Tältä halvin pikavippi vuonna 2018, korko jopa alle 1/10 kilpailjoista

Netistä löytyy jonkun verran pikalainoja joissa saa esimerkiksi kuukauden verran korotonta maksuaikaa. Nämä eivät kuitenkaan ole hyvä vaihtoehto siinä vaiheessa, jossa pikavipille haluaa kunnolla maksuaikaa ja haluaa samalla minimoida sen, miten paljon sitä pitää maksaa takaisin. Ja itse asiassa usein nämä pikalainapalvelut, joissa saa hieman korotonta maksuaikaa alkuun veloittavat törkeimpiä korkoja siinä vaiheessa, jos lainaa ei maksa kokonaan takaisin korottoman maksuajan aikana. Halusinkin tätä artikkelia varten selvittää, mistä saa halvimman pikalainan siinä vaiheessa, jos maksuaikaa haluaa lainalle yli vuoden. On syytä korostaa, että tässä on tarkastelussa nimenomaan pikavipin tyyppinen laina, myös halvempaa lainaa voi nimittäin saada netistä.

Halvin pikavippi 2018

Tulin eri lainapaikkojen korkojen sekä kulujen vertailun perusteella siihen tulokseen, että tässä paikassa on luultavasti vuonna 2018 pitkällä aikavälillä kaikista halvin perinteisen tyylinen pikalaina, jos lainaa haluaa lyhentää hiljalleen osissa. Tämä ei ole halvin pikalaina, jos pikalainan haluaa maksaa kokonaan takaisin vuodessa tai alle. Tosin siinäkin tapauksessa tämä on verrattain halpa.

Tärkeätä. Mikäli haet pikalainaa yllä olevasta yrityksestä niin muista valita haettavaksi tuotteeksi kertalaina. Tämä siitä syystä, että yrityksen toisen pikalainan laina ei itse asiassa ole netin halvimpia. Ei toki kalleimpiakaan.

Kuinka paljon halpaa pikalainaa saa?

Tässä tapauksessa halvalla korolla saa pikalainaa minimissään 600 euroa ja enintään lainaa saa 5000 euroa. Luonnollisesti myös esimerkiksi 4000 euron laina onnistuu hyvin. Voit siis valita haluamasi lainasumman varsin pitkälti oman maksusi mukaan. Koska tässä on kyseessä yksi yksittäinen laina, niin huomioithan sen, että et voi nostaa lainatililtäsi samalla tavalla helposti uutta pikalainaa edellisen jatkoksi kuin monissa muissa tapauksissa.

Miten paljon maksuaikaa pikalainalle saa?

Maksuajan voi valita vuoden erotuksilla yhdestä vuodesta aina viiteen vuoteen asti. Tosin kuten todettua tämä on tutkimukseni perusteella halvin pikalaina ainoastaan, jos maksuaikaa valitsee ottavansa ainakin kaksi vuotta. Näitä mahdollisia maksuaikoja voi pitää todella pitkinä verrattuna moniin perinteisiin pikalainoihin. Netissä toimii tänäkin päivänä lainapaikkoja, joissa laina on pakko maksaa takaisin muutamassa viikossa tai korkeintaan parissa kuukaudessa.

Miten nopeasti rahat saa omalle tilille?

Omat rahat saa keskimäärin todella nopeasti pankkitilille, sen jälkeen, kun lainahakemus on hyväksytty. Ja koska lainahakemuksen hyväksymisessä menee monesti alle 10 minuuttia, niin voi rahat saada oikeastaan heti omalle pankkitilille.

Miten otettu laina maksetaan takaisin?

Tässä tapauksessa kyseessä on niin sanottu tasaerälaina. Eli lyhennät joka kuukausi lainaa samalla summalla – koko maksuajan ajan. Lainaa hakiessasi saat heti nähdä, kuinka paljon tämä tasaerä on tapauksessasi, ottaen huomioon sen miten pitkän maksuajan haluat lainalle ja miten paljon lainaa nostat.

Miten halpa tämän pikalainan korko on verrattuna pankkien lainojen korkoihin?

Tämän tyyppinen ilman vakuuksia haettava melko pieni laina vertautuu ehkä parhaiten pankkien joustoluottoihin. Verrattuna tätä lainaa esimerkiksi OP:n joustoluottoon voi huomata, että tässä tapauksessa korko on jonkun verran korkeampi. Ei kuitenkaan ehkä niin paljon kuin saattaisi olettaa ottaen huomioon pikalainojen maineen.

Miten kovia korkoja pikavipeistä toisaalla pyydetään?

100 - 200% todelliset vuosikorot ovat varsin tavallisia ja pahimmassa tapauksessa korkoa peritään joskus jopa yli 700%. Tämän pikavipin korko voi siis olla alle kymmennysosan kilpailjoiden koroista.

Onko tällä lainalla etuja verrattuna pankkilainaan?

Tärkein etu ja se syy miksi tätä lainaa kannattaa ehkä hakea on se, miten nopeasti sen saa omalle tilillensä. Pankki ei vain voi vastata siihen, että tämä lainan voi saada monesti helpohkosti omalle pankkitilille 30 minuutin sisään siitä, kun lainahakemuksen tekemisen on aloittanut.

Tarvitseeko tätä lainaa varten lähettää tositteita?

Ei. Kaikki mahdolliset arviot luottokelpoisuudesta voidaan tehdä netin kautta automaattisesti. Jos kuitenkin haluat mieluummin lähettää liitteitä, niin voit luonnollisesti tehdä kuitenkin sen. Siinä tapauksessa lainahakemuksen käsittelyssä kestää kuitenkin luonnollisesti jonkun verran kauemmin. Lainanehtoihin se ei vaikuta, miten lainahakemus käsitellään. Maksuaika on yhtä pitkä ja korko yhtä halpa molemmissa tapauksissa.

HUOM: Tarkista aina viimeisimmät ehdot ja korot lainanantajan sivuilta. Tutkin tätä tekstiä varten nimenomaan joitakin pikalainoja, joissa rahat melkeinpä heti palvelun nettisivuille saapumisen jälkeen omalle pankkitilille. Luonnollisesti monesti on mahdollisesti saada sitä halvempaa lainaa, mitä perusteellisemman taustatutkimuksen luotonantaja tekee lainaa hakevalle henkilölle. Perusteellisuus vaan aiheuttaa sen, että lainaa ei saa yhtä nopeasti.