Pieni laina heti – Näiltä netin pienimmät lainat heti tilille (2019)

Yksi internetin vahvuuksista lainantarjoamisessa on se, että koska yksittäistä asiakasta kohtaan ei tarvitse käyttää paljon aikaa (koska lainan hakeminen ja hakemuksen käsittely on pitkälti automaattista), niin voivat netissä lainaa tarjoavat yhtiöt myöntää lainaa paljon pienemmistä summista alkaen kuin pankit. Netissä lainaa tarjoavien yritysten suhteen on kuitenkin syytä tiedostaa se, että ne lähes poikkeuksetta avaavat lainaajalle luottotilin (lainarajan), jonka kautta voi halutessaan nostaa lainaa varsin paljonkin. Yleensä tämä lainaraja on 2000 euroa tai enemmän. Tämä johtuu siitä, että tuon kokoisin luottorajoihin ei pätenyt aiempi​ korkokatto.

Lainaa ottavan henkilön näkökulmasta on kuitenkin hyvä muistaa, että mikään pakko lainaa ei ole ottaa läheskään tuohon rajaan asti, vaan voi ainoastaan ottaa sopivan pienen summa, maksaa sen pois ja sitten vaan jättää luottotilin unholaan (normaalit pikavippiyhtiöt eivät veloita mitään maksua erikseen siitä, että on lainatili avattuna niillä, vaan maksut liittyvät korkoihin ja lainan nostamiseen.

Alla eri netin lainayhtiöitä on listattu sen perusteella, mistä voi nostaa omalta luottotililtään pienimmät summat rahaa. Pienimmistä alkaen.

Lainaa alkaen 1 euro:

Ferratumilta avatulta luottotililtä voi nostaa lainaa 1 eurosta alkaen. Ja tästä sitten ylöspäin aina 2000 euron luottorajaan asti onnistuvat lähes kaikki mahdolliset lainasummat. Lainaa täältä on erityisen helppo hakea eikä lainan saaminen vaadi mitään kuittien tai dokumenttien lähettämistä. Lainapäätös täältä tulee oikeastaan heti ja rahat Ferratum pystyy siirtämään isoon osaan pankeista heti, eli esimerkiksi Nordea, OP ja Danske Bank onnistuvat. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Ferratumilta saa juuri nyt ensimmäisen lainan 30 päivän ajaksi ilman korkoja. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaa alkaen 50 euroa:

Credit24:n kautta voi nostaa halutessaan 50 euron lainan. Lainaa tästä palvelusta myönnetään vähintään 19-vuotiaille, eli sen ikäraja on tällä sivulla mainittavista vaihtoehdoista toiseksi matalin (alempana vielä yksi vaihtoehto 18-vuotiaille). Tästä palvelusta voi saada isoimmillaan jopa 4000 euron lainarajan, mutta on varsin mahdollista, että noin isoa lainaa ei myönnetä uudelle hakijalle. Lainaa on myös täältä todella helppo hakea ja täältä saa nyt uutena asiakkaana kuukauden verran korotonta laina-aikaa. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Lainaa alkaen 100 euroa:

100 euron minimi on varmaan yleisin raja, mikä eri lainapalveluilla on. Ja tämä lainaraja pätee myös Limiittiin. Kuten kaikista muistakin tämän sivun lainapalveluista, niin myös täältä saa lainapäätöksen erittäin nopeasti ja helposti ja rahat siirretään normaalisti heti lainaa ottaneen henkilön tilille. Lainarajat menevät tässä palvelussa niin, että uudelle asiakkaalle voidaan myöntää 500 euron tai 2000 euron lainaraja. Myönteisen lainapäätöksen täältä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Limiitiltä.