Laina ilman palkkakuittia – hae joustoluotto tai kertalaina näiltä heti ilman palkkakuittia

Iso osa netissä lainoja tarjoavista firmoista haluaa tänä päivänä jonkunlaisen tiedon siitä, minkä verran tuloja hakijalla on. Siinä on kuitenkin tosi isoja eroja, että minkä tyyppisiä todisteita näistä tuloista vaaditaan. Joku saattaa pyytää tarkat tiedot netto- ja bruttotuloista sekä työnantajasta ja vielä sitten esimerkiksi tuoreen palkkakuitin ja toiset taas vaan pyytävät laittamaan lainahakemukseen karkean arvion tulojen määrästä. On helppo ymmärtää, että nämä ensin mainitun tyyppiset vaatimukset eivät ole kovin kivoja silloin, jos on tarkoitus saada lainaa heti eikä kiinnostaisi tuhlata aikaa näihin asioihin. Tätä taustaa vasten olen tähän alle valinnut esittelyyn ne lainapaikat, joista oman kokemukseni mukaan saa erityisen helposti ja kivuttomasti lainaa ilman palkkakuittia.

Euroloan – superhelppo vaihtoehto (erityisesti, jos ottaa enintään 500€ lainaa)

Euroloan on ehkäpä helpoin ja nopein paikka hakea lainaa näin vuonna 2018, jos lainaa tarvitsee enintään 500€. Tuon tyyppinen laina voidaan myöntää Euroloanilta Express-pikaluoton muodossa, jolloin hakemuksen yhteydessä ei kysellä juurikaan tietoja ja lainapäätös rävähtää käytännössä heti ruudulle. Lainaa täältä saa haettua, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja laina voidaan siirtää yleensä heti sekä OP:n että Nordean tileille ja normaalisti arkisin heti myös Dansken Bankiin. Vaikka tämä paikka ansaitseekin erityisen vahvan suosituksen silloin, jos lainaa ottaa enintään 500€, niin voi tämä olla myös hyvä paikka isommille lainoille. Täältä nimittäin saa haettua jopa 10 000€ lainan ja sekin pitäisi saada ilman palkkakuittia. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Ferratum – joustoluotto 2000€ ilman palkkakuittia

Ferratum on kokemukseni perusteella toinen erittäin helppo paikka ottaa lainaa. Tätä mestaa voi suositella erityisesti niille, jotka hakevat joustoluottoa. Täältä nimittäin voidaan myöntää vähintään 21-vuotiaalle hakijalle juostoluotto, jonka yläraja on 2000€ (tämä raja vaikuttaa voivan nousta myöhemmin) ja jolta saa sitten nostettua lainaa vaikka yhdestä eurosta (!) alkaen. Ja sekin on täällä hienoa, että jos Ferratumia ei ole käyttänyt ennen, niin juuri nyt firmalta saa ensimmäiset 30 päivää ilman korkoja ja ensimmäinen lainanoston ilman nostopalkkiota. Eli jos nostat joustoluottosi kautta kerralla haluamasi lainasumman ja maksat sen takaisin 30 päivän sisällä, niin pitäisi vuosikoron olla 0%. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Credit24 – lainaa 50€ - 4000€ vähintään 19-vuotiaille

Credit24 on jo varsin iäkäs ja vakiintunut lainapalvelu, mutta edelleen erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat nopean lainan netistä. Lainaa täältä saa haettua 50 eurosta alkaen ja maksimi, jonka voi ottaa on 4000 euroa. Kun Credit24:n kautta lähtee hakemaan lainaa, niin saa sen etusivusta helposti vaikutelma, että siltä otettaisiin yksi yksittäinen laina, jonka päälle ei sitten voi hakea lisää lainaa. Oman kokemukseni perusteella homma ei kuitenkaan toimi näin, vaan sen sijaan hakijalle myönnetään joustoluotto, jolta voi nostaa lainaa sen lainarajaan asti. Tämän paikan yksi hyvistä erikoisuuksista on se, että täältä saa otettua maksuvapaita kuukausia, eli jos lainaa lyhentäessä huomaat, jossakin kuukaudessa, että nyt ei kyllä ei budjetti taivu lainan lyhentämisen, niin voit tietyin edellytyksin aktivoida maksuvapaan kuukauden omalta Credit24-tililtä.

Myös Credit24:ltä saa kokemukseni mukaan lainapäätöksen heti ilman palkkakuittia ja myös lainatut rahat saa käytännössä heti omalle pankkitilille. Lainaa täältä voidaan myöntää, jos ikää on ainakin 19-vuotta, ja lainojen todelliset vuosikorot ovat noin 50% - 150%. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Vippi – joustoluottoa 2000€ asti tai kulutusluottoa jopa 10 000€

Vippi-palvelun kautta saa haettua kahta erilaista lainaa. Varmaankin se suositumpi laina on tämän palvelun tarjoama joustoluotto, jonka lainarajaksi on asetettu 2000€ (eli voit tehdä enintään tuohon rajaan asti nostoja, esimerkiksi vaikka kolme 500 euron nostoa), mutta sitten täällä on myös tarjolla kulutusluotto, jota saa otettua 1000€ - 10 000€. Molemmista näistä pitäisi voida saada lainapäätös ilman palkkakuittia, ja oman kokemukseni mukaan se onnistuukin joustoluotosta erittäin helposti. Lainaa täältä voi periaatteessa saada, jo 18 vuotiaana, mutta todennäköisesti ainakin isompia lainoja on vaikea saada, jos ikää ei ole vähän tuota enemmän. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Blue Finance – koroton pikavippi (max 300€) tai 2000€ joustoluotto jo 18-vuotiaille

Blue Finance on erityisen hyvä vaihtoehto silloin, jos haluaa pienen kertalainan (pikavipin) ilman palkkakuitin lähettämistä ja vieläpä ilman korkoja. Täältä nimittäin myönnetään 100 – 300€ pikavippi 14 päivän maksuajalla uusille asiakkaille täysin ilman korkoja. Jos kuitenkin tarvitsee enemmän maksuaikaa, niin onnistuu onneksi tämäkin. Tässä tapauksessa vuosikorko voi olla enintään noin 50%. Jos taas tarvitsee isompaa lainaa tai haluaa hakea lainaa joustoluoton muodossa, niin kannattaa valita Blue Financen joustoluotto, jonka lainaraja on 2000€. Tämän korko on korkeampi kuin pikavipin, mutta toisaalta tällä on noita edellä mainittuja etuja.

Tilastojen perusteella vaikuttaa siltä, että Blue Financelta on eri lainapaikoista erityisen hyvät mahdollisuudet saada pikavippi jo 18-vuotiaana. Hae nyt lainaa Blue Financelta.