Lainaa 21-vuotiaalle netistä – Suositellut lainat ja pikavipit 21-vuotiaille

Melkein kaikki netin lainavaihtoehdot ovat auki 21 vuotiaille. Tämän ansiosta 21 vuotiaana pääseekin valitsemaan hyvin pitkälti juuri sen tyyppisen lainan itselleen kuin haluaa. Näin on olettaen varsinkin sen, että on töissä tai opiskelija eikä ole maksuhäiriömerkintää. Tässä alla on esitelty 4 eri vaihtoehtoa niille 21 vuotiaille, jotka haluavat lainan netistä. Kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa voi soveltua hyvin silloin, jos haluaa isompaa ja halvempaa lainaa ja kaksi jälkimmäistä silloin, jos haluaa lainaa todella nopeasti.

Lainaa 21 vuotiaalla asiallisilla ehdoilla

Kun haluaa varmistaa sen, että ei joudu maksamaan mitään järjettömiä korkoja lainastaan, niin kannattaa suunnata Lendolle. Lendo hankkii lainaa hakevalle henkilölle nopeasti lainatarjoukset lukuisesta eri rahoituslaitoksesta ja näistä voi sitten helposti valita itselleen sopivimman. Ja parhaassa tapauksessa lainatut rahat saa vielä samana päivänä omalle pankkitilille. Tämän paikan vahvuus ovat vielä varsin isot lainasummat, joita voi hakea: lainaa voi saada jopa 60 000 euroon asti. Toisaalta taas sitten pienin lainasumma on vain melko hillityt 500 euroa. Riittävän iän lisäksi täältä vaaditaan lainaa hakevalta henkilöltä lainatarjouksien saamiseksi myös se, että hän on töissä eikä omaa maksuhäiriömerkintää.

Osa syy siihen, miksi Lendon kautta voi saada paljon monia muita paikkoja halvemmalla korolla lainoja on se, että täältä lainaa haetaan 1 – 15 vuoden maksuajalla. Eli vaikka vuosikorot ovat melko pieniä, niin voi euroissa maksettava korko nousta melko suureksi. Kannattaakin siis valita lyhyin mahdollinen laina-aika, jonka puitteissa uskoo lainansa voivan maksaa takaisin. Vaikka Lendon kohdalla lainaa hakiessa puhutaankin siis vuosista, niin maksetaan lainaa takaisin kuukausittaisissa erissä, ikään kuin osamaksulla. Lähtökohtaisesti erät ovat saman suuruisia ja saat niistä jonkun verran osviittaa jo ennen kuin lähdet hakemaan lainaa ja sitten lainatarjouksien yhteydessä näet luonnollisesti tarkemmat tiedot. Hae nyt lainaa Lendolta.

Toinen paikka saada iso laina 21-vuotiaana

Myös Freedomrahoitusta kannattaa harkita silloin, jos haluaa 21-vuotiaana ison lainan netistä. Lainaa tästä paikasta saa haettua 1000 - 60 000€ ja mahdollista laina-aikaa voi hakea 1 - 15 vuotta. Freedomrahoitus on lainojen kilpailuttaja ja sen kautta saatavien lainatarjousten todellisten vuosikorot voivat vaihdella välillä 4,99% - 38%. Isojen lainasummien ja mahdollisten edullisten korkojen ansiosta Freedomrahoitus voi olla hyvä paikka esimerkiksi yhdistelylainan hakemiseen. Hae nyt lainaa Freedomrahoitukselta.

Nopea laina 21-vuotiaalle

Mikäli 21-vuotiaana haluaa lainaa heti tilille, niin voi Ferratum olla erittäin harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Tästä paikasta voi saada lainapäätöksen käytännössä heti ja myös rahat oikeastaan heti varsin moneen pankkiin. Lainaa Ferratumilta saa haettua 1 - 4000€. Ferratumin laina on muodoltaan joustoluotto, eli voit oman luotorajan rajoissa tehdä useampia lainanostoja. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Toinen pikavippi 21-vuotiaalle

Myös Credigo tarjoaa pikavippiä 21-vuotialle. Tästä paikasta lainaa saa haettua 500 - 5000€ ja lainan muotona on kulutusluotto. Pisimmillään Credigolta saa haettua siltä otetulle lainalle laina-aikaa jopa 10 vuotta. Noin pitkä laina-aika on valittavana, jos lainaa ottaa vähintään 2000€. Hae nyt lainaa Credigolta.