Kokemuksia pikalainoista

Pikalainojen eli pikavippien laadukkuudessa on suurta hajontaa. Toiset lainaa tarjoavat tahot lisäävät lainasumman päälle puoliyllättävistä kuluja, perivät suoraan sanottuna törkeitä korkoja ja toimivat muutenkin tavalla, joka ei jätä rahaa lainanneelle henkilöä hyvää makua suuhun. Ongelma on kuitenkin siinä, että jos lainaa hakevalla henkilöllä ei ole joko omia kokemuksia kyseisestä lainapalvelusta tai tietoa muiden ihmisten kokemuksista, niin ei näitä epämiellyttäviä lainapaikkoja ole kovin helppo välttää. Luonnollisestihan kaikki lainaa tarjoavat yritykset haluavat antaa itsestään mahdollisimman hyvän kuvan – ainakin siihen asti, että henkilöstä on saatu maksava laina-asiakas.

Koska tilanne on tämä lainamarkkinoilla, niin tulimme tällä sivustolla siihen tulokseen, että todennäköisesti tiedoille aidoista kokemuksista eri lainapalveluiden kohdalla on tilausta. Ja luonnollisestihan tilaukseen kuuluu vastata. Tästä syystä olemme alkaneet lisäämään tänne artikkeleita aidoista ja tuoreista kokemuksista koskien pikalainoja. Kokemuksista kertovat arvostelut noudattelevat tällä hetkellä aina samaa kaavaa: artikkelissa kerrotaan pitkän kaavan mukaan yhden henkilön kokemuksesta kyseisen lainapalvelun kohdalla ja artikkelin lopussa on kaikilla lukijoilla mahdollisuus kertoa avoimesti omista kokemuksistaan. Mikäli lukijoiden kokemuksia alkaa, ja toivottavasti alkaa, kertymään runsaasti niin voidaan kommenttiosiot siirtää helposti artikkeleiden yläpäähän.

Koska tarkoituksena on tarjota lukijoille mahdollisimman paljon aitoa tukea sen päättämiseen, miltä palvelulta hakee lainaa, niin on kokemuksissa pyritty kertomaan niin lainapalvelun ja sen lainatuotteiden hyvistä kuin huonoista puolista. Ja tätä samaa toivotaan myös omia kokemuksiaan jättäviltä lukijoilta. Yhtäkään lukijankokemusta ei tulla sensuroimaan sen takia, että siinä kritisoitaisiin tiettyä lainapalvelua. Kuitenkin luonnollisesti niin, että kokemusten pitää olla aitoja ja syyn negatiiviseen kokemukseen pitää olla nimenomaan lainapalvelun, ei asiakkaan itsensä.

Koska tarkoituksena on siis edellä kuvatusti aidosti helpottaa lainapaikan valintaa, niin on myös rajanveto tehty siinä, että jokaisen laina-artikkelin kohdalla artikkelin kirjoittajan kokemusten pitää olla joko kuluvalta vuodelta tai sitä edeltäneeltä vuodelta. Tämän hetkisessä tilanteessa siis joko vuodelta 2018 ja 2017. Ja tätä samaa toivotaan myös omia kokemuksiaan jakavilta lukijoilta. Erityisesti toivomme, että jos kokemus on kauempaa historiasta, niin siitä mainitaan nimenomaisesti kommentin yhteydessä.

Kokemusten tuoreus on siinäkin mielessä tärkeätä, että lainoja tarjoavat palvelut voivat esimerkiksi muuttaa ehtojaan ja sitä, miten hyvin palvelu toimii.

Alle listattuna tämän hetkiset pikalainojen kokemuksia käsittelevät artikkelit:

Blue Finance

Credigo kokemuksia

Euroloan kokemuksia

Ferratum kokemuksia

Laina.fi kokemuksia

Lainasto kokemuksia (+ muuta tietoa)

Rahapalvelu

Vivus kokemuksia

Lisää kokemuksia tullaan lisäämään tulle sivustolle ja sivulle lähitulevaisuudessa.

Toivomme, että tästä sisällöstä on mahdollisimman paljon hyötyä lukijoillemme.