Hostinger kokemuksia 2020 – lue mikä Hostingerissa on hyvää ja kehitettävää

Moni varmaan törmää Hostingeriin etsiessään halpaa webhotellia. Noin muistaakseni itsekin. Hostinger on kuitenkin moniin muihin palveluihin verrattuna jopa niin halpa, että se voi aiheuttaa hieman epäilyjä palvelun laadukkuudesta. Itsellänikin saattoi olla tuon tyyppisiä ajatuksia, mutta uskaltauduin kuitenkin lopulta kokeilemaan Hostingeria yhtä uutta sivustoani varten. Tältä sivulta löydätkin varsin lyhyessä muodossa omat Hostinger kokemukseni.

Hostingerin lisäksi käytän tällä hetkellä myös Zonerin ja OVH:n webhotelleja, joten olen suhteuttanut mielessäni kokemuksia noihin kahteen. Aiemmin olen käyttänyt myös esimerkiksi Godaddyn hostingia. Vinkki: Mikäli haluat jakaa omia kokemuksiasi Hostingerista, niin löytyy sitä varten sivun lopusta kommenttiosio.

Hyvää Hostingerissa:

Hostinger ansaitsee sen ensimmäisen plussan jo edellä sivutusta halvasta hinnasta. Hostinger vaan on yksinkertaisesti varsinkin pitkien tilausten kohdalla jopa todella halpa webhotelli. Toinen Hostingerin vahvuus on sen asiakaspalvelu, kokemusteni perusteella asiakaspalvelu on sekä erittäin ystävällistä ja osavaa että nopeata. Plussaa Hostinger ansaitsee myös sen selkeästä hallintapaneelista, jota käyttäessä ei joudu arvailemaan, mistä mikäkin juttu löytyisi.

Neutraalia / melko hyvää Hostingerissa:

Hostingerin webhotelli vaikuttaa olevan hyvin toimiva. Hostingerilla oleva sivustoni on nimittäin ollut joka kerta saatavilla, kun olen vieraillut kyseisellä sivustolla. Lisäksi sivusto on myös aina avautunut nopeasti. Toisaalta kuitenkin on hyvä tiedostaa, että nopeus ja se, että sivusto pysyy netissä ovat todella perusvaatimuksia webhotellilta, joten niitä ei tavallaan voi pitää minään erityisinä vahvuuksina. Sekin on tietenkin hyvää, mutta myös odotettavaa, että ainakin tähänastisten kokemusteni perusteella Hostinger vaikuttaa luotettavalta.

Kehitettävää:

Verkkotunnuksen tilaaminen ja webhotellin ostaminen Hostingerin kautta voisi ehkä olla aavistuksen selkeämpää. Omassa tapauksessani kävi nimittäin niin, että vaikka luulin viimeistelleeni tilauksen, niin oli jonkinlainen vahvistus jäänyt tekemättä eikä tilausta sen takia tietenkään käsitelty. Mikäli siis ostat webhotellin Hostingerilta, niin kannattaa varmistaa, että tilaus on viimeistelty. Selkeyden vuoksi: luonnollisesti Hostinger ei ollut veloittanut minua (luulin maksaneeni kortilla) tuosta viimeistelemättömästä tilauksesta.

Hyvä tietää:

Hostingerilta ostetun webhotellin uusimishinnat ovat korkeampia kuin ensimmäisen tilauksen hinta.

Kokoinaisarvio:

Hostinger vaikuttaa olevan oikein hyvä webhotelli ainakin melko simppelille/pienelle verkkosivustolle, jonka uskoo olevan pitkään netissä. Aloita Hostingerin käyttäminen.

Aiheeseen liittyvää luettavaa englanniksi E-CommercePlatforms.com-sivustolla: Hostinger or Godaddy.

Oletko jo käyttänyt Hostingeria? Voit kertoa omia kokemuksia alla olevassa kommenttiosissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *