Pikalaina 19 vuotiaalle – 19v hakijalle lainaa alkaen 50e / 100e heti tilille näiltä

Netissä on muutama paikka, mistä myönnetään lainaa 19 vuotiaalle. Suurimmalla osalla lainapaikoista on alaikäraja kuitenkin ainakin 20 vuotta, ja usein alaikärajaa ei edes kerrota selkeästi etusivulla, jolloin voi olla turhauttavaa törmätä kyseiseen ikärajaan siinä vaiheessa, kun on löytänyt mielestään hyvän pikalainan ja on jo valmis lainaamaan rahaa. Tästä syystä olen listannut tähän alle omasta mielestäni neljä parasta lainapaikkaa 19 vuotiaalle. Lainapalveluiden ominaisuuksissa ja tarjonnassa on hieman eroja, joten voi olla, että jonkun tapauksessa TOP 3 ei mene tässä samassa järjestyksessä, mutta kaikki nämä ovat kuitenkin hyviä pikalainoja 19-vuotiaille.

Paras pikalaina 19v hakijalle - lainaa alkaen 50e

Hiljattain avattu Rahapalvelu ansaitsee tulla listatuksi parhaana paikkana hakea nopeaa lainaa niille, joille on ikää 19 vuotta. Ensimmäinen syy tämän paikan hyvyyteen on se, että lainaa voi saada jo 50 eurosta alken (yleensä minimisummat lainaajilla 100e), eli et joudu täältä ottamaan enempää lainaa kuin aidosti tarvitset. Toisaalta taas lainaa voi saada parhaimmillaan jopa 4000 euroa.

Toinen syy on se, miten helppoa ja nopeata tästä paikasta on saada pikalainaa tilille. Ei turhaa odottelua lainapäätöksen kanssa ja rahojen venailua, vaan päätös lainasta heti ja rahat tulemaan pankkitilille heti sen jälkeen.

Kolmantena syynä voi mainita sen, että Rahapalvelun kautta saa tällä hetkellä ensimmäisen kuukauden kokonaan ilman korkoja ja kuluja lainalle. Erittäin mukavaa vaihtelua niihin sivustoihin verrattuna, jotka veloittavat ensimmäisestä lainasta korkean nostokulun ja sitten sen päälle vielä isoja korkoja heti alusta alkaen.

Toinen hyvä pikalaina 19v lainaajalle:

Nostan Lainaston vuoden 2018 toiseksi parhaaksi pikalainaksi 19-vuotiaille. Tähän on muutamia syitä. Ensimmäinen on se, että täältä on todella helppoa ja nopeata hakea lainaa. Lainanhakija ei siis joudu turhautumaan samalla tavalla kuin joidenkin lainapalveluiden kohdalla, jossa lainanhakemuksen käsittelyyn menee puolipäivää. Hyvää on myös se, että lainatut rahat maksetaan käytännössä heti hakijan pankkitilille.

Lisäksi positiivista on se, että lainaa saa melko kattavasti eri summilla: pienin mahdollinen laina, jonka 19-vuotiaana voi saada on 100€ ja isoimillaan lainaa voi ottaa 400€.

Kaikkia Lainaston lainoja voi lyhentää hiljalleen erissä. Eli et joudu maksamaan lainaa kokonaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Tarkka lyhennysaikataulu ja summat riippuvat tietenkin siitä, minkä tyyppisen kokoisen lainan otit.

Lainaston pikalainaa tarjoava yritys on erittäin luotettava. Lisäksi hyvää tässä lainassa on se, että saat lainasta helposti laskun sähköpostiin, sen sijaan, että se laitettaisiin tulemaan perinteisellä postilla.

Kolmas hyvä pikalaina 19 vuotiaalle:

Nordcredit on itse asiassa Lainaston sisarpalvelu. Sen siis omistaa sama yritys. Nostan tämän lainan kuitenkin erillisenä kolmanneksi parhaaksi vaihtoehdoksi, niille jotka hakevat pikalainaa 19 vuotiaana. Syy siihen miksi mainitsen tämän lainan erikseen on se, että tämä palvelu on huomattavasti yksinkertaisempi kuin Lainasto. Nordcredit tarjoaa nimittäin vain yhden ainoan lainatuotteen, sen sijaan, että niitä olisi tarjolla 4. On mainitsemisen arvoista, että kyseisten neljän lainatuotteen kohdalla on eroja esimerkiksi mahdollisissa lainasummissa sekä lainojen ehdoissa sekä koroissa. Jos siis haluat päästä helpolla, niin valitse Nordcredit.

Myös Nordcreditin kohdalla hakemus onnistuu helposti niiden nettisivujen kautta verkkopankkitunnuksilla ja lainahakemus käsitellään käytännössä heti. Samoin myös rahat laitetaan tulemaan heti lainaa hakeneen pankkitilille.

Nordcreditiltä voit saada 19-vuotiaana lainaa 100 – 3000 euroa. Joissakin tapauksissa tosin lainan ylärajaksi on asetettu 2000 euroa. Se, että saatko lainaa enintään 2000 vai 3000 euroa, selviää oikeastaan ainoastaan hakemalla lainaa ja katsomalla mitä tapahtuu.

Myös Nordcredit käyttää pikalainassaan osamaksua. Et siis joudu maksamaan koko lainaa takaisin heti ensimmäisenä eräpäivänä. Vertailun vuoksi voi todeta, että myös tässä paikassa pitää 1000 euron lainaa lyhentää ensimmäisen eräpäivänä vähintään 160 euroa, aivan kuten Lainaston joustoluoton kohdalla oli.

Myös tästä pikalainasta saa itsellensä lainalaskun sähköpostilla, eikä siitä tietenkään joudu maksamaan mitään ylimääräistä.

Neljäs mahdollinen laina 19 vuotiaille:

Mikäli et jostain syystä halua käyttää kumpaakaan yllä mainituista (mielestäni parhaista vaihtoehdoista 19-vuotiaille), niin voi lainaa hakea 19v:nä myös perinteisestä Vippi.fi palvelusta. Tämän palvelun etuna on kahteen yllä mainittuun palveluun verrattuna se, että täältä voi saada lainaa myös yöllä. Eli vaikka saat myös kahdelta yllä mainitulta palvelulta lainarahat käytännössä heti pankkitilille palveluiden asiaskaspalvelun aukioloaikoina, niin niiltä ei saa rahaa heti yöllä käyttöönsä.

Vaikka edellä kuvattu etu onkin varsin hyvä, niin on pari syytä miksi en nostanut tätä parhaaksi tai edes toiseksi parhaaksi pikalainaksi 19-vuotiaalle. Ensimmäinen on se, että lainan hinnoittelu ei ole tämän firman etusivuilla kaikkein selkeintä. Esimerkiksi korkojen ja nostokulujen yhteydessä käytetään ainakin kertaalleen ilmausta ”alk.” (alkaen) – yleensä kuitenkin ihmisiä kiinnostaa ennen kaikkea se, mitä juuri he joutuvat maksamaan lainastaan korkoina sekä kuluina.

Toinen iso syy miksi en pistänyt tätä lainaa korkeammalle listalla on se, että täältä myönnetään myös 500 lainarajoja, siinä missä molemmissa ylempänä mainituissa palveluissa minimilainaraja on verrattavissa olevan lainan kohdalla joko 2000 tai 3000 euroa. Myös täältä voi saada 2000 euron lainarajan, mutta ei siis välttämättä saa, vaikka muuten hyväksyttäisiinkin asiakkaaksi. Eli tämä ei siis todennäköisesti ole paras laina, jos hakee ehdottomasti vähintään 2000 euron lainaa. Pienimillään tästä lainapalvelusta voi saada lainaa 100 euroa, mikä on siis sama kuin molemmilla ylempänä mainituilla palveluilla. Valitettavasti siis mistään näistä tällä sivuilla mainituista palveluista ei saa esimerkiksi 50 euron pikalainaa.

Myös Vippi-palvelusta saa laskun mukavasti omaan sähköpostiinsa ja lainaa voi maksaa takaisin osissa, eli sitä ei tarvitse maksaa kokonaan kerralla, jos näin ei välttämättä halua.