Käyttöehdot

Yleistä

E-commercePlatforms.com on verkkokauppoihin ja pikalainoihin keskittyvä nettisivusto. Sivuston tarkoituksena on tuottaa hyödyllistä tietoa verkkokaupoista, verkkokaupan perustamisesta ja pikalainoista kiinnostuneille henkilöille.

Sivuston ylläpitäjä

Sivustoa ylläpitää INBOUNDS ONLINE (Y-tunnus: 2852241-7)

Yrityksen rekisteröity kotipaikka on Kuopio, Suomi.

Sivuston ylläpitoon saa nopeimmin yhteyden käyttämällä sivuston yhteydenottolomaketta. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin 12 tunnin sisällä. Yhteyttä voi ottaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Sivuston tietojen oikeellisuus

Sivustolla tarjottava tieto pyritään pitämään oikeana ja ajantasaisena. Koska sivusto on kuitenkin varsin mittava ja asiat voivat muuttua nopeasti, erityisesti internetissä toimivien yritysten kohdalla, niin voivat tiedot olla joskus vanhentuneita. Kehotamme sivuston vierailijoita tutustumaan aina tarkasti tällä sivustolla esitellyn palvelun omiin kotisivuihin. Sivusto ei ota vastuuta mahdollisista vanhentuneista tai muuten virheellisistä tiedoista.

Evästeet

Evästeitä voidaan käyttää palvelun optimoimisessa käyttäjälle.

Immateriaalioikeudet

Tätä sivustoa ylläpitävä taho pidättää oikeudet tällä sivustolla esiteltyyn materiaalin siinä määrin kuin se on asiaan kuuluvaksi katsottavaa.

Sivustolla olevat linkit ja mainokset

Tällä sivustolla voidaan käyttää kumppanilinkkejä. Mikäli sivuston vierailija päätyy maksavaksi asiakkaaksi tällä sivustolla esitellylle palvelulle, klikattuaan tällä sivustolla sijaitsevaa linkkiä, voi E-commercePlatforms.com saada asiasta rahallisen korvauksen. Mahdolliset korvaukset mahdollistavat tämän sivuston ylläpitäminen, uuden sisällön luomisen ja vanhan sisällön päivittämisen. E-commercePlatforms.com ei ota vastuuta tällä sivustolla esiteltyjen palveluiden ja tuotteiden käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista.

Käyttäjistä kerättävät tiedot

Tällä sivustolla vierailevista käyttäjistä voidaan kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja: sivustolla vierailemiseen käytetyn laitteen typpi, sivustolla vietetty aika, käyttäjän maa ja kaupunki vierailun aikana sekä selatut sivut. Sivuston käyttäjistä EI kerätä esimerkiksi nimitietoja, muita henkilötietoja, IP-osoitteita tai tarkkoja osoitetietoja, eikä sivusto myöskään saa tai pyydä näitä tietoja sivuston kumppaneilta.

Palvelun hinta

Sivuston käyttäminen on ilmaista.