Pikavippi POP Pankki – Lainaa nopeasti POP Pankin tilille näin (2019)

Pikavipin saaminen heti POP-Pankin tilille on vaikeutunut merkittävästi viime aikoina, enkä ainakaan itse tiedä yhtään paikkaa, joka siihen varmasti pystyisi. Alla kuitenkin mainittuna lainapaikka, joka kertoo että siltä voi saada lainan samana päivänä POP Pankkiin.

Lainaa samana päivänä POP Pankin tilille:

Lainasto kertoo verkkosivustollaan, että siltä voi saada samana päivänä lainan POP-pankin tilille. Lainastolta voi hakea lainaa kahden eri lainatuotteen kautta. Ensinäkin, täältä voi hakea joustoluottoa, jota saa korkeintaan 3000 euroa (ikäraja 20 vuotta) ja toisena täältä voi hakea kulutusluottoa, jonka suurin mahdollinen määrä on 5000 euroa (ikäraja 22 vuotta). Minimisumma, jonka joustoluoton kautta voi nostaa on 100€ ja minimi, jota kulutusluoton kautta voi saada on 2000€. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Se, että lainasivusto toimii POP Pankin tunnuksilla ei takaa sitä, että laina siirtyy POP Pankin tilille heti

Internetissä on Lainaston lisäksi myös monia muita lainasivustoja, joiden sivustoille voi kirjautua POP Pankin tunnuksilla. Tästä voisi helposti päätellä, että ne myös kykenevät siirtämään lainan heti POP Pankin tilille. Näin ei kuitenkaan valitettavasti normaalisti ole, vaan sen sijaan niillä voi mennä 1-2 arkipäivää siinä, että rahat saapuvat lainaa ottaneen henkilön tilille.