Mistä pikavippi? – Löydä sinulle sopiva pikavippi näiden suositusten avulla (2019)

Mistä pikavippi

Netistä löytyy vielä tänäkin päivänä lukuisia eri pikavippejä. Jos pikavippiä ei ole ottanut ennen, niin voi olla vaikea valita sitä sopivinta. Tällä sivulla annetaankin muutama ehdotus mahdollisesti hyvän pikavipin suhteen. Ehdotuksia on annettu esimerkiksi lainan ominaisuuksien ja lainan suuruuden perusteella.

Valitse Ferratum, jos haluat helppoa pikavippiä

Ferratum tarjoaa tällä hetkellä hyvin mahdollisesti netin helpoimman lainan. Jos siis tuon tyyppinen pikalaina kiinnostaa, niin on syytä suunnata sinne. Ferratumilta voi hakea lainaa 1 - 4000€ ja lainaa voidaan antaa vähintään 20-vuotiaille hakijoille. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Valitse Credigo, jos haluat pitkän laina-ajan

Credigolta haetuille lainoille voi summasta riippumatta hakea vähintään 3 vuoden verran laina-aikaa. Ja mikäli lainaa ottaa vähintään 1000€, niin voi laina-aikaa ottaa 5 vuoteen asti. Ja jos lainaa ottaa vähintään 2000€, niin voi laina-aikaa ottaa peräti 10 vuotta. Credigon pienin laina on 500€ ja suurin mahdollinen laina 5000€. Hae nyt lainaa Credigolta.

Harkitse Saldoa, jos haluat ison lainan nopeasti

Netissä on muutama paikka, joista vaikuttaa voivan saada nopeasti peräti 10 000€ kulutusluoton (kaiketi isoimman kokoinen nettilaina, jonka voi saada jopa heti). Näistä eri paikoista Saldo näyttää kuitenkin olevan se kaikista aktiivisin. Saldolta saa haettua 10 000€ kokoista lainaa, jos on täysi-ikäinen. 10 000€ luoton lisäksi Saldolta voi hakea hyvin myös pienempää lainaa. Pienin tämän palvelun tarjoama kulutusluoton muodossa oleva laina on suuruudeltaan 1000€. Hae nyt lainaa Saldolta.

Vielä jotain muuta etsinnässä? Kokeile kilpailuttaa lainahakemus

Mikäli ylempänä mainituista lainapalveluista ei löytynyt miellyttävää vaihtoehtoa, niin kannattaa ehkä harkita Rahalaitosta. Rahalaitoksen avulla voi kilpailuttaa oman lainahakemuksensa, ja näin ehkä löytää juuri sen itselle sopivan lainapaikan. Rahalaitoksen tarjoama kilpailutus on mahdollista 500€ - 70 000€ lainoille. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.