Pikalaina 200 – Näistä 200€ pikalaina heti tilille vähintään 19v / 18v hakijoille

200 euroa

Mitä pikalainojen suuruuteen tulee, niin 200 euron pikalaina on varmaankin hyvin lähelle yleisimmän kokoinen pikalaina. Tämä tarkoittaa sitä, että 200 euron pikalaina on myös mahdollista saada todella monesta eri paikasta. Luonnollisesti nämä kaikki paikat eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä 200€ pikalainan hakemiseen. Tästä syytä esittelen tässä mielestäni kaksi erittäin hyvää paikkaa 200€ pikalainan hakemiseen ja pyrin perustelemaan suositukset. Esitellyistä paikoista ylemmässä minimi-ikäraja lainan saamiselle on 19 vuotta ja alemmassa ikäraja on 18 vuotta, alemmasta lainaa saavat siis luonnollisesti myös 19-vuotiaat hakijat.

Hae täältä 200 euron pikalaina:

Rahapalvelu on erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat 200€ vipin nopeasti tililleen. Rahapalvelun kautta lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa, eikä hakija esimerkiksi joudu tekemään mitään varsinaista hakemusta, vaan kaiken voi suorittaa helposti nettipankkitunnuksilla.

Sen lisäksi, että Rahapalvelun kautta saa lainaa nopeasti tililleen on sillä myös muita hyviä puolia. Ehkä tämän hetken tärkein näistä on se, että ensimmäiseen pikalainan saa kuukauden ajaksi täysin ilman korkoja sekä kuluja. Tämä on erityisen vahva etu 200e pikavipin kohdalla, koska se yleensä maksetaan nopeasti takaisin - huomattavasti isompia lainojahan voidaan lyhentää jopa vuosia, jolloin yksi koroton kuukausi ei hyödytä ihan valtavasti.

Toisena tämän sivuston eritysvahvuutena voi pitää sitä, että sen kautta voi saada lainaa vaikka ei olisi työelämässä. Sivusto kyllä vaatii sen, että henkilö saa tuloja, mutta niiden ei ole pakko tulla töistä, vaan esimerkiksi eläke on käypä tulonlähde lainan saamiseen.

Hyvää tässä lainassa on myös se, että sitä voi saada jo 19-vuotiaana eikä sillä ole minkäänlaista yläikärajaa.

Kolme esimerkkiä 200 lainan hinnoista (tiedot lainaajan sivuilta): jos lainan maksuajaksi valitsee 3 kuukautta, niin tulee kuukausieräksi 71€, eli kokonaissumma on tällöin 213€, mikäli maksuajaksi valitsee puoli vuotta, niin on kuukausierä 37€, eli maksettavaa on yhteensä 222€ ja jos maksuajaksi 200 euron lainalle ottaa vuoden, niin pitää kuukaudessa lainaa lyhentää 21€ eli yhteensä 252€. Kannattaa siis luonnollisesti pyrkiä maksamaan lainan mahdollisimman nopeasti takaisin, jos haluaa välttää koron kertymistä.

Toinen hyvä 200€ pikavippi

pikalaina 200 euroa Nordcredit

Nordcredit on loistava valinta niille, jotka haluavat saada 200 euron pikalainan heti tilille. Ensimmäinen syy sille, miksi täältä kannattaa hakea 200€ pikalaina on se, että se on ylipäätänsä saatavilla. Usko tai älä, niin internetissä on vielä nykyäänkin olemassa lainapaikkoja, jotka eivät käytännössä myönnä 200 euron pikalainoja, vaan ovat rajoittaneet ne esimerkiksi 50€ tasoon. Tästä paikasta sen sijaan 200€ on tarjolla kaikille hyväksytyille lainanhakijoille riippumatta siitä, oletko jo yrityksen vanha asiakas vai vasta hakemassa ensimmäistä kertaa lainaa.

Toinen syy miksi juuri täältä kannattaa hakea lainaa 200 euroa on se, että lainahakemus on todella nopea ”täyttää” (eli täyttämistä ei siis käytännössä juurikaan ole) ja lainapäätös tehdään käytännössä heti. 200 euro on kuitenkin sen verran pieni summa, että olisi todella ärsyttävää joutua odottamaan useita tunteja päätöstä siitä, saatko rahat tilillesi vai et. Täältä saat päätöksen muutamassa minuutissa ja rahat myös siirtyvät heti tilille. Ei siis esimerkiksi 6 tunnin päästä, vaan todellakin käytännössä heti.

Kolmas hyvä syy hakea pikalaina juuri täältä on se, miten luotettava pikalaina tässä on kyseessä. Tämän pikalainan taustalta löytyy yksi internetin pitkäikäisimmistä ja parhaan maineen omaavista pikalainayrityksistä. Ja kyseessä on tietenkin suomalainen yritys. Samaten yrityksellä on hallussaan tarvittavat luvat pikalainojen myöntämiseen.

Neljäs pätevä syy siihen, miksi juuri täältä kannattaa hakea pikalainaa 200 on se, että lainaa ei joudu maksamaan kerralla takaisin. Sen sijaan pikalainaa voi lyhentää hiljalleen 50 euron erissä kerran kuukaudessa. Luonnollisesti voit kuitenkin myös halutessasi maksaa koko 200€ pikalainan kerralla takaisin.

200€ pikalaina 50€ erät

200€ pikalainaa voi lyhentää 50 euron kuukausittaisissa erissä.

Viidentenä syynä voi pitää sitä, että täältä voi saada pikalainaa jo 18-vuotiaana. Monet internetissä toimivat lainapaikat ovat tehneet rajoituksia, joiden mukaan pikalainaa ei myönnetä kuin vasta vaikkapa 20 vuotiaille.

Ja vielä kuudentena hyvänä syynä hakea pikalainaa täältä voi pitää sitä, että vaikka ensimmäinen haettu pikalaina olisikin 200 euroa, niin jatkossa voit helposti nostaa lisää lainaa pikalainatililtäsi. Nimittäin, kun haet ensimmäinen lainan niin sinulle avataan tili, josta voit hakea uutta pikalainaa jopa 2000 tai 3000 euroon asti. Ja mikä parasta uudet nostot pikalainatililtä hoituvat helposti yhdellä ainoalla tekstiviestillä.

Isompaa negatiivista mainittavaa tällä sivulla kehutusta yrityksestä on vaikeata löytää. Sen sijaan neutraalina voi pitää yrityksen korkoja ja kuluja. Kuluja 200 eurona pikalaina kerryttää ensin 14% nostopalkkion verran ja sen lisäksi jatkossa 5% kuukausikoron muodossa. Nostokulut ja korot yhteen laskettuna voi huomata, että tämän pikalainan aiheuttaman kustannukset ovat melko tavallisia pikalainaa myöntävien yrityksien keskuudessa. Korot ja kulut ovat tässä yrityksessä samat riippumatta siitä, miten paljon pikalainaa olet nostanut. Eli ei tarvitse ajatella, että maksat esimerkiksi enemmän korkoja, jos nostat 200 euroa sen sijaan, että nostaisit 2000 euroa tai 3000 euroa.

Vielä viimeisenä asiana on ehkä syytä mainita, että jos joskus joudut turvautumaan siihen, niin on hyvä tietää, että Nordcredit tarjoaa varsin laadukasta asiakaspalvelua ja apua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Onko 200 euron lainassa riskejä?

200 euron lainan riskit ovat hyvin pitkälle ne samat kuin isompienkin lainojen riskit. Selkein on se, että myös tämän kokoisen lainan johdosta voi menettää luottotietonsa, jos lainaa ei maksa takaisin. Toisaalta 200 euron pikalainan hyvä puoli on se, että jos hakijalla ei ole muita avoimia lainoja, niin lähes aina on mahdollista saada jostakin kerättyä tarvittavat hieman yli 200 lainan takaisin maksamiseen, siinä vaiheessa jos tilanne alkaa näyttämään pohjalta.

Jos siis sinulla ei ole vielä ollenkaan avoimia lainoja, niin voi 200€ pikalainan nostaa melko huolettomasti, mutta jos lainaa on jo ennestään paljon suhteessa tuloihin, niin kannattaa nostaminen ehkä jättää väliin.

Muita paikkoja saada 200€ laina heti:

Kuten todettua erittäin monet tahot myöntävät 200€ lainoja. Näistä kokemuksien pohjalta suositeltavia ovat yllä esiteltyjen kahden lisäksi esimerkiksi Ferratum, Credigo ja Lainasto.

Edellytykset 200 pikavipin saamiselle:

Ylempänä on jo käsitelty sitä, että toinen näistä mainituista lainoista on tarjolla vähintään 19 vuotiaille ja toinen jo 18 vuotiaille henkilöille, tämän nuoremmat eivät voi saada mistään 200€, tai muun, kokoista pikavippiä. Näiden ikärajojen lisäksi 200 euron pikalainoille on olemassa myös muutama muuta perusedellytystä joiden pitää käytännössä täyttyä, että kyseisen lainan voi saada. Seuraavaksi näistä edellytyksistä hieman lisää.

Ensimmäinen edellytys on se, että hakijalla pitää olla jonkunlaisia vakituisia tuloja. Koska 200€ ei ole valtavan suuri laina, niin ei tulojenkaan toki tarvitse olla kooltaan mitenkään jättimäisiä, mutta kuitenkin sen tyyppiset, että lainasta on järkevät mahdollisuudet selviytyä kunnialla.

Toinen edellytys on se, että lainaa hakeneella henkilöllä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa voi toki hakea, jos semmoinen / semmoisia löytyy, mutta saaminen on todella epätodennäköistä.

Ja vielä kolmantena on se, että yleensä lainasivustot eivät ole valmiit myöntämään lainaa hakevalle henkilölle uutta lainaa, jos hänelle on avointa laina toisen saman yrityksen lainabrändin kautta. Lähes aina lainapalvelut kertovat sivustollaan todella avoimesti myös muista brändeistään, eli tästä kyllä saa tarvittaessa helposti tiedon, kun on aloittamassa lainan hakemista.