Halpa laina heti – Hae jopa ilmainen laina heti tilille näillä vinkeillä (2019)

Tämä sivu on jaettu ikään kuin kahteen osaan. Ensin on esittelyssä niin sanotusti ilmainen laina, eli koroton pikavippi, jonka voi saada heti tilille ja tämän jälkeen on vinkit siihen, miten pidemmällä aikavälillä halpaa lainaa voi hakea helposti itselle.

Halpa laina heti tilille

Päivitys marraskuu 2019: Ferratum on mahdollisesti keskeyttänyt tai lopettanut korottoman lainan tarjoamisen. Katso uusimmet tiedot heidän nettisivuiltaan.

Ferratum on yksi niistä paikoista, joista voi saada ensimmäisen lainan rajatuksi ajaksi (tässä tapauksessa 30 päivää) ilman korkoja ja kuluja ja vieläpä heti tilille. Eli koska lainan korko on tuon mainitun aikaa 0%, niin on se luonnollisesti myös halvin laina, jonka voi saada heti. Ferratum valikoitui eri vaihtoehdoista suositeltavaksi erityisesti sen takia, että täältä on kokemukseni perusteella erityisen nopeaa hakea ja saada lainaa - eli lainan saamisen nopeus ei liity vain siihen, miten nopeasti laina siirretään tilille vaan koko lainan hakemiseen ja lainapäätöksen saamiseen. 

Lainaaminen täällä toimii niin, että lainaa hakevalle henkilölle voidaan myöntää 2000 euron joustoluotto ja tuon joustoluoton kautta voi sitten helposti nostaa omalle tililleen juuri sen summan lainaa kuin haluaa (eli vaikka 200 euroa tai 1000 euroa, mutta korkeintaan siis 2000 euroa). Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Halpaa lainaa pitkällä laina-ajalla

Omalaina on palvelu, jonka avulla voi helposti ja nopeasti etsiä lainatarjouksia. Tämän palvelun valikoimaan kuuluu monta halpaa lainaa myöntävää nettilainayhtiötä, joten edullisen lainan saamiseen tämän palvelun kautta voi olla varsin hyvät mahdollisuudet. Lainaa täältä voi hakea aina 60 000€ asti ja laina-aikaa voi hakea jopa 15 vuotta (pienin mahdollinen lainasumma on alle 1000€ ja lyhyin mahdollinen haettava laina-aika 1 vuoden). Omalainan ikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainalta.