Näin näet paljonko lainaa saat eri kokoisilla tuloilla (2000, 3000 ja muut!) netistä

Jos ei tarvitse aivan valtavan kokoista lainaa, niin netin kautta pystyy tätä nykyä selvittämään melko helposti sen, miten paljon lainaa sen kautta voi saada omilla tuloillaan. Tämä homma onnistuu luultavasti kaikista helpoiten lainojen kilpailuttamiseen keskittyvien palveluiden kautta. Nämähän siis hankkivat juuri sinun tuloihisi pätevät tarjoukset lukuisilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Ehkäpä selkein paikka hankkia nämä lainatarjoukset on Lendo.

Selvitä paljonko lainaa saat omilla tuloilla täältä:

Lendon kautta voi hakea kooltaan 500€ - 60 000€ lainaa. Lainahakemuksessa kysytään parit perustiedot kuten, se minkä kokoista lainaa etsii ja minkä verran tuloja on kuukaudessa. Loistava homma on kuitenkin se, että jos sinulle ei voida myöntää ihan niin suurta lainaa kuin, mitä etsit, niin näet myös pienemmät lainatarjoukset. Näin ollen voit siis nähdä melko helposti sen, miten paljon lainaa voit saada omilla tuloillasi (tietysti ylärajana se 60 000€ ja se miten isoa lainaa hait). Hae nyt lainatarjoukset Lendolta.

Kenelle lainatarjouksia voidaan täältä esittää:

Saadakseen lainatarjouksia täältä, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Lisäksi hakijan pitää olla myös työelämässä. Nämä vaatimukset toki valitettavasti sulkevat pois monia lainaa etsiviä hakijoita, mutta toisaalta hyvää on esimerkiksi se, että kunhan on työelämässä, niin sille ei ole asetettu mitään alarajaa, että miten pienet tulot saavat olla, jotta lainatarjouksia voi saada. Eli lainatarjouksia voi siis saada myös esimerkiksi 1000 – 2000 euron kuukausittaisilla tuloilla. Kuten myös luonnollisesti tätä isommilla tuloilla kuten 3000 – 5000 euroa kuussa.

Jos löydät Lendon lainatarjouksista itsellesi sopivan lainan, niin on se myös varsin helppoa hyväksyä ja saada omalle pankkitilille. Loistavaa on kuitenkin se, että lainatarjousten hankkiminen on täysin ilmaista eikä niiden pyytäminen sido ottamaan lainaa.

Kuvankaappaus keskustelusta Lendon asiakaspalvelun kanssa, josta näkee, että palvelu näyttää myös pienemmät lainatarjoukset, jos niin isoa lainaa ei voi saada kuin haki (jos esimerkiksi tulot olivat sen suhteen liian pienet). Hae nyt lainatarjoukset Lendolta.