Käyttöehdot ja tietosuoja

Yleistä

E-commercePlatforms.com on erityisesti verkkokauppaan keskittyvä nettisivusto. Sivuston tarkoituksena on tuottaa hyödyllistä tietoa netissä käytävästä kaupasta ja verkkokaupan perustamisesta kiinnostuneille henkilöille. Lisäksi sivustolla voi olla myös muuta sisältöä.

Sivustoa ylläpitää

Atte Segeldahl // Inbounds Online // Niittysillankulma 2 C 7, 02200, Espoo // 0407259366.

Sivuston ylläpitoon saa helpoimmin yhteyden käyttämällä sivuston yhteydenottolomaketta. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin 12 tunnin sisällä. Yhteyttä voi ottaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Sivuston tietojen oikeellisuus

Sivustolla tarjottava tieto pyritään pitämään oikeana ja ajantasaisena. Koska sivusto on kuitenkin varsin mittava ja asiat voivat muuttua nopeasti, erityisesti internetissä toimivien yritysten kohdalla, niin voivat tiedot olla joskus vanhentuneita. Kehotamme sivuston vierailijoita tutustumaan aina tarkasti tällä sivustolla esitellyn palvelun omiin kotisivuihin. Sivusto ei ota vastuuta mahdollisista vanhentuneista tai muuten virheellisistä tiedoista seuranneista vahingoista.

Evästeet

Evästeitä voidaan käyttää palvelun optimoimisessa käyttäjälle sekä tietojen keräämisessä.

Immateriaalioikeudet

Tätä sivustoa ylläpitävä taho pidättää oikeudet tällä sivustolla esiteltyyn materiaalin siinä määrin kuin se on asiaan kuuluvaksi katsottavaa.

Sivustolla olevat linkit ja mainokset

Tällä sivustolla voidaan käyttää kumppanilinkkejä. Mikäli sivuston vierailija päätyy maksavaksi asiakkaaksi tällä sivustolla esitellylle palvelulle, klikattuaan tällä sivustolla sijaitsevaa linkkiä, voi E-commercePlatforms.com saada asiasta rahallisen korvauksen. Mahdolliset korvaukset mahdollistavat tämän sivuston ylläpitäminen, uuden sisällön luomisen ja vanhan sisällön päivittämisen.

E-commercePlatforms.com ei ota vastuuta tällä sivustolla esiteltyjen palveluiden ja tuotteiden käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista.

Käyttäjistä kerättävät tiedot

Tällä sivustolla vierailevista käyttäjistä voidaan kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja: sivustolla vierailemiseen käytetyn laitteen tyyppi, sivustolla vietetty aika, kävijän IP-osoite, käyttäjän maa ja kaupunki vierailun aikana sekä selatut sivut. Tämä sivusto voi myös saada haltuunsa tietoja siinä määrin, kun kävijä niitä itse muuten jakaa, esimerkiksi ottamalla yhteyttä sivuston ylläpitoon. Sivuston käyttäjistä EI kerätä oma-aloitteisesti esimerkiksi nimitietoja, muita henkilötietoja tai tarkkoja osoitetietoja, eikä sivusto myöskään saa tai pyydä näitä tietoja sivuston kumppaneilta.

Syy tietojen keräämiseen

Keräämme tietoja palvelun parantamiseksi ja liikenteen analysoimiseksi.

Tietojen keräämiseen ja liikenteen seuraamiseen käytettävät ohjelmat

Sivustolla käytetään kolmansien osapuolien työkaluja sivuston liikenteen seuraamiseen, nämä kolmannet osapuolet voivat nähdä ainakin samat tiedot käyttäjistä kuin E-commerce Platforms. Tämän kirjoitushetkellä työkaluista ovat käytössä Lucky Orange ja Google Analytics / Webmaster tools. Suosittelemme tutustumaan kyseisten tahojen sivustoihin liittyen niiden tietosuojaan ja käyttöehtoihin.

Palvelun hinta

Sivuston käyttäminen on ilmaista. Sivustolla mainostetut tuotteet ovat kuitenkin useimmiten maksullisia. Tämän sivuston käyttäminen ei velvoita maksullisten tuotteiden ostamiseen.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 15.6.2020. Myöhemmät muutokset käyttöehtoihin ja tietosuojaan ovat mahdollisia.