää olla kunnossa lainan saamiseksi:

Vaikka näillä tällä sivulla esitellyillä 250e lainoilla on jonkun verran eroavaisuuksia, niin on niillä kaikilla myös yksi selkeä yhdistävä tekijä. Tämä on se, että käytännössä mitään näistä ei voi saada, jos on maksuhäiriömerkintä, eli luottotiedot ovat menneet.