Tästä paikasta pikavippi heti pankkitunnuksilla – lähes kaikki pankit (2019)

Pikavipin hakemiseen tarvitsee käytännössä pankkitunnukset, eli ei ole yllättävää, että suurin osa pikavippejä tarjoavista yhtiöistä hyväksyy lähes kaikkien pankkien pankkitunnukset lainan hakemiseen. Seuraavassa esiteltävässä paikassa käyvät muiden isojen Suomessa toimivien pankkien tunnukset paitsi Ålandsbankenin. Jos haluat käyttää sen tunnuksia lainan hakemiseen, niin löydät täältä siihen suositukset.

Pikavippi heti pankkitunnuksilla:

Ferratumilla saa avattua pankkitunnuksilla helposti 4000 euron lainarajan omaavan tilin. Tältä tililtä voi sitten nostaa haluamansa summan lainaa. Pienin mahdollinen lainasumma on ainoastaan 1 euron. Kuin lainatili on avattu, niin Ferratumilta saa nostettua lainaa heti 24/7.

Ferratumin kohdalla lainahakemus käsitellään käytännössä heti, ja lisäksi myös lainatut rahat laitetaan saman tien tulemaan lainaa ottaneen pankkitilille. Siinä voi tosin olla eroja, miten nopeasti rahat tulevat omalle tilille.

Ferratumin alaikäraja on 20-vuotta, ja lainan saamiseen pitää käytännössä olla tuloja sekä niin sanotusti puhtaat luottotiedot.

Ferratumin lainojen todellinen vuosikorko on tätä kirjoittaessa noin 30%. Aiemmin Ferratumin korot saattoivat olla tuohon verrattuna jopa kymmenkertaisia.

Näin Ferratumilta saa haettua yllä käsiteltyä lainaa

Kuten yltä nähdään, niin lainaa voi saada kaikkien Suomessa isossa mittakaavassa toimivien pankkien tunnuksilla. Lainaa voi hakea myös ulkomailta käsin suomalaisen pankin tunnuksilla.

On hyvä huomata, että yllä mainitussa lainapaikassa käy perinteisten paperisten tunnuslukulistojen tapaan hyvin myös mobiilisovellukset, kuten Nordean tunnuslukusovellus ja OP:n mobiiliavain. Tämä on luonnollisesti aivan mahtava juttu, koska monesti lainaa pitää saada nopeasti juuri sen tyyppisissä tilanteissa, joissa tunnuslukulistat eivät ole mukana. Kannattaa tosin huomata, että monesti noiden tunnuslukuohjelmien käyttöönotto vaatii sen, että ensimmäisellä kerralla hyödyntää paperisia tunnuslukuja - onkin siis hyvä ladata kyseinen sovellus ennakolta puhelimeen ja varmistaa sen toimivuus.

Muistettavaa pankkitunnuksien käyttämisestä lainaamiseen:

Pankkitunnuksien suhteen on AINA erityisen tärkeää pitää huoli siitä, että mikään ylimääräinen tai epäilyttävä taho ei saa niitä haltuunsa. Tästä syystä tunnuksia kannattaakin käyttää vain sen tyyppisillä nettisivustoilla joiden voi perustellusti olettaa olevan niin luotettavia kuin vain on mahdollista. Tässä tapauksessa voi hyvin sanoa, että jos on pienikin epäilys jonkun tietyn tahon – esimerkiksi lainaa tarjoavan sivuston – luotettavuudesta, niin on vain parempi poistua sivustolta kuin ristiä sormet ja toivoa parasta. Osittain tästä syystä yllä on esitelty vain ja ainoastaan sivustoja, joilla on pitkä historia lainojen tarjoamisessa sekä hyvä maine tietoturvan suhteen. Mutta näidenkin sivustojen tapauksessa on vielä ennen lainan hakemista hyvä varmistaa, ettei esille nouse mitään varoitusmerkkejä juuri silloin, kun on itse hakemassa lainaa.

Lisäksi erityisesti lainaamisen näkökulmasta pankkitunnuksien käyttämisen kohdalla on tärkeätä muistaa pitää mielessä se, että vaikka lainan hakeminen näin onkin erityisen helppoa, niin ei se mitenkään vähennä sitä, että laina pitää myös maksaa takaisin. Tästä syystä suosittelenkin, että ennen kuin viimeistelee lainahakemuksen, niin pitää pienen tauon ja varmistaa ainakin itsellensä sen, että lainan hakeminen on järkevää.

On myös hyvä olla tietoinen siitä, että lainan hakemiseen kannattaa lähtökohtaisesti käyttää sen pankin pankkitunnuksia, jonne isoin osa omista tuloista tulee. Näin on sen takia, että yllä mainitut sivustot voivat arvioida tulojen (ja menojen) perusteella sitä, voidaanko lainaa hakevalla henkilölle myöntää lainaa.

Ja vielä lopuksi on syytä olla tietoinen siitä, että lainaa tarjoavat yritykset maksavat normaalisti lainan sen pankin tilille, jonka tunnuksia käyttää tunnistautumiseen / kirjautumiseen. Jos siis haluat lainarahat Nordeaan, niin käytä sen tunnuksia. Monillahan on nykyään kahden tai useamman pankin tunnukset, jolloin tässä kohtaa voi helposti aiheuttaa itsellensä tarpeetonta haittaa, kun sitten, jos rahat siirtää omalta toisen pankin tililtä toisen pankin tilille, niin voi siihen mennä helposti yön yli. Tämä on toki ongelmia erityisesti silloin, jos rahoja on tarkoitus käyttää heti tietyn pankin tililtä.