Pikalaina 200 – Hae 200€ pikavippi heti tilille näiltä, ikäraja alkaen 18v ja maksuja erissä

200 euroa

Mitä pikalainojen suuruuteen tulee, niin 200 euron pikalaina on varmaankin hyvin lähelle yleisimmän kokoinen pikalaina. Tämä tarkoittaa sitä, että 200 euron pikavippi on myös mahdollista saada todella monesta eri paikasta. Luonnollisesti nämä kaikki paikat eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä 200€ pikalainan hakemiseen. Tästä syytä esittelen tässä mielestäni kolme erittäin hyvää paikkaa 200€ vipin hakemiseen ja pyrin perustelemaan suositukset. 

Koroton 200 pikavippi - helppo hakea!

Vivuksen lainaa on erityisen helppo hakea. Paikassa on selvästi ymmärretty se, että silloin jos haluaa saada vähän lainaa netistä nopeasti tililleen, niin ei lainan hakemiseen kannatta lisätä yhtään mitään ns. turhaa. Tämä on tietysti erittäin hyvä syy hakea 200e pikavippi juuri Vivukselta, mutta on myös toinenkin erittäin hyvä syy valita juuri tämän sivusto sen hakemiseen. Se on se, että Vivus myöntää uusille asiakkaille ensimmäisen pikavipin ilman korkoja. Lainan todellinen vuosikorko on siis 0% ja maksat 200e vipistä takaisin täsmälleen samat 200 euroa. Maksuaikaa tälle korottomalle vipille voi saada jopa 61 päivää.

Jos haet Vivukselta 200e pikavipin vanhana asiakkaana, niin on korko melko korkea. Voidaan esimerkiksi mainita, että jos vanha asiakas ottaisi saman 200e lainan 61 päivän ajaksi, niin pitäisi takaisin maksaa 285€. Tässä tapauksessa todellinen vuosikorko olisi siis erittäin kovat 739,01%. Kannattaa siis suosia Vivusta lainaamiseen erityisesti siinä tapauksessa, jos sieltä ei ole ennen ottanut lainaa. Vivukselta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Ekstraluotto - lainaa monille hakijoille

Ekstraluoton vahvuus on erityisesti se, että se tuntuu antavat lainaa huomattavasti useammille hakijoille kuin toiset lainapaikat (esimerkiksi seuraavaksi esiteltävä Rahapalvelu). Tätä voikin siis suositella erityisesti niihin tilanteisiin, joissa 200e laina on pakko saada ja mielellään heti tilille. Tuo jälkimmäinen kohta on seurasta siitä, että täältä tuntuu myös voivan saada lainan heti todella moneen paikkaan. Jos täältä ottaa 200e lainan ja maksa sen kokonaisuudessaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, niin pitää takaisin maksaa 238€. Tämä on Ekstraluoton sivuilla määritelty niin, että tuo 38€ kulu syntyy 19% nostokulusta ja korko on 0%, jos lainan maksaa pois ensimmäisenä eräpäinä. Mutta toki myös tuo nostokulu on eräänlaista korkoa.

Halutessaan ensimmäisenä eräpäivänä voi myös maksaa pois 50€ alkaen pienemmän summan, mutta tässä tapauksessa jäljelle jäävä avoin laina alkaa kerryttämään korkoa. Kannattaakin siis mahdollisuuksien mukaan siihen, että hoitaa koko lainan kerralla pois. Ekstraluoton kautta lainaa voi saada, jos ikää on vähintään 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

200e selkeillä erillä osamaksulla:

Rahapalvelu on erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat 200€ vipin nopeasti tililleen. Rahapalvelun kautta lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa, eikä hakija esimerkiksi joudu tekemään mitään varsinaista hakemusta, vaan kaiken voi suorittaa helposti nettipankkitunnuksilla.

Sen lisäksi, että Rahapalvelun kautta saa lainaa nopeasti tililleen on sillä myös muita hyviä puolia. Ehkä tämän hetken tärkein näistä on se, että ensimmäiseen pikalainan saa kuukauden ajaksi täysin ilman korkoja sekä kuluja. Tämä on erityisen vahva etu 200e pikavipin kohdalla, koska se yleensä maksetaan nopeasti takaisin - huomattavasti isompia lainojahan voidaan lyhentää jopa vuosia, jolloin yksi koroton kuukausi ei hyödytä ihan valtavasti.

Toisena tämän sivuston eritysvahvuutena voi pitää sitä, että sen kautta voi saada lainaa vaikka ei olisi työelämässä. Sivusto kyllä vaatii sen, että henkilö saa tuloja, mutta niiden ei ole pakko tulla töistä, vaan esimerkiksi eläke on käypä tulonlähde lainan saamiseen.

Hyvää tässä lainassa on myös se, että sitä voi saada jo 19-vuotiaana eikä sillä ole minkäänlaista yläikärajaa.

Kolme esimerkkiä 200 lainan hinnoista (tiedot lainaajan sivuilta): jos lainan maksuajaksi valitsee 3 kuukautta, niin tulee kuukausieräksi 71€, eli kokonaissumma on tällöin 213€, mikäli maksuajaksi valitsee puoli vuotta, niin on kuukausierä 37€, eli maksettavaa on yhteensä 222€ ja jos maksuajaksi 200 euron lainalle ottaa vuoden, niin pitää kuukaudessa lainaa lyhentää 21€ eli yhteensä 252€. Kannattaa siis luonnollisesti pyrkiä maksamaan lainan mahdollisimman nopeasti takaisin, jos haluaa välttää koron kertymistä.

200e pikavippi jo 18 vuotiaille

Creditstarin kautta on mahdollista hakea 200e laina jo 18 vuotiaana. Täällä lainahakemus vaatii hieman ylempiä paikkoja enemmän täyttämistä, mutta se pitäisi silti onnistua muutamassa minuutissa. Täältä on CreditStarin nettisivujen perusteella mahdollista saada pikavippi heti yleisimpiin pankkeihin. Täältä otettu laina maksetaan takaisin tasasuuruisissa erissä 30 päivän - 12 kuukauden maksuajalla. Esimerkkinä voidaan mainita, että jos koko lainan maksaisi takaisin tuolloin 30 päivänä päästä, niin olisi maksuerä 213,50€, jos taas maksuaikaa ottaisi 12 kuukautta, niin olisi kuukausittainen erä 24,76€. Hae nyt pikavippi Creditstarilta.