Laina ilman palkkakuittia – hae joustoluotto tai kertalaina näiltä heti ilman palkkakuittia

Iso osa netissä lainoja tarjoavista firmoista haluaa tänä päivänä jonkunlaisen tiedon siitä, minkä verran tuloja hakijalla on. Siinä on kuitenkin tosi isoja eroja, että minkä tyyppisiä todisteita näistä tuloista vaaditaan. Joku saattaa pyytää tarkat tiedot netto- ja bruttotuloista sekä työnantajasta ja vielä sitten esimerkiksi tuoreen palkkakuitin ja toiset taas vaan pyytävät laittamaan lainahakemukseen karkean arvion tulojen määrästä. On helppo ymmärtää, että nämä ensin mainitun tyyppiset vaatimukset eivät ole kovin kivoja silloin, jos on tarkoitus saada lainaa heti eikä kiinnostaisi tuhlata aikaa näihin asioihin. Tätä taustaa vasten olen tähän alle valinnut esittelyyn ne lainapaikat, joista oman kokemukseni mukaan saa erityisen helposti ja kivuttomasti lainaa ilman palkkakuittia.

Ferratum – joustoluotto 2000€ ilman palkkakuittia

Ferratum on kokemukseni perusteella toinen erittäin helppo paikka ottaa lainaa. Tätä mestaa voi suositella erityisesti niille, jotka hakevat joustoluottoa. Täältä nimittäin voidaan myöntää vähintään 21-vuotiaalle hakijalle juostoluotto, jonka yläraja on 2000€ (tämä raja vaikuttaa voivan nousta myöhemmin) ja jolta saa sitten nostettua lainaa vaikka yhdestä eurosta (!) alkaen. Ja sekin on täällä hienoa, että jos Ferratumia ei ole käyttänyt ennen, niin juuri nyt firmalta saa ensimmäiset 30 päivää ilman korkoja ja ensimmäinen lainanoston ilman nostopalkkiota. Eli jos nostat joustoluottosi kautta kerralla haluamasi lainasumman ja maksat sen takaisin 30 päivän sisällä, niin pitäisi vuosikoron olla 0%. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Suomilimiitti - helppo ja tunnettu

Suomilimiitti on varmaan yksi tämän hetken eniten mainostavia vippipaikkoja. Ja hyvästä syystä, sillä paikasta on todella helppoa ja nopeata hakea lainaa. Omat kokemukseni Suomilimiitin suhteen rajoittuvat sen joustoluottoon, joka toimii niin, että sille voi saada 2000€ luottorajan, mutta tuolta luotolta voi nostaa lainaa jo 10€ alkaen. Luottorajan puitteissa voi tehdä myös uusia nostoja. Eli luottoraja on vähän kuin luottokortti.

Lainaa Suomilimiitiltä sai haettua helposti ilman palkkakuittia ja lainapäätös tuli käytännössä välittömästi. Lisäksi oma kokemukseni oli se, että rahat siirtyivät pankkitilille käytännössä heti. Tuon suhteen kannattaa toki huomioida palvelun aukioloajat ja mahdolliset erot pankkien välillä. Alaikäraja Suomilimiitillä on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Vippi – joustoluottoa 2000€ asti tai kulutusluottoa jopa 10 000€

Vippi-palvelun kautta saa haettua kahta erilaista lainaa. Varmaankin se suositumpi laina on tämän palvelun tarjoama joustoluotto, jonka lainarajaksi on asetettu 2000€ (eli voit tehdä enintään tuohon rajaan asti nostoja, esimerkiksi vaikka kolme 500 euron nostoa), mutta sitten täällä on myös tarjolla kulutusluotto, jota saa otettua 1000€ - 10 000€. Molemmista näistä pitäisi voida saada lainapäätös ilman palkkakuittia, ja oman kokemukseni mukaan se onnistuukin joustoluotosta erittäin helposti. Lainaa täältä voi periaatteessa saada, jo 18 vuotiaana, mutta todennäköisesti ainakin isompia lainoja on vaikea saada, jos ikää ei ole vähän tuota enemmän. Hae nyt lainaa Vippi-palvelusta.

Blue Finance – koroton pikavippi (max 300€) tai 2000€ joustoluotto jo 18-vuotiaille

Blue Finance on erityisen hyvä vaihtoehto silloin, jos haluaa pienen kertalainan (pikavipin) ilman palkkakuitin lähettämistä ja vieläpä ilman korkoja. Täältä nimittäin myönnetään 100 – 300€ pikavippi 14 päivän maksuajalla uusille asiakkaille täysin ilman korkoja. Jos kuitenkin tarvitsee enemmän maksuaikaa, niin onnistuu onneksi tämäkin. Tässä tapauksessa vuosikorko voi olla enintään noin 50%. Jos taas tarvitsee isompaa lainaa tai haluaa hakea lainaa joustoluoton muodossa, niin kannattaa valita Blue Financen joustoluotto, jonka lainaraja on 2000€. Tämän korko on korkeampi kuin pikavipin, mutta toisaalta tällä on noita edellä mainittuja etuja.

Tilastojen perusteella vaikuttaa siltä, että Blue Financelta on eri lainapaikoista erityisen hyvät mahdollisuudet saada pikavippi jo 18-vuotiaana. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Everyday - tiesitkö tämän lainapaikan?

Everyday ei taida olla läheskään yhtä hyvin tunnettu lainapaikka kuin esimerkiksi kaksi tämän sivun ylintä mestaa. Tämä on tietyllä tavalla harmi, sillä Everyday on ainakin oman kokemukseni perusteella ihan hyvä vippipaikka. Lainaa täältä sai haettua helposti ilman palkkakuittia ja nostot yrityksen lainatililtä omalle pankkitilille onnistuivat helposti sekä nopeasti. Lainaa Everydayn kautta voi saada 2000€ asti. Hae nyt lainaa Everydaylta.