Pikalaina 200 – Hae 200€ pikavippi heti tilille näiltä, ikäraja alkaen 18v (2019)

200 euroa

200€ pikavipit olivat pitkään todella yleisiä. Koska pikavippien korkoja on kuitenkin alettu säätelemään aiempaa vahvemmin, niin ovat monet paikat lopettaneet tuon kokoisten lainojen tarjoamisen. Ja sen sijaan siirtyneet isompiin lainoihin. On kuitenkin pari paikkaa, joista pitäisi edelleen olla melko helppoa saada 200€ vippi. Ne seuraavassa.

Limiitti - nopea ja helppo paikka

Limiitti-lainapalvelusta vaikuttaa olevan varsin helppoa sekä nopeaa hakea lainaa. Ja parhaassa tapauksessa täältäkin voi saada lainan jopa lähes heti omalle pankkitilille. Limiitin alaikäraja on 18 vuotta. Limiitti tunnetaan myös nimellä "Saldolimiitti" Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Ferratum - 30 päivää korotonta ja kulutonta laina-aikaa 200€ lainalle

Ferratumilta voi helposti nostaa sen joustoluoton kautta 200€ lainaa. Lisäksi myös lainan hakeminen ja itselle saaminen on vaikuttanut täällä olevan varsin nopeaa. Moniin muihin lainapaikkoihin verrattuna Ferratumin yksi erityinen vahvuus on se, että se myöntää uusille asiakkaille 30 päivän korotonta ja kulutonta laina-aikaa. Tämä on ainakin tilanne syksyllä 2019. Mikäli koko lainaa ei pysty maksamaan takaisin 30 päivän sisällä, niin pystyy sitä myös lyhentämään kuukausittaisissa erissä. Ferratum voi myöntää lainaa vähintään 21 vuotiaille hakijoille. Hae nyt lainaa Ferratumilta.