Pikalaina 18 vuotiaalle – Rahat heti 18v lainaajan tilille tästä firmasta

Internetissä ei ole olemassa montaa paikkaa, jossa myönnetään pikalaina 18 vuotiaalle. Muutama kuitenkin onneksi. Alla yksi, jota voi suositella pikalainan hakijoille muistakin syistä kuin siitä, että se myöntää lainaa 18 vuotiaille.

Pikalaina 18 vuotiaalle – Tästä firmasta lainaa 18v hakijalle

Yllä mainitusta palvelusta on mahdollista saada lainaa jo 18 vuotiaana. Varmaa lainan saaminen ei toki ole koskaan, riippumatta siitä, miten paljon ikää hakijalla on. Mutta lähes kaikkien muiden firmojen tapauksessa on täysin varmaa, että 18 vuotias ei saa lainaa. Kokeile siis tätä paikkaa, jos olet 18 vuotias ja haluat lainan heti tilille.

Hyviä puolia tässä pikalainassa:

1: Lainaa voi saada erittäin nopeasti omalle pankkitilille. Koska palvelussa käytetään instantor tarkistusta lainaa hakiessa, niin ei monesti lainahakemuksen aloittamisesta siihen, kun rahat ovat omalla tilillä mene kuin muutama minuutti. Tästä ei nopeus paljon parane.

2: Lainaa voi saada todella monia eri summia. Voit hakea lainaa vaikka 100 tai 200 euroa. Toisaalta lainaa voi saada isoimmillaan jopa 2000 tai 3000 euroa, riippuen siitä, miten ison luoton lainapalvelu myöntää sinulle.

3: Isomman lainan voi maksaa osissa takaisin. Jos eteen tulee tilanne, jossa et väliaikaisesti voi maksaa lainaa kerralla kokonaan takaisin, niin on hyvä tietää, että tämän palvelun kohdalla voit lyhentää lainaa pienemmissä erissä, kerran kuukaudessa joka kuukausi.

4: Lainahakemuksen tekeminen ilmaista. Lainahakemuksen lähettäminen ei sinänsä maksa mitään eikä hakemuksen käsittelystä veloiteta, vaan maksettavaa tule ainoastaan siinä vaiheessa, jos saat lainaa.

5: Lainaa voi saada melkein koko päivän. Voit saada lainaa arkisin melkein heti aamusta aina iltakymmeneen. Ja viikonloppuisikin lainaa voi saada aina kahdeksaan asti illalle. Jos haluat lainaa yöllä, niin on siihenkin mahdollinen vaihtoehto.

6: Uusien lainojen hakeminen todella nopeaa ja helppoa. Jos sinulle myönnetään ensimmäinen pikalaina tästä palvelusta, niin voit jatkossa hakea erittäin äkkiä uutta lainaa täältä. Tämä johtuu siitä, että vaikka ensimmäisen lainan hakemisen yhteydessä on pakko käyttää pankkitunnuksia, niin voi uusia lainoja hakea kätevästi vain lähettämällä tekstiviestin. Ensimmäisenkin lainan suhteen on hyvä huomata se, että sitäkin voi käytännössä hakea matkapuhelimella, sillä nykyään kaikilla pankeilla taitaa olla oma mobiilipankki, jota voi käyttää hakemuksessa sen sijaan, että turvautuisi perinteisiin paperilla oleviin verkkopankin tunnuslukuihin.

7: Lasku sähköpostilla. Sähköpostilasku on monesti hyvä vaihtoehto verrattuna perinteisiin postissa tuleviin laskuihin.

Huonoja puolia tässä pikalainassa:

Sen lisäksi, mitä sivun yläosassa tuli mainittua siitä, että lainan saaminen ei ole tässäkään palvelussa varmaan 18-vuotiaalle, niin on palvelulla myös ainakin pari muuta melko huonoa puolta.

1: Melko korkea korko. Vaikka lainaa voikin siis yllä mainitusti maksaa myös osissa pois, niin on tässä tapauksessa lainan korko sen verran korkea, että jos lyhennät isoa lainaa pienissä erissä, niin ei laina pienene juuri ollenkaan, koska se kasvaa kuussa melkein saman verran korkoa kuin, mitä lyhennät. Koska korko on näin korkea, niin on tärkeätä varmistua etukäteen siitä, että pystyt maksamaan lainan mielellään nopeasti takasin.

2: Nostokulu. Sen lisäksi, että tästä lainasta joutuu maksamaan korkoja niin peritään siitä myös nostokulu. Eli siis veloitetaan sinulle lainatun summan päälle extraa. Koska nostokulu on tätä kirjoittaessa 14%, niin kertyy esimerkiksi 100 euron kohdalla ylimääräistä takaisin maksettavaa heti 14 euroa. Vaikka kulu siis syntyykin heti, niin veloitetaan se kuitenkin varsinaisesti vasta laskun yhteydessä.

3: Ei mahdollista saada todella pieniä summia. Vaikka monesti lainaa haetaankin vähintään 100 euroa, niin voi tämän palvelun yhtä heikkoutena pitää sitä, että lainaa ei ole mahdollista saada vaikka 50 euroa tai 20 euroa.