Pikavippi yöllä – Näiltä lainapäätös heti yöllä ja pikavippi nopeasti tilille

Erityisesti yöllä voi eteen tulla tilanteita, joissa rahaa on pakko saada heti tilille. Pikalaina, joka tunnetaan myös vanhemalla "pikavippi"-termillä, voi olla näissä tilanteissa varsin hyvä ratkaisu. Hieno asia onkin, että on pari pikalainapalvelua, jotka maksavat rahat myös yöllä nopeasti pankkitilille. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että lain mukaan nämäkään palvelut ei saa siirtää ensimmäistä pikalainaa yöllä kello 23:00 jälkeen heti hakijalle, myöhemmät lainat sitten kyllä siirtyvät vaikka 04. Jos ensimmäisen lainan hakee yöllä kello 23:00 jälkeen, niin maksetaan se heti aamulla 07 jälkeen. Alla lyhyessä esittelyssä kolme näistä lainasivustoista, joka ovat erikoistuneet keskellä yötä maksettaviin pikavippeihin. Tämän jälkeen kattavammat esittelyt ja muutenkin tietoa siitä, miten rahaa saa heti yöllä.

Ensimmäinen laina heti tilille 23:00 asti, toinen pikavippi 24/7 ja lainapäätös heti myös keskellä yötä näiltä

Lainaa 100€ - 2000€ vähintään 18 vuotiaille

Limiitin kautta saa lainaa yöllä(kin) 100€ - 2000€, mutta uusien lainaa hakevien lainan yläraja on monesti 500 euroa. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Tästäkin paikasta (kuten kaikista tällä sivulla mainittavista) saa siis lainapäätöksen kellon ympäri, mutta ensimmäisen lainan heti pankkitilille vain 23:00 asti.

Lainaa 100€ - 10 000€ vähintään 18 vuotiaille

Vippi-palvelun omistaa sama firma kuin ylemmän Limiitti-palvelun, mutta täältä voi saada isomman lainan. Täälläkin on tuommoinen edellä mainittu 100€ - 2000€ laina, mutta sen lisäksi toisena lainana on tarjolla 1000€ - 10 000€ kulutusluotto. Täältä tuntuu olevan ehkä vähän vaikeampi saada lainaa kuin ylemmästä palvelusta, ja siksi tämä on mainittu toisena.

Lainaa 1€ - 2000€ vähintään 21 vuotiaille

Ferratumilta hyväksytyille lainan hakijoille annetaan 2000 euron joustoluotto, jonka kautta voi tehdä pienimillään vaikka vain 1 euron lainanoston. Myös Ferratumilta saa nostettua toisesta kerrasta alkaen lainan heti tilille 24/7.

Pikavippi heti yöllä täältä:

Limiitti kuuluu samaan konserniin kuin kolmantena mainittava sivusto. Jostain syystä vaikuttaa kuitenkin siltä, että täältä on hieman paremmat mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös kuin alempana mainitusta paikasta. Tämä voi ehkä olla seurausta siitä, että täällä suurin mahdollinen laina on 2000€ eikä 10,000€. Käytännössä tämä sivusto toimii niin, että ensimmäistä lainaa hakevalla myönnetään 500€ tai 2000€ luottoraja ja tästä luottorajasta saa sitten nostaa itsellensä lainaa niin paljon kuin haluaa. Toki sekin on mahdollista, että esimerkiksi luottotietojen menettämisen vuoksi lainaa ei myönnetä ollenkaan, mutta koska lainan hakeminen on täysin ilmaista, niin ei sitä hakemalla voi tietyllä tavalla menettää oikein mitään.

Myös täällä ovat luonnollisesti voimassa alussa mainitut rajoitukset koskien yöllä saatavia pikavippejä. Toisaalta erityisen hyvää täällä on se, että sitten, kun on olemassa oleva lainatili, niin lainaa voi ottaa myös tekstiviestillä. Tämä on siinä mielessä hyvä vaihtoehto, että monestihan yöllä tarvitsee rahaa sen tyyppisissä tilanteissa, joissa ei jaksa alkaa leikkimään pankkitunnuksilla ja yrittää saada pitkiä numerosarjoja täsmälleen oikein. Limiitti-palvelusta on kirjoitettu hieman enemmän lainaa heti 24/7 -sivulla.

Vielä selkeyden vuoksi tästäkin palvelusta: Saat lainapäätöksen heti yöllä, eli paljonko lainaa voit saada. Ja sitten kun olet saanut lainatilin auki, niin heti seuraavasta yöstä alkaen saat myös itse pikavipin heti yöllä omalle tilille. Ensimmäisenä yönä se ei kuitenkaan vielä onnistu rajoituksista johtuen. Mutta koska on niin, että jos tarvitsee kerran yöllä lainaa heti, niin tarvitsee sitä melko todennäköisesti toisenkin kerran, eli monessa tilanteessa kannattaa siis ikään kuin avata lainatili valmiiksi, että se onnistuu jatkossakin.

Valitettavasti on niin, että mikään pikavippejä tarjoava taho ei voi maksaa ensimmäistä pikavippiä heti yöllä tilille, vaikka monien nettisivuilta voisikin äkkiä lukien saada tämän käsityksen. Mutta toisaalta on sitten paljon niitä palveluita, jotka eivät edes toisesta lainasta alkaen maksa lainaa heti yöllä tilille. Tämä on se, missä tämän sivun lainapalvelut poikkeavat suurimmasta osasta kilpailijoitaan, näiltä saa jatkossa lainaa tilille asti heti sinä yönä, kun sitä nostaa lainatililtään.

Ja jos siis hankit lainapäätöksen yöllä, niin siirretään laina lähtökohtaisesti tilillesi seuraavana aamuna heti kello 07. Eli jos pystyt sinnitelemään sinne asti rahantarpeen kanssa, niin voi näistä paikoista lainan hakeminen olla erityisen hyvä idea. Toivottavasti tästä oli apua. Jos et tarvitse lisätietoja niin, hae nyt Limiitti-pikavippi.

Lainaa yöllä myös täältä:

Ferratum on yksi harvoista paikoista, joka siirtää pikalainan hakijan tilille myös keskellä yötä. Siirrot onnistuvat todella moniin suosittuihin pankkeihin. Suurin mahdollinen summa, minkä täältä voi kerralla siirtää tilille on 2000 euroa, ja oikeastaan mitään varsinaista alarajaa lainaamiselle ei ole. Tältä lainasivustolta voivat lainaa saada 21 vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt, ja luottotietojen sekä maksukyvyn pitää luonnollisesti olla lainaamista varten kunnossa. Lainaa täältä haetaan yksinkertaisesti pankkitunnuksien avulla, ja luonnollisesti myös esimerkiksi kännykän tunnuslukusovellukset toimivat hyvin. Tähänkin lainaan pätevät yllä mainitut säännökset koskien ensimmäistä haettavaa pikalainaa, eikä yksikään palvelu siis voi näitä säännöksiä laillisesti jättää noudattamatta. Täällä enemmän koskien yörajoitusta. Ferratumin lainapalvelu palvelee vuoden jokaisena päivänä, eli sieltä todellakin saa lainaa niin sanotusti 24/7 365.

Lainaa heti yöllä jopa 10000€

Vippi.fi on eräs toinen suosittu lainapalvelu, joka tarjoaa lainojen maksut kellon ympäri joka päivä hakijan pankkitilille. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa saa myös viikonloppuna keskellä yötä. Tämä palvelua tarjoaa pikalainoja aina 10,000 euroon asti. Toisaalta lainaa voi ottaa myös vaikka vain 100€. Homma toimii käytännössä niin, että Vippi-palvelulla on kaksi eri lainatuotetta: joustoluotto ja kulutusluotto. Jos haet lainaa joustoluoton kautta, niin voit saada sitä 100€ alkaen aina 2000€ asti (joskus uusien asiakkaiden raja on vain 500€) ja jos taas haet kulutusluottoa, niin voit saada sitä 1000€ alkaen aina 10000€ asti. Näiden kahden eri lainan summien välillä on siis jonkun verran päällekkäisyyttä. Vaikka Vippi käyttääkin lainoistaan näitä "joustoluotto" ja "kulutusluotto" -nimityksiä, niin ovat molemmat niistä siinä mielessä ihan vaan "pikavippejä", että niitä voi hakea helposti pankkitunnuksien avulla ja molemmat saa käytännössä heti (sivun alussa mainituin rajoituksin) omalle pankkitilille.

Vippi ja yllä mainittu Limiitti ovat sisarsivustoja, joten molemmilta niiltä ei valitettavasti voi saada lainaa - kannattakin siis valita se pikavippi, joka vastaa paremmin omiin tarpeisiin. Se voidaan näistä ainakin sanoa, että jos haussa on mahdollisimman iso pikavippi, niin silloin kannattaa valita Vippi-palvelu, sillä Limiitiltähän ei voi saada tätä 10,000€ lainaa.

Kysymyksiä ja vastauksia Vippi-palvelusta

Miten nopeasti rahat ovat tilillä?

Vippi.fi käsittelee lainahakemuksia jatkuvasti myös yöllä, ja käytännössä rahojen voi normaalisti odottaa saapuvan pankkitilille noin 5-15 minuutin päässä onnistuneesta lainahakemuksesta (olettaen siis, että palvelussa on jo valmiiksi tili). Luonnollisesti joskus jokaisessa palvelussa voi olla hidasteita. Lainaa hakiessa ei joudu lähettelemään erikseen mitään liitteitä koskien esimerkiksi palkkaa, mutta luonnollisesti palvelu kyselee lainahakemusta varten tarvittavat tiedot liittyen oletettuun kykyyn maksaa nostettu laina takaisin.

Kuka voi saada tästä paikasta lainaa?

Lainan alaikäraja on 18 vuotta, eli kaikki täysi-ikäiset hakijat joilla on luottotiedot kunnossa voivat ainakin periaatteessa saada lainaa heti. Kannattaa tosin muistaa se, että lainan tarjoaja voi tehdä jotain rajoituksia sen perusteella, jos olettaa, että hakija ei kykene maksamaan haettua lainasummaa takaisin.

Minkä pankkien tilille rahaa saa heti?

Palvelun pitäisi toimia lähes kaikkien isojen suomalaisten pankkien kohdalla. Mahdollisia ongelmia on todennäköisimmin S-pankin ja Ålandsbankenin kanssa.

Voiko lainaa hakea tekstiviestillä?

Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa rahaa ei valitettavasti voi saada tekstiviestihakemuksella. Sen sijaan ensilainaa haetaan pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksien suhteen on hyvä huomata, että jos sinulla on kuitenkin matkapuhelin mukana, niin voit varsin mahdollisesti kirjautua lainapalveluun nettipankkisovelluksen avulla. Sen jälkeen, kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, niin voit tehdä lisänostoja omalta lainatililtä helposti myös tekstiviestin avulla.

Minkä verran lainasta menee korkoja ja muita kuluja?

Todellinen vuosikorko ja kulut ovat jossain määrin tilanteesta riippuvaisi. Lainapalvelun mukaan (tilanne tätä kirjoittaessa, tarkista aina viimeiset tiedot ennen hakemista) lainasumman päälle laskutetaan ensin 5% nostopalkkiota ja siihen vielä 9,9€ euroina päälle. Lisäksi sivuilla kerrotaan, että lainaa saa alhaisimmillaan nimelliskorolla 24%. Todellisen vuosikoron kerrotaan olevan suurimmillaan vähän yli 130%. Korko on siis korkea esimerkiksi pankkilainoihin ja vaikkapa lähes kaikkiin luottokortteihin verrattuna, mutta toisaalta ainakaan pankista ei pankkilainana rahaa saa heti yöllä. Lisäksi on syytä huomioida, että palvelun sivujen mukaan heti maksettavista pikalainoista peritään vielä erikseen erillinen nostokulu, nostokulu pitäisi selvitä ennen kuin nostat lainasi heti pankkitilille. Koska pikalainapalvelut päivittävät aina välillä ehtojaan, niin kannattaa ehdottomasti tutustua vielä ennen lainan hakemista viimeisimpiin tietoihin lainapaikan nettisivuilla.

Miten nopeasti laina pitää maksaa takaisin?

Normaalitilanteessa lainaa pitää alkaa lyhentämään noin kuukauden päässä siitä, kun sitä on saanut tästä palvelusta. On hyvä huomata, että lainaa ei välttämättä ole pakko maksaa kokonaisuudessa kerralla takaisin, vaan sitä voi lyhentää osissa. Toki osissa lyhentäessä jäljellä oleva laina kasvaa vielä korkoja.

Miten lainan lasku lähetään?

Lainasta saa halutessaan helposti laskun omaan sähköpostiin, jolloin sen ei pitäisi kilahtaa postiluukusta lattialle.

Yleistä pikavippien ottamisesta yöllä

Kannattako yöllä hakea pikalainaa?

Se, miten järkevää lainan hakeminen on, riippuu tietysti lopulta täysin tilanteesta ja hakijasta. Tärkeintä on yrittää tehdä semmoinen päätös, jonka takana on valmis seisomaan myös aamulla ja silloin, kun lainasta tulee ensimmäinen lasku.

Voiko pikavipin peruuttaa, jos sen ottaminen alkaa kaduttamaan?

Pikavipeille ja muilla netin kautta otettavilla lainoilla on lähtökohtaisesti 14 päivän peruutusoikeus. Voit siis ikään kuin purkaa luottosopimuksen tämän ajan sisällä. On toisaalta hyvä olla tietoinen siitä, että vaikka pikavippisopimuksen purkaisi, niin pitää silti mitä ilmeisemmin maksaa jo kertyneet korot - sen lisäksi, että rahat pitää tietenkin palauttaa. Vaikka lainoilla onkin siis tämän tyyppinen peruutusoikeus, niin kannattaa pyrkiä heti ensimmäisellä kerralla tekemään ns. oikea päätös lainan ottamisen suhteen. On nimittäin niin, että vaikka lainan voisikin perua, niin aiheutuu sen tekemisestä todennäköisesti ylimääräistä vaivaa.

Ajaudutko usein tilanteisiin, joissa yöllä tarvitsee heti rahaa?

Vaikka siis nämä tämänkään sivun palvelut eivät saa siirtää ensimmäistä pikavippiä kello 23:00 jälkeen hakijalle, niin voi niiltä kuitenkin olla ihan hyvä idea hakea lainaa jo nyt. Tämä johtuu tietenkin siitä, että kun lainapäätöksen on näin hankkinut etukäteen, niin sitten seuraavilla kerroilla rahat saa helposti ja varmasti heti omalle tilille.

Mikä verran lainaa kannattaa ottaa yöllä?

Lähtökohtaisesti järkevintä lienee se, että nostaa sen minimisumman, jolla uskoo voivansa täyttää aidon rahan tarpeen. Tämän tekemisen tärkeys toki korostuu silloin, jos on tilanteessa, jossa ei välttämättä pysty tekemään ihan täysin rationaalisia päätöksiä rahan kuluttamisen suhteen.

Muut keinot saada rahaa tilille heti yöllä:

Mikäli et halua käyttää tällä sivulla mainittuja pikavippejä siihen, että saat rahaa pankkitilillesi heti yöllä, niin on monissa tilanteissa vielä ainakin pari muutakin vaihtoehtoa.

Ensimmäinen näistä on se, että voi pyytää tutulta lainaa. Moni ei toki varsinkaan arkisin ole keskellä yötä hereillä, mutta jos rahaa on oikeasti pakko saada heti, niin ehkä on mahdollista ottaa yhteyttä johon kuhun jonka voi herättää?

Yksi varsin epävarma, mutta mahdollinen vaihtoehto olisi pakottavassa tilanteessa myös se, että pistää sen tyyppiselle nettikirpputorille jotain myyntiin, joka listaa myynti-ilmoitukset selkeästi uutuusjärjestyksessä. Eli niin, että uusin ilmoitus on selkeimmin esillä. Tämä on tärkeätä sen takia, että omalle myynti-ilmoitukselle saa näin nopeasti mahdollisimman paljon huomiota. Omaan myynti-ilmoitukseen voisi sitten kirjoittaa, että tuote on saatavilla tällä hinnalla vain ja ainoastaan, jos ostaja tekee maksun tänä yönä samasta pankista. Tässä tapauksessahan rahojen pitäisi siirtyä heti. Toki jos näin haluaa saada rahaa heti yöllä, niin pitää henkisesti varautua siihen, että joutuu todennäköisesti myymään tuotteen varsin / todella halvalla hinnalla. Mutta vastapainona voi tietenkin miettiä sitä, että toisaalta otetun pikavipinkin kohdalla häviää tavallisesti rahaa, kun joutuu maksamaan takaisin enemmän kuin sai lainaa itselle.

Jos taas rahaa on jo olemassa itsellä, mutta sitä pitäisi saada nimenomaisesti tilille, niin ovat hyvä vaihtoehto Talletus-automaatit. Näillähän voi tallettaa käteistä rahaa heti omalle pankkitilille. Ja mikä parasta niin näitä löytyy myös niitä jotka ovat käytössä 24h - ei toki kovin paljon. Löydät tältä sivulta tiedot näistä automaateista: https://otto.fi/missa-talletus/ monissa tapaukissa toki vain mainitaan se, että automaatti on käytössä vain liiketilan ollessa auki - mutta yön ollessa kyseessä voi melko varmuudella olettaa, ettei kyseiselle automaatille tarvitse vaivautua tarkistamaan tilannetta.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 28.6.2018