Pikalaina heti yöllä tilille – Katso mistä saat pikavipin nopeasti yöllä!

Erityisesti yöllä voi eteen tulla tilanteita, joissa rahaa on pakko saada heti tilille. Pikalaina, joka tunnetaan myös vanhemalla "pikavippi"-termillä, voi olla näissä tilanteissa varsin hyvä ratkaisu. Hieno asia onkin, että on pari pikalainapalvelua, jotka maksavat rahat myös yöllä nopeasti pankkitilille. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että lain mukaan nämäkään palvelut ei saa siirtää ensimmäistä pikalainaa heti yöllä hakijan tilille (yön lasketaan tässä alkavan 23:00 ja päättyvän 07:00 - eli esimerkiksi vielä 22:45 lainat siirtyvät oikein mainiosti myös ensimmäisen lainan kohdalla heti hakijalle), myöhemmät lainat sitten kyllä siirtyvät vaikka 04. Alla esittelyssä kaksi näistä lainasivustoista, joka ovat erikoistuneet keskellä yötä maksettaviin pikavippeihin.

Pikavippi heti yöllä täältä:

Ferratum on yksi harvoista paikoista, joka siirtää pikalainan hakijan tilille myös keskellä yötä. Siirrot onnistuvat todella moniin suosittuihin pankkeihin. Suurin mahdollinen summa, minkä täältä voi kerralla siirtää tilille on 2000 euroa, ja oikeastaan mitään varsinaista alarajaa lainaamiselle ei ole. Tältä lainasivustolta voivat lainaa saada 20 vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt, ja luottotietojen sekä maksukyvyn pitää luonnollisesti olla lainaamista varten kunnossa. Tähänkin lainaan pätevät yllä mainitut säännökset koskien ensimmäistä haettavaa pikalainaa, eikä yksikään palvelu siis voi näitä säännöksiä laillisesti jättää noudattamatta.

Lainaa heti yöllä - ikäraja 18 vuotta

Vippi.fi on lähes ainoa toinen suosittu lainapalvelu, joka tarjoaa lainojen maksut kellon ympäri joka päivä hakijan pankkitilille. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa saa myös viikonloppuna keskellä yötä.

Miten nopeasti rahat ovat tilillä?

Vippi.fi käsittelee lainahakemuksia jatkuvasti myös yöllä, ja käytännössä rahojen voi normaalisti odottaa saapuvan pankkitilille noin 5-15 minuutin päässä onnistuneesta lainahakemuksesta. Luonnollisesti joskus jokaisessa palvelussa voi olla hidasteita. Lainaa hakiessa ei joudu lähettelemään erikseen mitään liitteitä koskien esimerkiksi palkkaa, mutta luonnollisesti palvelu kyselee lainahakemusta varten tarvittavat tiedot liittyen oletettuun kykyyn maksaa nostettu laina takaisin.

Kuka voi saada tästä paikasta lainaa?

Lainan alaikäraja on 18 vuotta, eli kaikki täysi-ikäiset hakijat joilla on luottotiedot kunnossa voivat ainakin periaatteessa saada lainaa heti. Kannattaa tosin muistaa se, että lainan tarjoaja voi tehdä jotain rajoituksia sen perusteella, jos olettaa, että hakija ei kykene maksamaan haettua lainasummaa takaisin.

Minkä pankkien tilille rahaa saa heti?

Palvelun pitäisi toimia lähes kaikkien isojen suomalaisten pankkien kohdalla. Mahdollisia ongelmia on todennäköisimmin S-pankin ja Ålandsbankenin kanssa.

Miten paljon rahaa saat heti?

Pienimillään voit ottaa lainaa 100 euron edestä ja suurimmillaan jopa 2000 euroa. Toki myös iso osa summia tällä välillä on mahdollista lainata, vaikka 500 euroa. On hyvä huomata, että se miten paljon lainaa voi nostaa riippuu osittain siitä, minkä kokoisen luottovaran palvelu myöntää sinulle. Vaikka palvelun etusivulla on näkyvästi lainalaskuri, joka menee aina 2000 euroon asti, niin osa hakijoista saa luottorajaa vain 500 euroon asti. Toki on myös mahdollista, että lainahakemuksesi hylätään kokonaan jostain syystä.

Voiko lainaa hakea tekstiviestillä?

Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa rahaa ei valitettavasti voi saada tekstiviestihakemuksella. Sen sijaan ensilainaa haetaan pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksien suhteen on hyvä huomata, että jos sinulla on kuitenkin matkapuhelin mukana, niin voit varsin mahdollisesti kirjautua lainapalveluun nettipankkisovelluksen avulla. Sen jälkeen, kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, niin voit tehdä lisänostoja omalta lainatililtä helposti myös tekstiviestin avulla.

Minkä verran lainasta menee korkoja ja muita kuluja?

Todellinen vuosikorko ja kulut ovat jossain määrin tilanteesta riippuvaisi. Lainapalvelun mukaan (tilanne tätä kirjoittaessa, tarkista aina viimeiset tiedot ennen hakemista) lainasumman päälle laskutetaan ensin 5% nostopalkkiota ja siihen vielä 9,9€ euroina päälle. Lisäksi sivuilla kerrotaan, että lainaa saa alhaisimmillaan nimelliskorolla 24%. Todellisen vuosikoron kerrotaan olevan suurimmillaan vähän yli 130%. Korko on siis korkea esimerkiksi pankkilainoihin ja vaikkapa lähes kaikkiin luottokortteihin verrattuna, mutta toisaalta ainakaan pankista ei pankkilainana rahaa saa heti yöllä. Lisäksi on syytä huomioida, että palvelun sivujen mukaan heti maksettavista pikalainoista peritään vielä erikseen erillinen nostokulu, nostokulu pitäisi selvitä ennen kuin nostat lainasi heti pankkitilille. Koska pikalainapalvelut päivittävät aina välillä ehtojaan, niin kannattaa tutustua vielä ennen lainan hakemista viimeisimpiin tietoihin lainapaikan nettisivuilla.

Miten nopeasti laina pitää maksaa takaisin?

Normaalitilanteessa lainaa pitää alkaa lyhentämään noin kuukauden päässä siitä, kun sitä on saanut tästä palvelusta. On hyvä huomata, että lainaa ei välttämättä ole pakko maksaa kokonaisuudessa kerralla takaisin, vaan sitä voi lyhentää osissa. Toki osissa lyhentäessä jäljellä oleva laina kasvaa vielä korkoja.

Miten lainan lasku lähetään?

Lainasta saa halutessaan helposti laskun omaan sähköpostiin, jolloin sen ei pitäisi kilahtaa postiluukusta lattialle.

Kannattako yöllä hakea pikalainaa?

Se, miten järkevää lainan hakeminen on, riippuu tietysti lopulta täysin tilanteesta ja hakijasta. Tärkeintä on yrittää tehdä semmoinen päätös, jonka takana on valmis seisomaan myös aamulla ja silloin, kun lainasta tulee ensimmäinen lasku.

Ajaudutko usein tilanteisiin, joissa yöllä tarvitsee heti rahaa?

Vaikka siis nämä tämänkään sivun palvelut eivät saa siirtää ensimmäistä pikavippiä kello 23:00 jälkeen hakijalle, niin voi niiltä kuitenkin olla ihan hyvä idea hakea lainaa jo nyt. Tämä johtuu tietenkin siitä, että kun lainapäätöksen on näin hankkinut etukäteen, niin sitten seuraavilla kerroilla rahat saa helposti ja varmasti heti omalle tilille.

Muut keinot saada rahaa tilille heti yöllä:

Mikäli et halua käyttää tällä sivulla mainittuja pikavippejä siihen, että saat rahaa pankkitilillesi heti yöllä, niin on monissa tilanteissa vielä ainakin pari muutakin vaihtoehtoa.

Ensimmäinen näistä on se, että voi pyytää tutulta lainaa. Moni ei toki varsinkaan arkisin ole keskellä yötä hereillä, mutta jos rahaa on oikeasti pakko saada heti, niin ehkä on mahdollista ottaa yhteyttä johon kuhun jonka voi herättää?

Jos taas rahaa on jo olemassa itsellä, mutta sitä pitäisi saada nimenomaisesti tilille, niin ovat hyvä vaihtoehto Talletus-automaatit. Näillähän voi tallettaa käteistä rahaa heti omalle pankkitilille. Ja mikä parasta niin näitä löytyy myös niitä jotka ovat käytössä 24h - ei toki kovin paljon. Löydät tältä sivulta tiedot näistä automaateista: https://otto.fi/missa-talletus/ monissa tapaukissa toki vain mainitaan se, että automaatti on käytössä vain liiketilan ollessa auki - mutta yön ollessa kyseessä voi melko varmuudella olettaa, ettei kyseiselle automaatille tarvitse vaivautua tarkistamaan tilannetta.