Pikalaina heti - Myös S-pankki!

Aina välillä on pakko saada rahaa nopeasti. Voi olla esimerkiksi tilanne, jossa haluat ostaa netistä jonkun tuotteen, eikä siihen ole rahaa tai sitten haluat ehkä jopa perustaa oman nettikaupan, ja tarvitset sitä varten nopeasti rahaa. Jos idea tai tuote on erittäin loistava, voi olla ehkä jopa syytä harkita pikalainan hakemista. Ohessa listattuna yksi paikka, mistä pikavipin saa nopeasti, jos siihen on tarve. Mikä parasta, tästä paikasta pikavippi pitäisi siirtyä myös S-pankin tilille heti – tämä on varsin harvinaista nykyään.

Täältä pikavippi heti tilille:

Pikalaina heti s-pankin tilille

Kyseinen pikavippiyritys ei ole uusi vaan on ollut olemassa jo noin 10 vuoden ajan. Kyseessä on siis yksi vanhimmista ja luotettavimmista lainantarjoajista internetissä. On hyvä huomata, että tämäkään paikka ei maksa lainoja ulos yöllä kello 23 jälkeen – eli jos haet lainaa vaikka 03, niin et saa rahoja heti, vaan vasta aamulla. Hae nyt pikavippi. HUOM: Vamista aina viimeisimmät tiedot pikalainayrityksen kotisivuilta.

Kuinka paljon pikalainaa voit saada yllä listatusta firmasta?

Voit halutessasi nostaa tililtä vaikka vain 50 euroa (näin on palvelun sivujen mukaan vaikka sivun lainalaskuri ei mene alle 100 euron). Suurin summa jonka voit nostaa on yhteensä 2100 euroa. Tietenkin voit nostaa myös todella kattavasti rahaa 50 euron ja 2100 euron väliltä, eli vaikka 500 euroa tai 1000 euroa.

Pitääkö laina maksaa kerralla takaisin?

Laina pitää maksaa kerralla takaisin ainostaan, jos avointa lainasaldoa on alle 130 euroa. Näin on koska kuukausittainen minimilyhennys on kyseinen summa.

Mitä heti tarkoittaa pikalainan kohdalla?

Heti on jossain määrin joustava käsite, joillekkin se voi tarkoittaa kymmentä sekunttia ja toisille puolta tuntia. Pikalainan kohdalla "heti" sanalle voisi hyvänä rajana pitää kymmentä minuuttia siitä, kun pikalainahakemus on hyväksytty. Todennäköisesti tämä on siinä määrin sopiva aika, että todella harvoin rahan tarve on alle kymmenstä minuutista kiinni.

Kuka voi saada pikalainan heti?

Yllä listatusta palvelusta myönnetään lainaa vähintään 20 vuotiaille ja enintään 75 vuotiaille ihmisille. Lisäksi luottotietojen pitää olla kunnossa. Kun haet lainaa, niin muista myös käyttää nettipohjaista lainakelpoisuuden tarkitusta, sen sijaan, että valitsisit lähettää tietoja liitteenä. Lainahakemuksen käsittely onnistuu luonnollisesti huomattavasti nopeammin, jos hakemus käsitellään automaattisesti tietotekniikan kautta, sen sijaan että joku ihminen lukee liitteet läpi.

Kannattaako pikalainalla perustaa nettikauppa?

Koska nettikaupan perustaminen on nykyään niin halpaa, voi sen periaatteessa tehdä myös pikavipillä. Ennenhän verkkokaupan perustaminen olisi voinut maksaa, jopa 10,000 euroa, jolloin sen rahoittaminen pikalainalla olisi ollut erittäin vaikeata. Nyt kun kaupan saa pystyyn jopa 20 eurolla ja tuotteitakin voi tilata Kiinasta esimerkiksi 100 euron arvosta, niin voi pikavippiä periaatteessa harkita, jos perustamiseen ei muuten ole rahaa.

Pikavippiä hakiessa kannattaa kuitenkin olla erittäin varovainen. Pikavipit ovat tunnetusti erittäin korkea korkoisia, joten jos et ole varma, että pystyt maksamaan sen takaisin, niin kannattaa hakemista pidätyttyä. Lähtökohtaisesti on jopa parempi käyttää luottokorttia kaupan perustamiseen kuin vippiä. Luottokorttien, esimerkiksi Visan, korot ovat tällä hetkellä tyypillisesti alle 10%, kun taas pikalainojen korot ovat yleensä parhaimmassakin tapauksessa noin 50% ja voivat pahimmillaan kivuta jopa 400% tasolle. Toisin sanoen, jos otat Visalta 1000 euroa kaupan perustamiseen, niin joudut maksamaan vuoden päästä takaisin 1100 euroa, kun taas 500 euron pikavipistä joudut mainitulla korolla maksamaan takaisin 2000 euroa – eli sait alun perin puolet vähemmän lainaa ja joudut kuitenkin maksamaan lähes tuplasti enemmän.

Lähtökohtaisesti suosittelenkin pikavipillä perustamista ainoastaan, jos olet täysin vakuuttunut ideastasi ja koet, että idea pitää toteuttaa saman tien. Esimerkiksi vähän aikaa sitten sormihyrrä-huuman ollessa kuumimmillaan olisi kaupan perustaminen lainalla ollut ehkä ihan hyvä idea. Tässä tapauksessa olisi toki pitänyt muistaa huomioida se, että huuma voi myös loppua nopeasti. Toisaalta edessä voi olla katastrofi, jos perustat yrityksen korkea korkoisella lainalla, käytät rahat tuotteiden ostamiseen ja sitten tuotteet eivät käy kaupaksi, mutta laina pitäisi maksaa kuitenkin takaisin kohta.

Jos päädyt perustamaan kaupan pikalainalla, niin muista valita lainapaikka, missä on mahdollisimman pienet korot. Tällä sivulla listattu pikalainayritys on luotettavan lisäksi myös markkinoiden halvimpia korkojen suhteen. Kyseisessä yrityksessä nimelliskorko on 49% vuodessa, eli maksaisit 200 euron lainasta noin 300 euroa takaisin vuoden päästä – toki käytännössä pikalainoja pitää lyhentää huomattavasti useammin kuin kerran vuodessa.

Miten helppo pikavippiyritys on perustaa?

Pikavippiyritysten voi nähdä olevan itsekin tietynlaisia nettikauppoja. Yritysten tuotteena vain ovat palvelut rahan lainaamisen muodossa. Erityisesti aika noin 10 vuotta sitten oli melkoista pikavippiyritysten kulta-aikaa, sillä korkoja ei säädeltyä edes pienten lainojen kohdalla (nykyisin korot on periaatteessa rajattu 50% tasoon alle 2000 euron lainojen kohdalla, mutta käytännössä säännöstä kierretään) ja kysyntää lainoille oli runsaasti. Nykyisin pikavippiyritysten kilpailutilanne on erittäin kova, ja yritykset esimerkiksi kilpailevat antamalla korottomia, eli niin sanottuja ilmaisia lainoja uusille asiakkaille. Lisäksi suurilla yrityksillä on nykyään valtavat markkinointibudjetit. Pikalainojen antaminen myöskin vaatii melko paljon alkupääomaa, koska jokainen ulos maksettu laina on aina poissa yrityksen rahoista, eikä takaisinmaksu ole ikinä täysin varmaa.

Kaikki tämä yhdessä tarkoittaa siis sitä, että pikavippiyrityksen perustaminen on erittäin kallista. Yritystä ei toisin sanoen ole toivoakaan perustaa millään 5000 euron pääomalla, kuten käytännössä minkä tahansa muunlaisen nettikaupan voi perustaa. Lisäksi toiminnan rehellinen pyörittäminen vaatii ilmoittautumisen Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteriin kyseiseen rekisteriin pääsemisessä tarkistellaan esimerkiksi sitä, voidaanko hakijaa pitää luotettavana ja onko hänellä riittävät tiedot alasta. Eli toisin sanoen sen lisäksi, että pikalainayrityksen perustaminen vaatii paljon rahaa, vaaditaan sen perustamiseen myös muita asioita. Esimerkiksi keittiövälineitähän voi kuka tahansa myydä netissä, eli sen suhteen ei tutkita vaikka sitä, tunteeko myyjä varmasti alan tarpeeksi hyvin, että ymmärtää mihin on ryhtymässä.