Nordicfeel kokemuksia & Nordicfeel alennuskoodi / alennukset, syyskuu 2020

Nordicfeel perustettiin Ruotsissa vuonna 2006 ja tätä nykyä se toimii Islantia lukuun ottamatta kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa yritys on pyörittänyt jo hyvän aikaa Nordicfeel.fi-verkkokauppaa, ja koska olen itse tilannut sieltä useamman kerran miesten hajuveden, niin ajattelin jakaa tässä omia kokemuksiani kaupasta. Tässä ihan alussa on kuitenkin osio Nordicfeelin alennuskoodille ja muille mahdollisille hyville tarjouksille.

Nordicfeel alennuskoodi / hyvät tarjoukset syyskuu 2020:

Uusi Nordicfeel alennuskoodi: Nordicfeeliltä saa tätä kirjoittaessa 20% alennuksen koodilla SUPERWEEK20. Alennus on tarjolla yli 59 euron ostoksiin eikä se koske seuraavia tuotemerkkejä: Kevin Murphy, Exuviance, Marc Inbane, M Picaut, Maria Nila, Maria Åkerberg, Olaplex, Sensai ja The Ordinary. SUPERWEEK20 alennuskoodi on voimassa 7.9.–13.9.2020. Käytä nyt alennuskoodia.

Nordicfeelin hyviä tarjouksia: Nordicfeelin edelleen jatkuvasta kesäalesta saa tätä kirjoittaessa melko kattavasta määrästä tuotteita -25% tai -30%. Isoimmillaan alennuksen pitäisi voida olla jopa -60%. Katso alennustuotteet. Tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Kirjoittajan kokemukset Nordicfeel-verkkokaupasta

Olen siis mies ja tilannut Nordicfeelin kautta ainoastaan miesten hajusteita. Kaiken järjen mukaan kokemukset ovat kuitenkin isolta osin laajennettavissa myös muihin ihmisiin ja muihin tuotekategorioihin. Kokemukseni jakaantuvat parille vuodelle.

Tuotevalikoima

Nordicfeelin tuotevalikoima on varsin vakuuttava. Yhdelläkään kertaa kauppaa käyttäessä ei ole tullut tunnetta siitä, että valikoimaa olisi liian vähän tai jotain oleellista puuttuisi. Ja itse asiassa omalla kohdallani Nordicfeel oli yhdessä vaiheessa ainoa järkevältä vaikuttava Suomessa aktiivisesti toimiva verkkokauppa, joka myi suosimaani ”Bvlgari – Pour Homme” miesten hajuvettä.

Vaikka Nordicfeel tunnettiin ennen nimenomaan sen myymistä hajuvesistä, niin nykyään siltä löytyy myös tuotteita esimerkiksi hiustenhoitoon, ihonhoitoon sekä meikkejä.

Ostamisen helppous

Kokemuksieni perusteella Nordicfeel.fi on erittäin helppo verkkokauppa käyttää. Kertaakaan eteen ei ole tullut tilannetta, että sivustoa olisi ollut hankalaa käyttää tai vaikka maksamisessa tai maksun käsittelyssä olisi ollut minkäänlaisia ongelmia. Täydet pisteet siis tästä.

Maksutapoina yrityksellä on esimerkiksi suurimpien nettipankkien (esimerkiksi Nordea, OP, Säästöpankki ja Aktia) verkkopankkimaksut ja maksukortit sekä laskut. PayPal ei valitettavasti vaikuta olevan tarjolla.

Toimitukset

Tuotteeni ovat tulleet joka kerta perille luvatussa aikataulussa. Muistikuvieni perusteella vielä aikahaarukan aikaisessa päässä. Tuotteet on myös aina pakattu kunnolla, ja yksikään tuote ei ole kertaakaan särkynyt. Tilattu hajuvesi on myös aina vastannut sitä, mitä tilasin. Tätä viimeistä asiaa voi pitää siinä mielessä poikkeuksellisen tärkeänä hajuvesien kanssa, että niistä löytyy monesti eri kokoisia versioita täysin samasta tuotteesta, jolloin jollakin kaupalla saattaa helposti mennä tuotteet usein sekaisin.

Nordicfeelillä on sama alaraja ilmaisiin toimituksiin kuin monilla muillakin verkkokaupoilla: 49€. Olen muistaakseni, joka kerta käyttänyt ilmaista toimitusta ja toimituksen ilmaisuus ei siis selvästikään ole vaikuttanut negatiivisesti sen laatuun.

Asiakaspalvelu

Olisi hienoa ylistää tässä kohtaa Nordicfeelin asiakaspalvelua, mutta suoraan sanottua en ole kertaakaan joutunut turvautumaan siihen. Jos ymmärsin oikein Nordicfeelin nettisivuilta, niin yritys kuitenkin tarjoaa asiakaspalvelua varsin kattavasti: siihen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla, chatin kautta ja yhteydenottolomakkeella. Nordicfeelin verkkosivuston perusteella asiakaspalvelua voi saada nopeimmin arkipäivinä.

Hintataso

Oman kokemukseni perusteella Nordicfeel on hintatasoltaan varsin edullinen. Nordicfeel ei välttämättä ole kaikissa tilanteissa kaikista halvin kauppa, mutta omalla kohdallani olen ollut valmis maksamaan joissain tilanteessa vähän extraa siitä, että tiedän tuotteiden olevan sitä, mitä tilasin ja tulevan perille melko

Yhteenveto kirjoittajan kokemuksista

Olen ollut erittäin tyytyväinen Nordicfeeliin ja koen sen olevan varsin luotettava paikka esimerkiksi hajuvesien ostamiseen. Tietysti jokaisessa verkkokaupassa voisi olla aina vähän isompi valikoima, vähän halvemmat hinnat ja hieman nopeammat toimitusajat, mutta kaikkeahan ei valitettavasti voi saada.