Nordea pikavippi – näiltä pikalaina heti Nordean tunnuksilla sen tilille (2019)

Nordea on ehkäpä paras paikka, missä olla tili, jos haluaa pikavipin heti tilillensä. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että lähes kaikki pikavippejä tarjoavat yritykset pystyvät maksamaan pikavipin heti sinne ja lisäksi lähes kaikkien niiden palvelut toimivat Nordean tunnuksilla (sekä niillä perinteisillä että tunnuslukusovelluksella). Sen pidemmittä puheitta siis seuraavaksi vain lyhyessä esittelyssä kolme kivaa paikkaa ottaa pikavippi heti Nordean tilille.

Vaihtoehto 1: Ferratum

Ferratum on ehkä kivoin paikka ottaa pikavippi Nordeaan. Tämä lainapaikka toimii hyvin Nordean tunnuksilla eikä lainahakemuksen käsittelemiseksi tarvitse lähettää mitään liitteitä. Ja kun hakemus on hetken päästä käsitelty, niin jos luottopäätös on myönteinen, niin rahat saa yleensä muutamassa minuutissa Nordean tilille. Ferratumin erikoisuus on se, että tarjoaa juuri nyt uusille asiakkaille 30 päivän verran maksuaikaa 0% korolla. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta ja lainaa siltä voi saada 1 - 2000€. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vaihtoehto 2: Blue Finance

Muista tällä sivulla esiteltävistä lainapaikoista poiketen, Blue Financelta voi saada lainaa jo 18-vuotiaasta alkaen. Lainaa täältä voi saada joustoluoton kautta. Hyväksytyille hakijoille tuota joustoluottoa voidaan myöntää 100 - 5000€. Kokemuksen perusteella Blue Finance pystyy maksamaan lainan erittäin nopeasti Nordean tilille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Vaihtoehto 3: Credit24

Myös Credit24 on kätevä paikka Nordean tunnuksilla lainaa hakeville. Lainaa tämän palvelun kautta voi saada 50€ alkaen ja suurin lainasumma, jonka Credit24 voi myöntää, on varsin messevä 4000€. Myös tämän palvelun kohdalla kokemukseni on ollut se, että siltä nostetun lainan voi saada lähes heti omalle Nordean tilille. Credit24:n alaikäraja on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.