10 tai 20 euroa lainaa – Tältä saa pikavipin 10€ ja 20€ summilla (2019)

Pieniä pikalainoja on varsin vaikea saada tänä päivänä ja tilanne näyttää vain kehittyvän huonommaksi. Toisaalta asia on ymmärrettävä sillä 10 tai 20 euron pikalainasta ei paljon jää käteen pikalainoja myöntäville yrityksille, varsinkin verrattuna siihen, että jotkut niistä tarjoavat tänä päivänä jopa 4000 euron lainoja. On kuitenkin olemassa yksi paikka, josta saa 2019 elokuun jälkeen heti tilille 10 tai 20€ pikalainan (heti = kokemuksen pohjalta yleensä alle 10 minuuttia, ei välttämättä onnistu kaikissa tapauksissa), tämä seuraavaksi esittelyssä

Täältä pieni pikalaina - 10€ ja 20€ onnistuvat hyvin

Ferratum on varsin hyvä lainapalvelu ja erityisen hyvänä vaihtoehtona sitä voi pitää silloin, jos haluaa ottaa vain pienen pikalainan. Näin on koska yrityksen palvelu mahdollistaa sen, että lainaa voi hakea vaikka vain 1 euron! Eurosta eteenpäin voikin sitten valita oikeastaan kaikki mahdolliset summat hakea lainaa 4000 euroon asti! Ferratumilta voidaan myöntää lainaa vähintään 20-vuotiaille hakijoille. Hae nyt Ferratumilta lainaa.

Yksi iso syy siihen, miksi Ferratum voi myöntää näitä erittäin pieniä lainoja on se, että koko lainaprosessi on automatisoitu Ferratumilla. Kaikki siis (kaiketi) tapahtuu ilman, että ihminen puuttuu prosessiin. Voit siis hakea lainaa helposti yrityksen nettisivujen kautta, saada hakemuksen hyväksyttyä nopeasti ja tämän jälkeen rahat siirtyy oikeastaan heti omalle pankkitilille. Hae nyt pikalaina Ferratumilta.

Varavaihtoehto - 50€ minimi

Jos Ferratum ei innosta tai vaikka sen ikäraja tuottaa haasteita, niin voi Rahapalvelu olla eräänlainen varavaihtoehto. Täältä voi saada lainaa 50€ alkaen, jos ikää on vähintään 19 vuotta. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.

Erityistä huomioitavaa pientä pikalainaa hakiessa:

Jos pieni pikalaina on samalla ensimmäinen pikalaina, kuten yleensä on, niin on syytä olla tietoinen siitä, että ensimmäinen pikalainan ottaminen alentaa merkittävästi kynnystä uusien hakemiseen. Kannattaa siis harkita tarkkaan, haluaako varmasti ottaa pikalainan, jos omaa taipumuksen siihen, että asiasta saattaa tulla tapa. Tämän kokoiselle pienelle pikavipille löytyy kuitenkin todella usein monia muita vaihtoehtoja. Näistä vaihtoehdoista voidaan mainita esimerkiksi nettikirppikset, divarit ja vaikka ihan perinteinen asunnon jokaisen paikan (sohvanvälit, takkien ja housujen taskut jne.) penkominen - monesti ainakin näiden kaikkien yhdistelmällä saa melko nopeasti kerättyä kokoon 10 euroa tai 20 euroa.