Lainaa nettihakemuksella – Hae edullista lainaa helposti kotoa käsin

Kaukana takana ovat ne päivät, jolloin piti marssia pankkikonttoriin lakki kädessä pyytämään, josko mitenkään olisi mahdollista saada lainaa. Tänä päivänä lainaa voi hakea nettihakemuksella monesta eri paikasta. Paras valinta näihin tilanteisiin on kuitenkin todennäköisesti paikka, joka kilpailuttaa lainahakemuksen puolestasi todella nopeasti. Näin voit siis saada yhdellä hakemuksella monta eri lainatarjousta ja tämä tietysti säästää rutkasti aikaa ja vaivaa.

Lainaa nettihakemuksella jopa 60 000€

Lendon kautta voi siis hakea lainaa nettihakemuksella. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että Lendo ei varsinaisesti myönnä lainaa sinulle suoraan itse. Sen sijaan palvelun kilpailuttaa hakemuksesi ja tämän kilpailutuksen perusteella tarjoaa lainatarjouksia, joista voit sitten halutessasi valita itsellesi parhaiten sopivan. Lendoa poikkeaa tämän suuremman tason eron lisäksi pikavippejä myöntävistä yrityksistä erityisesti kolmella yksityiskohtaisemmalla ja hyvällä tavalla.

Ensimmäinen on se, että täältä voi saada lainaa paljon järkevämmällä korolla. Tarkka korko riippuu tietysti henkilökohtaisesti lainatarjouksista, mutta karkeasti ottaen voidaan sanoa, että täällä kovimmat korot vastaavat suunnilleen halvimpia pikavippien korkoja. Toinen hyvä juttu on se, että täältä saa halutessaan haettua lainaa paljon enemmän kuin pikavippien kautta. Näin on sillä, lainaa voi hakea 500 eurosta alkaen ja aina 60 000 euroon asti. Ja kolmas hyvä puoli on se, että täältä voi ottaa lainaa selkeillä maksuohjelmilla ja kuukausierillä: mille tahansa lainasummalle voi hakea 1 - 15 vuoden maksuaikaa ja lainaerät näkee helposti. Hae nyt lainaa Lendolta.

Tältä Lendon mainosvideolta saa ehkä hyvän kuvan palvelun toimintaperiaatteesta ja sen eduista

Lainatarjouksia Lendon kautta on hyvät mahdollisuudet saada, jos ikää on vähintään 20 vuotta, luottotiedot ovat kunnossa ja on työsuhteessa. Lendon käyttäminen on lainan hakijalle täysin ilmaista eikä se, että saa lainatarjouksen tarkoita sitä, että laina myös pitäisi ottaa vastaan. Palvelu ei myöskään vaadi lainaajalta mitään vakuuksia lainan takeeksi.

Tältä näyttää Lendon hakemus tällä hetkellä, kun tulee sen nettisivuille. Joskin palvelun ulkonäköä ollaan juuri nyt muuttamassa, joten ei kannata pelästyä, jos se sinun saapuessasi sivuille näyttää hieman yksinkertaistetulta. Koska palvelu siis etsii juuri kyseiselle hakijalle parhaita lainatarjouksia, niin voivat todelliset lyhennykset olla pienempiä tai suurempia kuin etusivulla ilmoitetaan hakemuksen yhteydessä. Todellisista lyhennyksistä näkee luonnollisesti tiedot sitten, kun saa lainatarjouksista, eli mitään sikaa säkissä ei tarvitse tietenkään ostaa. Hae nyt lainaa Lendolta.

Lainan netistä hakemisen hyvät ja huonot puolet

Nettihakemuksen täyttämisen etuja verrattuna perinteiseen tapaan hakea lainaa ovat erityisesti nopeus, helppous ja mukavuus. Sen voi myös ajatella olevan parempi tapa silloin, jos ei ole erityisen innostunut selittämään sitä, mitä varten tarvitsee lainaa.

Huonommalle puolelle menee se, että nettihakemuksen kohdalla ei oikein voi antaa sen tyyppisiä lisätietoja, jotka voisivat vaikuttaa positiivisesti lainapäätökseen. Jos on esimerkiksi menettänyt luottotiedot, niin on netin kautta hyvin vaikea saada lainaa, koska lainaa antavaa tahoa ei voi yrittää vakuuttaa sanallisesti siitä, että on nykyään vastuullisempi raha-asioissa kuin aiemmin. Lisäksi eräänlaisena huonona puolena voi pitää sitä, että koska nettihakemus on monesti suppeampi, niin ei lainaa antava taho voi suorittaa yhtä tarkkaa seulontaa ja näin sen pitää pyytää korkeampaa korkoa, koska luottotappiot ovat todennäköisempiä.

Mitä tietoja netin kautta tehtävässä lainahakemuksessa yleensä kysytään

Kysyttävät tiedot riippuvat luonnollisesti aika paljon siitä, mistä lainaa hakee. On kuitenkin muutamia kysymyksiä jotka toistuvat. Ensinäkin luonnollisesti nimitiedot kysytään. Toiseksi normaalit yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero) pitää käytännössä aina antaa. Tämän lisäksi usein pyydetään antamaan jonkunlainen tieto tulojen määrästä ja elämäntilanteesta sekä monesti kysytään muiden lainojen määrästä ja / tai siitä, miten paljon rahaa muiden lainojen lyhennyksiin menee. Myös esimerkiksi asumismenoista voidaan pyytää tietoa. Ja tietenkin tilinumeron antaminen on keskeistä siinä, että laina voidaan maksaa oikealle tilille.

Pääsääntöisesti lainahakemukset ovat kuitenkin erittäin nopeita täyttää, eikä esimerkiksi yllä olevassa palvelussa kysytä valtavaa määrä tietoja tai tiukkoja yksityiskohtia.