Lainaa 4000 - päätös heti

Lainaa 4000 euroa

4000 euroa on jo sen verran iso summa, että monet tavalliset pikalainoja myöntävät paikat eivät siihen suostu ollenkaan. Vielä vähemmän on niitä paikkoja, jotka tekevät heti päätöksen 4000 euron lainan myöntämisestä ja myöskin maksavat sen heti hakijan tilille. Onneksi kuitenkin löytyy joitakin mestoja joista tämä onnistuu. Esittelen tässä seuraavaksi niistä omat suosikkini.

Ferratum - uusi 4000€ joustoluotto

Ferratum nosti sen joustoluoton mahdollisia lainasummia hiljattain. Nyt Ferratumilta saa haettua joustoluottoa jopa 4000€. Ferratum on perinteisesti ollut erittäin hyvin toimiva lainapalvelu.

Ferratum joustoluoton todellinen vuosikorko on hieman alle 30%.

Easycredit - lainaa 4000€ pitkällä laina-ajalla

Easycreditin 4000€ laina voi soveltua erityisen hyvin heille, jotka haluavat lainaa pitkällä laina-ajalla sekä selkeillä maksuerillä. Easycreditiltä lainatessa voi 4000€ lainalle valita laina-aikaa 2 - 10 vuotta. Easycreditin vahvuutena on myös se, että sen 4000€ lainan todellinen vuosikorko on ns. pikavipiksi melko matala. Easycreditin alaikäraja on 20 vuotta.

Easycreditiltä otetun 4000€ lainan todellinen vuosikorko on noin 26 - 28%. Vuosikorkoon vaikuttaa laina-aika. Käytännössä vaikuttaa olevan niin, että mitä pidempi laina-aika, niin sitä matalampi vuosikorko - toisaalta silloin toki maksaa korkoja pidemmältä ajalta.

Blue Finance lainaa jopa heti 4000€

Myös Blue Financelta on mahdollista saada tätä nykyä lainaa 4000 euroa. Käytännössä tuo voi onnistua, kun lainaa hakee sen joustoluotto-tuotteen kautta Ikäraja Blue Financella on 18-vuotta ja lainaa pitäisi voida parhaassa tapauksessa saada jopa heti omalle tilille.

Blue Financen joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%. Blue Finance leikkasi korkojansa huomattavasti syyskuun 2019 alussa.

Vippi - kulutusluottoa 4000 heti

Vippi-palvelussa lisättiin hiljattain tarjontaan kulutusluotto, jonka yläraja on peräti 10 000 euroa, eli täältä 4000e lainaa voi hakea varsin helposti ja päätöksen saa heti. Lainatut rahat myös saa yleensä heti omalle pankkitilille.

Vippi.fi-palvelun kulutusluoton todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 21,3% - 29,5%

Saldo - 4000e kulutusluotosta päätös heti

Saldo on osa samaa firmaa kuin ylempänä mainittu Vippi-palvelu. Tällä on kuitenkin pari eroa verrattuna siihen. Ensinäkin tämä ei ole yhtä tunnettu kuin Vippi ja tästä syystä monilla voi ehkä olla hieman kynnystä hakea lainaa täältä, mutta sitten taas toisaalta tämän palvelun maksimikorot ovat pienemmät kuin Vippi-palvelussa. Pienimmät mahdolliset todelliset vuosikorot ovat molemmissa palveluissa samat (12,00%). Tämäkin palvelun kautta 4000 euron lainan voi saada ainoastaan, jos sitä hakee kulutusluoton kautta.

Saldolta haettavan kulutusluoton suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on 29,5%. Esimerkkinä voi mainita, että jos Saldolta hakisi 4000€ lainaa 44 kuukauden maksuajalla, niin voisi kuukausierä olla 129€. Tuo kuukausierä on viitteellinen, sillä Saldon tarjoamat lainaehdot voivat vaihdella.

Credit24 - myös täältä ehkä 4000€ verran lainaa

Credit24:n lainan yläraja on 4000€. Mahdollisena ongelmana tässä palvelussa on kuitenkin se, että ainakaan aiemmin Credit24 ei ole näyttänyt myöntävän uusille asiakkaille noin isoja lainoja kovin helposti. Kannattaa kuitenkin tarvittaessa harkita myös tätä lainapaikkaa.

Credit24:n mukaan sen lainojen tavallinen todellinen vuosikorko on aavistuksen alle 30%.

Yllä olevat korot, kuukausierät ja kustannukset on otettu suoraan lainapalveluiden sivuilta (syksy 2019). Niissä voi olla eroja yksittäisissä tapauksissa ja ehdot voivat myös muuttua, joten varmista aina oman lainasi hinnoittelu ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen.

Uusi 4000 laina: päätös heti

Vakiintuneeseen ja verattain pitkäikäiseen Vippi-palveluun lisättiin hiljattain uutena kulutusluotto. Tämä on sen takia tärkeätä 4000 euron lainasta kiinnostuneiden näkökulmasta, että aiemmin palvelusta ei voinut hakea yli 2000 euron lainoja, mutta nyt kulutusluotto nimellä kulkeva tuote mahdollistaa sen, että on mahdollista hakea 4000 lainaa ja saada siitä päätös heti. 

Jos täältä ottaa 4000 lainan, niin maksetaan se ja kulut takaisin saman suuruisissa kuukausierissä. Maksuaikaa voi saada varsin paljonkin 4000 lainalle. Palvelun etusivuilta löytyvän lainalaskurin perusteella 4000 lainalle voi maksuaikaa saada 16 - 33 kuukautta. Kuukausierät luonnollisesti riippuvat laina-ajasta ja korosta. Vippi-palvelun verkkosivuilla ei vaikuteta mainitsevan erikseen ikärajasta, joten se tuskin on ainakaan erityisen korkea. Sivuilla kuitenkin kerrotaan, että lainaa ei voi saada, jos on maksuhäiriömerkintä. Hae nyt Vippi-kulutusluottoa 4000€.

Lyhyt video Vippi-palvelun kulutusluotosta

Mikään ei estä ottamasta kahta 2000e lainaa yhden 4000 lainan sijaan

Kuten tältä sivulta nähdään, niin netissä ei ole kovin montaa paikkaa, jotka myöntäisivät 4000e lainoja, niin että siitä saa päätöksen heti ja rahat saman tien pankkitilille. Sen sijaan netistä löytyy varsin paljon paikkoja joista voi saada 2000 lainan heti. Tämä 2000 raja juontaa siitä, että se oli pienin lainasumma, minkä korkoja ei ollut rajoitettu.

Jos laskuista jätetään pois pieni ylimääräinen vaiva siitä, että ottaa lainan kahdesta paikasta, niin mikään ei estä tekemästä sitä, että ottaa kaksi 2000 euron lainaa, jos ei voi saada yhtä 4000 lainaa.