Pikalaina yöllä heti tilille – Katso mistä saat rahaa nopeasti yöllä!

Erityisesti yöllä voi eteen tulla tilanteita, joissa rahaa on pakko saada heti tilille. Pikalaina voi olla tässä tilanteessa ainoa ratkaisu. Hyvä asia onkin, että yksi pikalainapalvelu maksaa rahat myös yöllä nopeasti pankkitilille.

Hae täältä yöllä rahaa tilille:

Vippi.fi on ehkä ainoa lainapalvelu, joka tarjoaa lainojen maksut kellon ympäri joka päivä hakijan pankkitilille. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa saa myös viikonloppuna keskellä yötä.

Miten nopeasti rahat ovat tilillä?

Vippi.fi käsittelee lainahakemuksia jatkuvasti myös yöllä, ja käytännössä rahojen voi normaalisti odottaa saapuvan pankkitilille noin 5-15 minuutin päässä onnistuneesta lainahakemuksesta. Luonnollisesti joskus jokaisessa palvelussa voi olla hidasteita. Lainaa hakiessa ei joudu lähettelemään erikseen mitään liitteitä koskien esimerkiksi palkkaa, mutta luonnollisesti palvelu kyselee lainahakemusta varten tarvittavat tiedot liittyen oletettuun kykyyn maksaa nostettu laina takaisin.

Kuka voi saada tästä paikasta lainaa?

Lainan alaikäraja on 18 vuotta, eli kaikki täysi-ikäiset hakijat joilla on luottotiedot kunnossa voivat ainakin periaatteessa saada lainaa heti. Kannattaa tosin muistaa se, että lainan tarjoaja voi tehdä jotain rajoituksia sen perusteella, jos olettaa, että hakija ei kykene maksamaan haettua lainasummaa takaisin.

Minkä pankkien tilille rahaa saa heti?

Palvelun pitäisi toimia lähes kaikkien isojen suomalaisten pankkien kohdalla. Mahdollisia ongelmia on todennäköisimmin S-pankin ja Ålandsbankenin kanssa.

Miten paljon rahaa saat heti?

Pienimillään voit ottaa lainaa 100 euron edestä ja suurimmillaan jopa 2000 euroa. Toki myös iso osa summia tällä välillä on mahdollista lainata, vaikka 500 euroa. On hyvä huomata, että se miten paljon lainaa voi nostaa riippuu osittain siitä, minkä kokoisen luottovaran palvelu myöntää sinulle. Vaikka palvelun etusivulla on näkyvästi lainalaskuri, joka menee aina 2000 euroon asti, niin osa hakijoista saa luottorajaa vain 500 euroon asti. Toki on myös mahdollista, että lainahakemuksesi hylätään kokonaan jostain syystä.

Voiko lainaa hakea tekstiviestillä?

Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa rahaa ei valitettavasti voi saada tekstiviestihakemuksella. Sen sijaan ensilainaa haetaan pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksien suhteen on hyvä huomata, että jos sinulla on kuitenkin matkapuhelin mukana, niin voit varsin mahdollisesti kirjautua lainapalveluun nettipankkisovelluksen avulla. Sen jälkeen, kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, niin voit tehdä lisänostoja omalta lainatililtä helposti myös tekstiviestin avulla.

Minkä verran lainasta menee korkoja ja muita kuluja?

Todellinen vuosikorko ja kulut ovat jossain määrin tilanteesta riippuvaisi. Lainapalvelun mukaan (tilanne tätä kirjoittaessa, tarkista aina viimeiset tiedot ennen hakemista) lainasumman päälle laskutetaan ensin 5% nostopalkkiota ja siihen vielä 9,9€ euroina päälle. Lisäksi sivuilla kerrotaan, että lainaa saa alhaisimmillaan nimelliskorolla 24%. Todellisen vuosikoron kerrotaan olevan suurimmillaan vähän yli 130%. Korko on siis korkea esimerkiksi pankkilainoihin ja vaikkapa lähes kaikkiin luottokortteihin verrattuna, mutta toisaalta ainakaan pankista ei pankkilainana rahaa saa heti yöllä. Lisäksi on syytä huomioida, että palvelun sivujen mukaan heti maksettavista pikalainoista peritään vielä erikseen erillinen nostokulu, nostokulu pitäisi selvitä ennen kuin nostat lainasi heti pankkitilille.

Miten nopeasti laina pitää maksaa takaisin?

Normaalitilanteessa lainaa pitää alkaa lyhentämään noin kuukauden päässä siitä, kun sitä on saanut tästä palvelusta. On hyvä huomata, että lainaa ei välttämättä ole pakko maksaa kokonaisuudessa kerralla takaisin, vaan sitä voi lyhentää osissa. Toki osissa lyhentäessä jäljellä oleva laina kasvaa vielä korkoja.

Miten lainan lasku lähetään?

Lainasta saa halutessaan helposti laskun omaan sähköpostiin, jolloin sen ei pitäisi kilahtaa postiluukusta lattialle.

Kannattako yöllä hakea pikalainaa?

Se, miten järkevää lainan hakeminen on, riippuu tietysti lopulta täysin tilanteesta ja hakijasta. Tärkeintä on yrittää tehdä semmoinen päätös, jonka takana on valmis seisomaan myös aamulla ja silloin, kun lainasta tulee ensimmäinen lasku.