Pikavippi POP Pankki – Tältä mahdollisesti heti lainaa POP Pankkiin (2019)

Netissä ei taida olla enää yhtään aktiivista lainapalvelua, joka kertoisi, että siltä saa varmasti lainan heti POP Pankkiin. Tältä seuraavalta lainapalvelulta sen voi kuitenkin ehkä merkeistä päätellen saada. Tämä ei kuitenkaan ole varmaa.

Lainaa mahdollisesti heti POP Pankin tilille:

Vipiltä voi hakea lainaa POP Pankin tunnuksilla, ja kokemusteni perusteella siltä voi saada ainakin toiseen pankkiin heti lainaa (Vippi toimii myös tämän toisen pankin tunnuksilla). Lisäksi en ainakaan löytänyt Vipin sivustolta tietoa, ettei se pystyisi siirtämään lainaa heti POP Pankkiin. Lainaa Vipiltä voi hakea joustoluoton muodossa jopa 2000€ (pienin summa 100€) ja kulutusluoton muodossa jopa 10 000€ (pienin summa 1000€). Ja lainaa Vipiltä voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Se että lainasivusto toimii POP Pankin tunnuksilla, ei takaa sitä, että laina siirtyy POP Pankin tilille heti

Haluan korostaa vielä, että Vippi ei siis ole paikka, josta saa varmasti lainaa heti POP Pankin tilille. Merkkien perusteella se kuitenkin vaikuttaa olevan yksi niistä harvoista paikosta, joista se voi ehkä olla mahdollista (monissa muissa paikoissa tuodaan suoraan esille, ettei se onnistu).