Kotisivukone kokemuksia vuodelta 2020 – lue Kotisivukoneen hyvät ja huonot puolet

Kotisivukoneen perustajat osuivat aikoinaan hyvään markkinarakoon ja onnistuivat luomaan brändistään lähes synonyymin sille, miten omat nettisivut perustetaan helposti. Vuosien vieriessä on Kotisivukoneelle kuitenkin ilmaantunut runsaasti edistyneitä kilpailijoita. Tässä lyhyehkössä tekstissä onkin käsittelyssä se, miltä Kotisivukone vaikuttaa näin vuonna 2020.

Kotisivukone – hyvät puolet

Hyvää Kotisivukoneessa on esimerkiksi se, että se on varsin halpa tapa perustaa omat kotisivut, ja esimerkiksi verrattuna Squarespaceen (kokemuksia) on Kotisivukone perinteisten kotisivujen tapauksessa jopa selkeästi halvempi. Hyvää Kotisivukoneessa on myös se, että sen käyttäminen on erittäin helppoa ja simppelit nettisivut voi sen avulla saada nettiin vaikka 15 minuutissa. Kolmas Kotisivukoneen plussa on sen kieli: Kotisivukone on tarjolla suomeksi. Ja Kotisivukoneelta myös löytyy suomenkielinen asiakaspalvelu.

Sitäkin voi tietysti pitää hyvänä juttuna, että Kotisivukone tarjoaa uusille asiakkaille kaksi viikkoa ilmaista kokeiluaikaa.

Kotisivukone – neutraalia

Kotisivukone tarjoaa yli 20 erilaista sivupohjaa sekä myös muuten melko hyvin mahdollisuuksia muokata omien kotisivujen ulkonäköä. Toisaalta taas sitten luultavasti ainakin kokeneemmat käyttäjät saattavat turhautua sen kanssa, että Kotisivukone ei lopulta kuitenkaan mahdollista kovin syvällistä muokkaamista.

Kotisivukone – huonot puolet

Kotisivukonetta käyttäessä on vaikea välttyä ajatukselta, että sen kehittäjät ovat hieman laiminlyöneet päivityksiä: Kotisivukone vaikuttaa siltä, että siihen ei ole 10 vuoteen tehty kovinkaan monia suurempia parannuksia tai muutoksia. Voisi kuvitella, että monet Kotisivukoneen nykyiset käyttäjät arvostavat tuota, mutta jos etsii verkkosivujen rakentamiseen palvelua, joka tuntuisi ja näyttäisi vuodelta 2020, niin ei Kotisivukone ehkä ole paras valinta.

Kotisivukone – yhteenveto kokemuksista

Mikäli esimerkiksi aikoo perustaa verkkokaupan, jonka avulla aikoo pärjätä kovasti kilpailuilla markkinoilla, niin ei Kotisivukone luultavasti ole paras vaihtoehto. Verkkokaupan perustamista suunniteleville suosittelemme esimerkiksi Shopifyita (lue Shopify kokemuksia). Jos taas tuon sijaan haluaa esimerkiksi vain perustaa melko halvalla ja nopeasti perinteiset kotisivut, niin voi Kotisivukone olla vielä vuonna 2020 ihan ok vaihtoehto. Testaa nyt Kotisivukonetta.