Instantor pikalaina – näistä firmoista lainaa instantorin avulla (2018)

Monet eivät ehkä tiedä, mikä instantor on, mutta ne jotka tietävät rakastavat sitä. Instantor tekee lainan hakemisesta montaa kertaa nopeampaa kuin se muuten olisi. Valitettavasti kuitenkin läheskään kaikki pikalainaa tarjoavat palvelut eivät käytä instantoria. Koska sitä hyödyntävistä palveluista kuitenkin moni on varsin laadukkaita, niin olen listannut tähän alle omat kolme suosikki instantor pikalainaa. Hae lainaa mistä tahansa näistä haluat tai vaikka kaikista.

Paras instantor pikalaina 2018

Nostan vuoden 2018 parhaaksi paikaksi hakea lainaa instantorin avulla yllä mainitun pikalainapalvelun. Syitä tähän on monia. Ensimmäinen on se, että täällä systeemi on rakennettu niin, että sen lisäksi, että itse instantor tekee lainan hakemisesta normaalia nopeampaa, niin on palvelun käyttäminen myös todella nopeata aloittaa. Rekisteröitymiseen ei mene hetkeäkään ja instantorin avulla käsitellyn hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat saapuvat pankkitilille nopeasti.

Hyvää on myös se, että täältä saa melkein minkä tahansa kokoista pikalainaa. Pienimillään sitä voi hakea vaikka vain 50 euroa ja suurimmillaan lainaa saa jopa 5000 euroa. Lisäksi korot on täällä säädetty erittäin maltilliselle tasolle verrattuna todella moniin muihin palveluihin. Hyvää on myös se, että kyseessä on kauttaaltaan luotettava palvelu lainan hakemiseen. Tästä ei siis paljon parane firma, mitä tulee pikalainoihin.

2. paras instantor laina – lainaa myös 18 & 19-vuotiaille

Jos, et jostain syystä halua hakea lainaa ylempänä suositellusta yhtiöstä, on myös tämä kakkonen melko hyvä vaihtoehto. Täältäkin saa pikalainaa erittäin kattavasti. Pienin mahdollinen nostettava summa on vain 100 euroa ja suurimmillaan voit saada lainaa joko 2000 tai 3000 euroa, riippuen siitä, miten ison luoton palvelu myöntää sinulle. Pienenä miinuksena tällä palvelulla on ylempänä listattuun verrattuna se, että korot ovat jonkun verran korkeampia. Toisaalta etuna ykköseen verrattuna on se, että tästä firmasta myös 18 ja 19-vuotiaat ihmiset saavat pikalainaa. Parhaaksi listatussa paikassa alaikärajana lainan saamisille on nimittäin 20 vuotta. Myös tässä palvelussa on hyvää se, miten nopeasti rahat myös maksetaan tilille hyväksytyn instantor lainahakemuksen jälkeen. Rahat voi siis hyvinkin olla omalla pankkitililläsi 5 minuutin sisällä hakemuksen tekemisen aloittamisesta.

Kolmas vaihtoehto saada pikalaina instantorin avulla

Tässä kolmannessa vaihtoehdossa on kyse itse asiassa ykkösen sisarpalvelusta. Mutta tällä palvelulla on ainakin yksi selkeä etu ja ero verrattuna parhaaksi rankattuun palveluun. Se on se, että tässä palvelussa kuukausierät ovat luottolainojen kohdalla 1400 – 2100 euron lainojen suhteen pienempiä kuin ykkösessä. Toisaalta tässä palvelussa on myös kaksi huonoa puolta, jotka johtivat siihen, että se ei ansainnut sijoitusta ylempänä listalla. Ensimmäinen on se, että täällä on tarjolla vain yksi lainatuote. Siinä missä ykköseksi listatussa instantor lainapalvelussa on mahdollista hakea myös kertalainaa (eli perinteisempää pikalainaa) eikä tililainaa, niin täällä on tarjolla vain tililaina. Lisäksi huonoa on se, että täältä ei saa yhtä isoja lainoja kuin parhaasta palvelusta. Tämäkin on kuitenkin melko hyvä vaihtoehto, jos kumpaakaan ylemmistä vaihtoehdoista ei jostain syystä halua käyttää lainan hakemiseen.

Miksi valita instantor

Jos ei tunne instantoria, niin ei ehkä myöskään tiedä miksi siitä kannattaisi olla innoissaan. Tärkein syy innostumiseen on se, että sen avulla lainahakemuksen käsittelystä tulee todella paljon nopeampaa. Kun instantor käsittelee hakemuksen automaattisesti, tapahtuu se usein enintään parissa minuutissa. Toinen tärkeä syy on se, että kun pikalainaa hakee instantorin avulla, ei tarvitse etsiä ja lähetellä mitään todisteita ja tositteita. Näiden lähettäminen voi tuntua ikävältä, puhumattakaan siitä, että se on monesti melko työlästä ja aikaa vievää.