Lainaa ulkomailta jopa heti – Ulkomaiset pikavippifirmat ja lainapalvelut Suomessa

Tälle sivulle on kerätty ulkomaisia lainafirmoja, jotka tarjoavat lainaa suomalaisille. On hyvä huomata, että lähtökohtaisesti nämäkin firmat vaativat sen, että "suomalaiset" luottotiedot ovat kunnossa, lopullisen varmuuden tähän saa toki vain hakemalla lainapäätöksen.

Lainaa ulkomailta näistä palveluista

Virolainen Bondora kertoo, että sen kautta voi saada lainaa 500€ alkaen ja jopa 10 000€. Kokemukseni perusteella tästä paikasta voi saada lainan omalle pankkitilille alle 30 minuutissa. Toki kokemukseni koskee vain yhtä pankkia, Nordeaa, ja voi olla, että yhtä hyvä nopeus ei päde kaikkiin pankkeihin. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Norjalaisen Komplett Bankin kautta voi hakea kooltaan 1000 - 50 000€ lainoja. Tämän paikan suhteen on hyvä tiedostaa, että se haluaa vähän tarkempaa tietoa hakijoista, joten varsinaisina pikavippeinä tai pikalainoina ei Komplett Bankin lainoja voi pitää. Toisaalta erittäin hyvää on se, että korot ovat täällä paljon matalammat kuin monissa muissa palveluissa. Hae nyt lainaa Komplett Bankilta.

Myös Instabank on norjalainen lainapalvelu, jolta suomalaiset voivat hakea lainaa. Lainaa tämän palvelun kautta voi hakea 500 - 50 000€ ja laina-aikaa Instabankilta voi hakea jopa 15 vuoden verran. Myös joustava laina-aika on mahdollinen. Instabankilta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 23 vuotta.

Halino puolestaan on ruotsalaisen emofirman lainapalvelu. Lainaa Halinolta voi hakea 500 - 8000€. Halinon mukaan siltä voi saada päätöksen lainasta heti. Halinon alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Halinolta.

Haluatko selvittää helposti voitko saada lainaa?

Monesti ulkomaisista lainafirmoista kiinnostutaan siinä vaiheessa, kun tuntuu, että on vaikea saada lainaa. Mikäli haluat tähän asiaan jonkunlaisen varmuuden, niin kannattaa mahdollisesti hakea Omalainan kautta lainatarjouksia. Se kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden eri rahoituslaitosten suhteen ja kertoo, että alustavat lainapäätökset saa heti, jolloin on helppoa ja nopeaa nähdä se, onko ylipäätänsä mahdollista saada lainaa (ainakaan sen palvelussa olevista lainapaikoista). Omalainan kautta voi hakea lainaa 100 - 60 000€, eli sitä voi harkita hyvin myös niissä tilanteissa, kun on isompi rahantarve. Alaikäraja palvelun käyttämiseen on 18v. Hae nyt lainatarjouksia Omalainalta.

P.S Tarvitsetko lainaa ulkomailta hakemisen sijaan (vaikka) ulkomaille lähtemiseen, tutustu lomalaina-sivuun.