Halpa laina heti – Hae jopa ilmainen laina heti tilille näillä vinkeillä (2019)

Tämä sivu on jaettu ikään kuin kahteen osaan. Ensin on esittelyssä niin sanotusti ilmainen laina, eli koroton pikavippi, jonka voi saada heti tilille ja tämän jälkeen on esittelyssä pikalainaksi verrattain halpa laina, jonka voi myös monissa tilanteissa saada heti tilille. Tämä erottelu johtuu siitä, että tuon ensimmäisen lainan koroton aika kestää vain 30 päivää, ja jos lainaa tarvitsee tuota pidemmäksi aikaa, niin on kyseinen laina todella kaukana halvimmasta lainasta.

Ensimmäiseksi esiteltävä laina on niin sanotusti ilmainen laina, mutta sekin pitää tietysti maksaa kokonaisuudessaan takaisin.

Halvin laina heti tilille

Ferratum on yksi niistä paikoista, joista voi saada ensimmäisen lainan rajatuksi ajaksi (tässä tapauksessa 30 päivää) ilman korkoja ja kuluja ja vieläpä heti tilille. Eli koska lainan korko on tuon mainitun aikaa 0%, niin on se luonnollisesti myös halvin laina, jonka voi saada heti. Ferratum valikoitui eri vaihtoehdoista suositeltavaksi erityisesti sen takia, että täältä on kokemukseni perusteella erityisen nopeaa hakea ja saada lainaa - eli lainan saamisen nopeus ei liity vain siihen, miten nopeasti laina siirretään tilille vaan koko lainan hakemiseen ja lainapäätöksen saamiseen. 

Lainaaminen täällä toimii niin, että lainaa hakevalle henkilölle voidaan myöntää 2000 euron joustoluotto ja tuon joustoluoton kautta voi sitten helposti nostaa omalle tililleen juuri sen summan lainaa kuin haluaa (eli vaikka 200 euroa tai 1000 euroa, mutta korkeintaan siis 2000 euroa). Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Verrattain halpa laina heti pitkällä laina-ajalla

Tulin eri lainapaikkojen korkojen sekä kulujen vertailun perusteella siihen tulokseen, että tässä paikassa on luultavasti vuonna 2018 halvin pikalaina, jonka voi saada heti tilille (onnistuu Nordean ja OP:n tilille, sekä monesti myös Danske Bankiin - tarkista viimeisimmät tiedot palvelun nettisivuilta). Euroloanin nettisivujen mukaan sen lainojen todelliset vuosikorot alkavat 4,9% tasosta ja voivat nousta 50%. Euroloanin kautta lainan voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Kuinka paljon halpaa pikalainaa saa?

Tässä tapauksessa halvalla korolla saa pikalainaa minimissään 100 euroa ja enintään lainaa saa 10000 euroa. Luonnollisesti myös esimerkiksi 4000 euron laina onnistuu hyvin. Voit siis valita haluamasi lainasumman varsin pitkälti oman maksusi mukaan. Koska tässä on kyseessä yksi yksittäinen laina, niin huomioithan sen, että et voi nostaa lainatililtäsi samalla tavalla helposti uutta pikalainaa edellisen jatkoksi kuin monissa muissa tapauksissa.

Miten nopeasti rahat saa omalle tilille?

Omat rahat saa edellä mainittuihin pankkeihin monesti käytännössä heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen ja tämä taas voidaan tehdä myöskin oikeastaan heti, kun lainahakemuksen on lähettänyt.

Miten otettu laina maksetaan takaisin?

Tässä tapauksessa kyseessä on niin sanottu tasaerälaina. Eli lyhennät joka kuukausi lainaa samalla summalla – koko maksuajan ajan. Lainaa hakiessasi saat heti nähdä, kuinka paljon tämä tasaerä on tapauksessasi, ottaen huomioon sen miten pitkän maksuajan haluat lainalle ja miten paljon lainaa nostat.

Miten halpa tämän pikalainan korko on verrattuna pankkien lainojen korkoihin?

Tämän tyyppinen ilman vakuuksia haettava melko pieni laina vertautuu ehkä parhaiten pankkien joustoluottoihin. Verrattuna tätä lainaa esimerkiksi OP:n joustoluottoon voi huomata, että tässä tapauksessa korko on jonkun verran korkeampi. Ei kuitenkaan ehkä niin paljon kuin saattaisi olettaa ottaen huomioon pikalainojen maineen.

Miten kovia korkoja pikavipeistä toisaalla pyydetään?

100 - 200% todelliset vuosikorot ovat varsin tavallisia ja pahimmassa tapauksessa korkoa peritään joskus jopa yli 700%. Tämän pikavipin korko voi siis olla helposti alle kymmennysosan kilpailjoiden koroista.

Onko tällä lainalla etuja verrattuna pankkilainaan?

Tärkein etu ja se syy miksi tätä lainaa kannattaa ehkä hakea on se, miten nopeasti sen saa omalle tilillensä. Pankki ei vain voi vastata siihen, että tämä lainan voi saada monesti helpohkosti omalle pankkitilille 30 minuutin sisään siitä, kun lainahakemuksen tekemisen on aloittanut.

Tarvitseeko tätä lainaa varten lähettää tositteita?

Ei. Kaikki mahdolliset arviot luottokelpoisuudesta voidaan tehdä netin kautta automaattisesti. 

HUOM: Tarkista aina viimeisimmät ehdot ja korot lainanantajan sivuilta. Tutkin tätä tekstiä varten nimenomaan joitakin pikalainoja, joissa rahat melkeinpä heti palvelun nettisivuille saapumisen jälkeen omalle pankkitilille. Luonnollisesti monesti on mahdollisesti saada sitä halvempaa lainaa, mitä perusteellisemman taustatutkimuksen luotonantaja tekee lainaa hakevalle henkilölle. Perusteellisuus vaan aiheuttaa sen, että lainaa ei saa yhtä nopeasti.