Pikalaina osamaksulla tältä yritykseltä – Maksa jopa 5000 euron laina osissa takaisin

laina osamaksulla

Varsinkin isot lainat on huomattavasti helpompi maksaa takaisin, jos sen voi tehdä osissa. Harva palkansaaja pystyy maksamaan 3000 tai 5000 euron lainaa takaisin kerralla yhdessä kuussa. Aiemmin osamaksulla maksettavia lainoja oli käytännössä mahdollista saada ainoastaan pankista tai luottokorttia käyttämällä, ja laskua sitten hiljalleen lyhentämällä. Nykyään voi kuitenkin saada jopa pikalainan osamaksulla. Tässä on ehdottomat etunsa, sillä vaikka laina maksetaan osissa takaisin, niin saa sen yhdellä kertaa ja nopeasti omalle pankkitilille. Koska osamaksulla maksettaessa maksuaika voi muotoutua jopa vuosiksi, on tärkeätä, että osamaksua suunniteltaessa ottaa melko halvan koron lainan. Ja koska pikalainojen koroissa on isoja eroja, niin päätin suositella tällä sivulla yhtä pikalainaa, jota voi saada 5000 euroon asti pikalainaksi melko halvalla korolla ja sitten maksaa hiljalleen kuukausittain takaisin.

Tästä palvelusta 5000€ asti pikalaina osamaksulla

Ohessa mainitusta pikalainapalvelusta voi saada siis kerralla lainaa jopa 5000 euroa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että näin paljon lainaa olisi pakko hakea. Voit hyvin hakea vaikka 3000€ ja pienin mahdollinen nostettava summa on alle 1000 euroa.

Miten osamaksu toimii tässä tapauksessa?

Osamaksut voivat toimia vähän eri tavalla eri tapauksissa. Tässä tapauksissa osamaksu tapahtuu käytännössä niin, että samalla kun haet lainaa, niin näet, kuinka paljon joudut lainaa lyhentämään jokaisena kuukautena, kunnes laina on korkoineen ja kuluineen maksettu takaisin. Parhaimmillaan saat aikaa maksaa lainan takaisin jopa 60 kuukautta, eli viisi vuotta. Lyhyimmillään laina-aika on vuoden. On syytä mainita, että kaikille lainasummille ei voi valita kaikkia laina-aikoja, eli et esimerkiksi voi lyhentää 1000 euron lainaa täyttä 5 vuotta, vaan se pitää olla maksettu takaisin 3 vuoden aikana. Samoin on säädetty niin, että jos nostat 5000 euron lainan, niin on sen laina-aika lyhyimmillään 2 vuotta. 2000 euron pikalaina on tässä tapauksessa sillä tavalla joustava, että voit valita sille minkä tahansa laina-ajan tarjotulla 1 – 5 vuoden aikajänteellä.

Kaikille mahdollisille lainataville rahasummille pitää valita tämän palvelun tapauksessa aina laina-ajaksi täysi vuosi, eli esimerkiksi 2 vuotta 6 kuukautta ei ole mahdollinen.

Miten paljon korkoja lainasta tulee?

Koska kyseessä on pikalaina, niin korot ovat suurempia kuin perinteisten pankkilainojen korot. Tässä tapauksessa todellinen vuosikorko voi pahimmillaan olla jopa lähes 50%. Jos et siis ole valtavassa kiireessä rahan saamiseen suhteen ja voit saada rahaa myös perinteisestä pankista, niin kannattaa ehkä harkita lainan hakemista sieltä. Jos kuitenkin nostat tämän pikalainan pankkilainan sijaan, niin kannattaa huomioida, että pitkä laina-aika tarkoittaa käytännössä sitä, laina kasvaa ikään kuin korkoa korolle. Näin on vaikka tässä tapauksessa asiaa ei esitettäkään suoraan ihan näin lainaa hakevalle, vaan sen sijaan lainan kustannukset esitetään osamaksuerien muodossa.

Jos siis haluat minimoida turhat kustannukset niin kannattaa luonnollisesti tähdätä siihen, että ei säädä laina-aikaa liian pitkäksi, vaan lyhentää lainaa mahdollisimman hyvin resurssien puitteissa. Kuitenkin luonnollisesti pitäen huolen siitä, että ei ajaudu maksuvaikeuksiin.

Tämän lähes 50% vuosikoron puolustukseksi pitää kuitenkin sanoa, että se on näin nopeasti saatavaksi lainaksi lopulta melko hillitty. Paljon suurempiakin korkoja on olemassa.

Voiko tähän lainantajaan sitoutua pitkäksi aikaa?

Kun lainaa jostain rahaa esimerkiksi 5 vuoden ajaksi, niin muodostaa luonnollisesti eräänlaisen suhteen lainanantajan kanssa. Ja tässä suhteessa on tietenkin tärkeätä, että se lainan myöntänyt taho käyttäytyy hyvällä ja luottamusta herättävällä tavalla. Katastrofitilanne voisi olla esimerkiksi se, että lainan pitkällä maksuajalla myöntänyt yritys päättääkin vaikka alkaa yhtäkkiä vaatimaan koko lainasummaa takaisin. Onkin hyvä tietää, että tällä sivulla mainittu yritys on erittäin hyvämainen pikalainoja myöntävien tahojen joukossa. Kyseessä on myös tämän tyyppisiä lainoja myöntäväksi yritykseksi varsin pitkäaikainen yhtiö – yritys on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan.

Kestääkö tässä esitetyn lainan hakeminen kauan?

Ei, lainaa voi hakea todella nopeasti. Koko prosessi tapahtuu helposti internetin kautta omien nettipankkitunnuksien avustamana ja lainapäätös tehdään lainapalvelun osalta käytännössä saman tien.

HUOM: Muista valita haettavaksi lainatuotteeksi "Kertalaina". Myös toista pikalainaa voi lyhentää osissa takaisin, mutta sitä en ole samalla sidottu yhtä suuriin kuukausieriin ennakolta.