Lainaa 500 heti tilille – Näistä 500 euron pikalaina heti omalle pankkitilille

500€ pikalaina on sen kokoinen, että sitä ei saa ihan jokaisesta lainapalvelusta, eikä varsinkaan ensimmäisellä hakukerralla, joistakin se kuitenkin onneksi onnistuu varsin helposti. Ja vaikka huomioitaisiin vain ne lainoja tarjoavat tahot, joilta on mahdollista saada lainaa 500 heti tilille, niin jää jäljelle pari ihan laadukasta paikkaa, mistä harkita kyseisen lainan ottamista. Tästä syystä halusin esitellä tällä sivulla lyhyesti muutamasta eri näkökulmasta mielestäni parhaat 500€ lainat. Nämä lainat edustavat niin sanottuja pikalainoja (eli kansankielellä pikavippejä), ja monestihan pankista olisi vaikea ylipäätänsä saada tämän kokoista lainaa, lainasummien minimien ollessa isompia.

Nopea paikka saada 500 laina:

Kokemukseni perusteella Ferratum on netin nopein paikka saada lainaa. Täältä on erittäin helppoa ja nopeaa hakea lainapäätös ja myös lainarahat voi monesti saada aika pitkälti heti omalle pankkitilille. Ferratumilla uudelle (hyväksytylle) asiakkaalle avataan lähtökohtaisesti 4000€ luottoraja, ja tuolta toki onnistuu hyvin 500€ nostaminen itselle. Ferratumin etuna on nopeuden ja helppouden lisäksi erityisesti se, että se myöntää lainaa monille hakijoille. Ferratumin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Matalan koron 500 laina pitkällä maksuajalla & heti tilille:

Myös Credigo on erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat 500 lainan heti netin kautta. Syy miksi en listannut Credigoa ylemmäksi tällä sivulla on se, että täällä 500 euron lainan laina-ajaksi pitää valita vähintään kaksi vuotta. Tätä voi pitää melko pitkänä maksuaikana tämän kokoiselle lainalle. Jos kuitenkin haluat vielä tätäkin pidemmän maksuajan, niin on hyvä tietää, että Credigon kautta on mahdollista saada 500€ lainalle jopa 3 vuotta maksuaikaa.

Vaikka Credigo voikin jopa aiheuttaa hieman ärsytystä sen (yli)pitkillä maksuajoilla, niin on sillä toisaalta myös monia hyviä puolia. Ensimmäisenä voi pitää sitä, että siltä on mahdollista saada lainaa varsin maltillisella korolla. 500€ lainan todellinen vuosikorko on täällä nimittäin korkeintaan 28,98% tai 29,35%. Ota nyt 500€ laina Credigon kautta.

Credigon toinen vahvuus on se, että se on tehnyt lainan lyhentämisen erittäin selkeäksi, kun valitset Credigon sivuilta hakevasi 500€ lainaa, niin näet kunkin maksuaikavaihtoehdon kohdalla heti, miten suuri kuukausilyhennys siitä seuraa: kahden vuoden lainassa kuukausieräksi muodostuu 27€ ja kolmen vuoden lainassa eräksi tulee 21€. Rahan säästämisen näkökulmasta kannattaa toki normaalisti valita mahdollisimman lyhyt laina-aika, ettei laina ehdi korkojen kautta aiheuttamaan turhan paljon ylimääräistä maksettavaa. Kahden vuoden laina-ajan tapauksessahan pitää tässä lainaerien perusteella maksaa takaisin 648€, kun taas kolmen vuoden lainasta pitää maksaa takaisin 756€.

Myöskään Credigon kohdalla lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää minkäänlaisia dokumentteja, vaan lainapäätös tehdä pankkitunnuksien ja lainaa hakevan henkilön lyhyeen lainahakemukseen syöttämien tietojen perusteella. Credigon ikäraja on 20-vuotta, eli tätä nuoremmat eivät voi saada lainaa tästä palvelusta.

Koska Credigon lainaa saa siis pikalainaksi melko järkevällä korolla ja lisäksi myös pitkällä maksuajalla, niin voi se olla melko järkevä vaihtoehto silloin, jos haluaa maksaa pois isomman koron ja lyhyemmän aikavälin pikalainat. Normaalisti pikalainoja ei kannata alkaa korvaamaan uusilla pikalainoilla, sillä tämä vain johtaa helposti velkaongelman pahenemiseen.

Myös Credigo on erittäin luotettavana ja hyvämaineisena pidettävä lainaaja. Ja tätä palvelua kannattaa siis harkita erityisesti silloin, jos haluaa 500 euron lainan heti, mutta pitkällä maksuajalla.

Huomioitavaa niille, jotka hakevat ensimmäistä lainaa netistä:

Koska 500€ laina on varsin tyypillinen niille, jotka eivät ole ennen ottaneet netin kautta pikalainaa, niin ohessa on listattuna muutamia muistettavia asioita.

1: Muista tarkistaa korot ja kulut kunnolla

Monet eri lainasivustot tykkäävät esittää lainansa korot skaalalla, jossa on minimikorko ja suurin mahdollinen korko. On yleensä järkevä olettaa, että oman lainan vuosikorko edustaa näistä enemmin suurinta kuin pienintä vaihtoehtoa. Tällä sivulla listatuista lainapalveluista jälkimmäinen, Credigo, on tämän asian suhteen erittäin positiivinen poikkeus, sillä se kertoo hyvin selkeästi ja suoraviivaisesti koroistaan – sekä kuukausikorosta että vuosikorosta.

Sen lisäksi, että korkoihin kannattaa kiinnittää huomiota, niin kannattaa huomioida myös erityisesti niin sanotut lainojen nostopalkkiot. Näillä palkkioilla tarkoitetaan sitä, että jotkut sivustot lisäävät laskuun ylimääräistä maksettavaa perustuen tiettyyn prosenttiosuuteen nostetun lainan määrästä. Yleensä nämä nostopalkkiot ovat 5-14% lainasummasta, mutta kaikki eivät niitä siis käytä eikä niitä ole varinaisesti säädelty. Tällä sivulla esitellyistä lainapaikoista kumpikaan ei onneksi käytä näitä nostokuluja toiminnassaan. Paikoista ylemmällä se oli aiemmin käytössä, mutta palvelu poisti sen hiljattain.

2: Lainalasku tulee tavallisesti sähköpostiin

On paljon ihmisiä, jotka eivät mielellään halua pikalainasta laskua postilaatikkoonsa. Monesti tähän liittyy esimerkiksi häpeää, ja tämä on tietysti ihan ymmärrettävää. Vaikka pikalainat ovatkin monesti ihan hyvä ratkaisu, niin on niillä edelleen monien mielessä varsin huono maine. Onkin siis hyvä tietää, että molemmista tällä sivulla esitellyistä paikoista saa helposti lainalaskun sähköpostiinsa.

3: Mainoksia lainasivustoilta tulee yllättävän vähän

Voisi helposti olettaa, että kun on ottanut yhden pikalainan, niin yhtäkkiä alkaa tulemaan sähköpostiin ja tekstiviestin välityksellä jatkuvasti lainamainoksia. Onneksi näin ei kuitenkaan normaalisti ole. Netissä on ainoastaan ihan pari lainaa tarjoavaa tahoa, jotka vaikuttavat soveltavan tämän tyyppistä markkinointitaktiikkaa, eikä niitä luonnollisesti ole mainittu tällä sivulla hyvänä vaihtoehtona niille, jotka etsivät 500 lainaa. Todennäköisesti syy siihen, miksi lainasivustot pyrkivät pitämään mainontansa hillittynä on se, että ne eivät halua negatiivista julkisuutta ja näin mahdollisesti vaikeuksia alalleen.

4: Luottotiedot voi menettää pikalainan seurauksena varsin pian

Vaikka pikalainoja tarjoavat tahot pyrkivätkin ensisijaisesti ratkomaan laskutusongelmiin liittyvät asiat ottamalla monta kertaa yhteyttä lainaa ottaneeseen henkilöön, niin on hyvä olla tietoinen siitä, että maksuhäiriömerkinnän voi saada jo 60 päivän päästä siitä, kun laina on ajallaan lyhentämättä / maksamatta. Tästäkään syystä lainaa ei pidä ottaa, jos on syytä olettaa, ettei sen lyhennyksistä tule selviytymään. Tämä asia tietenkin vielä eräällä tavalla korostuu 500 euron lainan kohdalla, sillä tämän kokoinen summa on monesti mahdollista hankkia myös jotakin muutakin kautta kuin pikalainan muodossa.

5: Lainapalvelut tarjoavat monesti lyhennysvapaita kuukausia

Koska monille kuitenkin tulee ajoittain eteen maksuvaikeuksia, niin on hyvä olla tietoinen siitä, että pikalainoille on monesti mahdollista saada lisää maksuaikaa niin sanottujen maksuvapaiden tai lyhennysvapaiden kuukausien muodossa. Näillä tarkoitetaan kuukausia, joina lainan lyhentämistä ei tarvitse tehdä, vaan sen sijaan eräpäivä siirtyy kuukaudella eteenpäin. Yleensä näistä maksuvapaista kuukausista pitää maksaa pienehkö summa, joka lisätään avoinna olevan lainan päälle ja lisäksi luonnollisesti lainan määrä ei lyhene, vaikka pitäisikin niin sanotun maksuvapaan tai lyhennysvapaan kuukauden. Näille tämän tyyppisille kuukausille on monesti edellytyksiä esimerkiksi sen suhteen, kuinka monta aiempaa lainaa on pitänyt maksaa ajallaan. Ylempänä mainituista lainaa tarjoavista tahoista ainakin Rahapalvelun kautta on mahdollista saada maksuvapaakuukausi.

6: Kannattaa ottaa yhteyttä lainan myöntäneeseen tahoon, mikäli et pysty maksamaan lainaasi ajoissa

Lainan myöntäjät haluavat useimmiten pohjimmiltaan, että maksat lainasi takaisin. Näin ollen ne voivat olla suostuvaisi erilaisiin järjestelyihin lainan takaisin maksamisen suhteen. Näin on erityisesti, jos maksuvaikeutesi johtuvat esimerkiksi sairaudesta tai yllättävästä ja radikaalista tulojen vähenemisestä. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että kaikki internetin kautta lainaa myöntävät tahot eivät suostu maksujärjestelyihin. Tästäkin syystä on siis erittäin tärkeä varmistua jo ennen lainan hakemista mahdollisimman hyvin siitä, että sen maksamisesta selviää lähes riippumatta siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Olisihan erittäin hölmöä menettää luottotiedot ja aiheuttaa itselle suurta vahinkoa, esimerkiksi, 500 euron lainan takia.

7: Pikalainahakemuksia käsitellään usein kellon ympäri

Vaikka pikalainoja myöntävillä tahoilla onkin erityiset asiakaspalvelun aukioloajat, niin niiden lainapäätösprosessi on yleensä siinä määrin automatisoitu, että lainapäätöksen voi saada mihin kellon aikaan tahansa. Joskin on niin, että asiakkaan ensimmäistä kyseiseltä sivustolta haettua pikalainaa (eli esim. 500€ yksittäistä lainaa) palvelu ei saa lain mukaan maksaa ennen kuin vasta kello 7 aamulla. Tämän jatkuvasti toimivan lainapäätösten käsittelyn etu on se, että voit myös yöllä saada nopeasti tiedon siitä voidaanko sinulle myöntää laina, ja jos ei, niin voit sitten alkaa kartoittamaan muita vaihtoehtoja 500€ hankkimiseen.