Lainaa 3000 heti näiltä

Alla olevat 3000 lainat on jaoteltu niin, että alussa on ne paikat, joista voi saada päätöksen heti sekä myös lainan heti suurimpaan osaan pankeista ja sitten lopussa on paikka, jonka kautta lainan saaminen itselle voi monesti kestää hieman pidempään. Tuon viimeisen paikan etu on se, että sen avulla haettu laina voi olla koroiltaan halvempi. Kunkin esitellyn paikan kohdalla on pienet ohjeet siitä, miten lainaa haetaan.

Näistä paikoista päätös ja rahat heti 3000e lainasta

Vippi.fi - 3000€ laina kulutusluottona heti

Vippi-palvelu myöntää 3000 euron lainoja, kunhan niitä hakee yrityksen kulutusluoton kautta. Toisin kuin pankkien kulutusluotoista, niin tästä kulutusluotosta voi saada lainapäätöksen heti ihan vaan pankkitunnuksien avulla. Ikäraja tässä lainassa on 18 vuotta, mutta todennäköisesti mahdollisuudet saada laina paranevat iän myötä.


Näin haet tätä 3000e lainaa: Mene Vippi.fi-sivuille, valitse lainavalinnaksi kulutusluotto, vieritä palkilla lainasummaksi 3000 euroa, valitse haluamasi laina-aika ja täytä lyhyt lainahakemus pankkitunnuksien avulla. Saat lainapäätöksen pian ja lainan normaalisti heti tilille.

Vippi-palvelun nettisivujen mukaan siltä otetun kulutusluoton todellinen vuosikorko voi olla välillä 12,00% - 150,60%. Todellinen vuosikorko voi vaihdella samallakin lainasummalla, joten sen suhteen on tärkeätä olla tarkkana. Palvelun nettisivun kautta saatavan esimerkin muodossa voidaan mainita, että jos täältä ottaisi 3000 euron lainan 25 kuukauden maksuajalla, niin olisi kuukausierä 149€ (tämä on siis tosiaan vain esimerkki, eikä välttämättä päde omassa tilanteessasi!).

Easycredit - hae 3000€ lainaa helposti

Easycredit myöntää 3000€ lainoja varsin kattavasti eri pituisilla laina-ajoilla. Yhteistä näille Easycreditiltä haettaville 3000€ lainoille on se, että niitä on helppo hakea ja että rahat voi parhaassa tapauksessa saada todella nopeasti. Easycreditin ikäraja on 20 vuotta.

Easycreditin 3000€ lainan korot ovat 1.9.2019 alkaen enintään noin 30%.

Ostosraha - 3000€ lainaa nopeasti

Ostosrahalta voi hakea ja saada 3000€ kokoisia lainoja erittäin nopeasti. Kokemuksen perusteella tässä lainapaikassa on myös erittäin hyvin toimiva asiakaspalvelu. Ostosrahalta voi saada lainaa, jos ikää on yli 21 vuotta.

Ostosrahan myöntämien uusien lainojen todellinen vuosikorko on 1.9.2019 alkaen enintään noin 29,4%.

Blue Finance lainaa nyt jopa 3000€

Blue Finance nosti sen joustoluoton lainasummia hiljattain. Aiemmin yritykseltä sai haettua joustoluottoa enintään 2000€, mutta nyt sitä voi saada jopa 5000€. Eli myös 3000€ lainan pitäisi onnistua täältä nyt. Alaikärajana Blue Financella on vain 18 vuotta.

Blue Financen joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%.

Täältä lainapäätös heti, mutta mahdollisesti viivettä rahojen saamisessa:

Kilpailuta 3000€ lainahakemus

Jos lopulta ei kuitenkaan ole ihan pakottava tarve saada lainaa juuri nyt, niin voi Omalaina olla paras paikka hakea 3000€ lainasta lainapäätös. Täällä saa kilpailutettua oman 3000€ lainansa ja voi sitten valita lainatarjouksista parhaan. Palvelun sivuilla kerrotaan, että lainasta saa päätöksen heti, mutta lainan tilille saamisessa voi mennä pari pankkipäivää, joskin samanakin päivänä lainan voi mahdollisesti saada. Täältä voi lainaa hakea, jos ikää on vähintään 18 vuotta.


Näin haet tarjoukset 3000e lainasta: Valitse palvelun sivuilla hakevasi juuri 3000 euron lainaa, valitse haluamasi laina-aika väliltä 1 -15 vuotta, kerro muutama henkilötieto. Seuraavassa kerrot sitten vähän kattavammin itsestäsi ja omasta taloudellisesta tilanteestasi. Vaikka täällä on lainahakemuksen täyttämisessä vähän enemmän täyttämistä, niin ei siihen täälläkään pitäisi mennä kuin noin 5 minuuttia.

Omalainan kautta saatavien lainojen nimelliset vuosikorot vaihtelevat välillä 4,19% - 20,00%. Sivuston lainalaskurin antaman esimerkin mukaan 5 vuodeksi otetun 3000€ lainan kuukausierä voisi olla 56€ ja takaisin maksettavaa voisi syntyä yhteensä 3360€.

Tällä sivulla mainitut korko- ja lyhennystiedot on hankittu lainapalveluiden nettisivuilta syksyllä 2019. Tarkista aina viimeisimmät tiedot ja oman lainasi ehdot, ennen kuin otat lainan.