Käyttöehdot ja tietosuoja

Yleistä

E-commercePlatforms.com on erityisesti verkkokauppoihin ja pikalainoihin keskittyvä nettisivusto. Sivuston tarkoituksena on tuottaa hyödyllistä tietoa verkkokaupoista, verkkokaupan perustamisesta ja pikalainoista kiinnostuneille henkilöille. Lisäksi sivustolla voi olla myös muuta sisältöä.

Sivustoa ylläpitää:

Sivuston ylläpitoon saa helpoimmin yhteyden käyttämällä sivuston yhteydenottolomaketta lomakkeen kautta lähetyt yhteydenotot välittyvät kuvassa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin 12 tunnin sisällä. Yhteyttä voi ottaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Sivuston tietojen oikeellisuus

Sivustolla tarjottava tieto pyritään pitämään oikeana ja ajantasaisena. Koska sivusto on kuitenkin varsin mittava ja asiat voivat muuttua nopeasti, erityisesti internetissä toimivien yritysten kohdalla, niin voivat tiedot olla joskus vanhentuneita. Kehotamme sivuston vierailijoita tutustumaan aina tarkasti tällä sivustolla esitellyn palvelun omiin kotisivuihin. Erityiseen huolellisuuteen on syytä lainayritysten kohdalla. Sivusto ei ota vastuuta mahdollisista vanhentuneista tai muuten virheellisistä tiedoista.

Evästeet

Evästeitä voidaan käyttää palvelun optimoimisessa käyttäjälle sekä tietojen keräämisessä.

Immateriaalioikeudet

Tätä sivustoa ylläpitävä taho pidättää oikeudet tällä sivustolla esiteltyyn materiaalin siinä määrin kuin se on asiaan kuuluvaksi katsottavaa.

Sivustolla olevat linkit ja mainokset

Tällä sivustolla voidaan käyttää kumppanilinkkejä. Mikäli sivuston vierailija päätyy maksavaksi asiakkaaksi tällä sivustolla esitellylle palvelulle, klikattuaan tällä sivustolla sijaitsevaa linkkiä, voi E-commercePlatforms.com saada asiasta rahallisen korvauksen. Mahdolliset korvaukset mahdollistavat tämän sivuston ylläpitäminen, uuden sisällön luomisen ja vanhan sisällön päivittämisen.

E-commercePlatforms.com ei ota vastuuta tällä sivustolla esiteltyjen palveluiden ja tuotteiden käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista.

Käyttäjistä kerättävät tiedot

Tällä sivustolla vierailevista käyttäjistä voidaan kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja: sivustolla vierailemiseen käytetyn laitteen typpi, sivustolla vietetty aika, käyttäjän maa ja kaupunki vierailun aikana sekä selatut sivut. Sivuston käyttäjistä EI kerätä oma-aloitteisesti esimerkiksi nimitietoja, muita henkilötietoja tai tarkkoja osoitetietoja, eikä sivusto myöskään saa tai pyydä näitä tietoja sivuston kumppaneilta. 

Sivustolla käytetään kolmansien osapuolien työkaluja sivuston liikenteen seuraamiseen, nämä kolmannet osapuolet voivat nähdä ainakin samat tiedot käyttäjistä kuin E-commerce Platforms. Tämä sivusto ei kuitenkaan ainakaan itse jaa kerättyjä tietoja eteenpäin.

Mikäli sivusto saa kävijän yhteydenoton johdosta haltuunsa esimerkiksi kävijän nimen ja sähköpostiosoitteen, niin ei näitä tulla käyttämään markkinointiin tai erikseen jakamaan kolmansille osapuolille.

Palvelun hinta

Sivuston käyttäminen on ilmaista. Sivustolla mainostetut tuotteet ovat kuitenkin useimmiten maksullisia. Tämän sivuston käyttäminen ei velvoita maksullisten tuotteiden ostamiseen.