Lainaa yöllä – Näiltä voi saada lainaa jopa heti yöllä tilille (2019)

Erityisesti yöllä voi eteen tulla tilanteita, joissa rahaa on pakko saada heti tilille. Pikalaina, joka tunnetaan myös vanhemalla "pikavippi"-termillä, voi olla näissä tilanteissa joskus varsin hyvä ratkaisu. Hieno asia onkin, että on pari pikalainapalvelua, jotka maksavat rahat myös yöllä nopeasti pankkitilille. Se on kuitenkin tärkeätä huomata, että yksikään lainapalvelu ei siirrä ensimmäistä lainaa tilille kello 23 - 07 välillä.

Näiltä ensimmäinen laina heti tilille jopa kello 23:00 asti ja toinen laina heti vaikka 04:

Lainaa 100€ - 2000€ vähintään 18 vuotiaille

Limiitin kautta saa lainaa yöllä(kin) 100€ - 2000€, mutta uusien lainaa hakevien lainan yläraja on monesti 500 euroa. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Täältäkään ei saa siis ensimmäistä lainaa tilille välillä 23 - 07, mutta toinen pitäisi onnistua 24h.

Lainaa 1€ - 4000€ vähintään 21 vuotiaille

Ferratumilta hyväksytyille lainan hakijoille annetaan 4000 euron joustoluotto, jonka kautta voi tehdä pienimillään vaikka vain 1 euron lainanoston. Myös Ferratumilta saa nostettua toisesta kerrasta alkaen lainan heti tilille 24/7. Ensimmäisen lainan täältä saa arkisin kello 20.00 asti ja viikonloppuisin 17.00 asti.

Yleistä pikavippien ottamisesta yöllä

Kannattako yöllä hakea pikalainaa?

Se, miten järkevää lainan hakeminen on, riippuu tietysti lopulta täysin tilanteesta ja hakijasta. Tärkeintä on yrittää tehdä semmoinen päätös, jonka takana on valmis seisomaan myös aamulla ja silloin, kun lainasta tulee ensimmäinen lasku.

Voiko pikavipin peruuttaa, jos sen ottaminen alkaa kaduttamaan?

Pikavipeille ja muilla netin kautta otettavilla lainoilla on lähtökohtaisesti 14 päivän peruutusoikeus. Voit siis ikään kuin purkaa luottosopimuksen tämän ajan sisällä. On toisaalta hyvä olla tietoinen siitä, että vaikka pikavippisopimuksen purkaisi, niin pitää silti mitä ilmeisemmin maksaa jo kertyneet korot - sen lisäksi, että rahat pitää tietenkin palauttaa. Vaikka lainoilla onkin siis tämän tyyppinen peruutusoikeus, niin kannattaa pyrkiä heti ensimmäisellä kerralla tekemään ns. oikea päätös lainan ottamisen suhteen. On nimittäin niin, että vaikka lainan voisikin perua, niin aiheutuu sen tekemisestä todennäköisesti ylimääräistä vaivaa.

Ajaudutko usein tilanteisiin, joissa yöllä tarvitsee heti rahaa?

Vaikka siis nämä tämänkään sivun palvelut eivät saa siirtää ensimmäistä pikavippiä kello 23:00 jälkeen hakijalle, niin voi niiltä kuitenkin olla ihan hyvä idea hakea lainaa jo nyt. Tämä johtuu tietenkin siitä, että kun lainapäätöksen on näin hankkinut etukäteen, niin sitten seuraavilla kerroilla rahat saa helposti ja varmasti heti omalle tilille.

Mikä verran lainaa kannattaa ottaa yöllä?

Lähtökohtaisesti järkevintä lienee se, että nostaa sen minimisumman, jolla uskoo voivansa täyttää aidon rahan tarpeen. Tämän tekemisen tärkeys toki korostuu silloin, jos on tilanteessa, jossa ei välttämättä pysty tekemään ihan täysin rationaalisia päätöksiä rahan kuluttamisen suhteen.

Muut keinot saada rahaa tilille heti yöllä:

Mikäli et halua käyttää tällä sivulla mainittuja pikavippejä siihen, että saat rahaa pankkitilillesi heti yöllä, niin on monissa tilanteissa vielä ainakin pari muutakin vaihtoehtoa.

Ensimmäinen näistä on se, että voi pyytää tutulta lainaa. Moni ei toki varsinkaan arkisin ole keskellä yötä hereillä, mutta jos rahaa on oikeasti pakko saada heti, niin ehkä on mahdollista ottaa yhteyttä johon kuhun jonka voi herättää?

Yksi varsin epävarma, mutta mahdollinen vaihtoehto olisi pakottavassa tilanteessa myös se, että pistää sen tyyppiselle nettikirpputorille jotain myyntiin, joka listaa myynti-ilmoitukset selkeästi uutuusjärjestyksessä. Eli niin, että uusin ilmoitus on selkeimmin esillä. Tämä on tärkeätä sen takia, että omalle myynti-ilmoitukselle saa näin nopeasti mahdollisimman paljon huomiota. Omaan myynti-ilmoitukseen voisi sitten kirjoittaa, että tuote on saatavilla tällä hinnalla vain ja ainoastaan, jos ostaja tekee maksun tänä yönä samasta pankista. Tässä tapauksessahan rahojen pitäisi siirtyä heti. Toki jos näin haluaa saada rahaa heti yöllä, niin pitää henkisesti varautua siihen, että joutuu todennäköisesti myymään tuotteen varsin / todella halvalla hinnalla. Mutta vastapainona voi tietenkin miettiä sitä, että toisaalta otetun pikavipinkin kohdalla häviää tavallisesti rahaa, kun joutuu maksamaan takaisin enemmän kuin sai lainaa itselle.

Jos taas rahaa on jo olemassa itsellä, mutta sitä pitäisi saada nimenomaisesti tilille, niin ovat hyvä vaihtoehto Talletus-automaatit. Näillähän voi tallettaa käteistä rahaa heti omalle pankkitilille. Ja mikä parasta niin näitä löytyy myös niitä jotka ovat käytössä 24h - ei toki kovin paljon. Löydät tältä sivulta tiedot näistä automaateista: https://otto.fi/missa-talletus/ monissa tapaukissa toki vain mainitaan se, että automaatti on käytössä vain liiketilan ollessa auki - mutta yön ollessa kyseessä voi melko varmuudella olettaa, ettei kyseiselle automaatille tarvitse vaivautua tarkistamaan tilannetta.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 3.6.2019