Pikavippi 20v – Näiltä lainaa 20 vuotiaalle heti 50 – 10000 euroa, helppo ja nopea hakemus!

Yleisesti ottaen voidaan ajatella niin, että kun ikää tulee enemmän, niin myös vastuullisuus raha-asioissa lisääntyy. Tätä taustaa vasten ei voikaan pitää yllättävänä, että myös pikavippejä on saatavilla sitä enemmän, mitä enemmän ikää on, ja lisäksi esimerkiksi 20 vuotiaana voi myös saada isompia pikavippejä kuin vaikkapa 18 vuotiaana.

Tällä sivulla esitellään muutama pikavippi, jotka ovat saatavilla 20v lainaajille. Pienimillään näistä voi saada lainaa 50€ ja isoin mahdollinen lainasumma on 10000€, vaikka toki onkin niin, että lainapaikat eivät monesti myönnä näitä isoimpia lainoja uusille lainanhakijoille, vaan ne ovat usein tarjolla vasta sitten, kun hoitanut aiemmat lainamaksut asiallisesti.

Vippi - lainaa jopa 10 000€ 20-vuotiaille

Vipin kautta voi hakea jopa 10 000€ verran lainaa 20-vuotiaana. Tuo onnistuu tämän palvelun kulutusluoton kautta. Toisaalta kulutusluottoa voi hakea myös jo 1000€ alkaen. Ja vielä pienempää lainan tarvetta varten hyvä idea voi olla Vipin joustoluotto, jota voi saada 100 - 2000€. Ainakin Vipin joustoluotto on kokemuksien perusteella erittäin helppokäyttöinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Easycredit - kulutusluottoa 500 - 5000€ 20 vuoden ikärajalla

Easycreditin kautta voi puolestaan hakea kooltaan 500 - 5000€ kulutusluottoa. Tuolle kulutusluotolle voi jokaisella lainasummalla ottaa laina-aikaa vähintäänkin 2 vuotta. Easycredit voi siis soveltua hyvin niihin tilanteisiin, kun haluaa lainaa pidemmäksi aikaa. Hae nyt lainaa Easycreditiltä.

Rahapalvelu - joustoluottoa 50 - 4000€

Myös Rahapalvelulta voi hakea lainaa 20-vuotiaana. Tämän palvelun lainatuotteena on joustoluotto, ja tuota joustoluottoa voi saada 50€ alkaen ja sen yläraja on 4000€. Rahapalvelun uusien joustoluottojen todelliset vuosikorot ovat palvelun kertoman mukaan tavallisesti noin 29,97%. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Oletko opiskelija?

Näitä yllä olevia lainoja on käsitelty käytännössä olettaen, että hakija on työelämässä. On nimittäin niin, että todennäköisesti mitään näitä ei voi kovin helposti saada opiskelijana. Jos kuitenkin olet opiskelija, niin on myös näihin tilanteisiin tarjolla muutamia mahdollisia pikavippejä, ja näitäkin on käsitelty tällä sivustolla. Tutustu siis tähän sivuun: lainaa opiskelijalle heti, jos haluat 20 vuotiaana opiskelijana pikavipin / muun nopean lainan heti tilille.

Mikä estää lainan saamiseen 20 vuotiaana:

Vaikka kaikista näistä yllä mainituista paikoista voikin periaatteessa saada lainaa, jos on 20 vuotias, ja edellä käsitellysti mahdollisuudet lainan saamisen paranevat huomattavasti, jos on vielä työelämässä, niin on kutenkin yksi asia mikä käytännössä estää lainan saamisen näistä paikoista. Tämä on se, jos on maksuhäiriömerkintä, on nimitäin niin, että pikavippejä myöntävät yritykset ovat nykyään erittäin tarkkoja sen suhteen, etteivät ne herkästi myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille.