Instantor pikalaina – näistä firmoista lainaa instantorin avulla (2018)

Monet eivät ehkä tiedä, mikä instantor on, mutta ne jotka tietävät rakastavat sitä. Instantor tekee lainan hakemisesta montaa kertaa nopeampaa kuin se muuten olisi. Valitettavasti kuitenkin läheskään kaikki pikalainaa tarjoavat palvelut eivät käytä instantoria. Koska sitä hyödyntävistä palveluista kuitenkin moni on varsin laadukkaita, niin olen listannut tähän alle omat neljä suosikki instantor pikalainaa. Mikään ei estä hakemasta lainaa vaikka näistä kaikista.

Uusi instantor laina

Suomilimiitti teki hiljattain todella ison parannuksen systeemiinsä: palvelunsa otettiin käyttöön instantor. Aiemmin Suomilimiitti vaati, että sille pitää lähettää joko kopio palkkakuitista tai todistus tuloista, ja tämä oli luonnollisesti iso ongelma monille, jotka etsivät nopeaa lainaa. Nyt Suomilimiitin kautta voi saada jopa 2000€ lainan helposti instantorin avulla. Hae nyt pikalainaa Suomilimiitiltä.

Erittäin hyvä instantor pikalaina 2018

Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto lainan hakemiseen instantorin avulla. Syitä tähän on monia. Ensimmäinen on se, että täällä systeemi on rakennettu niin, että sen lisäksi, että itse instantor tekee lainan hakemisesta normaalia nopeampaa, niin on palvelun käyttäminen myös todella nopeata aloittaa. Rekisteröitymiseen ei mene hetkeäkään ja instantorin avulla käsitellyn hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat saapuvat pankkitilille nopeasti.

Hyvää on myös se, että täältä saa melkein minkä tahansa kokoista pikalainaa. Pienimillään sitä voi hakea vaikka vain 50 euroa ja suurimmillaan lainaa saa jopa 5000 euroa. Lisäksi korot on täällä säädetty erittäin maltilliselle tasolle verrattuna todella moniin muihin palveluihin. Hyvää on myös se, että kyseessä on kauttaaltaan luotettava palvelu lainan hakemiseen. Tästä ei siis paljon parane firma, mitä tulee pikalainoihin.

Lainaa myös 18- & 19-vuotiaille instantorilla:

Tämän paikan erikoisuus on instantorin hyödyntämisen lisäksi se, että täältä voi lainaa hakea jo 18 vuotiaasta alkaen. Lainaston kautta nostettava pienin mahdollinen summa on vain 100 euroa ja suurimmillaan voit saada lainaa joko 400€ ("pikalaina"), 3000 euroa ("joustoluotto") tai 5000€ ("kulutusluotto"). On syytä huomata, että mainittu 18 vuoden ikäraja pätee vain tuohon pikalainaan, isommissa lainoissa on korkeammat ikärajat.  Myös tässä palvelussa on hyvää se, miten nopeasti rahat myös maksetaan tilille hyväksytyn instantor lainahakemuksen jälkeen. Rahat voi siis hyvinkin olla omalla pankkitililläsi 5 minuutin sisällä hakemuksen tekemisen aloittamisesta.

Neljäs vaihtoehto saada pikalaina instantorin avulla

Myös Vivusjousto (joka on siis eri palvelu kuin Vivus), antaa lainaa etsiville mahdollisuuden käyttää lainan hakemiseen instantoria. Tältä sivustolta lainaa voi 2000 tai 3000 euron asti. Vivusjousto käyttää niin sanottua luottotiliä, eli saat siis luottorajan tuohon 2000 tai 3000€ asti, ja voit nostaa tililtäsi aina uudestaan rahaa siihen asti, että luottoraja on täynnä. On hyvä olla tietoinen siitä, että tämän palvelun ikäraja on peräti 25 vuotta.

Miksi valita instantor

Jos ei tunne instantoria, niin ei ehkä myöskään tiedä miksi siitä kannattaisi olla innoissaan. Tärkein syy innostumiseen on se, että sen avulla lainahakemuksen käsittelystä tulee todella paljon nopeampaa. Kun instantor käsittelee hakemuksen automaattisesti, tapahtuu se usein enintään parissa minuutissa. Toinen tärkeä syy on se, että kun pikalainaa hakee instantorin avulla, ei tarvitse etsiä ja lähetellä mitään todisteita ja tositteita. Näiden lähettäminen voi tuntua ikävältä, puhumattakaan siitä, että se on monesti melko työlästä ja aikaa vievää.