Lainaa ilman työpaikkaa – Pikavippi ilman vakituista työpaikkaa tältä

Jos on ollut pidempää tai edes jonkun aikaa ilman työpaikkaa, niin voi lainan saanti vaikeutua huomattavasti. Näin on vaikka lainaamisesta kiinnostunut henkilö itse olisikin vakuuttunut siitä, että kykenee lainan maksamaan takaisin. Voidaan ajatella, että jos lainaa haluaa ilman työpaikkaa, niin ainakin kolme asiaa vaikuttavat lainan saamisen todennäköisyyteen positiivisesti: ensinäkin se, että lainaa ei hae kovin paljon, toiseksi se, että lainan saamiseksi ei tehdä kovin kattavaa seulontaa ja se, että lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää palkkakuittia. Näistä lähtökohdista pyrin löytämään tätä artikkelia varten lainan, joka voisi olla hyvät mahdollisuudet saada vaikka olisi ilman työpaikkaa. Etsinnän perusteella suositeltavaksi valikoitui Lainaston ”pikalaina”, jota voisi aivan yhtä hyvin kutsua myös pikavipiksi. On syytä mainita, että tätäkään lainaa ei välttämättä saa työttömänä, mutta saamisten mahdollisuuksien pitäisi olla paremmat kuin juuri missään muualla.

Täältä pikavippi ilman työpaikkaa:

Lainaston pikavippiä saa kooltaan 100 – 400€. Ei siis kovin paljoa, mutta sen verran, että se voi monesti auttaa ainakin pahimman rahantarpeen ylitse ja ehkä antaa aikaa muiden tulonlähteiden etsimiseen. On hyvä huomata, että tätä lainaa saa vain tasasatojen välein eli 100€ ja 400€ lisäksi 200€ ja 300€, eli ei esimerkiksi 150€.

Vaikka tämä laina pitäisikin olla varsin hyvät mahdollisuudet saada ilman työpaikkaa (Lainaston sivuilla nimenomaisesti kerrotaan, että tätä lainaa voi saada myös työttömänä), niin on erittäin hyvää se, ettei lainasta peritä mitään pahimpia mahdollisia kiskurikorkoja. Lainan todellinen vuosikorko on nimittäin hieman alle 50% (nimellinen on vähän alle 30%). Tämä mainittu korko on tietysti iso verrattuna pankkilainoihin, mutta moniin muihin pikavippeihin verrattuna puolestaan varsin hillitty. Näiden korothan voivat pahimmillaan olla yli 10 kertaisia tähän verrattuna.

Toinen tämän lainan hyvä puoli on se, että sille saa varsin kivasti maksuaikaa. Näin on sillä laina pitää maksaa takaisin vuoden aikana, eikä esimerkiksi heti seuraavalla viikolla sen ottamisesta. Lainan takaisinmaksaminen toimii käytännössä niin, että lainaa maksetaan maksuohjelman mukaisesti takaisin joka toinen kuukausi. Koska lainan korot on jo ikään kuin leivottu sisään maksuohjelmaan, niin ei sillä oikein voi säästää mitään, jos lainan maksaisi takaisin täyttä laina-aikaa nopeammassa tahdissa. Tämä on tietysti tietyllä tavalla huono asia.

Tässä esitellyn pikalainan ikäraja on 18 vuotta. Eli tuon ikäiset ja tätä vanhemmat voivat lainan saada. On kuitenkin niin, että iästä riippumatta tätä lainaa ei voi saada, jos on maksuhäiriömerkintä.

Tämän lainan hakeminen Lainastolta toimii käytännössä, niin että kun saavut palvelun nettisivuille, niin valitset sen, että haluat hakea juuri tätä kyseistä lainaa ja sitten kirjaudut sisään pankkitunnuksilla (lisää pankkitunnuksen käyttämisestä lainaamiseen) tämän jälkeen täytät nopean lainahakemuksen ja saat lainapäätöksen käytännössä heti. Lainan hakemiseksi ei siis tarvitse lähettää mitään liitteitä (infoa lainaamisesta ilman liitteitä) tai varsinaisia tulotodistuksia.

Mikäli saat positiivisen luottopäätöksen niin lainatut rahat siirretään käytännössä heti pankkitilillesi. On hyvä huomata, että siinä, miten nopeasti rahat siirtyvät tilille voi olla pankkikohtaisia eroja. Pääasiassa tämänkin pikavipin saa kuitenkin heti tilille.

Mikäli päädyt hakemaan Lainastolta lainaa työttömänä, niin on erityisen tärkeätä, että haet juuri tätä nimenomaista ”pikalainaa”. Näin on, sillä yritys tarjoaa myös kahta eri nimellä kulkevaa lainaa, mutta näitä ei käytännössä ole mahdollista saada ilman työpaikkaa.

Lainasto lähettää sen pikalainaista lähtökohtaisesti laskun sähköpostiin ja sen löytämiseksi on hyvä olla tietoinen siitä, että se voi olla myös ”Brang Oy:n” nimellä. Eli laskuttajana voi toimia vähintäänkin joissakin tapauksissa kyseinen yritys.