Lainaa 3000 heti – tilille heti 3000€ pikalaina ilman vakuuksia ja liitteitä näistä

3000 laina ei ole vielä valtavan kokoinen, mutta toisaalta kuitenkin sitä luokkaa, että monet pikalainoja myöntävät yritykset eivät ole sitä valmiit lainamaan. Tähän voi olla monia syitä, mutta varmaan todennäköisin on se, että ne kokevat, että se muodostaa liian ison riskin niiden riskienhallinnalla eli mahdolliset tappiot ovat liian suuria hyötyihin nähden. Tästä syystä yritykset jotka tarjoavat 3000 lainoja ovat keskimäärin erittäin vakavaraisia ja menestyviä. Siis semmoisia paikkoja, mistä lainaaja ylipäätänsä haluaa lainata rahaa. Olenkin listannut tähän alle kolmeen kategoriaan pikalainayrityksiä. Niihin, mitkä myöntävät melko helposti 3000€ lainan heti tilille, niihin ketkä voivat sen mahdollisesti myöntää ja niihin jotka eivät sitä varmasti myönnä.

Näistä 3000 lainaa heti pankkitilille:

Laina.fi on oma suosikkini, mitä tulee vähän isompien lainasummien lainaamiseen. Määrittelen tässä vähän isomman lainasumman summiksi jotka ylittävät 2000€. Näin on koska monet lainayritykset vetävät rajan juuri tuohon summaan. Laina.fi:n iso etu on se, että täällä käsitellään hakemus 3000€ lainasta heti ja myös rahat siirtyvät oikeastaan heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen hakijalle. Ja koska täällä myös korot ovat melko matalia, mitä tulee muihin pikalainoihin verratessa, niin on tämä erittäin hyvä paikka lainata 3000 euroa, jos rahat tarvitsee nopeasti. Myös se on huomion arvoista, että tämä palvelu tarjoaa mahdollisuuden hakea 3000€ lainaa kahdesta eri lainatuotteesta (ei luonnollisesti molemmista samaan aikaan), eli voit valita sen mikä sopii itselle kaikista parhaiten. Lue täältä enemmän Laina.fi-palvelusta ja mainituista tuotteista. Tai hae nyt lainaa.

Risicumista on hyvä mahdollisuus saada 3000€ laina. Tämän palvelun suhteen on toki hyvä olla silmä kovana ja varmistaa, että löytää kotisivuilta sen lainatuotteen, mikä mahdollistaa tämän kokoisen lainan heti asiakkaan tilille. Yrityksen kotisivut on nimittäin suunniteltu ehkä, sanotaanko, hieman vaatimattomalla tavalla, jolloin voi olla vaikeata huomata sitä valikkoa, mistä löytyy oikea lainatuote tämän kokoiseen lainaan. Se mikä tässäkin palvelussa on erittäin hyvää, on että jos 3000 lainaa hakee ja se myönnetään, niin se myös laitetaan heti tulemaan hakijan pankkitilille. Rahat ovat siis monesti erittäin nopeasti omalla tilillä. Hae nyt Risicumilta pikalaina.

Näistä ehkä 3000€ lainaa tilille

Lainaston voisi melkein listata ylempään kategoriaan, mutta se voisi tavallaan johtaa harhaan kokemattomia pikalainan etsijöitä. Syy tähän on se, että vaikka Lainasto antaa ymmärtää kotisivuillaan, että se tarjoaa joustoluottoa 3000€ asti, niin voi se kuitenkin joskus myöntää sitä vain 2000€. Tämä voi olla ongelmallista, jos tarkoitus on saada nimenomaan tuo mainittu 3000€. Näin voi olla, jos esimerkiksi on mielessä joku tietty hankinta, jota varten laina pitää saada – ja mielellään vielä äkkiä omalle tilille. On tosin hyvä huomata, että Lainastolla on ”piilossa” sivulla myös muita lainatuotteita mistä voi saada enemmän lainaa, mutta tilanne on se, että ainakin tällä hetkellä Lainasto tarjoaa uusille asiakkaille erittäin aktiivisesti juuri tätä lainaa, mitä voi saada joko 2000€ tai 3000€ tilanteesta riippuen, eli ei varmasti 3000€.

Euroloanilta voi saada lainaa jopa 10000€ netin kautta, mutta tämä ei ole luonnollisesti läheskään varmaa. Tämän palvelun varaan ei siis voi pelkästään laskea, jos rahan tarve on kova ja kiireellinen. Plussaa tässä palvelussa on kuitenkin se, että se tarjoaa lainoja pikalainoja myöntäväksi yritykseksi poikkeuksellisen matalalla korolla. Joissakin harvoissa tapauksissa korot voivat olla jopa pienempiä kuin perinteisestä pankista saatavien lainojen korot. Toki normaalisti ne ovat ainakin jonkun verran isompia – ole siis tarkkana korkojen kanssa, jos haet lainaa täältä.

Nordcredit on hyvin samanhenkinen lainoja tarjoava sivusto kuin Lainasto. Ja kyseessä onkin saman taustaulla toimivan yritysryppään omistama lainapalvelu. Ero on kuitenkin siinä Lainastoon verrattuna, että täällä on tarjolla vain yksi ainoa laina. Ja se on juuri se laina, joka voi olla 3000 euroa etsivän näkökulmasta ongelmallinen, nimittäin se mitä voi saada tilanteesta riippuen myös korkeintaan 2000€.

Vippi.fi muutti hiljattain lainatarjontaansa ja siltä voi nyt olla mahdollista saada myös 3000€ laina. Yrityksellä on kyllä vieläkin myös se lainatuote, mistä lainaa saa enintään 2000€, mutta sen rinnalla esiteltiin hiljattain "kulutusluotto", jonka yläraja on 10,000€. 

Näistä et voi saada 3000 euron lainaa

Vivus on ehkäpä netin tunnetuin pikalainaaja. Tähän on syynä se, että yritys on mainostanut runsaasti mediassa ja esimerkiksi monille urheilun seuraajille yritys on varmaan erittäin tuttu. Vivus on myös erittäin vakiintunut yritys, eli se olisi siinä mielessä hyvä paikka hakea lainaa. Yritys on kuitenkin päättänyt, ettei se tarjoa edes nykyisille asiakkaille suurempaa kuin 2010 euron lainaa. Näin on siis vaikka yrityksellä pitäisi kyllä olla reilusti rahaa kassassa, ja varaa maksaa monia näin isoja lainoja vaikka heti asiakkaille. Jos 2010 vaikuttaa pieneltä lainarajalta niin vielä huonompaa on tulossa. Tämä on seurausta siitä, että uusien asiakkaiden tapauksessa lainaa ei voi saada kuin korkeintaan 400 euroa. 400 euroa on todella pieni korkein mahdollinen lainasumma verrattuna niihin yrityksiin jotka kilpailevat Vivuksen kanssa samoista asiakkaista.

OKMoney on aivan loistava lainapalvelu ja sillä on monia erittäin hyviä puolia. Yritys on esimerkiksi tunnettu siitä, että se maksaa lainarahat todella nopeasti hakijan pankkitilille. Tässäkin palvelussa on kuitenkin päätetty tehdä rajanveto siitä, että lainaa ei tarjota 3000 euroa. Sen sijaan suurin mahdollinen summa on 2100 euroa.

Suomilimiitillä on 3000 euron lainan heti saamisen näkökulmasta kaksin suurta ongelmaa. Toinen on ylitsepääsemätön ja toinen vain erittäin iso. Se, mikä estää varmuudella 3000€ saamisen on se, että tämän palvelun suurin tarjolla oleva laina on vain 2000€, eli mitä tahansa teetkin niin enempää rahaa ei täältä tipu. Se toinen ongelma on se, että tässä yrityksessä lainapäätökset ovat keskivertoa hitaampia. Tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että rahaa ei voi saada heti – tai edes yhtä ”heti” kuin se ylipäätänsä on mahdollista pikalainojen kohdalla.

Bluefinance pitää varsin tiukkaa rajaa siinä, minkä verran rahaa se myöntää hakijoille. Ja on itse asiassa niin, että vaikka yritys mainostaa tiettyjä summia esimerkiksi pikavippien suhteen sen nettisivuilla, niin tekee se helposti lainahakemuksen yhteydessä sen, että tarjoaa lainan hakijalle pienempää summaa kuin hakija haki (luonnollisesti kyseessä on siis tarjoajalta ota tai jätä -tyylinen tarjous). Ja kun tähän yhdistetään se, että Bluefinance ei ylipäätänsä tällä hetkellä edes tarjoa 3000€ lainoja, niin ei tähän palveluun ole mitään syytä käyttää aikaa siinä vaiheessa, kun haluaa tämän 3000 euron kokoisen lainan nopeasti.

Tarvitseeko 3000€ lainaan vakuuksia?

Mihinkään tällä sivustolla listattuun lainaan ei tarvitse vakuuksia. Tämä on yksi tämän tyyppisten lainjoen hyvistä puolista. Toki lainaa pitää siltä maksaa takaisin vaikka lainaa varten ei vaadita vakuuksia.

Onko 3000€ mahdollista lainata pitkällä maksuajalla?

Se miten paljon maksuaikaa tämän kokoiselle lainalle saa, riippuu aina osittain lainapalvelusta. Esimerkiksi tämän sivun ylimmäksi listattu palvelu tarjoaa oman näkemykseni 3000€ pitkällä maksuajalla. Tässä tapauksessa pitkä tarkoittaa käytännössä 2 – 5 vuotta maksuaikaa. Mikäli haluat näin pitkän maksuajan, niin muista valita lainaksi ”kertalaina” ja sitten valita valikosta, se miten pitkän maksuajan haluat omalle lainallasi. Mahdollisia valintoja ovat täydet vuodet mainitulla aikajänteellä.

Tarvitseeko 3000 euron lainaa varten lähettää liitteitä?

Se, vaaditaanko liitteitä, riippuu aina lainapalvelusta. Esimerkiksi tämä sivun kahden ylimmän palvelun kohdalla liitteitä ei tarvitse lähettää, eli koko lainahakemus voidaan käsitellä automaattisesti hetkessä. Se, että liitteitä ei tarvitse lähettää vauhdittaa luonnollisesti lainaprosessia, sillä liitteet käy läpi ihminen, eikä nopea kone.

On olemassa muitakin lainapalveluita

Pyrin poimimaan tälle sivulle joitakin kaikista isoimpia ja tunnetumpia suomalaisia pikalainoja myöntäviä palveluita – niitä mitkä nyt ylipäätänsä tulevat monesti ihmisille mieleen siinä vaiheessa, kun harkitaan tällä sivulla käsitellyn kokoista pikalainaa. Luonnollisesti on kuitenkin olemassa muitakin palveluita, ja mikään ei estä yrittämästä saada niiltä lainaa.

Monesta paikasta voi hakea ja ottaa yhtä aikaa lainaa

Tässä listassa on tarkastelu eri lainoja tarjoavia palveluita yksittäisinä. Mikään ei kuitenkaan lopullisesti täysin estä hakemasta ja ottamasta pikalainaa useammasta eri lainapalvelusta. Mahdollisia esteitä, tai oikeastaan enemminkin hidasteita tässä tapauksessa, on oikeastaan vain kaksi. Ensimmäinen on se, että jotkut eri lainapalvelut ovat saman yrityksen omistamia, jolloin ne voivat koordinoida lainojansa niin, että jos toisesta saman yrityksen lainapalvelusta on jo myönnetty lainaa, niin sitä ei voida myöntää toisesta. Toinen hidaste on se, että monissa tapauksissa lainahakemuksen yhteydessä kysytään, miten paljon lainaa hakijalla on. Ja luonnollisesti, mitä enemmän lainaa on nykyään niin sitä vaikeampaa on saada uutta lainaa. Eli siis jos haet ensin 1000€ lainan paikasta A, ja kirjoitat hakemukseen, että velkaa on 10000 euroa, niin pitää myönteisen lainapäätöksen jälkeen paikassa B nyt ilmoittaa, että lainaa onkin 11000 euroa. Toki realistisesti ottaen lainapaikat myös osittain suhteuttavat nykyisen velan määrää haettuun lainaan. Eli jos on nykyistä velkaa 10000€ niin on kaiken järjen mukaan helpompi saada 500€ laina kuin 3000€ laina.

Jos ottaa 3000€ lainan useampana lainana eri paikoista niin on myös hyvä huomata se, että se luonnollisesti lisää riskiä siihen, että esimerkiksi unohtaa jonkun lainalaskun tai menee sekaisin siinä, mitä on jo maksanut takaisin ja mitä on edelleen maksamatta. Toki se myös vaikeuttaa hieman lainan lyhentämisen budjetointia.

Näin ollen voikin antaa vahvan suosituksen sille, että jos se suinkin on mahdollista, niin ottaa lainansa yhdestä paikasta eikä ala tekemään omia yhdistelemiään eri paikoista haetuista lainoista.

Myös pankit voivat myöntää 3000 lainoja

Tällä sivulla on keskitytty erityisesti nopeita lainoja myöntäviin palveluihin. Niihin, joilta voi saada rahat omalle tilille jopa 5 minuutin sisällä. Jos ei kuitenkaan ole ihan näin kiire saada rahaa, vaan voi odottaa pidempään lainarahoja, niin voi 3000€ monesti lainata myös pankeilta. 3000 on itse asiassa se alaraja mitä pankeissa joissakin tapauksissa käytetään sen tyyppisille lainoille, mitkä on tarkoitettu kulutukseen. Jos päädyt hakemaan 3000 lainaa pankista, niin kannattaa luonnollisesti ensisijaisesti hakea sitä omasta pankista, siitä missä muutenkin hoitaa arjen raha-asioitaan. Tämä hyvin todennäköisesti maksimoi mahdollisuudet siihen, että saa positiivisen lainapäätöksen ja se voi myös nopeuttaa huomattavasi lainahakemuksen käsittelyä.

Onko muita keinoja saada 3000€ nopeasti?

Jos et tarvitse 3000 euroa rahaa ihan heti, niin on ehkä olemassa pari muutakin keinoa saada se melko nopeasti. Näiden saatavilla oleminen toki riippuu aina kunkin henkilökohtaisesta tilanteesta. Ylivoimaisesti järkevin näistä on todennäköisesti selvittää se, olisiko itsellä olemassa jotain ylimääräistä tavaraa, mitä myymällä voisi saada tämän summan kasaan. 3000€ on toki niin iso summa, että mitään turhaa rojua myymällä sitä ei voi ainakaan kovin pienellä vaivalla kerätä, mutta esimerkiksi antiikki voisi olla yksi mahdollisuus kuten myös hienot korut ja kellot. Mikäli haluaa saada tavarat myytä mahdollisimman äkkiä, niin on paras mahdollisuus todennäköisesti listata ne nettihuutokauppaan (osta-nyt-hinnalla) ja asian harrastajien foorumeille. Esimerkiksi kelloharrastajilla on omia keskustelupalstoja, joilla voi myydä kelloja.

Ja jos ei halua myydä tavaroita niin voi toki käyttää myös panttilainaamoa. Panttilainaamon suhteen on tosin tärkeätä huomioida, että sieltä ei tietenkään saa koko tavaroiden arvon edestä rahaa. Eli jos haluat 3000€ rahaa, niin joudut viemään sinne melko paljon enemmän arvosta tavaroita. Panttilainaamon etu on tavaroiden myymisen verrattuna toisaalta toki se, että sieltä tavarat voi vielä saada takaisin itselleen, sen sijaan, että menettäisi ne lopullisesti.

Muista huomioida korot ja kulut

3000€ laina on jo sen verran iso, että se voi monia nopeita lainoja myöntävien yrityksien kanssa toimiessa kerryttää melko paljon korkoja. Ei ole ollenkaan mahdotonta, että jos tämän tyyppisen lainan ottaa ja lyhentää sitä hiljalleen, niin vuodessa kertyy korkoja ainakin melkein niin paljon kuin alkuperäinen lainasumma oli. On tosin hyvä huomata, että erityisesti tällä sivulla ylimmäksi listatussa palvelussa on lähes internetin pienimmät korot nopeiden 3000€ lainojen suhteen. Jos siis olet huolestunut koroista samaan aikaan, kun haluat rahat mahdollisimman nopeasti käyttöösi, niin kannattaa lainaa hakea hyvin todennäköisesti juuri tällä sivulla ylimpänä mainitulta lainasivustolta. Koska kyseisenkin palvelun tapauksessa korkoa voi kuitenkin kasvaa melko huomattavasti, niin on näin suurta lainaa miettiessä tärkeätä laskea etukäteen se, että tulee varmasti selviytymään tulevista lainan maksuista.

Toivottavasti tämän sivun tiedoista oli apua, sopivan lainaajan löytämisessä.