Lainaa viikonloppuna – Näiltä laina lauantaina ja sunnuntaina heti tilille (2019)

Miksi kärvistellä viikonloppu ilman rahaa, kun lauantaina ja sunnuntaina voi saada helposti lainaa netin kautta? Kyllä vain, on useita tahoja, jotka maksavat lainatut rahat tilille myös viikonloppuisin. Ja mikä parasta, niin lainatut rahat voi saada saman tien omalle pankkitililleen. Enää ei siis tarvitse odottaa maanantaita sitä varten, että pääsee kuluttamaan rahaa. Tämä on tietysti aivan mahtava juttu erityisesti huomioiden sen, miten paljon hauskaa tekemistä viikonloppuisin monesti on. Alla lyhyessä esittelyssä neljä tahoa joilta voi ottaa lainan koko viikonlopun ajan.

Kiva paikka hakea lainaa viikonloppuna

Limiitti-palvelusta on erityisen kiva hakea lainaa viikonloppuna, sillä täältä lainan hakeminen onnistuu todella helposti ja lainapäätöksen saa käytännössä aina heti - eli myös viikonlopun molempina päivinä. Lainaa täältä saa otettua minimissään 100 euroa ja suurin mahdollinen laina, joka asiakkaalle voidaan myöntää on 2000 euroa. Ikäraja täällä taasen on 18 vuotta, eli kaikki täysi-ikäiset henkilöt voivat lähtökohtaisesti saada lainaa. Limiitti pystyy maksamaan lainan viikonloppunakin heti suurimman osan pankkeja tileille. Täällä lainan hakijalle myönnetään oma lainaraja, eli voit helposti nostaa alkuperäisen lainasumman päälle uutta lainaa, jos osoittautuukin, että se oli liian pieni. Hae nyt Limiitti-lainaa.

Saldo - lainaa jopa 10 000€ viikonloppuna

Jos viikonloppuna yllättää isompi rahantarve, niin voi olla hyvä idea suunnata Saldo-palveluun. Tämän palvelun kautta voi hakea kulutusluottoa jopa 10 000€ verran. Minimisumma, minkä tuon kulutusluoton kautta voi lainata on 1000€. Saldon kulutusluoton korot voivat olla pikalainoiksi varsin pienet. Ikäraja tässä palvelussa on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Uudistettu Ostosraha - viikonloppuna lainaa 400 - 3000€

Uudistuneelta Ostosrahalta voi 7.9.2019 alkaen hakea viikonloppuisin kulutusluottoa 400€ - 3000€. Tästä palvelusta voi lainaa saada, jos ikää on yli 21 vuotta. Mahdollista laina-aikaa täältä voi lainalle valita 1 - 3 vuotta, ja lainan lyhennykset tapahtuvat kuukausierissä. Ostosrahan kulutusluoton korot ovat varsin edullisia. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.