Parhaat lainat – Hae näin netistä heti parhaat lainatarjoukset (2019)

Netti on pullollaan lainoja tarjoava tahoja. Löytyy pikavippejä ja joustoluottoja ja kulutusluottoja. Jos ei ole ennen hakenut netistä lainaa, niin voi näiden kaikkien eri vaihtoehtojen kanssa mennä pää pyörälle – jos edes tietää, mitä eri vaihtoehtoja on olemassa. Tästä syystä onkin loistava homma, että viime vuosina ovat yleistyneet lainatarjouksia kilpailuttavat tahot. Näiden kautta voi saada nopeasti parhaat lainatarjoukset ja näin ollen löytää itselleen parhaan lainan. Tällä sivustolla on aiemmin käsitelty sitä, mikä voisi olla paras pikavippi, mutta varsinkin jos hakee tuolta saatavaa isompaa lainaa, niin on todennäköisesti syytä turvautua erilliseen lainatarjousten vertaamiseen keskittyvään sivustoon. Näistä kolme hyvää vaihtoehtoa seuraavaksi mainittuna ja lyhyesti esiteltynä.

Rahalaitos – lainatarjoukset yli 20 paikasta

Rahalaitoksen kautta voi kilpailuttaa kooltaan 500 euron – 70 000 euron lainahakemuksen, ja koska täältä voi saada näin isojakin lainoja, niin on erittäin hienoa, että Rahalaitos voi hankkia lainatarjouksia pitkälti yli 20 eri paikasta. Lainatarjoukset täältä pystyy luonnollisesti hakemaan täysin ilmaiseksi ja varsin helposti. Myös ehdot sille, että lainatarjouksia voi saada ovat varsin simppelit: ikää pitää olla ainakin 20 vuotta ja vuosituloja pitää olla vähintään 7200 euroa. Jos rahalaitoksen kautta löytää mielenkiintoisen tarjouksen, niin on se myös helppo valita ja rahat voi saada verrattain nopeasti omalle pankkitilille. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kautta.

Lendo – helppo paikka hankkia hyviä lainatarjouksia

Lendon etuna on erityisesti sivuston helppo käytettävyys ja melko selkeät vaatimukset sille, kenelle lainatarjouksia voidaan tehdä. Lainatarjouksia voidaan nimittäin tehdä niille, kenellä on ikää ainakin 20 vuotta ja jotka ovat työelämässä. Ensimmäiset laintarjoukset Lendolta saa heti lainhakemuksen lähettämisen jälkeen ja viimeistenkin pitäisi tulla 24 tunnin sisällä. Silloin jos haussa on paras laina, niin voi tietysti olla erittäin hyvä idea odottaa siihen asti, että kaikki lainatarjoukset ovat saapuneet. Lendon kautta lainaa voi hakea 500 euroa – 50 000 euroa, eli minimisumma on sama kuin Rahalaitoksessa, mutta maksimi on aavistuksen pienempi. Hae nyt lainaa Lendon kautta.

Freedom Rahoitus – lisää hyviä laintarjouksia

Myös Freedom Rahoituksen kautta voi helposti hankkia lainatarjouksia netistä. Rahalaitoksen tapaan myös täällä kerrotaan etusivulla ainakin osa niistä paikoista, joiden suhteen palvelu kilpailuttaa lainahakemuksesi. Näiden paikkojen listan perusteella voi olettaa, että lainasta voi saada melko edullisiakin tarjouksia. Tätä tukee myös se, että Freedom Rahoituksen nettisivuilla kerrotaan, että lainaa voi saada jopa alkaen 4,99% todellisesta vuosikorosta, mikä on tietysti todella edullinen netistä haettavalle lainalle. Lainatarjouksia täältä voi saada kooltaan 500 euron – 60 000 euron lainasummille. Hae Freedom Rahoitukselta lainatarjouksia.

Miten määritellään ”paras laina”? On ainakin osittain subjektiivista, miten voidaan sanoa, että joku laina on parempi kuin toinen. Mutta yhtenä tekijänä voidaan ainakin pitää lainan korkoja ja muita kustannuksia ja erityisesti tästä näkökulmasta lainatarjouksien hankkimiseen tarkoitetut palvelut ovat luonnollisesti erityisen hyviä.

Yhdistävää näille kaikille lainapaikoille on se, niiltä ei oikein voi saada lainatarjouksia, jos on menettänyt luottotietonsa. Lisäksi yhdistävää kaikille sivustoille on se, että niiden hakemuksen yhteydessä esitetty lainan kuukausierä on alustava arvio ja lopulliset lainatarjoukset riippuvat aina hakijasta. Todennäköisesti esimerkiksi hakijan tuloista ja siitä, minkä verran ja millä maksuajalla lainaa hakee. Kaikista näistä paikoista on myös verrattain helppoa hakea yhdistelylaina, mikä voi olla oiva ratkaisu siinä vaiheessa, kun muita lainoja on kertynyt liikaa. Yhdistävää on myös se, että näistä ei voi saada ihan heti lainaa tilille, vaan sen saamisessa menee ainakin muutama tunti tai muutama arkipäiväkin – tästä on luonnollisesti hyvä olla tietoinen ennen kuin lähtee hakemaan lainaa.