Koroton pikalaina – Nyt jopa 2000€ koroton laina heti tilille (syksy 2019)

Koroton pikalaina

Tällä sivulla pyritään pitämään ajantasaista listaa siitä, miltä netin lainapaikoilta on mahdollista saada korotonta lainaa. Valitettavasti tällä hetkellä vaikuttaa olevan vain yksi paikka, josta on mahdollista saada koroton vippi. Siitä lyhyesti seuraavaksi.

Korotonta lainaa jopa 2000€

Muokattu 5.11.2019: Ferratum on vaihdellut sitä, tarjoaako se korotonta lainaa vai ei. Nyt se näyttää olevan ainakin tauolla. Katso aina uusimmat tiedot heidän verkkosivustoltaan.

Ferratumilta voi hakea joustoluoton muodossa lainaa 1 - 2000€. Ferratum myös antaa uusille asiakkaille 30 päivän verran korotonta ja kulutonta laina-aikaa. Mikäli haluaa maksimoida korottoman lainan määrän, niin voi täältä siis saada korotonta lainaa peräti 2000€. Mikäli Ferratumilta otettua lainaa ei maksa pois korottoman laina-ajan puitteissa, niin alkaa sille kertymään korkoa. Tuon kertyvän koron todellinen vuosikorko % on noin 22. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Miksi vippifirmat ovat valmiit lainaamaan rahaa ilman korkoja?

Joku voi ihmetellä, että miksi ihmeessä joku pikavippifirma olisi valmis lainaamaan rahaa ilman korkoa. Käytännössä kyse on siitä, että vaikka joku osuus lainan hakijoista ottaakin lainafirmalta vain yhden korottoman lainan / maksaa sen takaisin korottomana laina-aikana, niin monet tulevat pidemmäksi aikaa lainafirman asiakkaiksi, ja sitten maksavat lainasta kalliita korkoja. Noilla kalliilla koroilla lainafirma sitten tekee voittonsa. Ja sen perusteella, miten paljon voittoa vippifirmat takovat, niin noiden korottomien lainojen tarjoaminen ei ihmeemmin haittaa niiden bisnestä. Esim. pitkään korotonta pikavippiä tarjonnutta Vivusta pyörittävä 4 Finance Oy teki vuonna 2016 yli 5 miljoonaa euroa voittoa.

Voiko korottoman pikavipin hakea useammasta eri lainapaikasta? (jos niitä on tarjolla useampia)

Kyllä voi. Pikavippejä tarjoavat tahot eivät koordinoi tietojaan niin, että ne estäisivät korottoman pikavipin ottamisen toisen yhtiön lainapaikasta, jos asiakas on jo saanut muualta korottoman vipin. Oikeastaan ainoan poikkeuksen tähän voivat muodostaa ne tilanteet, joissa sama firma omistaa useamman lainasivuston, joka tarjoaa korottomia lainoja. Näissä tilanteissa ne saattavat tehdä sen tyyppisen rajoituksen, että korottoman pikavipin saa vain siitä ensimmäisestä paikasta, josta haki lainaa. Lisäksi jonkunlainen rajoitus on se, että monesti lainayhtiöt kysyvät lainaa hakiessa kuinka paljon muuta lainaa hakijalla on, ja luonnollisesti lainan suuri määrä voi vaikeuttaa uuden lainan saamista. Eli aiemmin otetut lainat voivat tällä tavoin estää uuden lainan.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi elokuussa 2019.

Tiedätkö muita korottomia pikavippejä, kerro alla!