Lainaa nyt instantorin avulla

Monet eivät ehkä tiedä, mikä instantor on, mutta ne jotka tietävät rakastavat sitä. Instantor tekee lainan hakemisesta montaa kertaa nopeampaa kuin se muuten olisi (sivun lopussa pieni selvitys instantorin toimintatavasta), ja se mahdollistaa sen, että on käytännössä mahdollista saada "lainaa nyt", näin on koska instantor nopeuttaa hakuprosessia ja samalla tekee sitä helpomman. Valitettavasti kuitenkin läheskään kaikki pikalainaa tarjoavat palvelut eivät käytä instantoria. Koska sitä hyödyntävistä palveluista kuitenkin moni on varsin laadukkaita, niin olen listannut tähän alle omat kahdeksan suosikki instantor pikalainaa. Mikään ei estä hakemasta lainaa vaikka näistä kaikista.

2100€ joustoluotto instantorilla

OK Moneylta saa haettua vähintään 20-vuotiaana 2100 euron lainarajan instantorin avulla. Tuolta lainarajalta voi sitten nostaa lainaa 50€ / 100€ alkaen (etusivulla puhutaan 50 eurosta, mutta etusivun lainalaskurin alin summa on 100 euroa). Tämä paikka on osa samaa firmaa kuin alempana mainittavat Laina.fi ja Risicum, mutta koska täältä ei voi saada yhtä isoa lainaa kuin niistä, niin voi olla, että täältä saa helpommin myönteisen lainapäätöksen. Kun täältä lähtee hakemaan lainaa, niin sivustolla puhutaan alustavasta lainapäätöksestä muutamassa minuutissa, mutta mikäli käyttää instantoria tulojen vahvistamiseen, niin pitäisi silloin tämän alustavan päätöksen muuttua kaiketi aika pitkältä heti lopulliseksi. Hae nyt lainaa OK Moneylta.

Lainaa instantorin avulla 100 - 5000 euroa

Tietojen perusteella Easycredit käyttää lainapäätösten tekemisessä instantoria. Tosin tämän firman tapauksessa on hyvä olla tietoinen siitä, että se kysyy lainhakemuksessa esimerkiksi sen, onko työsuhteessa ja minkä verran tuloja on kuussa. Ilmeisesti vastauksia näihin kysymyksiin ei kuitenkaan tarvitse mitenkään ihmeemmin vahvistaa, vaan sen sijaan palvelu nojaa instantorin antamiin tietoihin. Tämän paikan erikoisuus on se, että täältä saa lainaa todella pitkillä maksuajoilla. Lyhyimmillään laina-aika on täällä vuoden ja pisimillään se on lähes 100 kuukautta. Lainaa täältä voi ottaa 100 - 5000€, ja palvelun ikäraja on 20 vuotta. 

HUOM: Vaikka täältä saakin siis lainapäätöksen käytännössä heti, niin on hyvä tietää se, että itse laina maksetaan heti vain asiakaspalvelun aukioloaikoina. Sivuston tietojen mukaan asiakaspalvelu on auki arkisin 09:00 - 20:00, lauantaisin 10:00 - 18:00 ja sunnuntaina se on suljettu. Eli jos haluat lainaa vaikka myöhemmin illalla tai sunnuntaina, niin kannattaa valita joku alempana oleva vaihtoehto.  Hae nyt lainaa Easycreditiltä.

Risicumilta nyt lainaa instantorilla

Risicumin kautta voi saada kooltaan 2050 - 5000 euron luottorajalla olevan joustoluoton tai sitten voi hakea kertalainan, jonka koko on 500, 750 tai 1000 euroa - valinnan mukaan. Jos ottaa joustoluoton niin voi sitä, nimensä mukaisesti, nostaa tilille ja maksaa takaisin varsin joustavasti. Kertalaina taas on yhden kerran könttäsumma, joka sitten maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä vuoden maksuajalla. Kun Risicumin sivuille menee niin voi ehkä hieman hämmentää sivuston melko yksinkertainen ulkoasu, mutta tämän ei pidä antaa hämätä, sillä lainaa myöntävä suomalainen taho on myöntänyt lainoja netissä jo yli 10 vuoden ajan ja omaa erittäin hyvän maineen.

Toinen huomion arvoinen juttu on se, että kun Risicumin sivuilta lähtee hakemaan lainaa, niin puhutaan siellä "alustavasta luottopäätöksestä" ja siitä, miten sen saa minuuteissa. Tämän alustavan luottopäätöksen voi kuitenkin muuttaa instantorin avulla käytännössä heti lopulliseksi luottopäätöksesi ja näin saada lainan heti tilille (kuva alla).

Kuva Risicumin nettisivuilta, otettu 12.7.2018.

Lainaa Risicimulta voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja juuri nyt joustolainan kautta saa nostettua 300 euron verran lainaa ilman kuluja ja korkoja (katso viimeisimmät tiedot Risicumin sivuilta). Hae nyt lainaa Risicumilta.

Todella helppo paikka hakea lainaa instantorilla

Kokemukseni perusteella Vivukselta on todella helppo hakea lainaa. Uutena asiakkaana täältä voi saada kooltaan 10€ - 400€ lainan, mikä ei ole kovin iso, mutta toisaalta sen saa ilman korkoja. Eli saat 61 päivän maksuajan lainalle ja maksat takaisin vain juuri sen, minkä lainasit. Sen lisäksi, että täältä on helppoa hakea lainaa, niin voi lainan myös kokemukseni perusteella saada todella nopeasti omalle tilille. Vivuksella on siis selkeitä vahvuuksia, mutta toki tuo verrattain pieni suurin lainasumma voi olla eräänlainen heikkous. Onneksi kaikista alempana esiteltävistä paikoista voi saada instantorin avulla huomattavasti isompaakin lainaa. Ikäraja Vivuksella on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Täältä myönnetään melko helposti lainoja

Myös Ekstraluotolta vaikuttaa olevan varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa instantorin avulla. Tämän palvelun kautta hakijalle myönnetään 2100 luottoraja ja tuolta luotolta voi sitten nostaa lainaa itselleen sopivan määrän, 10 eurosta alkaen. Jos Ekstraluotolta ottaa lainan, niin kannattaa pyrkiä maksamaan se takaisin heti ensimmäisenä eräpäivänä (vaikuttaa olevan kuukauden päästä lainan ottamisesta), koska näin toimiessa joutuu lainasumman lisäksi maksamaan vain nostokulun eikä ollenkaan korkoja. Jos lainaa jättää avoimeksi tuon ensimmäisen eräpäivän jälkeen, niin alkaa se kerryttämään varsin korkeita korkoja. Ekstraluotolta voi saada lainaa, jos ikää on vähintään 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Huom: Ekstraluotolla ei näytetä tällä hetkellä puhuvan lainahakemuksen yhteydessä instantorista (ehkä koska se voisi hämmentää niitä, jotka eivät tunne palvelua). Mutta instantorin pitäisi olla siellä käytössä ja alle olevassa kuvassa näkyvä kohta löytyykin Ekstraluoton vähän aikaa sitten päivitetystä tietosuojaselosteesta.

Myös täällä hyvät mahdollisuudet saada lainaa instantorin avulla

Vivusjousto (joka on siis eri palvelu kuin Vivus, mutta saman yrityksen omistama), antaa lainaa etsiville mahdollisuuden käyttää lainan hakemiseen instantoria. Tältä sivustolta lainaa voi saada 2000 tai 3000 euron asti. Vivusjousto käyttää niin sanottua luottotiliä, eli saat siis luottorajan tuohon 2000 tai 3000€ asti, ja voit nostaa tililtäsi aina uudestaan rahaa siihen asti, että luottoraja on täynnä. Tai toisin ilmaisten: täältä hyväksytty hakija saa joustoluoton. On hyvä olla tietoinen siitä, että tämän palvelun ikäraja on peräti 25 vuotta - alempana tällä sivulla olevissa paikossa on kaikissa tätä matalampi ikäraja. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tästä palvelusta on poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet saada instantorin avulla lainaa, jos täyttää tuon ikärajan. Ilmeisesti täällä sovelletaan jotakin hieman kevyempää vaatimusta siihen, kenelle voidaan myöntää lainaa. Hae nyt lainaa Vivusjoustolta.

Erittäin hyvä instantor pikalaina 2018

Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto lainan hakemiseen instantorin avulla. Syitä tähän on monia. Ensimmäinen on se, että täällä systeemi on rakennettu niin, että sen lisäksi, että itse instantor tekee lainan hakemisesta normaalia nopeampaa, niin on palvelun käyttäminen myös todella nopeata aloittaa. Rekisteröitymiseen ei mene hetkeäkään ja instantorin avulla käsitellyn hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat saapuvat pankkitilille nopeasti.

Hyvää on myös se, että täältä saa melkein minkä tahansa kokoista pikalainaa. Pienimillään sitä voi hakea vaikka vain 1000 euroa ja suurimmillaan lainaa saa jopa 5000 euroa - on tosin hyvä tiedostaa ennen lainan hakemista se, että ensimmäistä kertaa lainaa täältä ottavalle ei monesti myönnetä yli 2000 - 3000 euron lainaa. 2000 euroa on kuitenkin joustoluoton alaraja (täällä kutsutaan käyttölainaksi), eli jos haet kyseistä joustoluottoa, niin jos sinulle myönnetään laina, niin voit sitä nostaa vähintäänkin tuon verran.

Hyvää tässä palvelussa on myös se, että korot on täällä säädetty varsin maltilliselle tasolle verrattuna todella moniin muihin palveluihin. Hyvää on myös se, että kyseessä on kauttaaltaan luotettava palvelu lainan hakemiseen. Tästä ei siis paljon parane firma, mitä tulee pikalainoihin.

Täältä lainaa voi saada, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Jos olet tätä nuorempi, niin katso alempaa erityisesti Limiitti.

HUOM: Laina.fi myöntää lainaa instantorin avulla vain, jos valitsee lainatuotteeksi "käyttölainan" - hae siis tätä, jos instantorin käyttäminen on avainasemassa. Aiemmin mainitusti käyttölaina siis vertantuu ikään kuin joustoluottoon, jos kuitenkin haluat hakea instantorin avulla enemmän kulutusluoton tyyppistä lainaa, niin erityistä tällä sivulla alempana oleva Easycredit voi olla hyvä valinta.

Lainaa myös 18- ja 19-vuotiaille instantorilla

Ilmeisesti myös Limiitti-palvelussa käytetään instantoria luottokelposuuden tarkistamiseen. Muistaakseni tämän firman lainapaikoissa toimitaan kuitenkin käytännössä niin, että instantoria ei mitenkään mainosteta lainan hakemisen yhteydessä, vaan se vaan hoitaa homman. Lainaa tästä paikasta voi saada 100€ - 2000€ ja ikäraja lainoille on 18 vuotta. Eli siis varsin hyvä paikka hakea lainaa. Hae nyt lainaa Limiitti-palvelusta.

Instantor uutena täällä

Jo pitkään olemassa ollut ja luotettu Suomilimiitti teki hiljattain todella ison parannuksen systeemiinsä: palvelunsa otettiin käyttöön instantor. Aiemmin Suomilimiitti vaati, että sille pitää lähettää joko kopio palkkakuitista tai todistus tuloista, ja tämä oli luonnollisesti iso ongelma monille, jotka etsivät nopeaa lainaa. Nyt Suomilimiitin kautta voi saada jopa 2000€ lainan helposti instantorin avulla. Toisaalta taas lainan alaraja on vain 10 euroa, eli tämä voi olla erityisen hyvä valinta hieman pienempää lainasummaa etsiville. Tämän palvelun ikäraja on 21 vuotta. Hae nyt pikalainaa Suomilimiitiltä.

Lainaa 100€ - 2500€ instantorin kanssa

Credigo on osa samaa firmaa kuin ylempänä mainittu Easycredit. Täältä voi kuitenkin olla parempi idea hakea lainaa, jos ei tarvitse ihan valtavan pitkää maksuaikaa lainaa. Täällä nimittäin 100€ - 400€ lainojen laina-aika on 6 kuukautta ja tuota isommille lainoille maksuajan saa valita väliltä 1 - 5 vuotta. Easycreditillä tarjotaan jo 100 - 400€ lainoille automaattisesti vuoden maksuaika ja tuota isommille tarjotaan automaattisesti 5 vuotta tai enemmän. Kuten myös Easycreditiltä, niin myös täältä tehdään lainan maksuja palvelun nettisivujen perusteella vain sen asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli esimerkiksi sunnuntaina ei täältä vaikutava voivan saada lainaa. Onneksi ylempää löytyy palveluita, jotka maksavat lainan viikon jokaisena päivänä tilille. Easycreditin tapaan myös täältä voi saada lainaa vähintään 20 vuotiaana. Hae nyt lainaa Credigolta.

Miksi valita instantor

Jos ei tunne instantoria, niin ei ehkä myöskään tiedä miksi siitä kannattaisi olla innoissaan. Tärkein syy innostumiseen on se, että sen avulla lainahakemuksen käsittelystä tulee todella paljon nopeampaa. Kun instantor käsittelee hakemuksen automaattisesti, tapahtuu se usein enintään parissa minuutissa - eli käytännössä siis niin lähelle heti kuin lainapäätös on mahdollista saada. Toinen tärkeä syy on se, että kun pikalainaa hakee instantorin avulla, ei tarvitse etsiä ja lähetellä mitään todisteita ja tositteita. Näiden lähettäminen voi tuntua ikävältä, puhumattakaan siitä, että se on monesti melko työlästä ja aikaa vievää.

Miten instantor toimii: instantorin toiminta perustuu siihen, että lainaa hakeva henkilö voi antaa sille luvan tutkia automattisesti hakijan aiempia tilitapahtumia. Näiden tapahtumien perusteella systeemi tekee päätöksen siitä, voidaanko hakijalle myöntää laina. Käytännössä instantoria kiinnostaa ennen kaikkea se minkä verran tuloja hakija saa ja se, mitä minkä verran menoja hänellä on. Jos tulot ja menot vaikuttavat olevan sen tyyppisessä sopusuhdassa, että hakija voi selviytyy lainasta, niin viestii instantorin järjestelmä lainapalvelulle, että hakijalle on niin sanotusti järkevää antaa laina.

Liittyykö instantorin käyttämiseen riskejä: Monella, joka ei ole ennen käyttänyt instantoria voi olla korkea kynnys antaa "jonkun" tietokoneohjelman tutkia omia tilitapahtumia. Tämä huoli on tavallaan varsin ymmärrettävä, mutta toisaalta asian vastapuoli on se, että lainan saamiseksi pitää lainaa antavan tahon voida (niin pitkälti kuin se on mahdollista) aina jotenkin varmistua siitä, että lainaa ottava taho voi maksaa pikavipin takaisin. Jos tätä ei tehdä instantorin avulla, niin tehdään se esimerkiksi lähettämällä palkkakuitti - ja tämäkään ei todennäköisesti tunnu maailman mukavimmalta vaihtoehdolta. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että ainakin kahdessa tämän sivun ylimmässä paikassa voi käyttää myös tätä perinteisempää tapaa lainan maksukyvyn todistamiseen, jos instantor siis tuntuu ikävämmältä vaihtoehdolta, niin kannattaa hyödyntää sitä.

On hyvä huomata se, että instantorin ei pitäisi mahdollistaa sitä, että lainafirman pyörittäjät pääsisivät näkemään tilitapahtumasi. Sivun toiseksi ylimmässä vaihtoehdossa asia on ilmaistu niin, että "[instantor toimii] ilman, että -- me pääsemme näkemään tilitapahtumasi".

Miten paljon instantor nopeuttaa lainan saamista: instantorin hyöty riippuu tietysti aina jossakin määrä tilanteesta ja siitä, miltä firmalta lainaa hakee. Voi kuitenkin varsin perustellusti olettaa, että sillä voi säästää helposti vähintään puoli tuntia ja mahdollisesti huomattavasti enemmän. Instantorin edut korostuvat niissä tilanteissa, joissa lainaa antavan tahon asiakaspalvelu ei ole kovin nopeata tai se on kiinni. Instantorin iso hyöty on nopeuden suhteen myös se, että instantorin käyttäminen on ikään kuin passiivista - annat ohjelmalla pääsyn tilitapahtumiisi ja se tekee työnsä itsenäisesti, samalla voi vaikka itse selata toista nettisivua tai hake kupin kahvia.

Vinkki instantorin käyttämiseen: Koska instantorin tapauksessa lainapäätös siis perustuu tilitapahtumiin, niin on tärkeätä antaa instantorille pääsy juuri sen tilin tapahtumiin, minne omat tulot tulevat. Vaikka voisikin tuntua "paremmalta" antaa sille pääsy jonkinlaiselle varatilille, jota ei varsinaisesti käytä, niin ei siinä tapauksessa luonnollisesti voi saada lainaa, koska instantor ei saa varmuutta hakijan tuloista.

Kuka voi saada lainaa instantorilla: Instantoriin pätevät samat rajoitukset kuin muutenkin kyseiseen lainapalveluun. Eli jos palvelusta myönnetään lainaa vähintään 20 vuotiaille niin voivat he saada lainaa myös instantorin avulla.