Lainaa ulkomailta heti – Tästä palvelusta pikavippi heti ulkomailta käsin: 1€ – 2000€

Ulkomailla matkustaessa voi eteen tulla monenlaisia yllättäviä rahanreikiä. Voi olla sählinkiä hotellien kanssa, matkatavarat ehkä katoavat tai ehkä pitää ostaa uusi lento nopeasti. Monesti nämä kulut ovat sen tyyppisiä, ettei niitä varten ole tullut varattua pankkitilille rahaa. Onkin hyvä tietää, että nopeasti saatavaa lainaa eli pikavippiä voi hakea myös ulkomailta käsin internetin välityksellä. Ja lainarahat siirtyvät näissä tapauksissa normaalisti heti tilille.

Lainaa ulkomailta heti tästä palvelusta

Ferratumin kautta lainaa voi hakea myös ulkomailla ollessa. Tämä palvelu on siinä mielessä varsin hyvä vaihtoehto lainan hakemiseen, että sen kautta saa lainaa kattavasti (1€ - 2000€) ja lisäksi se pystyy maksamaan pikavipin heti lähes kaikkien suomessa toimivien isojen pankkien pankkitileille. Poikkeuksia tuohon viimeiseen kohtaan ovat Ålandsbanken ja S-pankki (linkkien takana näihin paikat, joista lainan saa heti). Tämän heti saatavan lainan suhteen on kuitenkin hyvä huomata se, että jos lainaa hakee ensimmäistä kertaa suomen aikaa 23-07, niin ei lainaa makseta heti tilille, vaan vasta tuon 07 jälkeen. Tämä säännös on peräisin laista, eikä siitä tästä syystä voi poiketa yksikään pikavippiä myöntävä taho. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Mitä lainan hakemiseen tarvitaan?

Perushenkilötietojen lisäksi lainan saamiseen tarvitaan puhelinnumero, sähköpostiosoite, verkkopankkitunnukset sekä luonnollisesti sen tilin tilinumero, jolle laina maksetaan.

Kuka voi saada tätä lainaa?

Tätä lainaa myönnetään vähintään 21 vuotiaille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi luonnollisesti tuloja pitää olla sen verran, että lainan pystyy uskottavasti maksamaan pois.

Miksi juuri tätä lainaa kannattaa hakea?

Jos ulkomailla tulee yllättävä tarve saada rahaa heti, niin iskee se monesti sen tyyppisille henkilöille, jotka voivat maksaa otetun lainan kotimaassa melko nopeasti takaisin. Tämän lainan erikoispiirre on se, että sille saa tällä hetkellä 30 päivän ajan korotonta laina-aikaa eikä ensimmäisestä nostetusta lainasta peritä ollenkaan nostopalkkiota. Näin ollen tämä laina soveltuu oivasti lyhytaikaisiin ja kertaluontoisiin rahantarpeisiin. Tätä vielä korostaa se, että tämän lainan kohdalla ei tarvitse sitoutua pitkään maksuohjelmaan.

Jos ihmettelet, miten tämä lainapalvelu voi myöntää korotonta laina-aikaa, niin kyse on yksinkertaisesti siitä, että palvelun ylläpitäjän toive on se, että lainaa ottanut henkilö ei maksaa lainaa nopeasti takaisin tai sitten ottaa myöhemmin uuden lainan. Kun sen aika koittaa niin lainan voi maksaa takaisin joko kirjautumalla sisään Ferratumin nettisivuilla ja niiden kautta pankkitunnuksilla tai sitten lainan voi maksaa sähköpostiin saamansa laskun tietojen perusteella.

Ferratumin lainan myöntää Ferratum Finland Oy. Jos Ferratum ei innosta, niin on esimerkiksi täällä käsitelty myös muita heti saatavia lainoja.

P.S Tarvitsetko lainaa ulkomailta käsin hakemisen sijaan (vaikka) ulkomaille lähtemiseen, tutustu lomalaina-sivuun.