Lainaa ilman liitteitä – jopa 5000€ laina heti tilille ilman liitteiden lähettämistä

Yksi ärsyttävämmistä asioista pikalainaa etsiessä on se, jos lainapalvelu vaatii lähettämään liitteitä. Liitteiden lähettäminenhän oikeastaan pilaa koko pikalainan idean – sen, että rahaa saa oikeasti nopeasti tilille! Onneksi kuitenkin nykyään on niitäkin lainapalveluita, joista saa lainaa ilman liitteitä. Alla kolme erittäin hyvää näistä palveluista.

Nopeasti ja helposti laina ilman liitteitä:

Ferratum on tällä hetkellä oma suositukseni, niille jotka hakevat ilman liitteiden lähettämistä saatavaa lainaa. Kokemukseni perusteella tästä paikasta on erityisen helppo hakea lainaa ja lainapäätös tapahtuu alle 2 minuutissa - ja kaikki tämä siis helposti vain kirjautuen yrityksen nettisivuilla pankkitunnuksilla sisään. Ferratumin erikoisuus on se, että siltä voi halutessaan ottaa vaikka vain 1€ lainan. Toisaalta lainaa saa kuitenkin jopa 2000€ asti, eli todella monet eri tarpeet tulevat katetuiksi Ferratumilla. Ikäraja tässä palvelussa on 21 vuotta, jos olet tätä nuorempi niin on sivulla kolmantena yksi paikka, joka myöntää pienehköjä lainoja jo 18-vuotiaille ilman liitteiden lähettämistä. Hae nyt laina Ferratumilta.

Jopa 5000€ laina ilman liitteiden lähettämistä:

Laina.fi palvelu hyödyntää toiminnassaan teknologiaa, joka tutkii lainaa hakevan tilitapahtumia ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä sen perusteella. Tämän teknologian ansiosta palvelulle ei tarvitse lähettää minkäänlaisia liitteitä (toki sekin on halutessa mahdollista) ja lainapäätös tapahtuu muutamassa hetkessä. Positiivista on sekin, että vaikka lainahakemukset käsitellään näin tekniikkaa hyödyntäen, niin lainaa voi silti saada tarvittaessa melko paljonkin. Suurin mahdollinen summa, jonka täältä voi saada lainaksi on 5000 euroa. Luonnollisesti myös vaikkapa 3000 euron laina onnistuu hyvin, kuten myös huomattavasti pienemmät pikalainat kuten vaikkapa 200 euroa - kaikista pienin mahdollinen laina on ainoastaan 50 euroa.

Vaikka tässä onkin kyseessä niin sanottu pikalaina eli pikavippi, niin ovat tämän palvelun lainojen korot varsin hillittyjä, ja omassa kategoriassaan jopa edullisia.

Sen lisäksi, että ohessa mainitusta palvelusta voi hakea todella helposti rahaa ilman liitteitä, on hyvää myös se, että sitten, kun lainahakemus on hyväksytty, niin rahat saapuvat keskimäärin erittäin nopeasti hakijan pankkitilille. Ei ole ollenkaan tavatonta, että rahat ovat lainaa hakeneen tilillä 10 minuutin sisällä palveluun sisälle kirjautumisesta. Käytännössä siis rahat siirtyvät niin lähelle "heti" pankkitilille kuin se on mahdollista pikalainojen tapauksessa.

On tärkeätä huomata, että tätä nykyä (toukokuu 2018) tästä palvelusta saa lainan ilman liitteiden lähettämistä ainoastaan, jos sitä hakee "käyttölainan" muodossa, eli siis jos ottaa "kertalainan", niin joutuu yritykselle lähettämään erikseen tulotietoja.

Laina 18 ja 19-vuotialle ilman liitteitä:

Tämän sivun ylimmässä paikassa ikäraja on siis 21 vuotta ja toisessa paikassa 20 vuotta. Jos lainaa kuitenkin haluaa saada jo 18- tai 19-vuotiaana ilman liitteiden lähettämistä, niin kannattaa kokeilla Lainastoa. Siltä lainaa saa 100-400€, eli vähemmän kuin kahdesta muusta paikasta, mutta toisaalta lainan hakeminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Ota nyt laina Lainastolta.

Miten lainaa voidaan myöntää ilman liitteiden tutkimista:

Pohjimmiltaan kyse on siitä, että lainahakemuksien yhteydessä käytettävät tietokoneohjelmat ovat viime vuosina oppineet niin älykkäiksi, että ne osaavat tehdä todella hyvällä prosentilla päätelmiä siitä, kuka selviytyy lainan maksamisesta ja kuka ei. Viime vuosina on julkisuudessa puhuttu esimerkiksi siitä, miten tekoälyä hyödyntävät ohjelmat osaavat tunnistaa joissain tilanteissa sairauksia paremmin kuin lääkärit; jossain määrin tämä sama pätee siis myös pikalainoihin. Hyvää tämän tyyppisessä lainan käsittelyssä on nopeuden lisäksi esimerkiksi se, että tietoturvallisuus parannee oletettavasti. Ei ole kovin mukava tunne lähettää liitteitä ja pelätä, että minne ne mahdollisesti voivat päätyä. Hyvää on myös se, että tämän voi tietyllä tavalla ajatella olla tasapuolisempi tapa päättää sen, kenelle myönnetään lainaa. Tietokoneohjelma ei varsinaisesti luokittele perusteettomasti ihmisiä tai omaa ennakkoluuloja vaikkapa jotain ihmisryhmää kohtaan.

Miksi jotkut lainapalvelut pyytävät liitteitä:

Suurin syy on todennäköisesti se, että ne luottavat enemmän siihen, että ihminen osaa tehdä paremman päätöksen siitä kenelle lainaa kannattaa myöntää ja kenelle ei. Näin voi olla erityisesti koska pikalainojen kohdalla puhutaan kokonaisuudessa todella isoista summista. Jos lainapalvelu vaikka myöntää 5000 euroon asti lainoja yksittäiselle asiakkaalle ja palvelee päivässä isoa määrää asiakkaita, niin sille voi tulla todella kalliiksi, jos ohjelmassa on joku virhe joka myöntää lainaa niille kenelle sitä ei pitäisi myöntää, eikä yritys sitten saa rahoja takaisin. Lisäksi syynä siihen, miksi liitteitä edelleen pyydetään voi olla se, että joidenkin lainayritysten lainapalveluun ei mahdollisesti voida kovin helposti lisätä tai kehittää ohjelmaa, joka pystyisi automaattisesti päättämään lainoista. Vielä yhtenä syynä voi olla eräänlainen psykologisen sitouttamisen tapa: ehkä joku lainanantaja miettii, että jos asiakas on saatu lähettämään vaikka tietoja palkasta, niin lainaa hakenut käyttää luultavasti jatkossa samaa palvelua, sen sijaan, että haluaisi lähettää tietoja muualle.

Pitääkö siitä maksaa ylimääräistä, että ei lähetä liitteitä?

Ei. Lainapalvelut perivät samat kulut ja korot riippumatta siitä, hakeeko lainaa perinteisellä vai tällä modernimmalla tavalla.

Onko lainan hakeminen yllä kuvatulla tavalla turvallista?

Kaikessa mikä liittyy rahaan ja internettiin pitää toki olla aina varovainen. Mutta ainakaan mitään isompia skandaaleja ei vaikuta olleen liittyen siihen, että lainan hakemiseen käytetään sitä teknologiaa, mitä tässä on kuvattu. Ja toki myöskään se perinteinen tapa hakea lainaa ei ole läheskään ongelmaton ja riskitön. Mutta kukin tekee aina lopulta itse päätöksen siitä, hakeeko lainaa ja millä tavalla sen lopulta tekee.

Saako työtön tai vähätuloinen helpommin lainaa ilman liitteiden lähettämistä?

Voi ehdottomasti ajatella, että esimerkiksi työttömällä on paremmat mahdollisuudet saa laina /pikavippi, jos liitteenä ei pidä lähettää palkkakuittia tai muuta vastaavaa dokumenttia - työttömän tapauksessahan vaatimus palkkakuitista tappaa mahdollisuudet lainan saamisesta. Luonnollisesti lainan saaminen ei kuitenkaan ole läheskään varmaa tässäkään tapauksessa, vaan lainaa antavat tahot haluavat varmistua siitä, että lainaa hakenut voi maksaa lainansa takaisin. Tässä auttaa se, jos hakijalla on jotain tuloja, vaikka ne eivät olisikaan palkkatuloja.

Riippumatta siitä, miten paljon tuloja saat, niin voit maksimoida mahdollisuutesi hyväksyttyyn lainapäätökseen hakemalla lainaa sen pankin pankkitunnuksille, jonne tulosi tulevat. Lisäksi positiivisessa lainapäätöksessä auttaa se, jos hakee mahdollisimman pientä laina (kuitenkin luonnollisesti niin, että se on tarpeeksi iso omaan tarkoitukseen). Tarvittaessa kannattaa myös hakea lainaa molemmilta tämän sivun lainatahoilta, koske ne käyttävät eri systeemiä lainapäätöksen tekemiseen, niin on mahdollista, että toisaalta saa hylätyn ja toiselta hyväksytyn lainapäätöksen.