Lainaa osamaksulla – Maksa lainaa takaisin hiljalleen osissa kuukausittain

Näissä tällä sivulla listatuissa paikoissa on mahdollista maksaa niiden kautta otettu laina / pikavippi takaisin erissä. Eli siis sovelletaa eräänlaista osamaksua lainan takaisin maksamiseen. Sivun ensimmäiseksi paikaksi on tarkoituksella nostettu se, jonka kautta saa lainaa pisimmällä laina-ajalla ja isoimmilla summilla.

Maksa laina takaisin 1 - 15 vuoden laina-ajalla

Lendon kautta voi hakea lainaa 500 euroa - 60 000 euroa ja kaikille lainasummille voi valita laina-aikaa 1 - 15 vuotta. Lendon kautta haettavia lainoja lyhennetään kuukausittaisissa erissä. Näet Lendon etusivulta arvion siitä, minkä verran lainan kuukausierä mahdollisesti voisi olla hakemallasi laina-ajalla ja summalla, mutta lopulliset ehdot selviävät vain saamistasi lainatarjouksista. Lendolta voi siis saada useita eri lainatarjouksia samalla lyhyellä nettihakemuksella. Tarjousten saamista varten pitää kuitenkin olla ikää vähintään 18 vuotta ja ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Lisäksi Lendon kilpailuttamilla eri lainapalveluilla voi olla esimerkiksi omia tulorajoja. Hae nyt lainaa Lendolta.

Lainaa osamaksulla 1 - 3 vuoden maksuajalla 400 - 3000€

Jos etsinnässä on laina, jonka voi yleensä saada erittäin nopeasti ja jota voi maksaa osissa useamman vuoden ajanjaksolla, niin voi Ostosraha olla oiva valinta lainapaikaksi. Täältä saa haettua lainaa 400 - 3000€ ja yritys pystyy maksamaan lainan heti moniin Suomessa toimiviin pankkeihin. Ostosrahalta nostettujen lainojen takaisin maksaminen tapahtuu kuukausittaisissa osissa ja pisimillään laina-aikaa voi saada 3 vuotta. Lyhyin mahdollinen laina-aika on yhden vuoden. 1, 2 ja 3 vuoden lisäksi mahdollisia laina-aikoja ovat myös 1,5 ja 2,5 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Saldolaina - jopa 10 000€ lainaa osamaksulla

Saldo-lainapalvelu tarjoaa kahden tyyppisiä lainoja. Sen avulla on ensinäkin mahdollista hakea joustoluottoa, jota sitäkin voi toki maksaa erissä takaisin, mutta vielä enemmän osamaksulla toimivana voi pitää sen "Saldolainaa". Tuota lainaa saa haettua 1000€ - 10 000€ ja lainan takaisin maksaminen tapahtuu 12 - 80 kuukauden laina-ajalla yhtä suurissa erissä. Saldon alaikäraja on ilmeisesti vain 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Lainaa osamaksulla 10000€ asti

Ohessa mainitusta pikalainapalvelusta voi saada  kerralla lainaa jopa 10000 euroa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että näin paljon lainaa olisi pakko hakea. Voit hyvin hakea vaikka 5000€ ja pienin mahdollinen nostettava summa on alle 4000 euroa.

Miten osamaksu toimii tässä tapauksessa?

Osamaksut voivat toimia vähän eri tavalla eri tapauksissa. Tässä tapauksissa osamaksu tapahtuu käytännössä niin, että samalla kun haet lainaa, niin näet, kuinka paljon joudut lainaa lyhentämään jokaisena kuukautena, kunnes laina on korkoineen ja kuluineen maksettu takaisin. Parhaimmillaan saat aikaa maksaa lainan takaisin jopa 84 kuukautta, eli seitsemän vuotta. Lyhyimmillään laina-aika on 3 vuotta. On syytä mainita, että kaikille lainasummille ei voi valita kaikkia laina-aikoja, vaan voidakseen valita 4 vuoden laina-ajan pitää lainaa nostaa vähintään 6000€, 5 vuoden kohdalla kyseinen raja on 7000€, 6 vuoden tapauksessa 8000€ ja täyden 7 vuoden kohdalla 9000€.

Kaikille mahdollisille lainataville rahasummille pitää valita tämän palvelun tapauksessa aina laina-ajaksi täysi vuosi, eli esimerkiksi 2 vuotta 6 kuukautta ei ole mahdollinen.

Miten paljon korkoja lainasta tulee?

Koska kyseessä on pikalaina, niin korot ovat suurempia kuin perinteisten pankkilainojen korot. Tässä tapauksessa todellinen vuosikorko voi pahimmillaan olla jopa lähes 30%. Jos et siis ole valtavassa kiireessä rahan saamiseen suhteen ja voit saada rahaa myös perinteisestä pankista, niin kannattaa ehkä harkita lainan hakemista sieltä. Jos kuitenkin nostat tämän pikalainan pankkilainan sijaan, niin kannattaa huomioida, että pitkä laina-aika tarkoittaa käytännössä sitä, laina kasvaa ikään kuin korkoa korolle. Näin on vaikka tässä tapauksessa asiaa ei esitettäkään suoraan ihan näin lainaa hakevalle, vaan sen sijaan lainan kustannukset esitetään osamaksuerien muodossa.

Jos siis haluat minimoida turhat kustannukset niin kannattaa luonnollisesti tähdätä siihen, että ei säädä laina-aikaa liian pitkäksi, vaan lyhentää lainaa mahdollisimman hyvin resurssien puitteissa. Kuitenkin luonnollisesti pitäen huolen siitä, että ei ajaudu maksuvaikeuksiin.

Voiko tähän lainantajaan sitoutua pitkäksi aikaa?

Kun lainaa jostain rahaa esimerkiksi 5 vuoden ajaksi, niin muodostaa luonnollisesti eräänlaisen suhteen lainanantajan kanssa. Ja tässä suhteessa on tietenkin tärkeätä, että se lainan myöntänyt taho käyttäytyy hyvällä ja luottamusta herättävällä tavalla. Katastrofitilanne voisi olla esimerkiksi se, että lainan pitkällä maksuajalla myöntänyt yritys päättääkin vaikka alkaa yhtäkkiä vaatimaan koko lainasummaa takaisin. Onkin hyvä tietää, että tällä sivulla mainittu yritys on erittäin hyvämainen pikalainoja myöntävien tahojen joukossa. Kyseessä on myös tämän tyyppisiä lainoja myöntäväksi yritykseksi varsin pitkäaikainen yhtiö – yritys on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan.

Kestääkö tässä esitetyn lainan hakeminen kauan?

Ei, lainaa voi hakea todella nopeasti. Prosessissa pääsee hyvin alkuun omilla nettipankkitunnuksilla ja todisteet omista tuloista voi toimittaa kätevästi esimerkiksi sähköpostilla.

Lainan osamaksun hintaesimerkkejä

Tässä pari hintaesimerkkiä Laina-palvelun lainojen kustannuksista. Jos lainaisi 5000€ 3 vuoden maksuajalla, niin olisi tavallinen kuukausierä 197.26€ ja tuon myötä lainasta pitäisi maksaa takaisin noin 7100€. Jos taas ottaisi lainaa 8000€ 4 vuoden laina-ajalla, niin olisi tavallinen kuukausierä 255.19€ ja lainasta pitäisi maksaa takaisin noin 12200€.

Lainalle maksuaikaa 2 vuotta - 10 vuotta

Eräs toinen paikka saada pikavippi osamaksulla on Easycredit. Easycredit ei ehkä ole yhtä tunnettu paikka kuin ylemmät lainapaikat, mutta se on kuitenkin melko ison yrityksen ylläpitämä lainapalvelu.

Easycredit tarjoaa lainoja alkaen 500€ summista ja isoimmassa tapauksessa täältä voi saada lainaa jopa 5000€. Kuten osamaksulla toimiville lainapaikoille on tyypillistä, niin myös täällä lainan pois maksaminen tapahtuu kuukausittaisissa erissä, tosin lainan voi sivuston mukaan myös maksaa kokonaisuudessa pois koska tahansa.

Laskennalliset laina-ajat Easycreditillä toimivat niin, että lähtökohtaisesti lyhyin mahdollinen laina-aika on 2 vuotta ja sivuston ilmoituksen mukaan lainaa voi toisaalta saada jopa 10 vuoden maksuajalla. 10 vuoden maksuaika on tarjolla vähintään 2000€ lainoille. Lainaamisen alaikäraja on Easycreditillä 20 vuotta. Hae nyt lainaa Easycreditiltä.