Pieni pikalaina – Näistä 10 tai 20 euroa pikalainaa heti pankkitilille

Pieniä pikalainoja on varsin vaikea saada tänä päivänä. Useimmiten yritykset ovat asettaneet pikalainan alarajaksi vähintään 100 euroa. Asia on ymmärrettävä sillä 10 tai 20 euron pikalainasta ei paljon jää käteen pikalainoja myöntäville yrityksille, varsinkin verrattuna siihen, että jotkut niistä tarjoavat tänä päivänä jopa 4000 euron lainoja. On kuitenkin olemassa pari paikkaa josta saa vielä tätä nykyä heti tilille 10 tai 20€ pikalainan (heti = kokemuksen pohjalta yleensä alle 10 minuuttia, ei välttämättä onnistu kaikissa tapauksissa), kaksi näistä esittelyssä alla. On tosin syytä huomata, että molemmissa tällä sivulla mainituissa pikalainapalveluissa pitää avata niin sanottu pikalainatili, jolta voi halutessaan nostaa huomattavasti enemmän lainaa kuin mainitut 10 tai 20 euroa. Tilin avaaminen tapahtuu yritysten nettisivujen kautta eikä vie enempää kuin enintään pari minuuttia.

Vaihtoehto #1 10 / 20€ pikalainalle

Ferratum on varsin hyvä lainapalvelu ja erityisen hyvänä vaihtoehtona sitä voi pitää silloin, jos haluaa ottaa vain pienen pikalainan. Näin on koska yrityksen palvelu mahdollistaa sen, että lainaa voi hakea vaikka vain 1 euron! Eurosta eteenpäin voikin sitten valita oikeastaan kaikki mahdolliset summat hakea lainaa 2000 euroon asti! Yksi iso syy siihen, miksi Ferratum voi myöntää näin pieniä lainoja on se, että koko lainaprosessi on automatisoitu Ferratumilla. Kaikki siis (kaiketi) tapahtuu ilman, että ihminen puuttuu prosessiin. Voit siis hakea lainaa helposti yrityksen nettisivujen kautta, saada hakemuksen hyväksyttyä nopeasti ja tämän jälkeen rahat siirtyy oikeastaan heti omalle pankkitilille. Ferratumin korot eivät ole maailman pienimmät, mutta jos lainaa hakee mainitut 10 tai 20 euro, tai edes 30€, niin sillä ei lopulta ole kovin suurta merkitystä onko se vuosikorko 15% vai 150%. Näin on tietenkin varsinkin, jos lainan maksaa takaisin heti ensimmäisenä eräpäivänä. Tämä on tietenkin vahvasti suositeltua erityisesti pienten lainojen kohdalla, ettei laina jää roikkumaan. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vaihtoehto #2 pienelle pikalainalle

Vivus on erityisen hyvä lainapalvelu silloin, jos haluaa vain pienen määrä rahaa lainaan. Näin on koska yritys ei itse asiassa tarjoa ensimmäistä lainaa hakeville kuin korkeintaan 400 euroa lainaa. Toinen syy hyvyyteen on se, että myös tässä paikassa lainan hakeminen on varsin nopeata sekä helppoa, eikä mitään liitteitä tarvitse lähettää. Ja tämä palvelu on vielä erityisen hyvä niille, jotka myös pienten lainojen kohdalla stressaavat koroista (toki sinänsä tosi järkevää, ettei anna huonojen tapojen syntyä): täältä nimittäin saa ensimmäinen lainan kokonaan ilman korkoa. Ferratumin tapaan myös Vivuksella on kätevää se, että asiakas voi valita euron tarkkuudella sen, miten paljon lainaa haluaa, näin ollen siis 10 ja 20 euron lainojen lisäksi myös esimerkiksi 15 euron lainan hakeminen onnistuu todella helposti. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Erityistä huomioitavaa pientä pikalainaa hakiessa:

Jos pieni pikalaina on samalla ensimmäinen pikalaina, kuten yleensä on, niin on syytä olla tietoinen siitä, että ensimmäinen pikalainan ottaminen alentaa merkittävästi kynnystä uusien hakemiseen. Kannattaa siis harkita tarkkaan, haluaako varmasti ottaa pikalainan, jos omaa taipumuksen siihen, että asiasta saattaa tulla tapa.