Lomalaina – Hae näin heti netistä järkevämpää lainaa lomaa varten

Lomalla ei monesti tee mieli hirveästi kitsastella ja lisäksi loma on monesti tärkeätä ihmisen arjen keskellä. Tästä syystä ei ehkä olekaan kovin yllättävää, että peräti 14% suomalaisista ottaa tutkimuksen mukaan lainaa lomaa varten. Vaikka lomalla ei siis hirveästi tekisikään mieli stressata, niin on lomalainan valintaan syytä käyttää hieman aikaa. Muuten rahoitusvaihtoehdoksi voi valikoitua todella kalliskorkoinen pikavippi. Arvatenkin törkeiden korkojen maksaminen voi aiheuttaa aika paljon ”ketutusta” siinä vaiheessa, kun loma on kaukana takanapäin ja työt tai opiskelut vaativat muutenkin paljon aikaa ja huomiota. Onneksi kuitenkin netin kautta voi tätä nykyä hakea myös huomattavasti järkevämmällä korolla olevaa lainaa lomaa varten. Ja nämäkin lainat voi saada lähes heti tai enintään muutamassa arkipäivässä tilille. Kaikista helpoiten tämän tyyppisen järkevämmän lomalainan hankkiminen onnistuu lainojen kilpailuttamiseen keskittyvän palvelun kautta. Pari vaihtoehtoa tähän seuraavaksi.

Lomalainaa vähintään 20 vuotiaille

Jos ikää on ainakin 20 vuotta, niin kannattaa tarjoukset lomalainasta hankkia hyvin mahdollisesti Lendon kautta. Lendo siis kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen netissä ja lainatarjouksia voi saada kooltaan 500€ - 50 000€ lainoille. Tarjouksia alkaa saamaan heti netissä täytettävän lainahakemuksen tekemisen jälkeen (nopea täyttää) ja viimeistenkin tarjousten pitäisi tulla 24 tunnin sisällä. Ja kun tarjouksia on saanut omaan makuun riittävästi, niin on näistä helppo valita itselleen sopivin laina. Rahat valitun lainan kautta saa parhaassa tapauksessa tilille jo muutamassa tunnissa ja Lendon sivujen mukaan yli muutamaa päivää ei lainan saapumisessa pitäisi mennä. Sen lisäksi, että aiemmin mainitusti Lendon kautta lainan saamiseen vaaditaan vähintään 20 vuoden ikä, niin vaaditaan siihen myös se, että on työelämässä (seuraavasta vaihtoehdosta voi hakea lainaa myös opiskelijana ja eläkeläisenä). Lisäksi maksuhäiriömerkintä ei saa olla, jos haluaa lainatarjouksia. Hae nyt lainaa Lendon kautta.

Lomalainaa mahdollisesti jo 18 vuotiaille ja jopa heti

Lendo on sen helppouden takia ehkä mukavin paikka hakea tarjouksia lomalainasta (tai mistä tahansa muusta lainasta), mutta sillä on muutama pieni puute sen yhteen kilpailijaan, Omalainaan, verrattuna. Ensimmäinen on se, että siltä ei vaikuta saavan lainatarjouksia aivan yhtä nopeasti kuin Omalainalta. Omalaina myös kertoo, että sen kautta otetut pienehköt lainat voi myös saada jopa heti tilille. Lisäksi siinä missä Lendon tapauksessa sen alaikäraja oli 20 vuotta, niin voi Omalainalta saada lainatarjouksia jo 18 vuotiaana. Ja vielä sekin on syytä mainita, että siinä missä Lendon vaatii lainatarjouksia varten sen, että hakija on työelämässä, niin vaikuttaa Omalainalle käyvän ainakin joissakin tapauksissa sekin, että hakija on opiskelija tai eläkeläinen. Lainaa Omalainan kautta voi hakea 100€ - 60 000€, eli täältä onnistuvat myös Lendoa pienemmät lomalainat. Hae nyt lainaa Omalainan kautta.

Kannattako lomalainaa ottaa

Tutkimuksessa on todettu, että enemmän lomaa pitävät saavat myös enemmän palkankorotuksia. Tämä on tietysti hyvä argumentti loman pitämisen puolesta ja ehkä jopa sen puolesta, että lomaa varten kannattaa ottaa lainaa, jos sen pitäminen ei muuten olisi mahdollista. Lomalainaa harkitessa on kuitenkin syytä pitää pää kylmänä (vaikka ajatukset muuten olisivatkin jo ehkä lämpimässä) ja miettiä todella tarkasti se, pystyykö otetun lainan maksamaan järkevällä tavalla takaisin. Tuon suhteen kannattaakin pohtia todella tarkasti esimerkiksi lainan korkoja ja otettavaa lainasummaa sekä jossain määrin myös maksuaikaa.

Edellä mainittu viimeinen kohta vetää tavallaan kahteen eri suuntaan, sillä pidempi maksuaika auttaa pitämänään lainan kuukausierän pienenä, mutta toisaalta se kasvattaa sitä euromäärää, joka lainasta pitää korkoina ja kuluina maksaa takaisin. Lainasummien pienenä pitämistä varten kannattaa ehdottomasti pyrkiä etsimään mahdollisimman hyviä tarjouksia esimerkiksi lennoista ja hotelleista, näitä varten on onneksi paljon eri sivustoja netissä. Ja tietysti sitäkin kannattaa ehkä vertailla, että miten kallista esimerkiksi syöminen ja shoppailu on eri matkakohteissa. Ihan Euroopan sisälläkin on paljon eroa matkakohteiden ostosten hinnoissa.

Tällä sivulla esitellyt vaihtoehdot ovat olleet sen tyyppisiä, että niiltä ei monesti saa ainakaan isompaa lainaa ihan hetkessä, muten jos lento kuitenkin lähtee tunnin päästä, niin tutustu vaikka lainaa nyt, josta löytyy tiedot siitä, miten lainan voi hakea mistä tahansa hetkessä. Mukavaa lomaa!