Pikavippi 18v heti – Näiltä on mahdollista hakea lainaa 18-vuotiaana (2019)

Pikalainan saaminen netistä 18-vuotiaana ei ole helppoa. On kuitenkin joitakin paikkoja, joista se voi ehkä onnistua. Alla onkin siis esiteltynä pari paikkaa, joista siihen voi ehkä olla erityisen hyvät mahdollisuudet. Lisäksi sivun loppuosassa on mainittuna kaksi lainahakemuksia kilpailuttavaa tahoa, joiden kautta jo 18-vuotias voi hakea lainaa.

Lainaa 18-vuotiaalle 100 - 5000€

Blue Financelta voi saada lainaa nopeasti 100€ - 5000€. Täältä lainaa voidaan antaa joustoluotto-tuotteen kautta. Käytännössä homma toimi niin, että kun haet palvelusta lainaa, niin sinulle voidaan myöntää luottotili, jolla on tietty käyttökatto. Tuon käyttökaton puitteissa (oli se sitten vaikka 100€, 2000€ tai 5000€) voit sitten nostaa itsellesi lainaa. Hae nyt pikavippi BlueFinancelta.

Lainaa jopa 2000 euroa 18-vuotiaille

Limiitin kautta on mahdollista hakea 2000 euron lainarajaa jo 18-vuotiaana. Tuon mahdollisesti myönnetyn lainarajan kautta voi sitten nostaa itselle lainaa alkaen 100€ summasta. Limiitin (kuten myös Blue Financen) lainaraja mahdollistaa sen, että siltä voi tehdä useampia nostoja, eli 2000€ luottorajalta voi tehdä vaikka 4 kappaletta 200€ nostoja.  Hae nyt lainaa Limiittiltä.

Hae lainatarjouksia 18-vuotiaana

Omalaina poikkeaa noista ylemmistä pikavippifirmoista siinä, että tämä ei tarjoa itse suoraan lainaa. Sen sijaan se voi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen usean eri lainapalvelun kesken. Ja jos lainaa on mahdollista saada jopa useammasta paikasta, niin voi tarjouksista sitten valita itselleen sopivimman. Omalaina kertoo, että sen kautta voi hakea lainaa jo 18-vuotiaana. Lainaa Omalainan avulla voi hakea 100 - 60 000€. Koska Omalaina ei myönnä itse lainaa, niin voi sen kautta olla paljon vaikeampi saada lainaa heti kuin noilta ylemmiltä paikoilta. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Myös täältä voi nyt hakea lainatarjouksia 18-vuotiaana

Lendo alensi hiljattain sen ikärajaa. Nyt Lendon kautta voi olla mahdollista saada lainaa jo 18-vuotiaana. Joskin ei välttämättä helppoa. Lendo toimii samalla periaatteella kuin Omalaina, mutta täällä on korkeampi minimilainasumma: Lendon kautta voi hakea lainaa 500 - 60 000€. Omalainan tapaan myös täältä voi palvelun toimintatavan takia olla vaikea saada lainaa heti tilille. Hae nyt lainaa Lendon kanssa.