5000 lainaa netistä – Hae halvin 5000 laina tai edullinen 5000e laina heti tilille

Todennäköisesti kaikista halvimman 5000 lainan saa pankista, mutta jos ei halua tai voi käyttää pankkia sen lainaamiseen, niin löytyy netistäkin muutama paikka jostain voi saada varsin halvan 5000 lainan. Kaikista halvimmat kuukausierät tuntuvat löytyvät lainojen kilpailuttamiseen keskittyvien palveluiden sivuilta. Tämä on tietysti ymmärrettävää, koska onhan niiden tarkoitus juuri se, että ne hankkivat palvelun käyttäjälle mahdollisimman halvan lainatarjouksen. Näistä palveluista kolme lyhyesti 5000e lainan näkökulmasta esiteltynä alla, ja niiden perässä vielä yksi palvelu, jolta saa suoraan ja heti 5000 lainaa, ja jolta vaikutti olevan ”pikalainoista” edullisimman hinnat.

Näiden kaikkien kilpailutuspalveluiden suhteen on hyvä tiedostaa, että niiden etusivuillaan ilmoittamat kuukausierät ovat arvioita, eivät todellisia tarjouksia. Saat juuri sinulle suunnatun tarjouksen ainoastaan hakemalla lainaa. Lainaa voi hakea täysin ilmaiseksi (maksettavaa tulee vain, jos lainan ottaa) ja monesti lainatarjoukset saa heti näkyviin.

Edullisin 5000 laina netistä:

Omalainan 5000 euron lainalle listaamat hinnat ovat sen sivuilla kaikista palveluista edullisimmat. Seuraavassa pari esimerkkiä. Jos 5000 lainan ottaisi vuodeksi, niin olisi kuukausierä 438€ ja näin ollen korkoja ja kuluja syntyisi 256€. Jos saman lainan ottaisi 5 vuoden ajaksi, niin olisi kuukausierä 104€ ja korkoja ja kuluja syntyisi 1240€. Ja jos lainan ottaisi 10 vuoden ajaksi, niin olisi kuukausierä 64€ ja korkojen ja kulujen määrä olisi 2680€. Omalainan etu on siis sen verrattain halvat lainat, heikkous on puolestaan se, että täältä vaikuttaa olevan vaikeampi saada lainatarjouksia kuin seuraavaksi mainittavista paikoista. Hae nyt lainaa Omalainalta.

Halpa 5000e laina:

Rahalaitoksen lainalaskurin mukaan 5000e lainan kuukausierä olisi vuoden maksuajalla samaten 438€, mutta 5 vuoden maksuajalla se olisi 105€ ja 10 vuoden maksuajalla 65€. On tietysti aika mielenkiintoista, että Omalainan laskurin mukaan sen erät olisivat noiden kahden jäljemmän kohdalla juuri euron halvemmat kuin Rahalaitoksella… Hae nyt lainaa Rahalaitokselta.

Ja kolmas hyvä paikka saada tarjouksia 5000 euron lainasta:

Lendon etusivun mukaan sen kuukausierä vuoden maksuajalla 5000e lainalle olisi 441€, 5 vuoden maksuajalla se olisi 107€ ja 10 vuoden maksuajalla se olisi 67€. Lendon kuukausierät ovat siis noiden esimerkkien perusteella aavistuksen suuremmat kuin kahdessa ylemmässä paikassa, mutta toisaalta täältä vaikuttaa olevan parhaat mahdollisuudet saada lainatarjous. Hae nyt lainaa Lendolta.

Edullinen 5000 laina heti tilille

Jos lainatarjousten saaminen ei kiinnosta (esimerkiksi siksi, että niiden kautta ei yleensä saa rahoja ihan heti tilille) vaan haluaa 5000e lainan pikalainan muodossa, niin voi Saldo olla varsin hyvä vaihtoehto. Saldo tarjoaa kahta eri lainatuotetta ja näistä 5000€ kokoista lainaa saa haettua kulutusluoton kautta. Saldon kulutusluotolle voi saada varsin pitkän laina-ajan. Saldolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolta.