Koroton pikalaina (toukokuu 2018): 0% korko ja ei kuluja tältä

Koroton pikalaina

Pikalainojen koroissa on todella suuri eroja. Isoimmillaan vuosikorkoina laskettuna korkoa voi joutua maksamaan jopa yli 600%. On helppo ymmärtää, että näin suuret korot johtavat ihmiset helposti suurin ongelmiin lainan takaisin maksamisen kanssa.

Onneksi on kuitenkin joitakin paikkoja joista pikalainaa saa rajatuksi ajaksi ilman korkoa. Tässä kohtaa on tärkeätä huomioida se, että koroton aika ei minkään pikalainan kohdalla kestä loputtomasti. Homma toimii joko niin, että yritys lainaa rahaa hyvin rajatuksi ajaksi kokonaan ilman korkoa (esim. viikko), ja jos lainaa ei ole maksettu tässä ajassa takaisin, niin aloittaa se normaalit perintätoimet. Tai sitten toinen vaihtoehto on, että yritys tekee kanssasi niin sanotun avoimen lainasopimuksen, missä ei ole tarkasti rajattua viimeistä maksupäivää, ja korotonta maksuaikaa on vain tietty aika (esim. 30 päivää) alussa. Jälkimmäisissä tapauksissa lainan voi luonnollisesti lähes aina maksaa takaisin ennen kuin se alkaa kerryttämään korkoa, ja näin kannattakin tietysti tehdä, jos haluaa minimoida kulut.

Esittelen tässä alla yhden paikan, josta lainaa saa ilman korkoa laina-ajan ensimmäisen 30 päivän ajaksi. Valitsin esiteltäväksi tämän paikan, koska tämä kyseinen pikalainayritys ei myöskään peri mitään muita kuluja ensimmäisestä nostetusta pikalainasta. Tämä on tärkeätä, koska monesti ihmiset huomioivat lainojen kohdalla vain ilmaistun koron ja jättävät huomioimatta muut kulut, vaikka ne voivat olla hyvin merkittäviä ja kasvattavat takaisin maksettavaa summaa siinä missä viralliset korotkin. Jotkut pikalainayritykset ovat myös ymmärtäneet tämän ja tietoisesti markkinoivat lainojansa tavalla, joka vähättelee kulujen merkitystä.

Hae täältä koroton pikalaina

Näin vuoden 2018 toukokuussa suosittelen korottomasta pikalainasta kiinnostuneille Ferratumia. Ferratum tarjoaa tällä hetkellä siis lainaa mainituksi 30 päivän ajaksi kokonaan ilman korkoja. Ja myös ensimmäisen noston pikalainatililtä saa kokonaan ilman kuluja. Huomioi, että kuluttomuuden kohdalla kyseessä on nimenomaan vain ensimmäinen nosto – eli rahaa kannattanee nostaa kerralla sen verran, että et joudu hakemaan lisää rahaa heti uudestaan. Toki kuitenkin niissä rajoissa, että edelleen pystyt maksamaan lainan helposti takaisin.

Ferratum siis tarjoaa pikalainan 0% korolla, mutta onko se muuten hyvä paikka lainata rahaa? Lyhyesti voisi sanoa, että on. Vähän pidemmin ilmaisten on esimerkiksi syytä tuoda esille se, että kyseessä on yksi vanhimmista pikalainapalveluista ja, että kyseisen palvelun omistaa iso suomalainen yritys. Palvelu on siis hyvin pitkälti niin luotettava kuin pikalainayritys voi olla.

Miten paljon pikalainaa saa ilman korkoa?

Kun liityt Ferratumin asiakkaaksi, niin sinulle avataan 2000 euron pikalainatili. Tämä tarkoittaa sitä, että saat pikalainaa korkeintaan tuon 2000 euroa. Koko summaa ei kuitenkaan ole pakko lainata, vaan voit valita nollan ja 2000 euron väliltä oikeastaan ihan minkä tahansa lainasumman. Vaikka 100 euroa tai 1000 euroa.

Kuka voi saada korotonta lainaa?

Korottomaan pikalainaan ovat oikeutettuja kaikki ne Ferratumin uudet asiakkaat, jotka ovat muutenkin oikeutettuja lainaan. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että ikää pitää olla vähintään 21 vuotta ja luottotietojen pitää olla kunnossa.

Saako lainapäätöksen nopeasti?

Kyllä. Ferratumilla on ehkä netin edistynein automaattinen järjestelemä pikalainahakemusten käsittelyyn. Et siis joudu lähettelemään mitään palkkakuitteja tai muita todisteita firmalle, vaan kaikki hoituu parissa minuutissa yrityksen nettisivujen kautta. Itse lainahakemuksen tekeminen ei luonnollisesti maksa sinänsä mitään, riippumatta siitä hyväksytäänkö vai hylätäänkö se.

Miten nopeasti rahat ovat pankkitilillä?

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat melkeinpä heti omalle pankkitilille. Käytännössä rahat tulevat noin 5 minuutin sisällä kaikkien muiden Suomessa suosittujen pankkien tileille paitsi S-pankin ja Ålandsbankenin. S-pankin kohdalla rahat saa vielä samana päivänä tilille, jos onnistunut lainahakemus on tehty ennen kello 14:00 arkena ja Ålandsbankenin tilille rahat tulevat 1-2 pankkipäivässä.

Miten paljon korkoa joutuu maksamaan korottoman ajan jälkeen?

Jos et saa lainaa maksettua korkovapaan 30 päivän aikana, niin joudut siitä eteenpäin maksamaan korkoa jonkun verran yli 100% vuodessa. Yrityksen nettisivujen mukaan suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on noin 164%. Voi siis sanoa, että on syytä yrittää maksaa laina kokonaisuudessa takaisin mahdollisimman pian.