Nordea pikavippi – näiltä pikalaina heti Nordean tunnuksilla sen tilille (2019)

Nordea on ehkäpä paras paikka, missä olla tili, jos haluaa pikavipin heti tilillensä. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että lähes kaikki pikavippejä tarjoavat yritykset pystyvät maksamaan pikavipin heti sinne ja lisäksi lähes kaikkien niiden palvelut toimivat Nordean tunnuksilla (sekä niillä perinteisillä että tunnuslukusovelluksella). Sen pidemmittä puheitta siis seuraavaksi vain lyhyessä esittelyssä kolme kivaa paikkaa ottaa pikavippi heti Nordean tilille.

Vaihtoehto 1: Laina.fi

Laina.fi on oma suosikkini, mitä tulee pikavippeihin Nordean tilille. Täältä lainaa saa 100€ alkaen ja parhaimmillaan jopa 5000€ (uuden asiakkaan raja voi monesti olla 2000€ tai 3000€). Tämän palvelun alaikäraja on 20 vuotta ja yläikäraja 75 vuotta. Lainan saamiseksi luottotietojen pitää olla kunnossa ja lisäksi on hyvä olla tuloja. Jos haluaa maksimoida se nopeuden, millä täältä saa lainaa, niin kannattaa käyttää instantoria lainahakemuksen käsittelyn. Kyseinen palvelu päättä tilitapahtumien perusteella, voidaanko hakijalle myöntää lainaa. Hae nyt lainaa Laina.fi-palvelusta.

Vaihtoehto 2: Ferratum

Ferratum on toinen kiva paikka ottaa pikavippi Nordeaan. Täälläkin palvelu toimii hyvin Nordean tunnuksilla eikä lainahakemuksen käsittelemiseksi tarvitse lähettää mitään liitteitä. Ja kun hakemus on hetken päästä käsitelty, niin jos luottopäätös on myönteinen, niin rahat saa yleensä muutamassa minuutissa Nordean tilille. Ferratumilta saa halutessaan pienempiä lainoja kuin Laina.fi:ltä (vaikka 20 euron lainan), mutta toisaalta lainaa voi ottaa jopa 2000€. Ferratumin erikoisuus on se, että tarjoaa juuri nyt uusille asiakkaille 30 päivän verran maksuaikaa 0% korolla. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta ja lainan saamiseksi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja lisäksi tuloja pitää olla sen verran, että palvelu vakuuttuu siitä, että lainan voi maksaa takaisin. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vaihtoehto 3: Rahapalvelu

Ja vielä kolmantena voi Nordean asiakkaille suositella pikalainaa varten Rahapalvelua. Täältä pikavippiä saa alkaen 50€ tasosta ja isoimmillaan sitä voi ottaa jopa 4000€. Tältä sivustolta saa juuri nyt kuukauden verran korotonta maksuaikaa uudelle lainalle. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.