Pikavipit 2018 – Tietoa vuoden 2018 pikavipeistä

Vaikka joku voisikin ehkä väittää, että pikavippien kulta-aika on takana päin, niin on mielestäni vielä näin vuonna 2018 olemassa erittäin hyviä pikavippejä. Ja itse asiassa valitsinkin hiljattain sen, mikä on mielestäni vuoden 2018 paras pikavippi, eikä tässä tapauksessa todellakaan joutunut taistelemaan sen kanssa, että olisi joutunut pohtimaan sitä, mikä on huonoista vähiten huono vaihtoehto.

Pikavipit ovat kuitenkin muuttuneet paljon viimeisten vuosien aikana. Yksi iso muutos on ollut ehdottomasti se, miten isoja lainoja voi tätä nykyä saada sillä mallilla, että niitä voi hyvin kutsua pikavipeiksi. Käsi kädessä pikavippien koon kasvamisen kanssa on tullut se ilmiö, että nykyään on mahdollista saada pikavippi osamaksulla, eli siis nykyään on mahdollista, että pikavippiä ei tarvitse maksaa kokonaan pois heti ensimmäisenä eräpäivänä, vaan sen sijaan sitä voi lyhentää hiljalleen vaikka 2 vuoden ajan. Toisaalta kuitenkin yhä edelleen on myös eräistä harvoista paikoista mahdollista ottaa ihan vain viikoksi pikavippi.

Vaikka tätä nykyä voikin saada todella isoja pikavippejä, niin toisaalta taas myös onneksi erittäin pienetkin pikavipit onnistuvat edelleen hyvin – näissä on kuitenkin sitä tiettyä nostalgiaa, vivahdus siitä, mitä pikavipit olivat alussa. Eli jos siis haluat 40e pikavipin, niin onnistuu se vielä vuonna 2018 useammasta eri paikasta.

Se mitä pikavippien kohdalla on kuitenkin valitettavasti tapahtunut, on että aidosti uusia pikavippejä ei enää juurikaan tupsahda markkinoille. Tähän on epäilemättä vaikuttanut se, että nykyiset isot pikavippejä tarjoavat yritykset vaikuttavat niin vahvoilta, että niiltä olisi todella vaikeata vallata markkinatilaa. Ja nyt näyttää siltä, että tämä markkinatilan valtaaminen tulee muuttumaan vielä vaikeammaksi. Tähän vaikuttaa erityisesti kaavailtu pikavippien markkinointikielto.

Yksi keino, millä kuitenkin varmaan tulevaisuudessakin pikavippejä tarjoavat yhtiöt voivat kilpailla on se, että niiltä on mahdollista saada koroton pikavippi, tämähän on loistava syy valita joku tietty pikavippi toisen sijaan.

Tulee olemaan todella mielenkiintoista seurata, miten pikavippien tarjonta kehittyy lähitulevaisuudessa.