Koroton pikalaina – Näiltä on mahdollista saada koroton laina nopeasti vuonna 2019

Koroton pikalaina

Tällä sivulla on esitelty muutamia erityisen hyvä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat korottoman pikavipin. Lisäksi vielä palveluiden kohdalla on mainittu erikseen se, jos siltä pitäisi useimmiten saada laina myös heti tilille. Tästähän ei lainaaminen paljon parane: lainaa ilman korkoja ja rahat heti tilille. On syytä huomata, että tällä sivulla listatuista vaihtoehdoista ensimmäinen on sen tyyppinen, että jos sillä ei maksa otettua lainaa pois tietyn ajan sisällä, niin alkaa lainalle kertymään korkoa. Tämä korko voi olla varsin kovakin.

Koroton pikavippi - jopa 60 päivää ja rahat yleensä heti

Suomilimiitin korottomuudesta kertomista vaikeuttaa se, että palvelun nettisivuilla asia on ilmaistu niin, että siltä saa jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa. On siis tämän perusteella vaikea sanoa, miten pitkäksi aikaa lainaa saa ilman korkoja missäkin tapauksessa.

Selvää on kuitenkin se, että täältä voi ottaa jopa 2000 euron verran lainaa ja toisaalta pienin mahdollinen lainasumma on vain 10 euroa. Lisäksi selvää on se, että täältä on mahdollista saada koroton pikavippi heti tilille (suurimpaan osan pankeista 8 - 22, lista palvelun etusivulla). Ja vielä lopuksi sekin on mainitsemisen arvoista, että juuri nyt tästä palvelusta saa myös ensimmäisen pikavipin ilman nostokuluja. Tämä on luonnollisesti erittäin tärkeätä erityisesti tämän palvelun tapauksessa, sillä täällä tuo nostopalkkio on myöhempien pikavippien kohdalla peräti 15%, eli vaikkapa 200 euron laina aiheuttaa heti 30 euron verran lisäkustannuksia siinä vaiheessa, kun lainan maksaa pois.

Suomilimiitin todelliset korot voivat nousta pitkällä aikavälillä yli 160%-tasoon, eli tästä syystä on syytä maksimoida korottoman laina-ajan hyödyllisyys. Lainaa tästä palvelusta myönnetään vähintään 21 vuotiaille, joilla on luottotiedot kunnossa. Nosta nyt pikavippi Suomilimiitiltä.

Korotonta laina-aikaa jopa 30 päivää

Vivus tarjoaa juuri nyt uusille asiakkaille korotonta laina-aikaa jopa 30 päivän verran - voit itse valita laina-ajan välillä 3 - 30 päivää. Tästä palvelusta lainaa voi ottaa uutena asiakkaana 10 - 400 euroa ja Vivusta käyttääkseen pitää ikää olla vähintään 20 vuotta. Tykkään tämän palvelun tapauksessa erityisesti siitä, että koroton pikalaina pitää maksaa kokonaan takaisin tuon mainitun laina-ajan puitteissa, eli ei pitäisi olla riskiä siihen, että maksaa vaikka vain osan lainasta takaisin ja loppuosa kerrytää sitten todella suurta korkoa. Hae nyt pikavippi Vivukselta.

14 päivän koroton pikavippi 100 - 300e

Myös Blue Finance tarjoaa uusille asiakkaille juuri nyt korottoman pikavipin. Tässä kohtaa on syytä korostaa sitä, että kyseessä on nimenomaan yrityksen pikavippi, jota voi saada 0% korolla vähäksi aikaa, sillä yrityksellä on myös joustoluotto, jolle kuitenkaan ei vaikuta olevan saatavilla korotonta laina-aikaa. Tämän palvelun koroton pikavippi toimii niin, että sitä saa otettua uutena asiakkaana 100€ - 300€ ja sitten korotonta laina-aikaa on 14 päivää. Eli varsin vähän, mutta toisaalta moneen pieneen rahantarpeeseen ihan riittävästi. Tästä palvelusta voi lainaa hakea, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Ota nyt pikavippi Blue Financelta.

Miksi vippifirmat ovat valmiit lainaamaan rahaa ilman korkoja?

Joku voi ihmetellä, että miksi ihmeessä joku pikavippifirma olisi valmis lainaamaan rahaa ilman korkoa. Käytännössä kyse on siitä, että vaikka joku osuus lainan hakijoista ottaakin lainafirmalta vain yhden korottoman lainan / maksaa sen takaisin korottomana laina-aikana, niin monet tulevat pidemmäksi aikaa lainafirman asiakkaiksi, ja sitten maksavat lainasta kalliita korkoja. Noilla kalliilla koroilla lainafirma sitten tekee voittonsa. Ja sen perusteella, miten paljon voittoa vippifirmat takovat, niin noiden korottomien lainojen tarjoaminen ei ihmeemmin haittaa niiden bisnestä. Esim. Vivusta pyörittävä 4 Finance Oy teki vuonna 2016 yli 5 miljoonaa euroa voittoa.

Voiko korottoman pikavipin hakea useammasta eri lainapaikasta?

Kyllä voi. Pikavippejä tarjoavat tahot eivät koordinoi tietojaan niin, että ne estäisivät korottoman pikavipin ottamisen toisen yhtiön lainapaikasta, jos asiakas on jo saanut muualta korottoman vipin. Oikeastaan ainoan poikkeuksen tähän voivat muodostaa ne tilanteet, joissa sama firma omistaa useamman lainasivuston, joka tarjoaa korottomia lainoja. Näissä tilanteissa ne saattavat tehdä sen tyyppisen rajoituksen, että korottoman pikavipin saa vain siitä ensimmäisestä paikasta, josta haki lainaa. Lisäksi jonkunlainen rajoitus on se, että monesti lainayhtiöt kysyvät lainaa hakiessa kuinka paljon muuta lainaa hakijalla on, ja luonnollisesti lainan suuri määrä voi vaikeuttaa uuden lainan saamista. Eli aiemmin otetut lainat voivat tällä tavoin estää uuden lainan.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi kesäkuussa 2019.

Tiedätkö muita korottomia pikavippejä, kerro alla!