Lainaa heti ilman liitteitä – Lainat, kulutusluotot ja pikavipit ilman liitteitä näiltä

Yksi ärsyttävämmistä asioista nopeaa lainaa etsiessä on se, jos lainapalvelu vaatii lähettämään liitteitä. Liitteiden lähettäminenhän oikeastaan pilaa koko pikalainan idean – sen, että rahaa saa oikeasti nopeasti tilille! Onneksi kuitenkin nykyään on niitäkin lainapalveluita, joista saa lainaa ilman liitteitä. Alla kuusi erittäin hyvää näistä palveluista. Palvelut eivät vaikuta koordinoivan lainapäätöksiään keskenään, eli jos lainaa oikeasti tarvitsee heti, niin ei kannata masentua vielä siitä, jos yhdestä paikasta ei saa lainaa, sillä toisesta paikasta se voi onnistua.

Nopein ja helpoin laina ilman liitteitä:

Ferratum on tällä hetkellä oma suositukseni, niille jotka hakevat ilman liitteiden lähettämistä heti tilille saatavaa lainaa. Kokemukseni perusteella tästä paikasta on erityisen helppo hakea lainaa ja lainapäätös tapahtuu alle 2 minuutissa - ja kaikki tämä siis helposti vain kirjautuen yrityksen nettisivuilla pankkitunnuksilla sisään. Ferratumin erikoisuus on se, että siltä voi halutessaan ottaa vaikka vain 1€ lainan. Toisaalta lainaa saa kuitenkin jopa 2000€ asti, eli todella monet eri tarpeet tulevat katetuiksi Ferratumilla. Ikäraja tässä palvelussa on 21 vuotta, jos olet tätä nuorempi niin on alempana yksi paikka, joka myöntää pienehköjä lainoja jo 18-vuotiaille ilman liitteiden lähettämistä. Hae nyt laina Ferratumilta.

Hintaesimerkki Ferratumin lainoista: Jos Ferratumilta nostaa uutena asiakkaana yhdellä kertaa 1000€ lainan ja maksaa sen takaisin 30 päivän sisällä, niin pitää takaisin maksaa vain tuo 1000€. Korko alkaa juoksemaan 30 päivän jälkeen ja lisäksi jo toisesta nostosta peritään nostokulu, joka on normaalisti 7,5% lainasummasta, tosin sen pienentämiseen on usein tarjolla kampanjakoodi

Hyvät mahdollisuudet lainaan

Myös Ekstraluotolta voi hakea lainaa ilman liitteitä. Tässä palvelussa hakijalle myönnetään joustoluotto, jonka raja on 2100 euroa. Joustoluoton kautta voi kuitenkin halutessaan lainata vaikka vain 10 euroa. Ekstraluoton pitkän ajan korot ovat huomattavasti monia muita tämän sivun vaihtoehtoja korkeammat, mutta tämän vastapaino on sitten se, että täältä tuntuu olevan poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Ja toisaalta, jos otetun lainan maksaa kokonaisuudessaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, niin ei lainasumman päälle tarvitse maksaa kuin vain nostopalkkio. Ekstraluoton ikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Esimerkki hinnoista: Jos Ekstraluotolta ottaa 200 euron lainan ja maksaa sen viimeistään ensimmäisenä eräpäivänä, niin pitää takaisin maksaa 238€, eli ainoastaan itse lainasumma + nostopalkkio. Lainan korko alkaa juoksemaan melko kovana ensimmäisen eräpäivän jälkeen.

Lainaa 50 - 4000 euroa ilman liitteitä

Credit24:n kautta voi saada 19-vuotiaasta alkaen joustoluottoa, jonka raja voi olla jopa 4000 euroa. Ei kuitenkaan kannata tuudittautua siihen, että noin iso laina myönnetään heti uudelle asiakkaalle, vaan lainaraja voi olla pienempi. Pienin mahdollinen lainasumma, jonka omalta lainatililtä voi nostaa vaikuttaa olevan 50 euroa. Lainapäätöksen täältäkin saa haettua nopeasti ilman liitteitä ja uutena asiakkaana saa nyt ensimmäisen kuukauden ilman korkoja ja kuluja. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Esimerkki Credit24:n lainahinnoista: Jos palvelusta nostaa 2000 euron lainan 6 kuukauden maksuajalla, niin pitää takaisin maksaa kokonaisuudessaan 2249,94€, eli kuukausittainen erä on noin 375€.

10 000€ asti lainaa ilman liitteitä, todella nopea hakemus, jos lainaa 100€ - 500€

Euroloan on siinä mielessä äärimmäinen paikka, että tämä kannattaa valita lainapaikaksi erityisesti silloin, jos hakee varsin pientä tai todella isoa lainaa netistä. Tämä johtuu siitä, että täältä on erittäin nopeaa ja helppoa saada lainapäätös 100 - 500€ lainoista, mutta sitten toisaalta, jos on valmis näkemään vähän enemmän vaivaa (ei silti tarvitse lähettää liitteitä), niin voi lainaa saada jopa 10 000 euroa. Täältä saa lainan halutessaan heti Nordean, OP:n ja Danske Bankin (tänne ei viikonloppuna ja perjantaina 16:00 jälkeen) tilille, eli jos sinulla on tili jossain toisessa pankissa, niin ei välttämättä kannata valita tätä vaihtoehtoa. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Euroloanin mukaan sen todelliset vuosikorot ovat 17,63% - 50%. Sivuston lainalaskurin mukaan 1000€ lainan kuukausierä olisi vuoden maksuajalla 104€ ja kokonaisuudessa takaisin maksettavaa kertyisi 1243€.

400 - 10 000€ kulutusluotto ilman liitteitä

Ostosrahalla on mahdollista liittää hakemukseen liite lainaa hakiessa, mutta tämä ei vaikuta olevan pakollista. Täältä voi hakea lainaa kulutusluoton muodossa 400€ - 10 000€ ja lainapäätöksen tekemisen arvioidaan täällä tapahtuvan normaalisti 15 minuutin sisällä (aikavälillä 8:00 - 22:00) ja palvelun nettisivuston perusteella se pystyy maksamaan kulutusluoton heti isoon osaan pankeista. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ostosrahan lainojen todelliset vuosikorot ovat enintään 49,92%. Esimerkkinä voidaan mainita, että jos palvelusta ottaisi 3000 euroa lainaa 24 kuukauden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 182,81 euroa ja kokonaisuudessa takaisin pitäisi maksaa 4387,44 euroa.

"Ilmainen" laina 1000€ asti heti ilman liitteitä

Eurolimiitti myöntää uusille asiakkaille joustoluoton, jonka raja on korkeintaan 3000 euroa ja juuri nyt (elokuu 2018) tuon 3000 euron joustoluoton kautta saa enintään 1000 euron noston ilman nostokuluja. Kun tähän lisätään se, että lainan saa myös ensimmäiseen eräpäivään asti ilman korkoja, niin voi näin ollen Eurolimiitin kautta saada jopa 1000 euron verran niin sanotusti ilmaista lainaa. Toki tämäkin laina siis pitää kokonaisuudessaan maksaa takaisin. Tätä lainaa voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Eurolimiitiltä.

Jos Eurolimiitiltä ottaa korkeintaan 1000 euroa lainaa ja maksaa sen takaisin kuukauden sisällä (ennen ensimmäistä eräpäivää), niin pitää takaisin maksaa vain itse lainattu summa, eli esimerkiksi 500 euron lainasta 500 euroa. Pitkällä aikavälillä lainojen todellinen suurin vuosikorko on 435,03%.

2000€ / 3000€ asti lainaa heti ilman liitteitä

Vivusjousto on melko uusi pikavippi, mutta sitä pyörittävä 4Finance Oy on jo pitkään tarjonnut lainoja Vivus-tuotemerkin alla. Vivusjousto toimii kuitenkin varsin eri logiikalla kuin Vivus. Vivusjouston kautta hakijalle nimittäin myönnetään 2000€ / 3000€ luottoraja ja sitten tältä luottorajalta voi ottaa, niin paljon lainaa kuin vain ikinä haluaa. Vanhaan Vivukseen verrattuna erityisen loistavaa on se, että täällä lainaa ei tarvitse maksaa kokonaan pois heti ensimmäisenä eräpäivänä, vaan sen sijaan lainaa voi lyhentää osissa. 

Hyvää on myös se, että tämän Vivusjouston korot vaikuttavat olevan jopa melko paljon matalammat kuin sen "isoveljen". Yhteistä näille molemmille palveluille on se, että niistä saa haettu lainan "heti" tilille ilman liitteitä: Vivusjuoston mukaan lainat siirtyvät 15 minuutin sisällä muihin pankkeihin kuin S-pankkiin, Ålandsbankeniin ja POP Pankkiin (edellä olevien linkkien kautta näet mistä kuhunkin näistä saa heti lainan). Vivusjouston ainoa isompi ns. ongelma vaikuttaa olevan se, että sen ikäraja on peräti 25 vuotta. Eli todennäköisesti korkein, mitä millään netin kautta lainoja myöntävällä taholla on. Mikäli kuitenkin täytät tämän ikärajan ja omaat tilin joissain muussa kuin edellä mainituissa pankeissa, niin pitäisi täältä olla varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa heti tilille ilman liitteiden lähettämistä. Hae nyt Vivusjoustolta lainaa.

Vivusjoustolta haetun lainan todelliset vuosikorot voivat hakijasta riippuen vaihdella välillä 37,20% - 180,00%.

100€ - 5000€ laina ilman liitteiden lähettämistä:

Laina.fi palvelu hyödyntää toiminnassaan teknologiaa, joka tutkii lainaa hakevan tilitapahtumia ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä sen perusteella. Tämän teknologian ansiosta palvelulle ei tarvitse lähettää minkäänlaisia liitteitä (toki sekin on halutessa mahdollista) ja lainapäätös tapahtuu muutamassa hetkessä. Positiivista on sekin, että vaikka lainahakemukset käsitellään näin tekniikkaa hyödyntäen, niin lainaa voi silti saada tarvittaessa melko paljonkin. Suurin mahdollinen summa, jonka täältä voi saada lainaksi on 5000 euroa. Luonnollisesti myös vaikkapa 3000 euron laina onnistuu hyvin, kuten myös huomattavasti pienemmät pikalainat kuten vaikkapa 200 euroa - kaikista pienin mahdollinen laina on ainoastaan 50 euroa (onnistuu nostona sitten, kun lainatili on avattu). Vaikka täältä voikin siis saada lainaa 5000 euroon asti, niin on monesti niin,että uudelle hakijalle myönnetään korkeintaan 2100 - 4000 lainaraja.

Vaikka tässä onkin kyseessä niin sanottu pikalaina eli pikavippi, niin ovat tämän palvelun lainojen korot varsin hillittyjä, ja omassa kategoriassaan jopa edullisia.

Sen lisäksi, että ohessa mainitusta palvelusta voi hakea todella helposti rahaa ilman liitteitä, on hyvää myös se, että sitten, kun lainahakemus on hyväksytty, niin rahat saapuvat keskimäärin erittäin nopeasti hakijan pankkitilille. Ei ole ollenkaan tavatonta, että rahat ovat lainaa hakeneen tilillä 10 minuutin sisällä palveluun sisälle kirjautumisesta. Käytännössä siis rahat siirtyvät niin lähelle "heti" pankkitilille kuin se on mahdollista pikalainojen tapauksessa.

On tärkeätä huomata, että tätä nykyä (elokuu 2018) tästä palvelusta saa lainan ilman liitteiden lähettämistä ainoastaan, jos sitä hakee "käyttölainan" muodossa, eli siis jos ottaa "kertalainan", niin joutuu yritykselle lähettämään erikseen tulotietoja.

Laina.fi-palvelusta haettavan käyttölainan todellinen vuosikorko on korkeintaan 77,02%. 

Täältäkin nyt lainaa ilman liitteitä:

En itse tykännyt pitkään aikaan Suomilimiitistä, koska siellä vaadittiin, että pitää lähettää kopio palkkakuitista tai muuta vastavaa, että sen kautta voi saada lainaa. Onneksi tämä homma kuitenkin muuttui joskus aiemmin tänä vuonna ja nykyään täältäkin voi hakea moderniin tapaan lainaa ja saada lainapäätöksen heti. Lainasummat täällä ovat 10€ - 2000€ ja ikäraja lainalle on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Suomilimiitiltä otetun lainan todellinen vuosikorko on korkeintaan 167,90%.

Jopa 10000€ kulutusluotto ilman liitteiden lähettämistä:

Vippi tarjoaa tämän hetken isoimman lainan, joka on mahdollista saada ilman liitteiden lähettämistä (ylempänä mainituilla Euroloanilla ja Ostosrahalla sama maksimi). Näin on, sillä palvelun kautta voi tätä nykyä saada jopa 10000 euroa lainaa ilman liitteitä. Tämän 10000e lainan voi saada, kun valitsee lainatuotteeksi "kulutusluoton" palvelun sivuilla. Toki toisaalta kulutusluottoa ei ole mikään pakko ottaa läheskään näin paljon, vaan sen minimisumma on sen sijaan 1000€. Jos kulutusluotto ei ole omaan mieleen, niin on hyvä tietää, että Vippi tarjoaa myös "joustoluoton". Tuota joustoluottoa voi saada kooltaan 100 - 2000€. Vipin sivujen perusteella kulutusluoton korkohaitari on paljon suurempi, eli sitä voi saada sekä isommalla ja pienemmällä korolla kuin joustoluottoa. Tästä palvelusta voi periaatteessa saada lainaa jo 18-vuotiaana, mutta todennäköisesti se on ainakin kulutusluoton kohdalla käytännössä hyvin vaikeaa. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Kulutusluoton suhteen sivuston lainalaskurista saa seuraavan esimerkin: jos lainaa ottaisi 3000 euroa 15 kuukauden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 249 euroa ja takaisin pitäisi siis maksaa 3735 euroa. 

Pikavippi & kulutusluotto ilman liitteitä

Tämän sivun ylimmässä paikassa ikäraja on siis 21 vuotta ja useassa muussa 20 vuotta. Jos lainaa kuitenkin haluaa saada jo 18- tai 19-vuotiaana ilman liitteiden lähettämistä, niin kannattaa kokeilla Lainastoa. Siltä lainaa saa tuon ikäisenä 100-400€, eli vähemmän kuin kahdesta muusta paikasta, mutta toisaalta lainan hakeminen on erittäin nopeaa ja helppoa. Ota nyt laina Lainastolta.

Vaikka Lainastolta voikin siis saada jonkun verran lainaa ilman liitteitä jo varsin nuorena, niin on sekin erityisen hyvä paikka silloin, jos ikää on vähän enemmän ja etsii hieman isompaa lainaa. Näin on, sillä Lainasto tarjoaa tällä hetkellä myös kahta muuta lainaa kuin tuota mainittua enintään 400€ pikavippiä. Nämä lainat ovat "joustoluotto", jota voi saada suuruudeltaan 100 - 3000€ ja kulutusluotto, jonka suuruus taasen on 2000 - 5000€. Näiden kohdalla ikärajat menevät niin, että joustoluoton alaikäraja on 20 vuotta ja kulutusluoton 22 vuotta. Kulutusluotto on erityisen hyvä vaihtoehto silloin, jos lainalle haluaa selkeän maksuohjelman, jossa kuukausierä pysyy koko laina-ajan samana - laina-ajaksi voi valita summasta riippummatta 1, 2 tai 3 vuotta. HUOM: Vaikuttaa siltä, että Lainasto myöntää tällä hetkellä todella vähän lainoja, eli jos täältä ei saa lainaa, niin ei sen pidä missään nimessä tulkita olevan merkki siitä, että ei voisi saada muualta netistä lainaa. Hae nyt joustoluotto Lainastolta.

Lainastolta haettavan lainan todelliset vuosikorot voi vaihdella tuotteesta riippuuen. Pikalainan todellinen vuosikorko on 48,90%, joustoluotolla se voi olla yli 130% ja kulutusluotolla se voi olla yli 67%. Esimerkkinä voidaan mainita, että jos palvelusta ottaisi kulutusluoton muodossa lainaa 4000 euroa ja sen maksaisi takaisin 2 vuoden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 282 euroa, eli kokonaissumma 6768 euroa.

50€ - 2000€ laina ilman liitteitä

Ainalaina ei ole ihan niin tunnettu pikavippipaikka, kuin monet muut tällä sivulla mainitut paikat. Ainalaina on kuitenkin palvelun verkkosivuston perusteella ollut olemassa jo yli 10 vuoden ajan, eli kyseessä ei ole mikään vasta ilmestynyt palvelu. Lainaa täältä myönnetään niin, että hyväksytty lainaaja saa 2000 euron lainarajan (eli ikään kuin joustoluoton) ja tuon kautta voi sitten nostaa lainaa alkaen 50 euron summasta. Lainaa täältä vaikutti olevan todella nopeata hakea ja lainapäätöksestä kerrotaan, että sen saa usein alle minuutissa. Lainan saamisen ikäraja on täällä 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Ainalainan lainojen todelliset vuosikorot voivat olla yli 390%.

Vielä yksi paikka saada laina ilman liitteitä:

Jos mikään yllä olevista paikoista ei innosta tai niistä vaikka saa kielteisen lainapäätöksen, niin kannattaa vielä kokeilla Limiittiä. Limiitti on pitkäikäisen ja menestyneen suomalaisen yrityksen tarjoama pikavippi, jota voi saada enintään 2000€. Ja aivan kuten muidenkin tämän sivun lainojen kohdalla, niin myöskään tämän lainan hakemiseen ei tarvitse mitään liitteitä. Limiitti toimii aivan aavistuksen yksinkertaistettuna käytännössä niin, että kirjaudut sivustolle pankkitunnuksillesi, valitset lainasumman ja saat hetken päästä lainapäätöksen. 

Lainapäätöksiä voi tässä tapauksessa olla oikeastaan kolmenlaisia. On ensinäkin mahdollista (joskaan ei toivottavaa), että saat päätöksen siitä, että lainaa ei voida myöntää ollenkaan. Toiseksi on mahdollista, että sinulle myönnetään 500€ lainaraja, josta voit nostaa haluamasi lainasumman. Ja kolmanneksi on vielä mahdollista, että sinulle myönnetään täysi 2000€ lainaraja, jonka kautta voi nostaa haluamasi lainasumman kooltaan 100 - 2000€. Ota nyt laina Limiitiltä.

Tilastojen perusteella vaikuttaa siltä, että Limiitti on varsin valmis antamaan positiivisia lainapäätöksiä. Ja vaikuttaa jopa siltä, että sen kautta voi olla poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa, vaikka muualta olisikin tullut hylätty lainapäätös. Tämä voi siis olla varsin hyvä vaihtoehto kokeiltavaksi silloin, jos lainaa pitää saada. Hae nyt pikavippi Limiitiltä.

Limiitti-palvelusta haettavan lainan todelliset vuosikorot voivat vaihdella välillä 49,77% - 131,66%.

Kaikki yläpuolella mainitut vuosikorot, lainasummat ja lyhennykset ja haettu lainapalveluiden nettisivuilta 5.8.2018. Varmista viimeisimmät tiedot aina lainapalveluiden nettisivuilta ennen kuin haet lainaa. Varmista myös lisäksi, että lainataakkasi ei kasva liian suureksi. Yhden arvion mukaan lainaa on liikaa silloin, jos lainojen lyhentämiseen menee yli 40% nettotuloista. Netistä haettavien pikalainojen suhteen on syytä noudattaa erityistä tarkkuutta lainaamisessa, sillä niiden nousevat korot ja kulut (jos alussa koroton tai pienen koron jakso) voivat aiheuttaa yllättäviä ongelmia erityisesti silloin, jos lainan on suunnitellut maksavan nopeasti pois, mutta se ei onnistukaan. Jos lainatilanteesi riistäytyy käsistä, niin voi yhdistelylaina olla vaihtoehto, myös velkaneuvontaa kannattaa harkita.

Miten lainaa voidaan myöntää ilman liitteiden tutkimista:

Pohjimmiltaan kyse on siitä, että lainahakemuksien yhteydessä käytettävät tietokoneohjelmat ovat viime vuosina oppineet niin älykkäiksi, että ne osaavat tehdä todella hyvällä prosentilla päätelmiä siitä, kuka selviytyy lainan maksamisesta ja kuka ei. Viime vuosina on julkisuudessa puhuttu esimerkiksi siitä, miten tekoälyä hyödyntävät ohjelmat osaavat tunnistaa joissain tilanteissa sairauksia paremmin kuin lääkärit; jossain määrin tämä sama pätee siis myös pikalainoihin. Hyvää tämän tyyppisessä lainan käsittelyssä on nopeuden lisäksi esimerkiksi se, että tietoturvallisuus parannee oletettavasti. Ei ole kovin mukava tunne lähettää liitteitä ja pelätä, että minne ne mahdollisesti voivat päätyä. Hyvää on myös se, että tämän voi tietyllä tavalla ajatella olla tasapuolisempi tapa päättää sen, kenelle myönnetään lainaa. Tietokoneohjelma ei varsinaisesti luokittele perusteettomasti ihmisiä tai omaa ennakkoluuloja vaikkapa jotain ihmisryhmää kohtaan.

Miksi jotkut lainapalvelut pyytävät liitteitä:

Suurin syy on todennäköisesti se, että ne luottavat enemmän siihen, että ihminen osaa tehdä paremman päätöksen siitä kenelle lainaa kannattaa myöntää ja kenelle ei. Näin voi olla erityisesti koska pikalainojen kohdalla puhutaan kokonaisuudessa todella isoista summista. Jos lainapalvelu vaikka myöntää 5000 euroon asti lainoja yksittäiselle asiakkaalle ja palvelee päivässä isoa määrää asiakkaita, niin sille voi tulla todella kalliiksi, jos ohjelmassa on joku virhe joka myöntää lainaa niille kenelle sitä ei pitäisi myöntää, eikä yritys sitten saa rahoja takaisin. Lisäksi syynä siihen, miksi liitteitä edelleen pyydetään voi olla se, että joidenkin lainayritysten lainapalveluun ei mahdollisesti voida kovin helposti lisätä tai kehittää ohjelmaa, joka pystyisi automaattisesti päättämään lainoista. Vielä yhtenä syynä voi olla eräänlainen psykologisen sitouttamisen tapa: ehkä joku lainanantaja miettii, että jos asiakas on saatu lähettämään vaikka tietoja palkasta, niin lainaa hakenut käyttää luultavasti jatkossa samaa palvelua, sen sijaan, että haluaisi lähettää tietoja muualle.

Pitääkö siitä maksaa ylimääräistä, että ei lähetä liitteitä?

Ei. Lainapalvelut perivät samat kulut ja korot riippumatta siitä, hakeeko lainaa perinteisellä vai tällä modernimmalla tavalla.

Onko lainan hakeminen yllä kuvatulla tavalla turvallista?

Kaikessa mikä liittyy rahaan ja internettiin pitää toki olla aina varovainen. Mutta ainakaan mitään isompia skandaaleja ei vaikuta olleen liittyen siihen, että lainan hakemiseen käytetään sitä teknologiaa, mitä tässä on kuvattu. Ja toki myöskään se perinteinen tapa hakea lainaa ei ole läheskään ongelmaton ja riskitön. Mutta kukin tekee aina lopulta itse päätöksen siitä, hakeeko lainaa ja millä tavalla sen lopulta tekee.

Saako työtön tai vähätuloinen helpommin lainaa ilman liitteiden lähettämistä?

Voi ehdottomasti ajatella, että esimerkiksi työttömällä on paremmat mahdollisuudet saa laina /pikavippi, jos liitteenä ei pidä lähettää palkkakuittia tai muuta vastaavaa dokumenttia - työttömän tapauksessahan vaatimus palkkakuitista tappaa mahdollisuudet lainan saamisesta. Luonnollisesti lainan saaminen ei kuitenkaan ole läheskään varmaa tässäkään tapauksessa, vaan lainaa antavat tahot haluavat varmistua siitä, että lainaa hakenut voi maksaa lainansa takaisin. Tässä auttaa se, jos hakijalla on jotain tuloja, vaikka ne eivät olisikaan palkkatuloja.

Miten maksimoida lainan saamisen mahdollisuudet ilman liitteitä lainatessa:

Jos lainaa hakee ilman liitteitä, niin on yksi asia ehdottomassa avainasemassa siinä, että saa positiivisen lainapäätöksen. Tämä on se, että käyttää lainasivustolla toimimiseen sitä pankkitiliä, jonne suurin osa (tai vaikka kaikki) omat tulot tulevat. Tämä johtuu kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä, että lainapalvelut haluavat varmistua tilitapahtumien perusteella lainaajan maksuvalmiudesta ja tämä tapahtuu tutustumalla (tietotekniikan avulla) sen tilin tapahtumiin, jota käyttää lainapäätöksen saamiseen. Ja luonnollisesti, jos lainapäätöstä hakee sen tyyppisen tilin avulla, minne ei tule ollenkaan tuloja, niin ei silloin ymmärrettävästi myöskään voi saada lainaa.

Lisäksi positiivisessa lainapäätöksessä auttaa se, jos hakee mahdollisimman pientä lainaa (luonnollisesti tietenkin niin, että se on tarpeeksi iso omaan tarkoitukseen). On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että ne tämän sivun lainapaikat, jotka käyttävät joustoluottoon perustuvaa lainasysteemiä, tekevät todennäköisesti lainapäätöksen joustoluoton maksimirajan näkökulmasta, sen sijaan, että arvioisivat lainakelpoisuutta vain suhteessa ensimmäiseen otettavaan lainaan - eli jos sinulle myönnetään 3000€ lainaraja, tehdään lainapäätös ikään kuin ottaisit lainaa tuon summan, vaikka ensimmäinen laina olisikin vain 500€.

Tarvittaessa kannattaa myös hakea lainaa useammilta tämän sivun lainatahoilta, näin on koska monet niistä käyttävät eri systeemiä lainapäätöksen tekemiseen, joten on mahdollista, että toisesta lainapalvelusta saa hylätyn ja toisesta hyväksytyn lainapäätöksen.

Varoituksen sananen:

Jos lainaa lähtee hakemaan tällä sivulla kuvatulla tavalla, niin voi kynnys hakea lainaa olla huomattavasti pienempi kuin se olisi "perinteisellä" tavalla lainaa etsiessä. Tästä syystä näin lainaa hakiessa on tärkeätä olla erityisen tarkkana ennen kuin ottaa lainan. Hyvä idea voi olla vaikka se, että pitää 5 minuutin tauon ennen hakemuksen lähettämistä ja näin antaa itselleen aikaa punnita sitä, kannattaako lainaa todella hakea. Lisäksi erityistä varovaisuutta kannattaa noudattaa sen kanssa, jos aikoo hakea lainaa useammalta eri taholta. Muuten voi helposti käydä niin, että kohta on lainaa huomattavasti alkuperäistä tarkoitusta enemmän ja kaikki nämä lainat pitäisi kuitenkin maksaa takaisin. 

Mikäli tulet katumapäälle lainan ottamisesta, niin on hyvä olla tietoinen luottosopimuksen peruutusoikeudesta. Tämän ansiosta lainan voi ikään kuin palauttaa, tosin ilmeisesti niin, että kertyneet korot pitää maksaa - nämä korot ovat kuitenkin huomattavasti pienempiä kuin ne, mitä syntyisi, jos lainaa ei palauttaisi.

Kysymyksiä? Kommentteja?

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tämän sivun sisällöstä, niin voit käyttää alla olevaa kommenttikenttää.