Lainaa ilman vakuuksia: Isot ja pienet lainat, jotka saa nopeasti ilman vakuuksia

On yllättävän paljon mahdollisia tapoja saada lainaa ilman vakuuksia. Valitettavasti vaan monesti näissä tapauksissa näiden ilman vakuuksia saatavien lainojen korot ovat korkeat. Tämän voi toki helposti ymmärtää lainaa antavan tahon näkökulmasta, sillä sen riskin voi ajatella nousevan, jos lainalle ei ole vakuutta ja tämä taas vaati vastapainokseen sen, että lainalla voi saavuttaa tavallista paremman tuoton niissä tapauksissa, joissa laina maksetaan takaisin. Eli siis koska vakuudettomat lainat aiheuttavan useammin luottotappioita, niin pitää tätä paikata nyhtämällä enemmän rahaa niiltä henkilöiltä, jotka selviytyvät lainastaan kunnialla. Tämä voi kuulostaa epäreilulta ja ikään kuin jopa nurinkuriselta, mutta ilman tätä toimintamallia mikään taho ei voisi myöntää lainaa ilman vakuuksia.

Se on kuitenkin tavallaan erittäin hyvä juttu, että siinä on melko isoja eroja, miten paljon korkoa ilman vakuuksia saatavia lainoja myöntävät tahot haluat. Näin on, koska tämä tarkoittaa sitä, että näiden tämän tyyppisten lainojen kohdalla vertailemalla voi säästää melko paljon rahaa. Ja luonnollisestihan tämä vertailu on erityisen tärkeätä silloin, jos lainansa aikoo hoitaa kunnialla. Tästä syystä esittelen tässä alla ensin yhden paikan, joka kilpailuttaa vakuudettoman lainat puolestasi (jolloin voit valita parhaan vaihtoehdon) sekä toisen paikan, josta voi saada vakuudettoman lainan täysin ilman korkoa lyhyeksi aikaa. Ensin mainitusta vaihtoehdosta voi saada huomattavasti isompia lainoja kuin jäljemmästä paikasta.

Isot vakuudettomat lainat pitkällä maksuajalla:

Omalaina on hyvä vaihtoehto tutkittavaksi silloin, jos haluaa ison lainan ilman vakuuksia. Kuten edellä vihjattua, niin tämä sivusto ei siis varsinaisesti itse tarjoa lainaa sinulle vaan sen sijaan se kilpailuttaa lainahakemuksesi puolestasi. Eli siis, kun kerrot lainahakemuksessasi kuinka paljon lainaa haluat (100 – 60,000 euroa) ja miten pitkäksi aikaa sen haluat (1 -15 vuotta), niin aivan hetken päästä saat tietoosi mistä voit saada näistä lähtökohdista lainaa ja millä koroilla. Näistä lainatarjouksista voi sitten valita itsellesi sopivimman ja lainatut rahat saa nopeimmillaan tilillesi jo 24 tunnin sisällä.

Omalainan verkkosivujen mukaan sen myöntämän 10000 euron lainan TODELLINEN vuosikorko on tyypillisesti noin 11%. Hakijoille tarjottavien lainojen korkohaitari on sen sijaan noin 4% - noin 50%. Luonnollisesti kaikille hakijoille ei tarjota lainoja samoilla koroilla, vaan ne olettavasti riippuvat melko vahvasti siitä, minkälainen hakija lainaa hakee ja siitä minkälaista lainaa hän hakee.

Kuten näistä koroista voidaan nähdä, niin ne voivat parhaimmillaan olla todella kilpailukykyisiä myös pankkien tarjoamia vakuudettomia lainoja vastaan vertaillessa.  Ja pahimmillaankaan lainojen korot eivät nouse lähellekään pahimpien pikavippien korkotasoa.

Itse lainahakemuksen kilpailuttaminen on täysin ilmaista ja onnistuu nopeasti netin kautta. Tämä on siis tässä mielessä täysin riskitön tapa saada tietoonsa se, onko saatavilla sen tyyppisiä järkeviä lainatarjouksia, joihin on syytä tarttua.

Palvelun käyttämisen alaikäraja on 18-vuotta ja lainaa voi hakea, vaikka ei olisi työelämässä. Toki voi varsin perustellusti olettaa, että eniten / parhaita tarjouksia saavat ne henkilöt joilla on jo jonkun verran ikää sekä melko hyvin tuloja.

Omalaina on siis hyvä erittäin hyvä vaihtoehto moniin tilanteisiin, joissa haluaa vakuudettoman lainan. Sillä on kuitenkin oikeastaan kaksi heikkoutta, jotka tarkoittavat sitä, että palvelua ei välttämättä kannata aina lainaa hakiessa hyödyntää. Ensimmäisenä on se, että lainaa ei voi ottaa lyhyemmäksi aikaa kuin vuodeksi. Tämä on erityisesti pienten lainojen kanssa siinä mielessä ongelma, että kovin monin tuskin haluaa lyhentää 100 euron pikavippiä 12 kuukauden ajan, vaan mieluummin hoitaisi sen kokonaan pois heti, kun se on mahdollista. Toinen heikkous on se, että täältä ei saa lainaa niin nopeasti kuin niin sanottuja pikalainoja myöntäviltä tahoilta. Nämä tahothan voivat siirtää lainan heti hakijan pankkitilille, kun taas täällä pitää varautua odottamaan jonkun aikaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Omalaina on loistava vaihtoehto silloin, jos haussa on vakuudeton laina pidemmäksi aikaa eikä lainan saamisella ole valtavaa kiirettä. Seuraavassa osiossa kuitenkin esittelyssä paikka, josta lainan saa heti tililleen vakuudettomasti, ja jossa lainan voi maksaa halutessaan todella nopeasti pois.

On vielä hyvä mainita, että sen lisäksi, että Omalaina ei vaadi lainalle vakuutta, niin ei se myöskään vaadi lainalle minkäänlaista takaajaa. Kiva asia tämäkin.

Vakuudeton laina heti, jopa 4000€:

Myöskään yllä mainittu Ferratum ei siis vaadi lainalleen minkäänlaista vakuutta. Ja täältä myös saa rahat heti tilille varsin moniin pankkeihin. Tässä nopeudessa tärkeässä asemassa on se, että Ferratumin lainan saa ilman liitteitä. Sen lisäksi, että tämän lainan erikoisvahvuutena on sen nopeus, niin on sen vahvuutena myös se, että Ferratumin lainatililtä voi tehdä itselle useampia nostoja. Kertanoston alaraja on 1€ ja yläraja 4000€.

Toisaalta taas Ferratumin heikkoutena on se, että siltä ei saa yhtä isoja lainoja kuin Omalainan kautta voi saada. Myös se voi olla joidenkin mielestä heikkous, että Ferratumilta haettavalla lainalla ei normaalisti ole tarkkaa, ennalta määriteltyä, lyhennysohjelmaa.

Omalainan tapaan Ferratumkaan ei vaadi takaajaa lainalle, vaikka sen siis saakin myös täysin ilman vakuuksia. Hae nyt Ferratumilta vakuudeton laina.