Lainaa pitkällä maksuajalla näiltä, jopa 15 vuotta maksuaikaa kaikille summille

Tätä nykyä netistä alkaa löytämään varsin hyvin vaihtoehtoja, joiden kautta on mahdollista saada lainaa pitkällä maksuajalla. Useampi paikka tarjoaa esimerkiksi 5 vuoden maksuaikoja. Mutta pisin maksuaika, minkä netin kautta haettavalla lainalle voi saada on käsittääkseni 15 vuotta. Tästä alta löydät 3 paikkaa, mistä kaikista saa lainan jopa tuolla maksuajalla. Näistä kahden ylemmän minimilainasumma on 500 euroa ja sieltä 15 vuoden maksuajan voi halutessaan ottaa jokaiselle summalle ja alimman minimi on 100 euroa ja sieltä 15 maksuajan voi ottaa vähintään 2000 euron lainoille.

Maksuaikaa 1 – 15 vuotta summille 500€ - 50 000€

Kaikki nämä kolme tämän sivun lainapaikkaa ovat semmoisia, mitkä eivät myönnä lainaa suoraan itse vaan sen sijaan kilpailuttavat lainaa hakevan henkilön lainahakemuksen nopeasti netin kautta. Tämä onkin erityisen toivottavaa silloin, jos lainalle haluaa kunnolla maksuaikaa. Onhan niin, että lainoille kertyy korkoa korolle ja mitä pidempi laina-aika on, niin sitä pahempi tämä efekti on. Lendon kautta voi siis valita laina-ajaksi minkä tahansa numeron tasavuosia väliltä 1 – 15 vuotta, mille tahansa lainasummalle. Lainasummia tässä palvelussa voi vaihdella 100 euron välein eli 500 euron jälkeen onnistuvat 600 ja 700 euroa ja niin edelleen. Parhaat mahdollisuudet saada lainatarjous täältä on, jos ikää on vähintään 20 vuotta, ei ole maksuhäiriömerkintää ja on töissä. Seuraavaksi esitellystä paikasta lainaa tarjotaan jo 18 vuotiaista alkaen ja myös muille kuin työelämässä oleville. Hae nyt lainaa Lendon kautta.

Lainaa pitkällä maksuajalla myös eläkeläisille ja alle 20 vuotiaille

Ylemmästä palvelusta on siis vaikea saada lainaa, jos on eläkeläinen ja käytännössä mahdotonta, jos on alle 20 vuotias. Omalaina sen sijaan kertoo nettisivuillaan, että sen kautta lainatarjouksia voi saada jo 18 vuotiaasta alkaen ja myös eläkeläisenä. Toki parhaat mahdollisuudet täältäkin on varmaan saada lainatarjous, jos ikää on vähän enemmän ja edelleen mukana työelämässä. Laina-ajat toimivat täällä niin, että jos lainaa ottaa 100€ - 1900€, niin saa laina-ajaksi valita minkä tahansa ajan vuosia väliltä 1 – 5 vuotta ja jos lainaa ottaa vähintään 2000 euroa (maksimi on 50 000 euroa), niin voi laina-ajan valita vapaasti väliltä 1 – 15 vuotta. Tämän paikan erikoisominaisuus on se, että täältä saa lainapäätöksen heti. Lendolta tämä ei kaiketi onnistu. Hae nyt lainaa Omalainan kautta.

Lainaa jopa 70 000 pitkällä maksuajalla

Myös Rahalaitoksen kautta voi lainaa ottaa 1 – 15 vuoden maksuajoilla. Täältä tuon pituisen laina-ajan voi ottaa mille tahansa lainasummalle, mutta toisaalta minimi on täällä Omalainaa korkeampi eli aiemmin mainitut 500 euroa. Lainaa tämän palvelun kautta voi saada, jos ikää on vähintään 20 vuotta ja tuloja on vuositasolla vähintään 7 200 euroa. Eli täällä ei välttämättä ole vaatimusta työelämässä olemista, minkä voi tietysti laskea eräänlaiseksi vahvuudeksi. Täältä kuten muistakaan tämän sivun paikoista ei voi saada lainaa, jos on menettänyt luottotiedot. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kautta.

Älä ota lainaa pidemmällä maksuajalla kuin aidosti tarvitset

Kun näkee, että nämä paikat tarjoavat lainaa näinkin pitkällä maksuajalla, niin voi olla iso houkutus lyödä lainaa hakiessa tiskiin pisin mahdollinen laina-aika ja näin saada vietyä kuukausittainen lainan lyhennys mahdollisimman pienelle tasolle. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole hyvä idea, sillä pidemmällä maksuajalla maksaminen voi aiheuttaa yllättävän paljon enemmän eurojen menetystä. Otetaan tämän avaamiseksi yksi esimerkiksi. Sanotaan, että Lendolta ottaa 10 000 euron lainan vuoden maksuajalla. Palvelun etusivun lainalaskurin perusteella tästä voisi syntyä maksettavaa 881 euroa kuukaudessa (nämä lyhennysten luvut ovat viitteellisiä), eli yhteensä 10 571 euroa ja siis ylimääräistä maksettavaa vain 571 euroa. Jos taas saman 10 000 euron lainan ottaisi 15 vuoden maksuajalla, niin tulisi kuukausittaiseksi eräksi 110 euroa, mikä tietysti vaikuttaa aluksi kivalta, mutta vähemmän kivalta sitten kun lasketaan, että jos tuota maksaa 15 vuotta, niin tulee tuosta 10000 euron lainasta maksettavaa yhteensä 19 800 euroa. Eli tässä tapauksessa pitää maksaa lähes koko nostetun lainan verran korkoja ja kuluja itse lainasumman päälle. Eli ota lainaa pitkällä maksuajalla, jos sitä tarvitset, mutta vältä liian pitkää maksuaikaa.

Koska kaikki nämä edellä käsitellyt paikat myöntävät lainaa noin pitkillä maksuajoilla, niin ovat ne hyviä vaihtoehtoja yhdistelylainan hakijalle. Tätä tukee tietysti vielä sekin, että sen ansiosta, että kyseiset palvelut kilpailuttavat hakijan lainahakemuksen, niin saa niiltä keskimäärin lainaa huomattavasti järkevämmällä korolla kuin perinteisiä pikavippejä tarjoavista paikoista.