Lainaa helposti ja nopeasti

Netissä on monia lainapaikkoja, joista voi näin vuonna 2018 saada melko hyvin lainaa. Siinä on kuitenkin melko isoja eroja, miten helposti ja nopeasti lainaprosessi sujuu eri lainapalveluiden kohdalla. Tarkoittaen käytännössä siis koko sitä prosessia siitä, kun saapuu lainapalvelun sivuille siihen, kun lainatut rahat ovat omalla tilillä. Koska kuitenkin helppous ja nopeus ovat monesti ratkaisevassa asemassa nettilainaa, kuten joustoluottoa tai pikavippiä etsittäessä, niin olen tähän alle kerännyt paikkoja, joiden suhteen olen itse ollut todella tyytyväinen niiden nopeuteen ja helppouteen.

Ferratum – erittäin nopea ja helppo joustoluotto

Ferratumilla vaan kaikki tuntuu toimivan lainan hakemisen suhteen. Firmassa on selvästi ajateltu sitä, mikä asiakkaalle on tärkeätä lainaa hakiessa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki ylimääräinen on karsittu pois lainan hakemisen yhteydestä ja lainan voi saada todella nopeasti omalle pankkitilille. Lainaa Ferratum myöntää 2000€ joustoluoton muodossa ja uutena asiakkaana siltä saa 30 päivän ajan korotonta laina-aikaa. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ostosraha – yllättävän helppo ja nopea, jopa 10000€ lainaa

Kun hain lainaa Ostosrahalta, niin olin henkisesti varautunut siihen, että lainapäätöksessä voisi mennä hyvä tovi. Tämä johtui ihan siitä, että Ostosraha myöntää varsin isoja lainoja (jopa 10000€) eikä peri läheskään niin suuria korkoja kuin monet sen kilpailijat. Noiden asioiden perusteella oletin, että Ostosraha tekee varsin pitkäkestoisia tarkastusta hakijan suhteen. Tämä osoittautui kuitenkin varsin vääräksi mielikuvaksi. Sen sijaan Ostosrahan lainahakemus oli erittäin nopeata täyttää ja lainapäätös tuli lähes heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Ja kun myönteinen päätös oli tullut, niin lainatut rahat olivat erittäin nopeasti omalla pankkitilillä. Ostosrahalta voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Suomilimiitti – nykyisin erittäin helppo laina

Suomilimiitti vaati käsittääkseni aiemmin huomattavasti tarkempaa selontekoa hakijasta, mutta tätä nykyä täältä tuntuu pystyvän hakemaan rahaa todella helposti ja lisäksi myös lainat tuntuvat siirtyvän yleensä tilille lähes heti. Suomilimiitti myöntää lainaa 2000e lainarajalla varustetun joustoluoton muodossa ja voidakseen saada lainaa, pitää hakijalla olla ikää ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Blue Finance – helppo ja nopea pikavippi

Jos hakee pienehköä pikavippiä, niin voi Blue Finance olla oiva lainapaikka. Täältä voi saada pikavippiä nopeasti 100€ alkaen ja ainakin vanhoille asiakkaille voidaan vippiä myöntää 700€ asti. Tämän lainapaikan yksi erikoisuus on se, että siltä voi saada lainaa jo 18 vuotiaasta alkaen. Toinen erikoisuus on se, että siltä voi saada ensimmäisen pikavipin lyhyehköllä laina-ajalla ilman korkoja. Jos siis tuon tyyppinen pienempi laina riittää hyvin, niin kannattaa Blue Financea harkita erityisen vahvasti. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Everyday – nopea joustoluotto

Everyday on lainapaikka, josta ehkä valtavan moni edes muuten pikavippejä hyvin tuntevan lainaaja ei ole kuullut. Täältä voi kuitenkin saada joustoluottoa 2000€ lainarajalla ja kokemuksen perusteella päätöksen lainasta voi saada todella äkkiä ja myös lainatut rahat nopeasti. Everydayn erikoisvahvuutena voi pitää sitä, että sen kautta voi asettaa itselleen rajan sille, minkä verran lainaa voi korkeintaan nostaa kuukaudessa. Tämä raja on siis eri (pienempi) kuin tuo 2000€ luottoraja. Tuo rajoitusominaisuus voi olla erityisen hyödyllinen silloin, jos uskoo, että muuten päätyisi ottamaan liikaa lainaa. Everydayn alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Everydaylta.

Credigo – helppo pikavippi (/kulutusluotto)

Credigolta voi hakea kooltaan 100 – 2500€ lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Credigon lainan voi sen luonteen perusteella määritellä joko pikavipiksi tai kulutusluotoksi. Credigon lainaa on erittäin helppoa hakea, mutta on syytä tiedostaa, että yritys tekee lainapäätöksiä vain sen asiakaspalvelun aukioloaikoina, ja ne ovat varsinkin viikonloppuna melko rajoitetut. Jos kuitenkin haet, vaikka arkena iltapäivällä lainaa, niin voi Credigo olla hyvä vaihtoehto lainan hakemiseen. Hae nyt lainaa Credigolta.

Mikä yhdistää näitä lainapaikkoja:

Jos tarkastellaan sitä, mikä tekee näistä kaikista yllä mainituista lainapaikoista helpon ja nopean paikan hakea lainaa, niin yksi tärkeimmistä asioista on se, että kaikilta niiltä voi saada lainaa ilman liitteitä. Ne eivät siis ainakaan oman kokemukseni perusteella vaadi mitään dokumentteja lainapäätöksen tueksi — tämä on toki erittäin tärkeätä siinä, että rahaa voi saada oikeasti nopeasti. Lisäksi näitä lainapaikkoja tuntuu yhdistävän se, että ne ovat tehneet niiden lainahakemuksista myös muuten erittäin helpot täyttää: muutamat tiedot vain hakijasta eikä mitään superyksityiskohtaisia kysymyksiä, joihin ei itsekään tiedä vastausta äkkiseltään. Ja toki sekin vaikuttaa nopeuteen, että nämä firmat tuntuvat myös laittavan myönteisen lainapäätökseen jälkeen rahat tulemaan nopeasti hakijan pankkitilille.