Lainaa heti ilman liitteitä – Hae joustoluotto tai kulutusluotto ilman liitteitä heti tilille näiltä

Yksi ärsyttävämmistä asioista nopeaa lainaa etsiessä on se, jos lainapalvelu vaatii lähettämään liitteitä. Liitteiden lähettäminenhän oikeastaan pilaa koko pikalainan idean – sen, että rahaa saa oikeasti nopeasti tilille! Onneksi kuitenkin nykyään on niitäkin lainapalveluita, joista saa lainaa ilman liitteitä. Ja vielä näiden kesken on valitettavasti isoja eroja siinä, miten monille ne ovat valmiit lainaa myöntämään. Tästä syystä alle onkin poimittu paikkoja joista on mahdollista saada laina ilman liitteitä ja ne lisäksi myöntävät lainaa monille hakijoille.

Palvelut eivät vaikuta koordinoivan lainapäätöksiään keskenään, eli jos lainaa oikeasti tarvitsee heti, niin ei kannata masentua vielä siitä, jos yhdestä paikasta ei saa lainaa, sillä toisesta paikasta se voi onnistua.

Lainaa helposti ja nopeasti ilman liitteitä

Limiitti on pitkäikäisen ja menestyneen suomalaisen yrityksen tarjoama pikavippi, jota voi saada enintään 2000€. Ja aivan kuten muidenkin tämän sivun lainojen kohdalla, niin myöskään tämän lainan hakemiseen ei tarvitse mitään liitteitä. Limiitti toimii aivan aavistuksen yksinkertaistettuna käytännössä niin, että kirjaudut sivustolle pankkitunnuksillesi, valitset lainasumman ja saat hetken päästä lainapäätöksen.

Limiitiltä voi saada siis enintään 2000€ lainaa. Minimisumma, jonka täältä voi lainata on taasen 100€. Ja lainaa tästä palvelusta voidaan ainakin periaatteessa myöntää, kunhan hakija on täysi-ikäinen. Käytännössä tosin Limiitti ei uuden korkokaton jälkeen ole myöntänyt lainaa kovin helposti. Jos siis Limiitiltä ei saa lainaa juuri nyt, niin kannattaa mahdollisesti kokeilla myös jotain alempana tällä sivulla listattua lainapalvelua. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Uuden korkokaton myötä Limiitin uusien asiakkaiden todellinen vuosikorko on nyt 29,6%.

Joustoluottoa 2000€ rajalla ilman liitteitä

Ferratum on tällä hetkellä oma vahva suositukseni, niille jotka hakevat ilman liitteiden lähettämistä heti tilille saatavaa lainaa. Kokemukseni perusteella tästä paikasta on erityisen helppo hakea lainaa ja lainapäätös tapahtuu alle 2 minuutissa - ja kaikki tämä siis helposti vain kirjautuen yrityksen nettisivuilla pankkitunnuksilla sisään. Ferratumin erikoisuus on se, että siltä voi halutessaan ottaa vaikka vain 1€ lainan. Toisaalta lainaa saa kuitenkin jopa 2000€ asti, eli todella monet eri tarpeet tulevat katetuiksi Ferratumilla. Ikäraja tässä palvelussa on 21 vuotta, jos olet tätä nuorempi niin on seuraavaksi yksi paikka, joka myöntää lainoja jo 18-vuotiaille ilman liitteiden lähettämistä. Hae nyt laina Ferratumilta.

Ferratumin todellinen vuosikorko on tätä kirjoittaessa 21,94%. Joskin uudet Ferratumin asiakkaat saavat 30 päivän ajan lainaa 0% korolla.

Lainaa 100 - 5000€ ilman liitteitä (ikäraja 18v)

Jos ikää on 18 ja haluaa saada lainaa ilman liitteitä, niin kannattaa hyvin todennäköisesti suunnata Blue Financelle. Tämä on nimittäin niitä todella harvoja paikkoja, jotka vaikuttavat todellisuudessa olevan valmiit myöntämään lainaa jo 18 vuotiaille. Lainaa täältä saa haettua joustoluoton muodossa (luottoraja jopa 5000€ ja alkaen 100€). Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Financen joustoluoton todellinen vuosikorko on hieman alle 31%.

Rahapalvelu - jopa 4000€ lainaa helposti

Rahapalvelulta saa yleensä haettua lainaa helposti ja nopeasti. Ja tämä tietysti tarkoittaa siis myös sitä, että normaalisti luottoa voi saada ilman liitteitä. Lainaa täältä voidaan myöntää hakijalle jopa 4000€. Ja toisesta suunnasta katsoen voi huomata, että lainaa voi Rahapalvelulta saada jo 50€ alkaen. Rahapalvelun ikäraja on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Rahapalvelun lainojen todellinen vuosikorko on enintään noin 30%.

500 - 5000€ kulutusluotto ilman liitteitä

Credigolta saa haettua nopeasti netin kautta yhdellä kertaa maksettavaa 500€ - 5000€ lainaa, eli käytännössä siis kulutusluottoa. Kilpailijoihin verrattuna Credigon lainan etuja ovat erityisesti verrattain matalat korot, selkeät kuukausierät sekä varsin pitkät laina-ajat. Credigon alaikäraja lainoille on 20 vuotta ja lainan saamiseksi luottotietojen pitää olla kunnossa. Credigon lainahakemuksessa (kuva alla) kysytään jotain perustietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta, mutta lainaa voi kuitenkin saada ilman liitteitä. Siirry Credigon lainahakemukseen.

Credigo siis haluaa tietää euromääräiset tiedot nettotuloista, asumiskustannuksista ja muiden lainojen kuukausittaisista kustannuksista. Siirry nyt Credigon lainahakemukseen.

Esimerkki Credigon lainan kustannuksista: Jos Credigolta ottaa 500€ lainan kahden vuoden maksuajalla, niin on kuukausierä 27€ ja kokonaisuudessa lainasta pitää maksaa takaisin 648€.

Jopa 10000€ kulutusluotto ilman liitteiden lähettämistä:

Vippi tarjoaa tämän hetken isoimman lainan, joka on mahdollista saada ilman liitteiden lähettämistä (parilla muulla palvelulla sama maksimi). Näin on, sillä palvelun kautta voi tätä nykyä saada jopa 10000 euroa lainaa ilman liitteitä. Tämän 10000e lainan voi saada, kun valitsee lainatuotteeksi "kulutusluoton" palvelun sivuilla. Toki toisaalta kulutusluottoa ei ole mikään pakko ottaa läheskään näin paljon, vaan sen minimisumma on sen sijaan 1000€.

Jos kulutusluotto ei ole omaan mieleen, niin on hyvä tietää, että Vippi tarjoaa myös "joustoluoton". Tuota joustoluottoa voi saada kooltaan 100 - 2000€. Vipin sivujen perusteella kulutusluoton korkohaitari on paljon suurempi, eli sitä voi saada sekä isommalla ja pienemmällä korolla kuin joustoluottoa. Tästä palvelusta voi periaatteessa saada lainaa jo 18-vuotiaana, mutta todennäköisesti se on ainakin kulutusluoton kohdalla käytännössä hyvin vaikeaa. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Vippi-palvelusta haetun kulutusluoton todellinen vuosikorko vaihtelee välillä noin 21% - noin 30%. Tarkista juuri sinulle tarjotut ehdot ennen lainan ottamista.

Kaikki yläpuolella mainitut vuosikorot, lainasummat ja lyhennykset ja haettu lainapalveluiden nettisivuilta vuonna 2019. Varmista kuitenkin viimeisimmät tiedot aina lainapalveluiden nettisivuilta ennen kuin haet lainaa.

Varmista myös lisäksi, että lainataakkasi ei kasva liian suureksi. Yhden arvion mukaan lainaa on liikaa silloin, jos lainojen lyhentämiseen menee yli 40% nettotuloista. Netistä haettavien pikalainojen suhteen on syytä noudattaa erityistä tarkkuutta lainaamisessa, sillä niiden nousevat korot ja kulut (jos alussa koroton tai pienen koron jakso) voivat aiheuttaa yllättäviä ongelmia erityisesti silloin, jos lainan on suunnitellut maksavan nopeasti pois, mutta se ei onnistukaan. Jos lainatilanteesi riistäytyy käsistä, niin voi yhdistelylaina olla vaihtoehto, myös velkaneuvontaa kannattaa harkita.

Lisää paikkoja hakea lainaa ilman liitteitä. Olemme muuttamassa tätä sivustoa enemmän sen alkuperäiseen aiheeseen keskittyväksi ja tästä syystä uusi lainoihin liittyvä sisältö voi olla hieman vähäistä. Jos siis etsit lisää lainafirmoja, jotka antavat lainaa ilman liitteitä, niin tutustu pikalainoihin keskittyvämme sivuston listaan: https://pikavippikokemuksia.com/pikavippi-ilman-liitteita/ kyseistä listaa on tarkoitus päivittää aktiivisesti tulevaisuudessakin.

Vaikea saada uutta lainaa?

Näin syksyllä 2019 monet nopeita lainoja tarjoavat lainafirmat näyttävät tiukentaneen oleellisesti sitä, miten valmiita ne ovat myöntämään lainaa. Tämä on todennäköisesti yhteydessä siihen, että kulutusluottojen korkokattoa tiukennettiin huomattavasti syyskuussa 2019. Erityisen iso ongelma lainafirmojen tiukennukset voivat olla niille lainaa hakeville henkilöillä, joilla on jo ennestään melko paljon lainaa, sillä lainafirmat voivat kokea heidät ikään kuin riskiasiakkaiksi. 

Jos perinteisiltä pikalainafirmoilta on vaikea saada lainaa, niin suosittelen Omalaina-palvelua. Omalaina kilpailutta lainahakemuksesi sen tyyppisten firmojen suhteen, jotka vaikuttavat tarjonneen jo aiemmin lainoja enintään sillä korolla, mihin vippifirmat joutuvat tulevaisuudessa korkonsa laskemaan. Tästä syystä Omalainan kumppanit eivät todennäköisesti ole tehneet muutoksia siinä, kenellä ne ovat valmiit myöntämään lainaa. Huono puoli Omalainassa on tosin se, että täällä lainahakemuksen täyttäminen vaati aavistuksen enemmän vaivaa ja saadakseen lainarahat itselle, pitää monesti lähettää liitteitä (koskee ainakin isoja lainoja). Eli tämä ei siis ole ratkaisu todella kipeään rahantarpeeseen, mutta jos on valmis näkemään hieman vaivaa ja odottamaan, niin kannattaa Omalainalta hyvin todennäköisesti hakea lainaa. Hae lainatarjoukset Omalainalta.

Lainaa Omalainan kautta saa haettua 100 - 60 000€ ja maksuaikaa lainoille voi ottaa 1 - 15. Noiden isojen lainasummien ja pitkien laina-aikojen ansiosta Omalaina on hyvä ratkaisu esimerkiksi silloin, jos on tarve saada yhdistelylaina vanhojen lainojen pois maksamiseen. Hae lainaa Omalainan kautta.

Miten lainaa voidaan myöntää ilman liitteiden tutkimista:

Pohjimmiltaan kyse on siitä, että lainahakemuksien yhteydessä käytettävät tietokoneohjelmat ovat viime vuosina oppineet niin älykkäiksi, että ne osaavat tehdä todella hyvällä prosentilla päätelmiä siitä, kuka selviytyy lainan maksamisesta ja kuka ei. Viime vuosina on julkisuudessa puhuttu esimerkiksi siitä, miten tekoälyä hyödyntävät ohjelmat osaavat tunnistaa joissain tilanteissa sairauksia paremmin kuin lääkärit; jossain määrin tämä sama pätee siis myös pikalainoihin. Hyvää tämän tyyppisessä lainan käsittelyssä on nopeuden lisäksi esimerkiksi se, että tietoturvallisuus parannee oletettavasti. Ei ole kovin mukava tunne lähettää liitteitä ja pelätä, että minne ne mahdollisesti voivat päätyä. Hyvää on myös se, että tämän voi tietyllä tavalla ajatella olla tasapuolisempi tapa päättää sen, kenelle myönnetään lainaa. Tietokoneohjelma ei varsinaisesti luokittele perusteettomasti ihmisiä tai omaa ennakkoluuloja vaikkapa jotain ihmisryhmää kohtaan.

Miksi jotkut lainapalvelut pyytävät liitteitä:

Suurin syy on todennäköisesti se, että ne luottavat enemmän siihen, että ihminen osaa tehdä paremman päätöksen siitä kenelle lainaa kannattaa myöntää ja kenelle ei. Näin voi olla erityisesti koska pikalainojen kohdalla puhutaan kokonaisuudessa todella isoista summista. Jos lainapalvelu vaikka myöntää 5000 euroon asti lainoja yksittäiselle asiakkaalle ja palvelee päivässä isoa määrää asiakkaita, niin sille voi tulla todella kalliiksi, jos ohjelmassa on joku virhe joka myöntää lainaa niille kenelle sitä ei pitäisi myöntää, eikä yritys sitten saa rahoja takaisin. Lisäksi syynä siihen, miksi liitteitä edelleen pyydetään voi olla se, että joidenkin lainayritysten lainapalveluun ei mahdollisesti voida kovin helposti lisätä tai kehittää ohjelmaa, joka pystyisi automaattisesti päättämään lainoista. Vielä yhtenä syynä voi olla eräänlainen psykologisen sitouttamisen tapa: ehkä joku lainanantaja miettii, että jos asiakas on saatu lähettämään vaikka tietoja palkasta, niin lainaa hakenut käyttää luultavasti jatkossa samaa palvelua, sen sijaan, että haluaisi lähettää tietoja muualle.

Pitääkö siitä maksaa ylimääräistä, että ei lähetä liitteitä?

Ei. Lainapalvelut perivät samat kulut ja korot riippumatta siitä, hakeeko lainaa perinteisellä vai tällä modernimmalla tavalla.

Onko lainan hakeminen yllä kuvatulla tavalla turvallista?

Kaikessa mikä liittyy rahaan ja internettiin pitää toki olla aina varovainen. Mutta ainakaan mitään isompia skandaaleja ei vaikuta olleen liittyen siihen, että lainan hakemiseen käytetään sitä teknologiaa, mitä tässä on kuvattu. Ja toki myöskään se perinteinen tapa hakea lainaa ei ole läheskään ongelmaton ja riskitön. Mutta kukin tekee aina lopulta itse päätöksen siitä, hakeeko lainaa ja millä tavalla sen lopulta tekee.

Saako työtön tai vähätuloinen helpommin lainaa ilman liitteiden lähettämistä?

Voi ehdottomasti ajatella, että esimerkiksi työttömällä on paremmat mahdollisuudet saa laina /pikavippi, jos liitteenä ei pidä lähettää palkkatodistusta tai muuta vastaavaa dokumenttia - työttömän tapauksessahan vaatimus palkkatodistuksesta tappaa mahdollisuudet lainan saamisesta. Luonnollisesti lainan saaminen ei kuitenkaan ole läheskään varmaa tässäkään tapauksessa, vaan lainaa antavat tahot haluavat varmistua siitä, että lainaa hakenut voi maksaa lainansa takaisin. Tässä auttaa se, jos hakijalla on jotain tuloja, vaikka ne eivät olisikaan palkkatuloja.

Miten maksimoida lainan saamisen mahdollisuudet ilman liitteitä lainatessa:

Jos lainaa hakee ilman liitteitä, niin on yksi asia ehdottomassa avainasemassa siinä, että saa positiivisen lainapäätöksen. Tämä on se, että käyttää lainasivustolla toimimiseen sitä pankkitiliä, jonne suurin osa (tai vaikka kaikki) omat tulot tulevat. Tämä johtuu kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä, että lainapalvelut haluavat varmistua tilitapahtumien perusteella lainaajan maksuvalmiudesta ja tämä tapahtuu tutustumalla (tietotekniikan avulla) sen tilin tapahtumiin, jota käyttää lainapäätöksen saamiseen. Ja luonnollisesti, jos lainapäätöstä hakee sen tyyppisen tilin avulla, minne ei tule ollenkaan tuloja, niin ei silloin ymmärrettävästi myöskään voi saada lainaa.

Lisäksi positiivisessa lainapäätöksessä auttaa se, jos hakee mahdollisimman pientä lainaa (luonnollisesti tietenkin niin, että se on tarpeeksi iso omaan tarkoitukseen). On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että ne tämän sivun lainapaikat, jotka käyttävät joustoluottoon perustuvaa lainasysteemiä, tekevät todennäköisesti lainapäätöksen joustoluoton maksimirajan näkökulmasta, sen sijaan, että arvioisivat lainakelpoisuutta vain suhteessa ensimmäiseen otettavaan lainaan - eli jos sinulle myönnetään 3000€ lainaraja, tehdään lainapäätös ikään kuin ottaisit lainaa tuon summan, vaikka ensimmäinen laina olisikin vain 500€.

Tarvittaessa kannattaa myös hakea lainaa useammilta tämän sivun lainatahoilta, näin on koska monet niistä käyttävät eri systeemiä lainapäätöksen tekemiseen, joten on mahdollista, että toisesta lainapalvelusta saa hylätyn ja toisesta hyväksytyn lainapäätöksen.

Miten valita itselle sopiva lainapaikka?

Jos ei ole hakenut ennen lainaa netistä, niin voi yllä mainittujen lainapaikkojen listaa katsoessa tulla eräänlainen ähky eikä oikein tiedä, mikä niistä kannattaisi valita. Tässä auttaa muutaman kysymyksen pohtiminen. 

Ensimmäinen on se, miten paljon ikää on - kaikki paikathan eivät myönnä kaiken ikäisille lainaa. Toinen on se, miten paljon lainaa oikeasti tarvitsee. Lähtökohtaisesti ei kannata ottaa yhtään enempää lainaa kuin tarvitsee, eli jos vaikka 100 euron laina riittää hyvin, niin on ihan turha hakea lainaa paikasta, jonka minimi on vaikka 400 euroa.

Kolmantena kannattaa pohtia sitä, miten pitkäksi aikaa lainaa tarvitsee. Kulutusluotot ovat monesti vuosikoroiltaan halvempia, mutta jos lainaa vaikka tarvitsee vain kuukaudeksi ja kulutusluoton lyhyin mahdollinen laina-aika on vuosi, niin voi sinänsä korkeammalla todellisella vuosikorolla otettu laina muodostua euroissa mitaten edullisemmaksi. Ja tokihan esimerkiksi sivun ylin paikka jopa tarjoaa uusille asiakkaille korottoman lainan enintään 30 päivän ajaksi, jolloin se on todellisen vuosikoronkin suhteen halvin mahdollinen.

Huomioitavaa lainan "heti" saamisesta

Monista paikoista on siis mahdollista saada laina nopeasti ilman palkkakuittia tai muuta vastaavaa. On kuitenkin syytä tiedostaa, että mikään paikka ei voi maksaa hakijan ensimmäistä lainaa heti hakijan tilille kello 23:00 - 07:00 välillä. Tämä johtuu laista, jolla on ilmeisesti pyritty suitsimaan sitä, että lainaa ei haettaisi, niin useasti tilassa, jossa ei ehkä ihan tarkasti pysty arvioimaan lainan ottamisen järkevyyttä. Lisäksi on syytä tiedostaa, että lainapaikoilla voi olla eroja siinä, mihin pankkeihin ne voivat maksaa lainan heti. Lainapalveluiden sivuilla on yleensä lista niistä paikoista, joihin rahat saa erityisen nopeasti.

Varoituksen sananen:

Jos lainaa lähtee hakemaan tällä sivulla kuvatulla tavalla, niin voi kynnys hakea lainaa olla huomattavasti pienempi kuin se olisi "perinteisellä" tavalla lainaa etsiessä. Tästä syystä näin lainaa hakiessa on tärkeätä olla erityisen tarkkana ennen kuin ottaa lainan. Hyvä idea voi olla vaikka se, että pitää 5 minuutin tauon ennen hakemuksen lähettämistä ja näin antaa itselleen aikaa punnita sitä, kannattaako lainaa todella hakea. Lisäksi erityistä varovaisuutta kannattaa noudattaa sen kanssa, jos aikoo hakea lainaa useammalta eri taholta. Muuten voi helposti käydä niin, että kohta on lainaa huomattavasti alkuperäistä tarkoitusta enemmän ja kaikki nämä lainat pitäisi kuitenkin maksaa takaisin. 

Mikäli tulet katumapäälle lainan ottamisesta, niin on hyvä olla tietoinen luottosopimuksen peruutusoikeudesta. Tämän ansiosta lainan voi ikään kuin palauttaa, tosin ilmeisesti niin, että kertyneet korot pitää maksaa - nämä korot ovat kuitenkin huomattavasti pienempiä kuin ne, mitä syntyisi, jos lainaa ei palauttaisi.

Kysymyksiä? Kommentteja?

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tämän sivun sisällöstä, niin voit käyttää alla olevaa kommenttikenttää.