Lainaa ulkomailta jopa heti – Ulkomaiset pikavippifirmat ja lainapalvelut Suomessa

Tälle sivulle on kerätty ulkomaisia lainafirmoja, jotka tarjoavat lainaa suomalaisille. Ainakin yhden kohdalla siltä voi parhaassa tapauksessa saada lainan itselleen jopa lähes heti (firman nettisivuilla puhutaan 15 minuutista), jolloin voi tietysti puhua eräänlaisesta pikavipistä. On hyvä huomata, että yleensä nämäkin firmat vaativat sen, että "suomalaiset" luottotiedot ovat kunnossa, lopullisen varmuuden tähän saa toki vain hakemalla lainapäätöksen.

Lainaa ulkomailta näistä palveluista

Virolainen Bondora kertoo, että sen kautta voi saada lainaa jopa 10 000€. Tästä palvelusta ei oikein ota selvää, että miten nopeasti siltä saa rahat omalle tilille, mutta palvelun etusivulla lukee ainakin tätä kirjoittaessa, että lainatarjouksen saa yhdessä minuutissa. Eli ainakaan paljon aikaa ei pitäisi tarjouksen hankkimiseen tuhlautua. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Myös Creditstar on Virosta ponnistava lainayritys. Tämän firman nettisivujen kautta voi hakea lainaa kooltaan 50 - 2000€. Hyvänä puolena Creditstarissa voi pitää esimerkiksi sitä, että sen kuukausierät näyttävät olevan lainalaskurin perusteella varsin selkeät. Creditstarin ikäraja on ilmeisesti vain 18 vuotta. Creditstarin nettisivujen perusteella siltä voi saada lainatut rahat parhaassa tapauksessa jopa vain 15 minuutissa omalle pankkitilille. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Norjalaisen Komplett Bankin kautta voi hakea kooltaan 1000 - 50 000€ lainoja. Tämän paikan suhteen on hyvä tiedostaa, että se haluaa vähän tarkempaa tietoa hakijoista, joten varsinaisina pikavippeinä tai pikalainoina ei Komplett Bankin lainoja voi pitää. Toisaalta erittäin hyvää on se, että korot ovat täällä paljon matalammat kuin monissa muissa palveluissa. Hae nyt lainaa Komplett Bankilta.

Haluatko selvittää helposti voitko saada lainaa?

Monesti ulkomaisista lainafirmoista kiinnostutaan siinä vaiheessa, kun tuntuu, että on vaikea saada lainaa. Mikäli haluat tähän asiaan jonkunlaisen varmuuden, niin kannattaa mahdollisesti hakea Omalainan kautta lainatarjouksia. Se kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden eri rahoituslaitosten suhteen ja kertoo, että alustavat lainapäätökset saa heti, jolloin on helppoa ja nopeaa nähdä se, onko ylipäätänsä mahdollista saada lainaa (ainakaan sen palvelussa olevista lainapaikoista). Omalainan kautta voi hakea lainaa 100 - 60 000€, eli sitä voi harkita hyvin myös niissä tilanteissa, kun on isompi rahantarve. Alaikäraja palvelun käyttämiseen on 18v. Hae nyt lainatarjouksia Omalainalta.

P.S Tarvitsetko lainaa ulkomailta hakemisen sijaan (vaikka) ulkomaille lähtemiseen, tutustu lomalaina-sivuun.