Pikalaina 18v – 100 euron (ja yli) pikavipit 18-vuotiaalla heti näiltä

Internetissä ei ole olemassa montaa paikkaa, jossa myönnetään pikalaina 18 vuotiaalle. Muutama kuitenkin onneksi. Alla kaksi, joita voi suositella pikalainan hakijoille muistakin syistä kuin siitä, että ne myöntää lainaa 18 vuotiaille.

Pikavippi 18v - hyvät mahdollisuudet lainaan

Lainaston verkkosivut voivat olla ensimmäistä kertaa lainaa etsiville hieman hämmentävät. Yritys nimittäin tarjoaa montaa eri lainatuotetta, ja erityisesti 18 vuotiaan näkökulmasta olennaista on se, että näistä oikeastaan vain yhdestä on olemassa mahdollisuudet saada pikavippi 18 vuotiaana.

Kyseinen tuote on Lainaston sivuilla nimellä "pikalaina". Jos siis haluat varmistaa, että sinulla on hyvät mahdollisuudet laina 18-vuotiaana, niin kannattaa pitää huoli siitä, että hakee lainaa juuri tämän tuotteen kautta.

Positiivista on se, että sen lisäksi, että jo 18-vuotias voi saada kyseisen Pikalainan, niin on sillä myös muita hyviä puolia. Ensimmäinen ja varmasti monille tärkein on se, että lainan saa heti tilille. Toki tässä voi joskus olla pientä viivettä, mutta jos haet lainaa ennen kello 23, niin on hyvät mahdollisuudet siihen, että laina saapuu pankkitilillesi alle 15 minuutin päästä siitä, kun alat hakemaan sitä.

Toisena kyseisen lainan vahvuutena voi pitää sitä, että se on lainaehdoiltaan melko hyvä. Lainan korko on moniin muihin pikalainoihin verrattuna melko OK (noin 49%). Toinen hyvä juttu on se, että lainaa voi halutessaan lyhentää jopa vuoden ajan. Toki sen voi myös maksaa vaikka heti, kun saa laskun sähköpostiinsa, mutta näin ei ole pakko tehdä. Ja on myös hyvä huomata, että lainan korot on ikään kuin laskettu sisään saamaasi laskuun, eli et voi säästää rahaa sillä, että maksat lainan heti pois, verrattuna siihen, että käytät koko lainalle myönnetyn vuoden maksuajan.

Tämän pikavipin saaminen onnistuu helposti pankkitunnuksilla, eli kirjaudut vain Lainaston sivuilla sisään oman pankkisi tunnuksilla, täytät erittäin nopean lainahakemuksen ja saat lainapäätöksen käytännössä heti. Laina siirtyy luonnollisesti helposti tänne samaiseen pankkiin, jonka kautta hait vippiä.

Tätä tässä esiteltyä vippiä voi saada korkeintaan 400€ ja sen pienin mahdollinen summa on 100€, eli se ei todellakaan ole summiltaan kovin laaja, mutta onneksi tämä skaala riittää moniin tilanteisiin varsin hyvin. Summiltaan tätä pikavippiä voi ottaa 100€ ja 400€ lisäksi vaihtoehtoisesti myös 200€ tai 300€, eli esimerkiksi 150€ ei valitettavasti onnistu.

Lainaston ja seuraavan tällä sivulla pikavipin omistaa sama taustayritys, mutta tämän tässä esitellyn pikalainan kautta on todennäköisesti paljon helpompi saada lainaa kuin Nordcreditin kautta. Tähän syynä on erityisesti se, että Nordcredit myöntää heti kerralla huomattavasti isomman lainan, jolloin sen kohdalla luonnollisesti tehdään paljon tarkempaa seulontaa sen suhteen, kenelle se voidaan myöntää. Ja luonnollisestihan 18-vuotiaalla ei yleensä ole esimerkiksi samanlaisia tuloja tai ainakaan samanlaista tulohistoriaa kuin vanhemmilla henkilöillä.

Pikalaina 18v 100e alkaen tältä firmalta heti tilille:

Yllä mainitusta palvelusta on mahdollista saada lainaa jo 18 vuotiaana. Varmaa lainan saaminen ei toki ole koskaan, riippumatta siitä, miten paljon ikää hakijalla on. Mutta lähes kaikkien muiden firmojen tapauksessa on täysin varmaa, että 18 vuotias ei saa lainaa. Kokeile siis tätä paikkaa, jos olet 18 vuotias ja haluat lainan heti tilille.

Hyviä puolia tässä pikalainassa:

1: Lainaa voi saada erittäin nopeasti omalle pankkitilille. Koska palvelussa käytetään instantor tarkistusta lainaa hakiessa, niin ei monesti lainahakemuksen aloittamisesta siihen, kun rahat ovat omalla tilillä mene kuin muutama minuutti. Tästä ei nopeus paljon parane.

2: Lainaa voi saada todella monia eri summia. Voit hakea lainaa vaikka 100 tai 200 euroa. Toisaalta lainaa voi saada isoimmillaan jopa 2000 tai 3000 euroa, riippuen siitä, miten ison luoton lainapalvelu myöntää sinulle.

3: Isomman lainan voi maksaa osissa takaisin. Jos eteen tulee tilanne, jossa et väliaikaisesti voi maksaa lainaa kerralla kokonaan takaisin, niin on hyvä tietää, että tämän palvelun kohdalla voit lyhentää lainaa pienemmissä erissä, kerran kuukaudessa joka kuukausi.

4: Lainahakemuksen tekeminen ilmaista. Lainahakemuksen lähettäminen ei sinänsä maksa mitään eikä hakemuksen käsittelystä veloiteta, vaan maksettavaa tule ainoastaan siinä vaiheessa, jos saat lainaa.

5: Lainaa voi saada melkein koko päivän. Voit saada lainaa arkisin melkein heti aamusta aina iltakymmeneen. Ja viikonloppuisikin lainaa voi saada aina kahdeksaan asti illalle. Jos haluat lainaa yöllä, niin on siihenkin mahdollinen vaihtoehto.

6: Uusien lainojen hakeminen todella nopeaa ja helppoa. Jos sinulle myönnetään ensimmäinen pikalaina tästä palvelusta, niin voit jatkossa hakea erittäin äkkiä uutta lainaa täältä. Tämä johtuu siitä, että vaikka ensimmäisen lainan hakemisen yhteydessä on pakko käyttää pankkitunnuksia, niin voi uusia lainoja hakea kätevästi vain lähettämällä tekstiviestin. Ensimmäisenkin lainan suhteen on hyvä huomata se, että sitäkin voi käytännössä hakea matkapuhelimella, sillä nykyään kaikilla pankeilla taitaa olla oma mobiilipankki, jota voi käyttää hakemuksessa sen sijaan, että turvautuisi perinteisiin paperilla oleviin verkkopankin tunnuslukuihin.

7: Lasku sähköpostilla. Sähköpostilasku on monesti hyvä vaihtoehto verrattuna perinteisiin postissa tuleviin laskuihin.

Huonoja puolia tässä pikalainassa:

Sen lisäksi, mitä sivun yläosassa tuli mainittua siitä, että lainan saaminen ei ole tässäkään palvelussa varmaan 18-vuotiaalle, niin on palvelulla myös ainakin pari muuta melko huonoa puolta.

1: Melko korkea korko. Vaikka lainaa voikin siis yllä mainitusti maksaa myös osissa pois, niin on tässä tapauksessa lainan korko sen verran korkea, että jos lyhennät isoa lainaa pienissä erissä, niin ei laina pienene juuri ollenkaan, koska se kasvaa kuussa melkein saman verran korkoa kuin, mitä lyhennät. Koska korko on näin korkea, niin on tärkeätä varmistua etukäteen siitä, että pystyt maksamaan lainan mielellään nopeasti takasin.

2: Nostokulu. Sen lisäksi, että tästä lainasta joutuu maksamaan korkoja niin peritään siitä myös nostokulu. Eli siis veloitetaan sinulle lainatun summan päälle extraa. Koska nostokulu on tätä kirjoittaessa 14%, niin kertyy esimerkiksi 100 euron kohdalla ylimääräistä takaisin maksettavaa heti 14 euroa. Vaikka kulu siis syntyykin heti, niin veloitetaan se kuitenkin varsinaisesti vasta laskun yhteydessä.

3: Ei mahdollista saada todella pieniä summia. Vaikka monesti lainaa haetaankin vähintään 100 euroa, niin voi tämän palvelun yhtä heikkoutena pitää sitä, että lainaa ei ole mahdollista saada vaikka 50 euroa tai 20 euroa.

4: Kielteinen luottopäätös on melko todennäköinen. Tilastojen perusteella Nordcredit ei myönnä pikavippejä kovin helposti, vaan hakijan riittävästä iästä huolimatta vastaan voi helposti tulla viesti siitä, ettei hänelle voida tällä kertaa antaa lainaa.