Lainaa 4000 heti tilille – Katso mistä päätös 4000€ lainasta saman tien

Lainaa 4000 euroa

4000 euroa on jo sen verran iso summa, että monet tavalliset pikalainoja myöntävät paikat eivät siihen suostu ollenkaan. Vielä vähemmän on niitä paikkoja, jotka tekevät heti päätöksen 4000 euron lainan myöntämisestä ja myöskin maksavat sen heti hakijan tilille. Voin kuitenkin suositella yhtä paikkaa, mistä päätöksen jopa 4000 euron lainasta saa heti ja rahat myös siirtyvät pankkitilille todella nopeasti.

Täältä 4000 euron laina heti tilille:

Kuten yllä olevan palvelun nimestä voi ehkä päätellä, niin on kyseessä ehkäpä netin johtava lainoja tarjoava palvelu. Erityisesti tämä erittäin luotettavan yrityksen tarjoama palvelu on erikoistunut nopeasti hakijalle maksettaviin lainoihin. Niihin, jotka ovat monesti hakijan tilillä alle 10 minuutin päästä lainahakemuksen tekemisestä.

Miten lainaprosessi etenee tässä tapauksessa?

Mikäli päätät hakea vaikkapa 4000 euron lainaa yllä mainitusta yrityksestä, niin on lainaprosessi todella suoraviivainen ja nopea. Menet yksinkertaisesti heidän sivuillensa, valitset kahdesta eri lainatuotteesta kumpaa haet (molempia voi saada 4000 euroa), sen jälkeen tunnistaudut omilla verkkopankkitunnuksilla palveluun, täytät mahdollisesti muutaman pienen ruudun ja sitten annat palvelulle luvan tarkistaa teknologian avulla viimeaikaiset tilitapahtumasi. Viimeinen vaihe voi tuntua oudolta, mutta se on kriittinen siinä, että yritys voi tehdä lainapäätöksen heti. Koska päätöksen siis tekee teknologia, niin tapahtuu se huomattavasti nopeammin kuin, jos ihminen rupeaisi tutkimaan hänelle lähetettyjä eri papereita ja tekemään päätöstä.

Yksikään ihminen ei siis pääse yllä kuvatussa tapahtumaketjussa näkemään tilitapahtumiasi, vaan ne vain tulkitsee teknologia ja matemaattisiin arvioihin pohjautuen arvioi, voidaanko sinulle myöntää lainaa 4000 euroa.

Mikäli yllä kuvattu instantor-teknologia toteaa, että voit todennäköisesti selviytyä lainan takaisin maksamisesta, niin myönnetään laina sinulle ja rahat lähetään heti tulemaan pankkitilillesi.

Et siis missään vaiheessa joudu lähettelemään esimerkiksi liitteitä lainapäätöstä varten (jos et niin halua tehdä sen sijaan, että käyttäisit mainittua teknologiaa lainapäätöksen tekemiseen) tai odottamaan muutamaa minuutta pidempää tietoa siitä, saatko lainaa.

Minkä verran korkoa 4000 euron lainasta pitää maksaa ja miten laina maksetaan takaisin?

Se kuinka paljon korkoa lainasta peritään, on yhteydessä siihen, kumman yrityksen kahdesta eri lainatuotteesta valitset. Jos päätät hakea käyttölainan nimellä kulkevaa lainaa, niin on nimelliskorko 29-39% vuodessa ja todellinen vuosikorko korkeintaan noin 77%. Jos taas haet kertalainaa, niin on nimelliskorko joko 24,5% tai 29% vuodessa ja todellinen vuosikorko korkeintaan hieman alle 50%.

Kertalainan korko on siis paperilla melko huomattavasti matalampi. Tämä on vastapainoa sille, että se on tietyllä tavalla jonkun verran rajoitetumpi. Ensimmäinen rajoitus on lainaa koskien se, että et kertalainan kohdalla voi helposti hakea lisää lainaa 4000 euron päälle. Käyttölainan kohdalla tämä voi onnistua, sillä tällä sivulla käsitelty yritys voi myöntää lainaa jopa 5000 euroon asti.

Toinen asia on se, että kertalainan kohdalla pitää etukäteen sitoutua tarkkaan maksuohjelmaan. Tämä maksuohjelma on 4000 euron lainan kohdalla kestoltaan 2 – 5 vuotta. Maksuohjelman kesto valitaan samaan aikaan, kun palvelulle kerrotaan, kuinka paljon lainaa haet. Maksuohjelman aikana lyhennät lainaasi joka kuukausi lainahakemuksen yhteydessä mainitulla summalla.

Maksuohjelman kestosta johtuen voi todellisuudessa tulla halvemmaksi ottaa 4000 euron laina kalliskorkoisempana ”käyttölainana” kuin kertalainana, jos pystyy maksamaan lainan nopeasti takaisin. Käyttölainan voi nimittäin maksaa kokonaisuudessa helposti takaisin vaikkapa heti ensimmäisenä eräpäivänä, joka on joko kuun 15. tai 30. päivä. Tämän käytettävän eräpäivänkin saa itse valita vapaasti näistä kahdesta vaihtoehdosta.

Käyttölainan muodossa otetun 4000€ lainan lyhennystiedot.

Vaikka 4000 euron käyttölainan voikin siis halutessaan maksaa melkein heti lainan nostamisen jälkeen takaisin, niin ei näin suinkaan ole pakko tehdä. Sen sijaan vaaditaan, että lainaa pitää lyhentää joka kuukausi vähintään 10% avoimesta lainasummasta, tai korkeintaan 300 euroa. Eli jos lainaa on 3000 – 4000 euroa, niin on minimilyhennys 300 euroa ja tätä väliä pienemällä lainan määrällä minimilyhennys on alle 300 euroa.

Lyhennystiedot, jos ottaa lainaa 4000 euroa kertalainan muodossa 3 vuoden maksuajalla.

4000 euron lainoista puhuttaessa käyttölainan erät ovatkin aina laina-ajan alussa suurempia kuin kertalainan. Näin on koska 4000 euron käyttölainaa pitää alussa lyhentää vähintään mainitut 300 euroa kuussa, kun taas 4000 euron kertalainan erä on, maksuajasta riippuen, välillä 237.61€ - 134.03€ kuukaudessa. Erä on luonnollisesti sitä pienempi, mitä pidemmän maksuohjelman on lainalle valinnut.

Koska kuukausittain lainasta takaisin maksettavissa summissa on tämän tyyppisiä eroja, niin on ennen lainan hakemista hyvä pohtia, minkälainen tapa lyhentää lainaa sopii parhaiten itselle ja omaan budjettiin.  

Kenelle ei myönnetä 4000 euron lainaa:

Kyseistä 4000 lainaa ei voi saada, jos ikää on alle 20 vuotta tai yli 75 vuotta. Lisäksi lainaa ei voi saada, jos on menettänyt luottotietonsa. Luonnollisesti yritys myös pyrkii arvioimaan (mainitusti teknologian avulla), että hakijalla on riittävästi tuloja siihen, että hän pystyy maksamaan lainan sovitusti takaisin. Nämä kaikki ehdot koskevat molempia tällä sivulla kuvattuja lainavaihtoehtoja.

Hyödyllistä tietoa lainaan liittyvistä asioista:

Pitääkö lainahakemuksen tekemisestä maksaa?

Lainahakemuksen tekeminen on itsessään täysin ilmaista. Maksettavaa tulee siis ainoastaan, jos sinulle myönnetään laina.

Miten lainasta saa laskun:

Lainalaskut lähetetään lähtökohtaisesti sähköpostilla, jolloin niistä on helppo kopioida maksutiedot verkkopankista maksamista varten.

Voiko tällä sivulla listattuun palveluun luottaa?

4000 euroa on sen verran iso summa rahaa, että moni hakija haluaa luonnollisesti varmistua siitä, että lainaa myöntävä taho on rehellinen. Tämä asian suhteen voi onneksi olla levollisin mielin. Laina.fi (lue lisää palvelusta) on suomen tunnetuimpia ja pitkäikäisimpiä nopeita lainoja myöntäviä palveluita. Lisäksi palvelua ylläpitävä yritys on suomalainen sekä sillä on kaikki tarvittavat luvat pikalainojen tarjoamiseen internetin kautta.