Laina ilman palkkakuittia – hae joustoluotto tai kertalaina näiltä heti ilman palkkakuittia

Iso osa netissä lainoja tarjoavista firmoista haluaa tänä päivänä jonkunlaisen tiedon siitä, minkä verran tuloja hakijalla on. Siinä on kuitenkin tosi isoja eroja, että minkä tyyppisiä todisteita näistä tuloista vaaditaan. Joku saattaa pyytää tarkat tiedot netto- ja bruttotuloista sekä työnantajasta ja vielä sitten esimerkiksi tuoreen palkkakuitin ja toiset taas vaan pyytävät laittamaan lainahakemukseen karkean arvion tulojen määrästä. On helppo ymmärtää, että nämä ensin mainitun tyyppiset vaatimukset eivät ole kovin kivoja silloin, jos on tarkoitus saada lainaa heti eikä kiinnostaisi tuhlata aikaa näihin asioihin. Tätä taustaa vasten olen tähän alle valinnut esittelyyn ne lainapaikat, joista oman kokemukseni mukaan saa erityisen helposti ja kivuttomasti lainaa ilman palkkakuittia.

Ferratum – joustoluotto 4000€ ilman palkkakuittia

Ferratum on kokemukseni perusteella toinen erittäin helppo paikka ottaa lainaa. Tätä mestaa voi suositella erityisesti niille, jotka hakevat joustoluottoa. Täältä nimittäin voidaan myöntää vähintään 20-vuotiaalle hakijalle joustoluotto, jonka yläraja on 4000€ ja jolta saa sitten nostettua lainaa vaikka yhdestä eurosta (!) alkaen. Ja sekin on täällä hienoa, että Ferratumin veloittamat korot ovat nykyään varsin järkeviä. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vippi - joustoluottoa ja kulutusluottoa

Vipiltä saa haettua sekä joustoluottoa että kulutusluottoa. Tuo joustoluotto toimii niin, että hakijalle voidaan myöntää lainaraja, jonka puitteissa lainaa saa nostettua 100€ alkaen ja jopa 2000€. Ja jos lainarajalla on vielä "tilaa", niin voi siltä tehdä myös uusia nostoja. Vipin kulutusluoton kautta voi taasen hakea lainaa 1000 - 10 000€. Riippumatta tuotteesta, voi Vipiltä hakea lainaa ilman palkkakuittia. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Blue Finance – joustoluottoa jopa 5000€, alaikäraja 18 vuotta

Blue Financelle voi isojen tuoteuudistusten jälkeen saada nyt vain joustoluottoa. Onneksi tuota joustoluotto voi kuitenkin saada varsin kattavasti. Joustoluoton minimi on nimittäin varsin hillityt 100€, mutta toisaalta sitä voi mahdollisesti saada jopa 5000€. Blue Financelta voi hakea lainaa, kunhan on täysi-ikäinen, eli palvelun alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Credit24 – täältäkin voi saada helposti hakien lainaa

Myös Credit24:ltä näytti voivan pystyä hakemaan lainaa ilman palkkakuittia. Näin siitä huolimatta, että sen verkkosivuilla tuodaan esille, että se saattaa mahdollisesti vaatia jotain vahvistusta tuloille. Lainaa tästä palvelusta voi saada 50 - 4000€, ja lainaamisen alaikäraja on 19 vuotta. Credit24 on mielestäni käyttöliittymältään erittäin miellyttävä lainapalvelu. Lisäksi myös palvelun asiakaspalvelu on ollut varsin hyvää. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.