Pikavippi 20v – Näiltä lainaa 20 vuotiaalle heti 50 – 5000 euroa, helppo ja nopea hakemus!

Yleisesti ottaen voidaan ajatella niin, että kun ikää tulee enemmän, niin myös vastuullisuus raha-asioissa lisääntyy. Tätä taustaa vasten ei voikaan pitää yllättävänä, että myös pikavippejä on saatavilla sitä enemmän, mitä enemmän ikää on, ja lisäksi esimerkiksi 20 vuotiaana voi myös saada isompia pikavippejä kuin vaikkapa 18 vuotiaana.

Tällä sivulla esitellään muutama pikavippi, jotka ovat saatavilla 20v lainaajille. Pienimillään näistä voi saada lainaa 50e ja isoin mahdollinen lainasumma on 5000e, vaikka toki onkin niin, että lainapaikat eivät monesti myönnä näitä isoimpia lainoja uusille lainanhakijoille, vaan ne ovat usein tarjolla vasta sitten, kun hoitanut aiemmat lainamaksut asiallisesti.

Pikavippi 20v 100e – 2000e

Limiitti vaikuttaa olevan kiva paikka hakea lainaa 20 vuotiaana. Tähän vaikuttaa erityisesti se, että täältä tuntuu olevan aidosti hyvät mahdollisuudet saada lainaa – monestihan pikavippipaikoista voi saada hylätyn lainapäätöksen, vaikka siihen ei oikein tuntuisi olevan mitään kunnollista syytä. Myös lainojen koot ovat varsin hyvät tässä paikassa: pienin mahdollinen lainasumma on 100 euroa ja isoin mahdollinen lainasumma on 2000 euroa. Täälläkin on tosin niin, että uusille asiakkaille saatetaan laittaa raja siitä, että lainaa saa korkeintaan 500e. Hyvää tässä lainapaikassa on myös se, että täältä on todella helppoa hakea lainaa erittäin lyhyellä nettihakemuksella ja pankkitunnuksilla, ja lainarahat myös tulevat normaalisti erittäin nopeasti hakijan tilille. Hae nyt Limiitti-pikavippi.

Lainaa 100€ - 500€ (10 000€) 20 vuotiaille

Euroloanilta on hyvät mahdollisuudet saada 500 euroon asti lainaa 20 vuotiaana. Yritys tarjoaa kuitenkin lainoja aina 10 000€ asti, mutta näiden isompien lainojen saaminen vaatii todennäköisesti varsin hyvät tulot ja vakiintuneen tulotilanteen. Hae nyt lainaa Euroloanilta

Lainaa 20 vuotiaalle 50e – 4000e

Rahapalvelun kautta 20 vuotiaat voivat ottaa lainaa pienimillään 50e ja isoin mahdollinen laina täällä on jo todella mukavat 4000 euroa. Tämä paikka toimii hieman eri periaatteella kuin Limiitti. Täällä nimittäin määritellään lainaa hakiessa se, miten pitkän maksuajan lainalle haluaa. Tämä on todella kätevää varsinkin isommille lainoille, sillä onhan niin, että erittäin harva 20 vuotias pystyy esimerkiksi 2000 euron lainaa maksamaan takaisin kokonaisuudessa vaikka ensi kuussa. Sen sijaan täältä voi tuolle 2000e lainalle saada jopa 3 vuoden verran maksuaikaa. Myös tästä paikasta on erittäin helppoa hakea pikavippi. Tästä paikasta on mahdollista saada pikavipille kuukauden verran korotonta laina-aikaa, tämä ei tosin onnistu jos on lainannut Rahapalvelun rinnakkaispalvelusta. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

50 – 2000 Pikavippi 20 vuotiaalle

Creditstar ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin seuraavaksi esiteltävä lainapaikka, mutta myös tämä vaikuttaa varsin järkevältä paikalta hakea pikavippi. Täältä pikavippiä voi saada 20 vuotiaana 50e – 2000e, ja lainasummat toimivat siinä mielessä todella kivasti, että niitä voi korottaa 5€ välein, eli myös esimerkiksi 55e ja 60e onnistuvat.

Maksuaikaa lainalle saa täältä summasta riippumatta 30 päivää – vuoden. Käytännössä kuitenkin vain tasakuukausittain, eli esimerkiksi myös 3kk tai 6 kuukautta. Tämän laina-ajan voi valita itse lainaa hakiessa. Lainan takaisin maksaminen tapahtuu täällä yhtä suurissa kuukausittaisissa erissä - tämän on siis pikavippi osamaksulla. Esimerkkinä voidaan mainita, että jos lainaa ottaa 500 euroa 6 kuukauden maksuajalla, niin tulee kuukausittaiseksi eräksi hieman alle 98 euroa. Hae nyt pikavippi Creditstarilta.

Lainaa 20v:lle 100e – 5000e

Laina.fi-palvelu tarjoaa kaikista isoimman lainan, minkä 20 vuotias voi ainakin periaatteessa saada heti itselle. Tosin on niin, että käytännössä täältä voi olla alussa vaikeata saada isompaa kuin 2000e tai 3000e lainarajaa. Tämän paikan kohdalla kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että yrityksen ”käyttölainaa” on huomattavasti helpompi hakea kuin ”kertalainaa”, sillä kertalainaa varten pitää toimittaa tulotositteita. Kokemukseni perusteella tällä paikalla on erityisen nopea lainojen maksu tilille. Valitsin tämän paikan myös tämän hetken parhaaksi pikavipiksi (sivulla voi kertoa, jos on eri mieltä). Hae nyt lainaa Laina.fi-palvelusta.

Oletko opiskelija?

Näitä yllä olevia lainoja on käsitelty käytännössä olettaen, että hakija on työelämässä. On nimittäin niin, että todennäköisesti mitään näitä ei voi kovin helposti saada opiskelijana. Jos kuitenkin olet opiskelija, niin on myös näihin tilanteisiin tarjolla muutamia mahdollisia pikavippejä, ja näitäkin on käsitelty tällä sivustolla. Tutustu siis tähän sivuun: lainaa opiskelijalle heti, jos haluat 20 vuotiaana opiskelijana pikavipin / muun nopean lainan heti tilille.

Mikä estää lainan saamiseen 20 vuotiaana:

Vaikka kaikista näistä yllä mainituista paikoista voikin periaatteessa saada lainaa, jos on 20 vuotias, ja edellä käsitellysti mahdollisuudet lainan saamisen paranevat huomattavasti, jos on vielä työelämässä, niin on kutenkin yksi asia mikä käytännössä estää lainan saamisen näistä paikoista. Tämä on se, jos on maksuhäiriömerkintä, on nimitäin niin, että pikavippejä myöntävät yritykset ovat nykyään erittäin tarkkoja sen suhteen, etteivät ne herkästi myönnä lainaa luottotietonsa menettäneille.