Lainaa 21 vuotiaalle netistä – Lainat, pikavippi ja joustoluotto 21 vuotiaille

Melkein kaikki netin lainavaihtoehdot ovat auki 21 vuotiaille. Tämän ansiosta 21 vuotiaaba pääseekin valitsemaan hyvin pitkälti juuri sen tyyppisen lainan itselleen kuin haluaa. Näin on olettaen varsinkin sen, että on töissä tai opiskelija eikä ole maksuhäiriömerkintää. Tässä alla on esitelty 3 eri vaihtoehtoa niille 21 vuotiaille, jotka haluavat lainan netistä. Näillä kaikilla kolmella on hieman eri vahvuudet: ensimmäisestä voi saada varsin halpaa sekä isoa lainaa ja vielä pitkällä maksuajalla, toisesta vaikuttaa olevan hyvät mahdollisuudet saada lainaa myös opiskelijana ja kolmas vaihtoehto voi olla hyvä paikka kokeiltavaksi silloin, jos tuntuu ettei mistään muualta saa lainaa. Kolmas vaihtoehto on myös se, mistä saa useimmiten lainan heti tililleen.

Lainaa 21 vuotiaalla asiallisilla ehdoilla

Kun haluaa varmistaa sen, että ei joudu maksamaan mitään järjettömiä korkoja lainastaan, niin kannattaa suunnata Lendolle. Lendo hankkii lainaa hakevalle henkilölle nopeasti lainatarjoukset lukuisesta eri rahoituslaitoksesta ja näistä voi sitten helposti valita itselleen sopivimman. Ja parhaassa tapauksessa lainatut rahat saa vielä samana päivänä omalle pankkitilille. Tämän paikan vahvuus ovat vielä todella isot lainasummat, joita voi hakea: lainaa voi saada jopa 50 000 euroon asti. Toisaalta taas sitten pienin lainasumma on vain melko hillityt 500 euroa. Riittävän iän lisäksi täältä vaaditaan lainaa hakevalta henkilöltä lainatarjouksien saamiseksi myös se, että hän on töissä eikä omaa maksuhäiriömerkintää.

Osa syy siihen, miksi Lendon kautta voi saada paljon monia muita paikkoja halvemmalla korolla lainoja on se, että täältä lainaa haetaan 1 – 15 vuoden maksuajalla. Eli vaikka vuosikorot ovat melko pieniä, niin voi euroissa maksettava korko nousta melko suureksi. Kannattaakin siis valita lyhyin mahdollinen laina-aika, jonka puitteissa uskoo lainansa voivan maksaa takaisin. Vaikka Lendon kohdalla lainaa hakiessa puhutaankin siis vuosista, niin maksetaan lainaa takaisin kuukausittaisissa erissä, ikään kuin osamaksulla. Lähtökohtaisesti erät ovat saman suuruisia ja saat niistä jonkun verran osviittaa jo ennen kuin lähdet hakemaan lainaa ja sitten lainatarjouksien yhteydessä näet luonnollisesti tarkemmat tiedot. Hae nyt lainaa Lendolta.

Lainaa myös 21 vuotiaille opiskelijoille

Keskimäärin on sitä paremmat mahdollisuudet saada lainaa, mitä enemmän tuloja on. Tämä on tietenkin ymmärrettävää ja tästä syystä opiskelijoiden on monesti vaikea saada lainaa netin kautta. On kuitenkin ainakin yksi firma, mistä tämä näyttäisi voivan onnistua varsin hyvällä todennäköisyydellä. Tämä on Euroloan. Täällä nimittäin käytetään melko suppeaa lainahakemusta silloin, jos lainaa hakee enintään 500 euroa. Eli jos tuota pienempi lainasummaa riittää hyvin, niin kannattaa Euroloania kokeilla. Toisin kuin Lendolta, niin Euroloanilta voi myös parhaassa tapauksessa saada lainan heti omalle pankkitilille. Laina siirtyy heti tilille, jos sitä hakee Nordeaan tai OP:n tilille ja lisäksi Danske Bankin tilille lainan saa heti, jos sitä hakee muuten kuin viikonloppuna (tai perjantain 16:00 jälkeen).

Mainittu Euroloanin laina (jota kutsutaan sen sivuilla ”Express-luotoksi”) vastaa tämän sivun vaihtoehdoista parhaiten perinteistä pikavippiä.

Jos olet jo työelämässä niin voi Euroloanilta luonnollisesti hakea kuitenkin myös paljon 500 euroa isompaa lainaa ja omata hyvät mahdollisuudet sen saamisen. Euroloanin kautta voi nimittäin saada jopa 10 000 euron verran lainaa. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Lainaa usein heti 21 vuotiaalle

Ekstraluoton alaikäraja on 21 vuotta, eli sieltäkin voi kokeilla hakea lainaa. Tämän palvelun hyvänä puolena voi pitää sitä, että siltä vaikuttaa olevan melko hyvät mahdollisuudet saada lainaa silloinkin, kun sitä on vaikea saada muualta. Joskin jos syynä lainan saamisen haasteisiin on se, että on maksuhäiriömerkintä, niin ei täälläkään luultavasti menesty yhtään sen paremmin. Lisäksi toisena hyvänä puolena on se, että Ekstraluotto pystyy maksamaan pikavipin heti todella moneen pankkiin. Eli jos mahdollisuudet saada laina heti tilille, on tärkeimmässä roolissa lainapaikkaa harkitessa, niin kannattaa tälle vaihtoehdolle antaa plussaa lainaa valitessa.

Ekstraluotolla ei kuitenkaan ole pelkästään vahvuuksia. Ekstraluoton huono puoli on nimittäin se, että palvelun vuosikorot ovat varsin kovia. Jopa pikavipeiksi. Eli kannattaa pitää poikkeuksellisen tarkkaa harkintaa ennen kuin täältä hakee lainaa: laske kunnolla, että selviydyt lainasta. Ja mielellään nopeasti. Kuten palvelun nimestä saattaa arvata, niin Ekstraluotto toimi joustoluotto-periaatteella. Eli lainaa hakevalle henkilölle myönnetään joustoluotto, jonka puitteissa lainaa saa sitten nostaa sen verran kuin haluaa. Ainoa isompi rajoitus on se, että joustoluoton yläraja on 2100 euroa. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.