Mistä pikavippi – Valitse sinulle sopivin pikavippi helposti näillä ohjeilla

Mistä pikavippi

Netistä löytyy vielä tänäkin päivänä lukuisia eri pikavippejä. Jos pikavippiä ei ole ennen ottanut, niin voi olla vaikea valita sopivinta. Tällä sivulla annetaankin pari ehdotusta hyvän pikavipin suhteen, niille jotka etsivät sopivinta pikavippiä. Ehdotukset on jaoteltu iän perusteella, eli niihin pikavippeihin, jotka ovat tarjolla, jos ikää on vähintään 20 vuotta ja niihin pikavippeihin, jotka ovat tarjolla myös 18 ja 19 vuotiaille. Ehdotuksissa on painotettu esimerkiksi pikavipin hakemisen helppoutta ja pikavippiä myöntävän yritykset mainetta.

Hyviä pikavippejä, jos ikää on vähintään 20 vuotta:

Laina.fi - paras pikavippi juuri nyt

Laina.fi on mielestäni tämän hetken paras pikavippi, joten se on luonnollinen maininta korkeimmalla tällä sivulla. Tästä palvelusta lainaa voi hakea 20 vuotiaasta alkaen ja lainan hakeminen onnistuu helposti kirjautumalla palveluun sisään omilla verkkopankkitunnuksilla. Näin pelkästään verkkopankkitunnuksien avulla lainaa voi hakea, jos lainatuotteeksi valitsee ”käyttölainan”.

Lainaa tästä palvelusta saa 100e – 5000e. Joskin käytännössä on niin, että monesti ensimmäistä lainaa ottava ei voi saada lainaa kuin korkeintaan 2000e tai 3000e. Laina maksetaan tästä palvelusta heti useimpien pankkien pankkitileille. Poikkeuksista merkittävin on S-pankki (katso täältä mistä saa pikavipin heti S-pankkiin).

Otetusta pikavipistä saa laskun kätevästi sähköpostiin ja lainan voi kuitata kokonaan kerralla tai maksaa rauhallisemmassa tahdissa takaisin. Hae nyt Laina.fi pikavippi.

Vivus – koroton pikavippi 400e asti

Vivus on oiva valinta, jos ei tarvitse kovin isoa pikavippiä. Näin on koska tästä palvelusta saa uutena asiakkaana 10e – 400e pikavipin ilman korkoja. Maksuaikaa tälle korottomalle pikavipille voi ottaa korkeintaan 61 päivää. Pikavippi pitää maksaa kokonaan takaisin ennen eräpäivää, eli tätä lainaa ei voi maksaa osissa. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on vähintään 20v ja lainaa saa täältäkin haettua kätevästi nettipankkitunnuksilla. Vaikka monet muut pikavippipaikat hylkäävät helposti hakemuksia, niin vaikuttaa siltä, että täältä on verrattain todella hyvät mahdollisuudet saada pikavippi. Hae nyt Vivuksen pikavippi.

Hyviä pikavippejä, jos ikää on 18 tai 19 vuotta:

Blue Finance – koroton 100e – 300e pikavippi

Blue Finance myöntää pikavippejä 18 vuotiaista alkaen. Tämän paikan erikoisominaisuus on se, että uusi asiakas saa täältä 100e – 300e pikavipin ilman korkoja. Maksuaikaa tälle korottomalle pikavipille saa 14 päivää, eli huomattavasti vähemmän kuin Vivuksen pikavipille. Tästä syystä Vivuksen koroton pikavippi on parempi vaihtoehto, jos ikää on siihen riittävästi. Myös tästä paikasta voi hakea lainaa ilman liitteitä, eli lainan hakeminen onnistuu parissa minuutissa verkkopankkitunnuksilla. Hae nyt Blue Financen pikavippi.

Saldo – Lainaa jopa 10000e

Saldolta lainaa voi saada täysi-ikäiset. Tämän paikan lainarajat ovat erittäin isot eli palvelun toisen lainan kautta lainaa voi saada jopa 2000e ja toisen lainan kautta lainaa voi saada jopa 10000e. Käytännössä on kuitenkin todennäköisesti niin, että isojen lainojen saaminen voi olla vaikeaa. Varsinkin näin on, jos tulot eivät ole erittäin hyvällä tasolla ja verrattain pysyvät. Jos ikää on vain 18 tai 19 vuotta, niin kannattaakin siis hakea pienintä mahdollista lainaa, joka kattaa omat lainan tarpeet. Myös tästä palvelusta lainan hakeminen onnistuu ihan vain pankkitunnuksilla. Hae nyt Saldolta lainaa.