Lainaa helposti ja nopeasti

Netissä on monia lainapaikkoja, joista voi näin vuonna 2019 saada melko hyvin lainaa. Siinä on kuitenkin melko isoja eroja, miten helposti ja nopeasti lainaprosessi sujuu eri lainapalveluiden kohdalla. Tarkoittaen käytännössä siis koko sitä prosessia siitä, kun saapuu lainapalvelun sivuille siihen, kun lainatut rahat ovat omalla tilillä. Koska kuitenkin helppous ja nopeus ovat monesti ratkaisevassa asemassa nettilainaa, kuten joustoluottoa tai pikavippiä etsittäessä, niin olen tähän alle kerännyt paikkoja, joiden suhteen olen itse ollut todella tyytyväinen niiden nopeuteen ja helppouteen.

Ferratum – erittäin nopea ja helppo joustoluotto

Ferratumilla vaan kaikki tuntuu toimivan lainan hakemisen suhteen. Firmassa on selvästi ajateltu sitä, mikä asiakkaalle on tärkeätä lainaa hakiessa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki ylimääräinen on karsittu pois lainan hakemisen yhteydestä ja lainan voi saada todella nopeasti omalle pankkitilille. Lainaa Ferratum myöntää 2000€ joustoluoton muodossa ja uutena asiakkaana siltä saa 30 päivän ajan korotonta laina-aikaa. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ostosraha – yllättävän helppo ja nopea, lainaa 400 - 3000€ asti

Kun hain lainaa Ostosrahalta, niin olin henkisesti varautunut siihen, että lainapäätöksessä voisi mennä hyvä tovi. Tämä johtui ihan siitä, että Ostosraha tarjosi varsin isoja lainoja (nykyisin 3000€, ennen peräti 10 000€) eikä perinyt läheskään niin suuria korkoja kuin monet sen kilpailijat. Noiden asioiden perusteella oletin, että Ostosraha tekee varsin pitkäkestoisia tarkastusta hakijan suhteen. 

Tämä osoittautui kuitenkin varsin vääräksi mielikuvaksi. Sen sijaan Ostosrahan lainahakemus oli erittäin nopeata täyttää ja lainapäätös tuli lähes heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Ja kun myönteinen päätös oli tullut, niin lainatut rahat olivat erittäin nopeasti omalla pankkitilillä. Ostosrahalta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Blue Finance – helppo ja nopea joustoluotto, 100 - 5000€

Myös Blue Finance olla oiva lainapaikka. Täältä voi saada lainaa nopeasti 100€ alkaen ja suurin mahdollinen lainasumma on muutosten jälkeen nyt peräti 5000€. Tämän lainapaikan yksi erikoisuus on se, että siltä voi saada lainaa jo 18 vuotiaasta alkaen. Jos siis tuon tyyppinen pienempi laina riittää hyvin, niin kannattaa Blue Financea harkita erityisen vahvasti. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Credigo – helppo pikavippi (/kulutusluotto)

Credigolta voi hakea kooltaan 500 – 5000€ lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Credigon lainan voi sen luonteen perusteella määritellä joko pikavipiksi tai kulutusluotoksi. Credigon lainaa on erittäin helppoa hakea, mutta on syytä tiedostaa, että yritys tekee lainapäätöksiä vain sen asiakaspalvelun aukioloaikoina, ja ne ovat varsinkin viikonloppuna melko rajoitetut. Jos kuitenkin haet, vaikka arkena iltapäivällä lainaa, niin voi Credigo olla hyvä vaihtoehto lainan hakemiseen. Hae nyt lainaa Credigolta.

Mikä yhdistää näitä lainapaikkoja:

Jos tarkastellaan sitä, mikä tekee näistä kaikista yllä mainituista lainapaikoista helpon ja nopean paikan hakea lainaa, niin yksi tärkeimmistä asioista on se, että kaikilta niiltä voi saada lainaa ilman liitteitä. Ne eivät siis ainakaan oman kokemukseni perusteella vaadi mitään dokumentteja lainapäätöksen tueksi — tämä on toki erittäin tärkeätä siinä, että rahaa voi saada oikeasti nopeasti. Lisäksi näitä lainapaikkoja tuntuu yhdistävän se, että ne ovat tehneet niiden lainahakemuksista myös muuten erittäin helpot täyttää: muutamat tiedot vain hakijasta eikä mitään superyksityiskohtaisia kysymyksiä, joihin ei itsekään tiedä vastausta äkkiseltään. Ja toki sekin vaikuttaa nopeuteen, että nämä firmat tuntuvat myös laittavan myönteisen lainapäätökseen jälkeen rahat tulemaan nopeasti hakijan pankkitilille.