Pikalaina heti tilille – Myös s-pankin pankkitilille heti 50 - 4000 euroa!

Aina välillä on pakko saada rahaa nopeasti. Voi olla esimerkiksi tilanne, jossa haluat ostaa netistä jonkun tuotteen, eikä siihen ole rahaa tai sitten haluat ehkä jopa perustaa oman nettikaupan, ja tarvitset sitä varten nopeasti rahaa. Jos tarve on kova tai idea erittäin loistava, niin voi olla ehkä jopa syytä harkita pikalainan hakemista. Ohessa listattuna yksi paikka, mistä pikavipin saa nopeasti, jos siihen on tarve. Mikä parasta, tästä paikasta pikavippi pitäisi siirtyä myös S-pankin tilille heti – tämä on varsin harvinaista nykyään.

Täältä pikavippi heti tilille:

Yllä oleva pikalainoja tarjoava sivusto, Rahapalvelu, on erittäin luotettavan yrityksen omistama. Eikä palvelun sivuilla vaikuta olevan mitään mainintaa siitä, että rahojen siirrot kestäisivät normaalia pidempään tiettyyn pankkiin. Sen sijaan kerrotaan, että rahat siirtyvät keskimäärin 15 minuutin päästä - eli todella nopeasti.  On hyvä huomata, että tämäkään paikka ei tosin maksa ainakaan ensimmäisiä lainoja ulos yöllä kello 22 jälkeen – eli jos haet lainaa vaikka 03, niin et saa rahoja heti, vaan vasta aamulla. Hae nyt pikavippi. HUOM: Varmista aina ennen lainahakemuksen viimeistelyä, että palvelun sivuilla ei sanota mitään mahdollisista viiveistä.

Mihin kaikkiin pankkeihin pikalaina onnistuu heti tästä firmasta?

Kuten esille tuotua, yllä listatusta firmasta pitäisi saada laina heti myös s-pankin tilille. Tämän lisäksi vipit onnistuvat kuitenkin myös moniin muihin pankkeihin heti. Näitä ovat esimerkiksi Nordea, OP, Danske Bank ja Ålandsbanken.

Kuinka paljon pikalainaa voit saada yllä listatusta firmasta?

Voit halutessasi nostaa tililtä vaikka vain 50 euroa (näin on palvelun sivujen mukaan vaikka sivun lainalaskuri ei mene alle 100 euron). Suurin summa jonka voit nostaa on yhteensä 4000 euroa. Tietenkin voit nostaa myös todella kattavasti rahaa 50 euron ja 4000 euron väliltä, eli vaikka 500 euroa tai 1000 euroa.

Pitääkö laina maksaa kerralla takaisin?

Ei. Lainaa voi lyhentää todella kätevästi varsin pienissä osissa. Lisäksi on mahdollista pitää niin sanottuja maksuvapaita kuukausia, jolloin ei tarvitse lyhentää lainaa tai korkoja. Luonnollisesti kuitenkin tämänkin tyyppinen kuukausi kasvattaa korkoja, jotka pitää sitten myöhemmin maksaa.

Aiheuttaako lainan nopeasti saaminen lisää kuluja?

Jotkut pikalainoja myöntävät yritykset veloittavat extrakulun siitä, että rahat maksetaan heti lainaa nostavan henkilön pankkitilille. Tämän yrityksen tapauksessa voi kuitenkin olla huoletta, yritys ei pyydä lisää maksettavaa siitä, että rahat lähtevät saman tien asiakkaan tilille.

Miten pikavippi voidaan maksaa saman tien tilille?

Jos on sattunut hakemaan pankista lainaa, niin on ehkä tottunut siihen ettei niiltä ole toivoakaan saada rahaa kovin nopeasti omalle tilille. Joku voikin siis ihmetellä, miksi tämä ei päde pikavippien kohdalla. No ensimmäinen syy on tietenkin se, että pikalainoja tarjoavat yritykset käyttävät huomattavasti nopeutettua käsittelyä lainoille. Usein tämä käsittely tehdään vielä automaattisesti tietokoneella. Yksikään ihminen ei siis näissä tapauksissa selaa läpi hakemustasi ennen sen hyväksymistä, etkä joudu lähettemään mitään liitteitä. Toinen syy on se, että koko prosessi on virtaviivaistettu äärimmilleen - kaikki ylimääräinen byrokratia on karsittu pois, näin on vaikka tämä ehkä lisääkin hieman riskiä yrityksen näkökulmasta lainan myöntämiseen. Näin tapahtuu tietysti koska yritykset ymmärtävät, että lainan nopeasti maksaminen on niiden tärkein kilpailuetu taistelussa perinteisiä rahoitusta myöntäviä tahoja kohtaan. Eihän kukaan tietenkään ottaisi pikavippiä korkeammalla korolla, jos rahaa saisi yhtä äkkiä omasta pankista.

Miten toimia, jos tarvitsee yöllä äkkiä rahaa?

Kuten mainittua tällä sivulla listatusta lainapaikasta ei voi saada lainaa keskellä yötä. Tähänkin tarkoitukseen on kuitenkin olemassa yksi pikalaina, katso se täältä: pikalaina heti yöllä. Syy miksi tuolta sivulta listattua pikavippiä, ei listattu tälle sivulle on se, että kyseinen palvelu veloittaa erikseen siitä, että rahat saa heti tililleen. Jos siis haluat rahaa yöllä nopeasti, niin valmistaudu myös maksamaan siitä melko reilusti.

Mitä heti tarkoittaa pikalainan kohdalla?

Heti on jossain määrin joustava käsite, joillekkin se voi tarkoittaa kymmentä sekunttia ja toisille puolta tuntia. Pikalainan kohdalla "heti" sanalle voisi hyvänä rajana pitää kymmentä minuuttia siitä, kun pikalainahakemus on hyväksytty. Todennäköisesti tämä on siinä määrin sopiva aika, että todella harvoin rahan tarve on alle kymmenstä minuutista kiinni.

Kuka voi saada pikalainan heti?

Yllä listatusta palvelusta myönnetään lainaa vähintään 19 vuotiaille henkilöille, yläikärajaa palvelussa ei ole, toisin kuin joillakin muilla pikalainoja myöntävillä tahoilla. Minimi-iän lisäksi luottotietojen pitää olla kunnossa. Kun haet lainaa, niin muista myös käyttää nettipohjaista lainakelpoisuuden tarkitusta, sen sijaan, että valitsisit lähettää tietoja liitteenä. Lainahakemuksen käsittely onnistuu luonnollisesti huomattavasti nopeammin, jos hakemus käsitellään automaattisesti tietotekniikan kautta, sen sijaan että joku ihminen lukee liitteet läpi.

Mitä riskejä nopeasti lainaamiseen sisältyy?

Lainan ottaminen nopeaan tahtiin on tietyllä tavalla yhtä turvallista kuin hiljaisempi kuin ottaminen. Esimerkiksi pikalainojen kohdalla ehdot ovat useimmissa tapauksissa samat, riippumatta siitä, miten nopeasti lainaa ottaa. Nopeaan lainaamiseen liittyy kuitenkin psykologisia riskejä ja lainoja tarjoavat tahot myös osaavat kätevästi (tai ovelasti) hyödyntää sitä, että ihmiset tarvitset rahaa nopeasti. Ilmeisin riski on se, että kun lainaa haluaa nopeasti, niin ei tule ajatelleeksi kaikkia lainaan liittyviä riskitekijöitä ja esimerkiksi sitä, miten paljon lainasta oikeasti pitää maksaa takaisin jossain vaiheessa. Voi ikään kuin ajautua ajatusmallin, jos ajattelee, että koska rahaa saa nopeasti ja helposti, niin sen poismaksaminenkin onnistuu todella helposti ja äkkiä. Tämä ei kuitenkaan luonnollisesti ole välttämättä totta, ja näin on erityisesti, jos oma budjetti on jo alkujaan äärimmilleen viety, eikä siitä ole helppo lyhentää lainaa.